2008 Ekim Anneleri

selam kıslar..
ya ben alışveriş faslını sona bıraktım ya gezentiyim yani çok giremedimm..görümcemde kalıyorum evi hastaneye yakın diye onunda bilgisayar sorunluu..
celenim nettin ya üzüldüm herüfüne olur böyle şeyler tatlım bebeği kucağınıza alın unutacaksınız herşeyi şimdi sen yarın doğurcana göre bugün yatış vardı neyse senin tel var bende ben ararım senii konuşuruz inşallahhh..

nisanur kardeşim senin beşiğin aynısından almış ama kuramadım bitürlü yaa nasıl kurdun sen bi anlatsana bana..

destina gelen giden kimse kalmadı dağıldıkya bi cıtırm bi ben bizde doğuramadıkca kaldık bilgisayarın basında sitede ikide bir data bilmem ne diyor

bi doğurayım tanımıcam bunları zatiiiÇok üzgünüm çoook
bırakıp gitti son anda herkes bizi.kötükedihüso

evet yeşimmervecim doluyor gunum.
hala bır hareket yok.. bugun okdar cok egzersız yaptım kı evde..
sonra merdıven cıktım cok uzun bırde yokuş tırmandım baya dik ki sorma..
bızım burda bol mıktarda yokuş-merdıven var.
salı pazarına gıttım orda dolaş dolaş sonra eve geldım.
insanda okadar yorgunluğa ufak bır ağrı sancı olur demi..
ıh ıhhh..
gram yok!
hayret edıyorum yani.baskası olsa bukdar hareketlı hamıleliğe coktan doğurmuştu. amma dayanıklı bunye varmış bende ...
dr la en son 26 eylul cuma gunu kontrolumuz vardı.ogun artık iyice yerleşmiş bayram sonuna doğumun olur ararsın dedi ole uğurladı benı. bıdahakı kontrol fılan konuşmadık yani..
ama ben aramıycam doktorumu.
cunku hem normal doğuruop hemde ozel hastaneye 1.800 vernek ıstemıyorum acıkcası.
dkuz eylul ünv gıdıcem sancı başladığında.
eğer 1-2 gun içinde hala doğum başlamazsa yıne gıdıcem 9 eylule benım 40 haftam doldu.problem var mı dıye muayeneye gıdıcem mecburen tabi..
allah korusun suyu bıter sonra kakasını fılan yapmış olur vs.. farkına varmam allah korusun.
yarında bır gecsın bakalım.ertesı gun hayır ola...

evet ya büyük şehirlerde hastane ücreti olarak yazılan rakamlara bakıyorumda çok görüyorum benim gittiğim özel hastanede sigortalıya indirimli olarak sezaryende normalde en fazla 200 ytl yi bulacak bunun içinde kadındoğum doktoru,çocuk doktoru,kullanılacak ilaç vs... hepsi dahil yani
benim doktor 17 ekime kadar doğum gerçekleşmezse diye ogün için şimdiden bana randevu aldırttı galiba ozaman daha fazla beklemeden suni sancıyla baslatacaklar doğumu inşallah hayırlısı ile bizlerde alırız bebeklerimizi kucağımıza canım benim kız sata göre olan tarihten 6 gün sonra dünyaya gelmişti bunda da ara ara sancılarım ve kasılmalarım var ama düzensiz ve sürekli değil yaklaşık 10gündür böyle doktor normal doğuma hazırlanıyor vucüt diyor

valla hiç hatırlatma yeşimcim 2.500 civarı bişiy ödeyeceğiz bizde zate 3.00 yakında masraf yaptık oğlan 5.000 lik etti bizi..-tatlicadiarzu-
üff delirmek üzereyeyim ya şu park yatağı kuramadım kraftın jennyy modeli varya varsa püf noktasını bilen anlatsın bana yaasenağlama

selam kızlar uzun zaaman olu girmeyeli belkide hatırlamazsınız beni..5 ekim pazar günü normal doğumla 3650 gr.51 cm oğlum berk dünyaya geldi..

HATIRLAMAZMIYIZ FİLİZCİMM..SEN YEMEK BLOGUNU AÇTIN UNUTTUN BİZİİ..
hayırlı olsun güle güle büyüt oğluşunu canımm...a.s.

destinacım park yatağın ortasını yukarı kaldır sonra yanlarını düzelt sonra ortayı bastır bu onun kenarlarını gergiye getiriyo.

Ben geldim ama kimse yok sanirim.tel.le bağlandım nete.sıkıldım.yarin 9da ilk ben giricem doğuma.epidurel olucam.kızım da 2900olmuş buarada maşallah.12den sonrada yemek yok su yok.

selamlar kızlar bugün temizliğimi yaptım giremedim siteye bi ütüm kaldı bi kaç tencere de yemek yaptımmı kocişe tamamdır annem perşembeye geliyo işallah artık gerisi ona kalsın dimi
akşam da komşuyaoturmaya gittik herüf giderken bi naz yapıyo ne işimiz var diye gidince de çenesi düşüyo kalkmak blimiyoo

destinacım nerdesin ya gözümüz yollarda kaldı
gerçi yeni annemiz cevap vermiş ama ben de yazıyı park yatakların bi püf noktası var onu yapmazsan yırtınsan olmuyo ilk olarakortadaki metal ayağı yukarı doğru çekeceksin ki kenardaki klipsler o zaman tutuyo hemen orta havada olacak yani klipsler tuttuktan sonrada ortayı oturtacaksın tamamdır canım çok kolay aslında
şu doğum olayına da gelince aslında ben de bebeğimi doğar doğmaz görmek istyorum bakalım her yöntemin kendine gre korkulacak tarafları var düşünmemeye çalışıyorum

kızlar bu arada bugün eşim annesiniarayıp sezeryana gireceğimi söyledi babası ne diyo biliyomusuz ancısı başlayınca yapsınlar nyse kadın beni tele istedi bana diyoki baban sancısı başlayınca sezryanı olsun diyo lafa bakarmısınz ben de dedim olur dr. a söylerim
koskoca adamsın ilkokul mezunu sen mi biliyosun dr. mu hem kayınbabanın bi ağırlığı olur benim kendi babamla biz hiç hamileliğim konusunda knuşmamışızdır ne diyelm cahillik işteee
neyseki hemen gelmiyceklermiş önce annem gelsinmiş bebeği biraz kabalaştırsın beni de iileştirsin öyle geleceklermişşş çok isabet oldu

ben geldimmm
ananm bu ne ya bi gün girmedik doğuran doğurana
zati bi çıtırım bi de ben:a015: yok ben bu cümleye çok taktım kıs çıtır sen de doğurunca kendimi çok yalnız hissedicemsenağlama
dr a gidebildim bugün nihayet adam demez mi suyun iyi plesanta iyi açılman da yok
yaw insan birine var der de biraz erken doğum umudum olur
çatı muayenemi de yaptı sağolsun kemik yapım çok iyiymiş normal doğuma çok elverişliymişim:dance: ama 21 ekime kadar bekleriz gibisinden konuştu:çok üzgünüm:
eğer sezeryan istersem 15 ekimde nöbetçiymiş :uhm:ama herşey de bu kadar yolundayken sezaryen istemiyorum sonuna kadar beklicem artık hayırlısı böyleymiş yoksa bi pürüz çıkardı diyorum
yarın sabah hastaneye nst ye çağırdı ilk defa gircem 39. haftadayım millet doğurdu biz daha yeni nst görcez hadi bakalım bu da bişey sayılır:roflol:
zati bi çıtırım bi de ben...senağlama

kızlar yavaş yavaş doğuranlar var sanırım burda dimi.allah kurtarsın.rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza versin.ay ne heyecan vardır sizde yaa

valla pek yavaş da değiliz haa yarımız doğurdu maşallah
edhakcım ne güzel ya ne imreniyorum şu normal yapanlara işallah da sonuna kadardapürüz çıkmaz da istediğin gibi olur bugün annemi arayıp bi gün erken gel de dr. a bi daha konuşalım belki normali deneriz dedim o da dr hayır demez sen çekeceksin ki kemik yapsı uygun olanlar da bile doğum çok zor seninki uygun bile değilmiş bişey falan olur dedi ben de annemi dinleyerek kaderime razı oldum kızıma kavuşmama son 2 gün

günaydınnn
uyuyamayıca erken kalktık bugün celen ve waterlilly doğuma giriyor sanırım hayırlı ve sağlıklı doğumlar arkadaslar

ay ben yaparım sanıyodum açılışı bugün ama olmadı bugün doğuma gidenlerin Allah yardımcısı olsun:Saruboceq:
48 saat sonra bu vakitler ben de kızımı emzirmeye uğraşıyo olurum belkim dehihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…