2008 Ekim Anneleri

ben ıkı gündür acayıp sıkıntıdayım bu arada..
dün aksam 11 de yattık.saat en son baktığımda gece 3:20 di ve ben hala uyuyamamıştım..bir oaraya donuyorum bır oraya.tuvalete kalkıyorum gelıyorum ,uyumaya calısıyorum yok...sonra nasıl olduysa cok zor dalmışım..
bu gece de 11 de yattık. saat 12 fılandı daha uyuyamamıştım.sonra dalmışım nasıl olduysa ve gece 2 de apt den gelen gurultuyle uyandım. 4 e kadar kıvrandım uyumak mumkun değil..sonra kalktım yataktan artık cunku uykuya dalamadıkca sınırlerım ıyıce gerılıyor,daralmaya başlıyorum.
zaten sol tarafıma hıc yatamıyorum nedense.yatınca boğazlanıyormuşum gibi nefes alamıyorum.sırt ustu zaten yatamıyoruz. bırtek sağ tarafıma donebılıyorum.yatakta ıyıce sıkıntıdayım yani..
cok mu takıyorum kafama napıyorum..pskolojım bozulacak artık ya doğursam da bıran once rahatlasam artık.senağlama
carsambaya kadar gelmezse kontrole gıdıcem bakalım ne dıyecek...

beyazzambak oyle her ağrıda doktora gıdılır mı canım ya.tabı parmaklanırsın oyle..
neden evde beklemiyorsun ki?suyun gelmedıkce evde sancılarının artmasını bekleyebılırsin..
o alttakı ağrıda bebeğin başı asağıya yerleştiği için,bız nısanurumla 1 aydır cekıyoruz o ağrıyı.. bak celen sendede başlamış son zamanda herkeste oluyor demekki..

hevıncım gozun aydın canım,:teytey:gule gule buyut evladını. doğum hıkayenı başlık acıp ayrıntılı anlatırsan cok sevınıriz canım.

gece 2 den berı ayaktayım tembeller hala kalkıcanız da ıkı kelam edecenız..
ben gıdiimm bari sarma sarıp dondurucuya aticim..kalem gibin de sararım maşallahhh..

gece 2 den berı ayaktayım tembeller hala kalkıcanız da ıkı kelam edecenız..
ben gıdiimm bari sarma sarıp dondurucuya aticim..kalem gibin de sararım maşallahhh..

tüüüüüüü tüüüüüüüüüü masallahhhhh...bu halinle birde sarmami yapacan.....
benim ispanaklar sabahtan beri suyun icinde curudu ben kalkipta kavuramadim . (

celenm noldu kıı nazar değdi kesin canını sıkma kıyamam erkekler böyle şte eften püften kavga çıkartıp bi de ilgiyi hep üstleinde istiyolarbiz de bi kaç gündür doğumda anasıgiin gelmesi konusunda papaz oluyoz aman bebeklerimiz sağlıkla gelsin de gerisi boşş
çtırım kolay gelsin aferin de nasıl beceriyon sorması ayıp ben uzun süre oturamıyorum sırtım belim heyanım ağrıyoo
canım ççok sıkkınkızlar başlık açtım ordan bakın nedenine artık bi de kızımın suyu da sadece sırtında kalmış az dei dr. ama plesanta gençmiş daha ne bleyim şeştım kaldım bu arda sezeryan için 500 ytl istediler 100ünü yatırdım kaparo olarak offff offff

KISLARRRRRR

Slm hepicinize beni öslediniz mi anacım ben sizleri çok ösledim valla ama çok yazmışınız geçmişi okuyamıyorum maalesef herkesler iyi değil mi yaramaz bi durum yoktur inşallah KAJO' cum süpriz yapmış anlaşılan ALLAH' ım hayırlısıyla büyütmek nasip etsin cnm benim.CELEN' im sana noldu bitanem.Üzme sakın kendini baksana bi de 2 günün kalmış cnm benim bunlara yani kocişlere ne desem ben bilemeyiz tabi neler oldu ama biliyosun bende bi dönem çok kötüydüm ama biz dünyanın en güzel görevini yerine getirmrk üzereyiz hiçte üstünde durma üzme kendini bilirim ne söylesek şu anda senin için hiç anlamı yok ama sadece kendini ve bebişini düşün ergeç anlıyorlar yaptıklarını telafisi güç oluyor zaman uzadıkça boşver bitanem:1hug:Bizi bizden iyi kim anlar ki???Sen şimdi en sakin olman gereken dönemdesin.NİSA38yazamadım anacım eve net almıştık ama bayramda gitti bakacağız çaresine de uğraşamıyoruz şu ara onunla vakit yok şekerim.DESTİNA kıs seninle nasıl haberleşcez bayram öncesi bir tlf nosu bırak demiştim ama özelde bişey yok nereden arayacağım seni ben ya???Edinemedin heralde bi tlf kartı neyim bu arada kıslar benim bu hafta işyerindeki son haftam ve acayip işim var iyi olduğumu bilin diye yazdım arada bir yazarım yine hepinizi çok sefiyos oğluşla...

olcayım ne diyeyim şimdik sana hosgeldın mii??? güle güle mii??laelaelaelaelae
iyi olda nese,,hallet işlerini napalım..
kaçıncı haftan senın bu arada ya.hala çalışıyorsun?
Miycim allahtan oyle hareketlerimde bır kısıtlanma yok fazla. bıraz sarıp bıraz dolanıyorum,sureklı oturarak yapmıyorum yani.zaman gecırmeye calışıyorum işte..
nisanurcum dediğim gibi kendını üzme ,hayırlsı olsun boşver..

bu arada
MELSA18 arkadaşımız 4 ekımde yavrusunu normal doğumla almış kucağına..eltisi haber vermiş doğum yapanlar başlığında..

selam kızlarkaydirigubbakcemile5
hevincim gözün aydın allah analı babalı büyütsün
celenim ya okuyunca üzüldüm:çok üzgünüm: kız boş ver takma kafana kocişi falan sen meleğini kucağına alınca hepsi geride kalacak önemli olan şu an sen ve bebeğin :teselli:
kızlar bizde dün görümcemlerin bağına gittik ceviz topladık sebze meyve topladık ıspanakların otunu atladık onlar sen bi kenarda otur dedikçe ben işlere atıldım belki bi faydası olurda doğururum diye ama daha tık yok gelip geçici sancılar okadar :a015:

merhaba kızlar

celen boşver üzme kendini erkekler ince düşünemiyor malesef tabiki onun seni anlaması lazım ama madem bunu beceremiyor sen de görmezden duymazdan gelmeye çalış şurda doğumuna da bişey kalmadı zaten lütfen üzülme bebişin bunları hissediyor hep bunu düşün..

hevin güle güle büyüt bebeğini

nisanur sezeryan olacakmışsın hayırlısı olsun üzülme hem önceden bilmen ne güzel işte ya sancı çekip çekip sonra sezeryana alınsaydın.. bizim de şuan normal doğum görünüyo ama ne olacağımız belli değil daha çatı muayenesi yapmadı benim dr..

melsa18 de doğurmuş ha hihoyyyt güle güle büyütün bebişlerinizi darısı başımızaaaa

canımmmmmmmm

ben bugün itibariyle 36+2 yim cmt 37 olacağım ondan sonrada ALLAH izin verirse oğluşumu bekleyeceğim 18 ekimde 38 doluyor 20 ' sinden sonra olur herlade bakalım ALLAH' tan hayırlısı hep konuşuyorum sakın diyorum 20 ' sinde ağdaya gideyim 22-23 gel bebeğim diyorum ama bakalım bu arada bildiğiniz üzere sezeryan diyorum ve de istiyorum ben sadece genel mi epidural mi ona karar veremiyorum işte böyle canım benim

NİSA' m aaaaaaa neden üzülüyosun ki demek ki hayırlısı sezeryanmış bidenem...Bende oğluşla habire antlaşma yapıyom sakın zamnını şaşırma diye bende önceden gelirde normalle karşı karşıya kalırsam diye yusuf yusufum maalesef:çok üzgünüm:Yaaaaaaa işte böyle ALLAH hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

ulan nerdesiniz bee:mymeka:
yalnız kaldım bugün vallahi..senağlama

nisacım üzülme hayatım. normal doğum anne için sonrasında kolay olsada bebeği biraz zorluyoo. sezaryende bebeğin hiç hırpalanmadan doğmuş oluyo. bide bu açıdan bak. tek sıkıntı hemen süt gelmiye bilir bi iki gün bebişin biraz aç kalır ama sen ısrarla emzir. süt emzirdikçe geliyo. benim kızım 2 gün açlıktan ağladı ama şimdi maşallahı var hem kızımın hem sütümün

ben geldi,m.şimdilik ortada sorun yok.bakalım??yarın sabah hastaneye gidiyorum.yatıs malum.gitmeden göbüş fotosu ekliycem inşallah.38+0ve karnımdaki son fotosu olucak prensesin:)

off kajocum bnmde sıkıntım oo..ya sütüm hemen gelmezse(ki nitekim öölede olucağa benzio))cabuk getirmenn b formulu yokmu??aslında phatoshun falan cabuk gelmişti dimiii:sm_confused:

celennimm, canım yarın yatıyosun hastaneye demek...allah yardımcın olsun, prensesine sağlıkla kavuşmanı diliyorum...hayırlı güzel haberlerini bekliycem...ben ve minik kızım iyi olmaya çalışıyoruz, iğne bulmakta sorun yaşadık biraz ama çok şükür bulunmuş yarın alıcaz, yüksek doz kullandık 2-3 gündür mecburen...30. haftadayım bende, 38. hafta sonunda 5 aralıkta sezeryan olucak benimde inşallah...dualarım seninle canım...sen benim ve pıhtılaşma sorunu yaşayan diğer arkadaşların umut ışığı olucaksın inşallah...bizlere dua etmeyi unutma doğuma giderken...öpüyorum kocaman kızını ve seni...sevgiler...

celencim, birde bişi sorucam fırsat bulurda cevaplarsan sevinirim...izne kaçıncı haftada ayrıldın sen? ben kararsızımda bu konuda biraz...birde iğneyle beraber aspirinide bıraktın mı? sanırım bıraktığını yazmıştın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…