yaaa korktum sımdı ama kahverengi gibi
bu arada ben mi yanılıyorm yoksa bizim olcay yok mu ortalıkta bızdık yazıyo mu ben mi gözden kaçrdım nerde len bu millet
ya kajo doğum hikayesini nereye yazmış ben bulamadım bulan tarif ediversin bakem:sm_confused:bu arada kızlar doğum hikayemi kızım için daha önce açmış olduğum başlığa yazdım.
ya kajo doğum hikayesini nereye yazmış ben bulamadım bulan tarif ediversin bakem:sm_confused:
Celen sakin olmaya çalış.Gelip geçici bir öfkedir ve pişman olmuştur eminim.Bebeğini düşün ve kendini toparla yavaş yavaş.Belki de annesi geliyor diye sinirlenip öfkesini senden çıkarmıştır.
pişman olmak mı:1no2: sanmam edolinacım.ööle olsa gelir yanıma özür dilerdisenağlama bebeğimi düşündüğüm için zaten sustum.onuda yanlıs anladı neden susuyorsun neden konusmuyorsun diip durdusenağlama onu bile anlamadı.hatta benden hala kendisi için anlayıs beklio ben onu anlamıyomusumsenağlama evet belki anlamıyorum doğrudur ama suara anlayıs bekleme sırası bende.kafamda onca düşünce varken ne nasıl olucak nei nasıl yapıcam altıondan kalkabilecekmiyim gibi bir sürü sey gecerken nasıl benden halaa anlayıs beklersenağlama
neyse bakalım işin sonu nereye varıcak:çok üzgünüm: bu saatte benmle ilgilendiğin için cok saola.s.
cok moralim bozuk kıslarsenağlama kocamla kavga ettik cok fecisenağlama dolapları yumrukladı sinirinden hamile olmasam dövcekti demekki benisenağlama eminim bütün apartman dinlemistr bağırmalarınısenağlama eften püften biriktirdiği o kladar cok sey varmıski içinde hepsini döktüsenağlama hatta evi temzlemesini bile basıma kaktı.halbuki evi temizlemeden önce yine kavga etmiştik bırak yapma kadın tutarız yaptırırız demiştimde yok ben daha ii yaparım demişti.2 gün sonra doğum yapıcam destek görüceğim en yakınım -kocam ağzından köpükler saca saca üstüme yürüdüsenağlama şimdi annesini karsılamaya gitti.cok kötüyümsenağlama cok yanlızımsenağlama cıkmazdayımsenağlamaallahımın gücüne gitmesin ama bebeğim olmasaydı belkide ikimizde coktan resti cekmiştiksenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?