2008 Ekim Anneleri

Sezeryan olacak arkadaşlar, süt bazen geç gelebiliyor malum. bir ebe abla tavsiye etmişti. ameliyattan çıkınca göğüslerinize sıcak havlu kompres yapıp sonra masaj yapıp öyle memeyi verecekmişsiniz bebişe. sütün gelmesine yardımcı oluyormuş. Denicez bakalım. Haydin kolay gelsin.

selammmmm
bugün de doğurmadımm:çok üzgünüm: üffff yarın 39. haftama giricem halbuki tüm yaz türkiyeyi talan etmiştim erken doğurcağıma garanti gözüyle bakıyodum :çok üzgünüm: bu gidişle 41. haftaya girenlerden olucam herhalde
zati bi çıtırım bi de bensenağlama
yarın dr kontrolüm var bugün gidebilmek için yardımcı kadına çok dil döktüm ama nafile nerdeyse yarına da vermiyodu vallaklava: getirtcek beni yanına şimdiklava:
akşama haberleri yazarım inş 20 gün oldu oğluşu görmeyeli suyum azaldı mı plesentam yaşlanmaya başladı mı hiç bilmiyom inş öledir ve artıkım daha beklemem:Saruboceq:

uyku tutmadı bitürlü çok da yorgunum halbuki bi de boğzımda kuruluk var ki hayrola kalkıp limonlu sıcak su yaptım
celencim hadi hayırlısı kolay doğumlar nasip etsin işallah Rabbim i tane çay varmış anne sütünü arttırıcı ondan alcam ben yarın çok faydasını görmüşlerdi bazıları ööle yazmıştı
evet ya bugün destina nirdeeeeeeesin

nisanurum 10 ekimde kuzucuğuna kavuşuyomuşun canım üzülme herşeyde bi hayır vardır zaten başından beri hayırlısı nasılsa öyle olsun demiyo muyduk sağlıkla sıhhatle kollarına al da inşallah sezaryen yada normal çok önemli deil
bakalım belki dr benim de yarın çatı muayenemi yapar ben çok kararsız kalmıştım normalle sezaryen arasında yarın oğlum için de benim için de hayırlı olanı söyler inşallh sevgili dr um...

sağol canım zaten artıkbu satten sonra yapacak bişe de yok sanırım prenssi bekliycez tabio cumayı beklerse bugün çook kasılmamvar bakalımhayırlısı

benimde günlerim artık çok zor geçiyor.en çok sıkıntısını çektiğim nefes darlığı ve ellerimin uyuşması.birkaç günden beri bide bunlara ağır bi şekilde mide yanması ve kısa süren sancılar eklendi hepten zorlanıyorum artık.ama ne yapalım herşey onlar için sağlıklı bi şekilde doğsunda mide yanmasına da nefes darlığına da razıyım...

herkese günaydııınn.şen cim canımın içi bitanem.bnmde senden öörendiğim o kadar cok sey varki.allah razı olsun sıkılmadan usanmadan yazdın anlattaıon iiki cıktın karsıma.bitanem ben hep rapor aldım.zor bi hamilelik ti bu.ve cok istenen beklenen.riske atamıyacağım.hep ücretsiz izinlerle dönemi kapattım.
buarada evet coraspinide iğneyle beraber bıraktırdı.sana sunu söliim o en bastaki korkularımızın hepsi fasafioymus.asıl korku iğneleri bıraktıktan sonra baslıomus.allah hepimizin yardımcısı olsun bi,tanem.yolun sonuna geldk allah yüzümüğzün akıyla cıkarsın bu yoldan bizi.forumu okjudum birsürü hamişimi,z olmus.allahım onlarıda kurtarsın.ve isteyen herkese yasatsın:1hug:
len ekim anaları ben kacanzi öölene gelebilirsem fotomu koyucam.haden bakam cok öpenzi siziiiŞeniz

günaydınn...:çok üzgünüm:
canım sıkkın bugün,,hiç keyfım yok hiç...
yerımden kalkmak ıstemıyorum...kafamı gömüp yatmak istyıorum sureklı.senağlama
depresyona mı gırıyorum ne?:çok üzgünüm:
ekım annlerı sayfamız renklenmiş doğum haberlerıyle..bugunlerı görmek cok uzak gelırdı bana.
çok duygulanıyorum gercekten
nefes darlığı yaşıyorum bugünlerde ınanılmaz..sankı boğazımı sıkıyorlar gibi..gecelerım kabusa dondü.
artık kurtulmak ıstyorum ben yaaa:a015:

celencm hadı gıt gule gule.al yavrunu kucağına öyle gel canım.guzel haberlerını beklıyoruz.

günaydın kızlar sıkıntılı dönemlerdeyiz hepimiz karmakarışığım sevinç endişe korku kararsızlıkne bilyim hem gülmk hem ağlamak geliyoiçimden gece bi türlü uyuyamadım kafamdan o kadar şey geçiyoki gözümü kapattığım an birbiri ardına diziliyo ameliyathane geliyo gözümün önüne spinalde kesildğni falan hissediyomuşun ama acı olmuyomuş ya çok korkarsam panik yaparmıyım offf ya uyuşmaz da acıyı da hissedersem komşumunki öle olmuş ben kendimi çok cesur sanardım nasıl da yusuf yusuf oldum yaaaaa

bugün ütülerimi yapmam evimi temizlemem gerekiyo ne çok işim var bari kendimi temizliğe vereyim de kafam dağılsın ama çok uykususzum doğuma kadar böyle mi olcam ben uyuyamayacak mıyım

bende nısanurumm cok uykusuzumm:çok üzgünüm:
uyuyamıyorum bırturlu ve doğumda gucsuz düşmekten korkuyorum buysden.:a015:

Nisanurcum bende senin gibiyim ,icimden hicbirsey yapmak gelmiyor,geceleri hic uyuyamiyorum,zorla kesik kesik uyudugumda basim agriyor.gunler gecmiyor.Oglumda gunduzleri kreste,aksama dogru geldiginde canimi okuyor allahtan.:)
Cok endiseliyim,hem biran once dogurmak istiyorum hemde dogurdugumda,yabanci bir ulkede biri 3 yasinda biri yeni dogmus bebekle nasil basedicem tek basima onu dusunuyorum......

Selam kızlar nasılınız?bizde iyiyiz bebişimle evde takılıyoz.doğumu bekliyoz.sanırım benim doktor bu gidişle beni normal doğurtturacak.bir türlü gün vermiyo ee banada bi cesaret gekldi belki normal doğumu beklerim .öyle işte.

Selam ekim anaları.. kontrolden geliyorum normal doğum bekliyoruz, normalde günümüz cumartesi doluyor ama cuma günü gel yatışını yapalım dedi doktor, sonradan kafama takıldı biz normal yapıcaz sezeryan değilki niye gün verdi acaba hadi cumada sancım mancım olmazsa? gerçi nst de sancı çıktı ama nebileyim acaba suni sancı falanmı vercekler?

celene 1 gün waterlily 1 gün naisanur 2 gün kaldıııııııııııııııııı
haydi minik kuşlar sizi bekliyoruz sağlıkla

selamlarrŞeniz
1 gün siteye girmedim hepsü doğurmuş garıların yaww..benümü bekliyodunuznaniknanik

nisanurcum hiçç korkma hayatım ayeıca anestezi senin seçimin olmal çok şüphen varsa genel anestezi ol tatlım niye sıkıyosun

merhabalar gerçekten doğumlar çoğalmış doğum yapan arkadaşlara bebekleriyle sağlıklı mutlu bir hayat diliyorum.
doğuma giden arkadaşlara da allah kolay doğumlar nasip etsinyerimseniben
benim gibi normal doğumu bekleyenlerede bir an önce sancı sonrasında da kolay sağlıklı doğumlar temenni ediyoruma.s.

nirdesınız ya kac gundur kımsecıkler yok surada hayret yaÇok üzgünüm çoook
gül-şen ozmaan sunu sancıyı dayayacak bacım..benneyaptımki
fulya79 cesaret geldıyse normal doğumu tercıh et.ama kendıne tam guvenıyorsan??
şimdik kımler normal doğum beklıyor:uhm:
yeşimmerve
yağmur ankara sen?:uhm:

gerçekten gelen giden kimse kalmadı valla herkes dağıldı:mymeka:
çıtır senin 40.haftan doluyor doğum gerçekleşmezse ne zaman gidicen doktora yani doktor ne zaman gitmen konusunda bişi söyledimi:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…