2008 Ekim Anneleri

hu huu ben geldiiimmmsositososito yaw bnm az kaldıkca bi tuhaf olmaya basladım haakafamçokkarıştıbirsürü abuksabukl seyler gecio aklımdan.son dönemlker psikolojik acıdan gercekten zormus.bide bu bacak arası acısı yokmu amnan yarabbi:1no2:yataklta dönemiyorum.
ya ben cumna günü ağdaya gttim.genel temizlik yaptırdım.allahım 2 gündür deli olucam seyimin acısındansenağlamasanki sarktı da bacaklarımın arasından indi şeyimsenağlama napsam?
buaradaaaa şafaaaaaaakk 3:sm_cool:

hihoyyyt ben geldim kızzlarr. anlatın bakem biriniz. ben yokken kim doğurdu ne oldu kim kimimle.
az sonra kızımın ilk banyosunu yaptırıcam. :teytey: bugün kızım 1 haftalık oldu daha banyo yaptırmamıştık. kokucek kızım. gidiim yaptıriim. biride bana haberleri özetlesin olurmu. bu arada sezaryenle doğum yapacaklar için önemli tavsiyelerim olacak. amaaaa o arada kızımı banyo yaptıriim sonra anlatırım

bu arada kızlar doğum hikayemi kızım için daha önce açmış olduğum başlığa yazdım.

kajocum ohh mis gibi olmuştur kızın şimdik :1hug:
celen kıı son 3 demek bugünü de saymazsak 2 vay be hadi hayırlısı canım o bacak arası ağrısı ağdadan değil güzelim bebek aşağı indiği için biz 1 aydır çekiyoz o acıyı :mymeka:
ben de yaptım ağdamı:lepi: kolum ağrıyo şimdi ama tamam tertemiz olduk artık doğabilir bizim kız tekrar uzamadan bir an önce doğsa bari:ecrin_bebek:

suuuuu naptın kız panik yok biliyosun sancın başlamadan gitmene de gerek yok ama kahvreng demşsin hamileliğinde hç kanaman falan olmuşmuydu ondan kalanlar olailir benimki öyle olmuştu geçen haftalarda pembe sümüksü akıntı geliyomş nişanda içini rahatlatmak için gidebilirsin tabi hayrlısı olsn:Saruboceq:
zambakcım sana noluyo kıı maşallah bebişin de kocaman olmuş ama aşağı inmesi doğumn hemen olacağını göstermyoki ben uzun süredir çeiym o ağrıyı ilk gebeliklerde daha uzun sürüyomuş bebeğin kanala yerleşmesi sen bilirsin ama madem bebeğin biproblemi yok yani doğum bekliyosun sancıların düzenli olarak 5 dk ya bir gelmeye başladğında gitsen daha iyi olur sanırım tabi kanam faln başlamaz suyun da gelmezse ben hastaneye erken gitme taraftarı değilim maklum ne kadar erken gidersen o kadar çoook parmak yiyosun:1no2:

bu arada ben mi yanılıyorm yoksa bizim olcay yok mu ortalıkta bızdık yazıyo mu ben mi gözden kaçrdım nerde len bu millet

bu arada ben mi yanılıyorm yoksa bizim olcay yok mu ortalıkta bızdık yazıyo mu ben mi gözden kaçrdım nerde len bu millet

yok len kimseeecikleeerr yok:mymeka: daha doğurmadan döküldüler.olcay tatil die girem,io.evde net yok:mymeka:yarın gelir.
bızdıktada net yok:mymeka:ama olcayda tel no su var bişe olduysa hbr aluruka.s
dahada kimssseeeeciiikler yookkklava:
buarada o bacak arası ağrısının sirden olmadığını biliorum tabi ama anlam veremiorum neden die??acaba acılma falanmı oluo ki o ağrılarda**?????

cok moralim bozuk kıslarsenağlama kocamla kavga ettik cok fecisenağlama dolapları yumrukladı sinirinden hamile olmasam dövcekti demekki benisenağlama eminim bütün apartman dinlemistr bağırmalarınısenağlama eften püften biriktirdiği o kladar cok sey varmıski içinde hepsini döktüsenağlama hatta evi temzlemesini bile basıma kaktı.halbuki evi temizlemeden önce yine kavga etmiştik bırak yapma kadın tutarız yaptırırız demiştimde yok ben daha ii yaparım demişti.2 gün sonra doğum yapıcam destek görüceğim en yakınım -kocam ağzından köpükler saca saca üstüme yürüdüsenağlama şimdi annesini karsılamaya gitti.cok kötüyümsenağlama cok yanlızımsenağlama cıkmazdayımsenağlamaallahımın gücüne gitmesin ama bebeğim olmasaydı belkide ikimizde coktan resti cekmiştiksenağlama

Celen sakin olmaya çalış.Gelip geçici bir öfkedir ve pişman olmuştur eminim.Bebeğini düşün ve kendini toparla yavaş yavaş.Belki de annesi geliyor diye sinirlenip öfkesini senden çıkarmıştır.

Celen sakin olmaya çalış.Gelip geçici bir öfkedir ve pişman olmuştur eminim.Bebeğini düşün ve kendini toparla yavaş yavaş.Belki de annesi geliyor diye sinirlenip öfkesini senden çıkarmıştır.

pişman olmak mı:1no2: sanmam edolinacım.ööle olsa gelir yanıma özür dilerdisenağlama bebeğimi düşündüğüm için zaten sustum.onuda yanlıs anladı neden susuyorsun neden konusmuyorsun diip durdusenağlama onu bile anlamadı.hatta benden hala kendisi için anlayıs beklio ben onu anlamıyomusumsenağlama evet belki anlamıyorum doğrudur ama suara anlayıs bekleme sırası bende.kafamda onca düşünce varken ne nasıl olucak nei nasıl yapıcam altıondan kalkabilecekmiyim gibi bir sürü sey gecerken nasıl benden halaa anlayıs beklersenağlama
neyse bakalım işin sonu nereye varıcak:çok üzgünüm: bu saatte benmle ilgilendiğin için cok saola.s.

Ah canım ya kıyamam.Tabii ki şu anda anlayışa ihtiyacı olan sensin.Sana ne diyebilirim bilmiyorum.Senin ve bebğin için hayırlısı neyse o olsun.Sanırım en iyi dileğim bu olabilir.Sen bebeğin sağlıklı olduğu için Allah'a şükretmeye devam et,çünkü o bebeklerimiz bize güç veriyor.Doğduktan sonra daha da güçlü olacağız.Onlar için..Keşke yakınımda bir yerlerde olsan çıkıp yanına gelebilsem.Senin hislerini çok yoğun hissettim.
Öpüyorum seni ve güzel bebeğinin içinde yuvarlandığı göbişinia.s.

KIZLAR MRBLAR OGLUM KUCAGIMDA ARTIK AMA 2GUN EVDE AGRI CEKTIM YA BU ULKEDE AGRIN 5DK GIRMIYORSA HASTANEYE ALMIYORLAR AGRIM VAR DIYE GITTIM 5DK GIIRYORDU GERI EVE YOLLADILAR GIT TEKRAR GEL DIYE 2SAAT SONRA TEKRAR GITTIM AALLAHINIZNIYLE DOGRUDUM KURTULDUM ALLAHIM BUTUN DOGUM YAPACAK ANNELRI TEK SANCIDA KURTARSIN AMA INANIN CEKTIGIM AGRILARA DEGDI OGLUM KUCAGIMDA ARTIK GORUSMEK UZERE KIZLAR SORULARIZ OLURSA DOGUMLA ILGILI CVP VEREBILOIRIM

canım ya okur okumaz öyle yakın hissettimki seni kendime gecenin bir yarısında uykulu gözlerim faltaşı gibi açıldı seni çok iyi anlıyorum inanırmısın sanki ben yaşadım yaşadıklarını tahmin edebiliyorum kendini üzmemeye çalış bu angutlar bazen böyle oluyor sonra eminim pişman olacaktır o zamanı bekle sadece hem o pişman olmasa da ahmile bir kadına davranışından dolayı allah sorra hesabın yavruna sarıl senin doğurduğundan ve seni doğurandan yakını yok sana herşeyde bir hayır vardır umarım bunda da bir hayır vardır seni teselli etmeyi yanında olup destek olmayı gerçekten çok isterdim ne diyeceğimi bilemiyorum umarım herşey yoluna girer

ah celenım üzüldüm vallahi:çok üzgünüm:
nıye bole yaptı ki sımdı kocan ya...oda hamılelğin boyunca gerılmiştir tabı.bastan beri hep bısey solıyecekken ıcıne atmıştır. bırde sana uzaktı hep gıttı geldı gıttı geldı..
sımdı de artık son gunler ve senın kadar o da heyecanlı,kaygılı emın ol.
insanın herşeyı ıcınde bırıktırıp bırden kusması çok kötü sonuçlar doğurabılıyor.kocan daha fazla tutamamış içinde..
tam sonuna gelmiişken üzdü seniklava:
sorun tam olarak nedır tabı bilmediğimizden senden ıyı tahmın edemeyız tabı olacaları ya da yapman gerekenı..
bence sakınliğini koru ve daha da buyumesıne ızın verme olayların.
oda hatasını anlar yanaşır zaten.helekı kızını kucağına verınce utanır yaptığından:1closedeyes:
hamıle halımızle hepimiz eşlerimiz için uğraştık.yıne evı topladık,utusunu yaptık,yemeğini onune koyduk
bılmıyorum ben kendı adıma konuşayım bır gunde ayaklarımı uzatıp yahu ben hamıleyım sunu da kendın yap demedım.
buna rağmen bızımde kavga boyutuna gelmesıne az kalan cok tartışmamız oldu hamıleliğin başından beri.
çoookkk kırıldığım gunler oldu cokkk..
sırf o kırılmasın dıye bu halımle zamansız,sırasız gelen hatt yatılı mısafırler ağırladım bu halde hemde..yınede gık demedim..
sımdı düşünüyorum acaba kıymetımı değerımı anlıyor mudur düşünüyor mudur bunları diye..
bılemıyeceğim...ama bazen oluyorboyle kavgalar herkesın evlılığınde var kımse bende yok dıyemez..
dıyeceğim sen kendını üzme celencım.su sıralar daha da cok morale desteğe ıhtıyacın var.kocan gostermıyorsa bu desteği annen var,teyzelerın vs.. var.en başta sen varsın güçlü bir kadınsın.kendı kendıne destek olacaksın gerekırse..
bebişin doğdujtan sonra gulersınız artık bunlara.:ecrin_bebek:
celencım bu arada benım kız senınkını beklıyormuş ole dedı. sıra celen teyzemde anneciğim ben doğamam dedi.
doğur yoksa gelmeyecek benım veletkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…