2008 Ekim Anneleri

günaydınlar kıslarr..hihoyyyt
amanda bugün cemremiz doğuyooo:teytey:ben akşamüstü ararım bizim evhamlı garıyı sizede yazarımm...
watercımda bugündü dimi onun haber vermesini bekliycez artıkk..ikiside sağsalim alsınlar inşallah kuzucuklarını:Saruboceq:
benim birazdan bamyamla randevum var bakim napıyo kerata Şenizdoğum öncesi son randevum bi aksilik çıkmassa..
nisanurcum sende şimdiden ufak şeyleri takma hayatım bak doğurunca bide lohusa psikolojisi olcak üzülme böyle ufak şeylere annecin gelcekk tabi boşver nazını ondan iyi kim çekertr..
Şenizayrıca park yatak için teşekkürler ya sen söylemessen hayatta kuramazdımm..bütün gün uğraştımm-tatlicadiarzu-

destinacım hadi hayırlı haberlerle dön işallah evet cemremiz doğmuştur dimi celen için çok seviniyorum tamam annelik fedakarlık bz de mücadele verdik ama tabi onunki kadar değil Allah'ım bundan sonra hep yüzlerini güldürsün işallah emeklerini zai etmesin
hep olduğun gibi gene haklısın annemle bbeğimin ilk günlerini yalnız geçireceğimiz için çok mutluyuz kalabalk olunca o da çok yoruluyodu hizmetçi gii oluodu b sefar sadece torunumla ve kızıma ilgilenebilecem diyo Allah'ım eksikliini göstrmesin

günaydınn..:ecrin_bebek:
napıonuz bakalım..
bizim kızmla keyfımız yerınde. zıp zıp zıplıyor kerata.hala cıkası yok..:1closedeyes:
gece acayip biir başağrısı ile uyandım.çok çok çokkk sıddetlıydı..acaba bebeğe mi bişi oldu zehırlenme fılan oluyrmuş ya oyulemı dıye endişe ederken kızım maşşallah tekmelrını atıyordu.onun ıyı olduğunu anlayınca bıraz rahatladım uyuyakalmışım inlerken ama şimdi bıle çok geçmiş değil ağrım.
kac gundur uyuyamıyorum skıntıdan doğrudurust sanırım oyuzden oldu bu ağrı.a.s
edhak cok güldüm vallahi..lülülülülülü
senın yıne var dah günün. benım günüm bitti bugün.40 haftalığım tam.ben napıyım ahhh:çok üzgünüm:
bu gidişle senide beklerim ben merak etme.kızım memnun nasılsa yerindenkaydirigubbakcemile3
celen ve vaterlilly almıştır yavrusunu kucağına sıcacıkk:CüvCüv:
inş sütü mütü de gelmiştir de keyfı yerındedır. destınacım haberler senden gelecek artık bakalım...
ne mutlu ona darısı başımıza hadı doğuramayanlar.gamyoncuiremsu
gülgibiyım allah bağışlasın yavrunu canım ya gözün aydın ..güle güle buyut bebeğini..
nisanur benımde annem olcak yanımda ohh ne iyi işte daha ne ıstıyorsun.zaten 1 gunun kaldı surda.keyfını cıkar canım..

kız çıtır niye çıkmıyo bu kız yerinden pek rahat ettirdin herhalde ben sana dediydim 42ye kadar yolu var diye ne zaman gitcen dr.a

huuuuuuuuuuuuu ne ediyonuz 23 kişi pırtladı bizde tık yok daha bugün gene kontrole gitcem çıtırım korkuyom sen kasım anası olasan aman sağlıkla gelsinlerde ama beklemekten sıkıldım heeeeeeee bi doğum hikayesi bile yazamadık hadi gülümse

bilmiyorum nısanurum.istemiyor işte zorla mıkaydirigubbakcemile3
hiç tahmın etmezdım 40. haftamı goreceğim.sengözlerimebaksanab
yağmurcum okdar da değil amma yaptınız yanı kasıma kalmaz gelır teyzelerı bugun yarınsüprizzzzz
btun herkes arıyor soruyır DOĞURMADIN MI? diye.sinir bozucu...:1closedeyes:
annemı her arayışımda daha lafa gırmeden noldu sancın mı var dıye acıyor.
"hayır anne yok bişşiiimm.":bbo:
delırıcem..
üstüne yetmezmiş gibi sağlık ocağından arayıp doğurmadın mı diye sordular
doğurmadım işte doğurmadımmm dıye bağırasım geldı
eşimden bır konuyla ılgılıe haber beklıyorum. bugun ya da yarın gıdıcem heralde kontrole.
haber verıırım zaten sıze gıdersem.
koskoca dokuz ay gectı gıttı vay be..
,ama su ıkı uc gunu gecıremıyorum...Çok üzgünüm çoook

selam kızlar.Allahım herkes sırayla doğuruyor.Bizimde c.tesi ananemiz gelecek İzmirden o gelene kadar bekler umarım kızımda evde yanlızken beni panikletmez...)))) ama sanırım 20 sinden önce geleceğe benzemiyo.kısmet bakalım.

selammm:sm_cool::sm_cool:
nst yi de atlattık nihayett oğluş iyi oynadı ama aferin söz dinliyo annesini üzmedi hiç
nst sonucum da çok iyiymiş dr öle söledi ama ısrarla 15 inde gel sezaryen yapalım diyoooÇok üzgünüm çoook
normal doğum şartları ağırmış yaw ben kendimi 9 aydır buna hazırlıyom zaten
garip bi tabir kullandı ama sanki okumuş sosyetik insanlar artık normal doğum yapmıyo demeye getirdi
15 inde gel 15 ine kadar doğurmazsan sezaryen yaparız dedi bende daha günüm dolmamış oluyo ısrarla herşey bu kadar normal ve yolundaysa sezaryen e gerek yok normal doğumu beklemek istiyorum dedim
anladım anladım benim dr sezaryenci:bbo: ya sezaryen istesem niye 15 ini bekleyim bugün bırtlatırım zaten:roflol::roflol:
dr artıkım pes etti 15 inde sen yine de gel ozaman dedi suyuna bakarız nst ye bağlarız açılman varsa suni sancı veririz dedi yoksa 1 hafta daha bekleriz dedi
yani sonuç napıyoruzzz
BEKLİYORUZ ZATİ Bİ ÇITIRIM Bİ DE BENNN:roflol:kaydirigubbakcemile3

slm kızlar, ben ekim analarının doğurmayan kısmındayım ama sadece topici okumakla yetiniyorum, laf kalabalığı yapmaktansa pek yazmamayı sadece okumayı tercih ediyodum, zaten öyle çok anlatacak bişeyim de olmuyodu, ama bugün anlatacak çok şeyim var, bugün doktorla randevumuz vardı, 36. haftamızı doldurduk şu anda, bebişim 2570 gram olmuş, kilosu boyu suyu herbişeysi çok iyiymiş, bebek hareketlerine çok dikkat ediyosun bundan sonra dedi, zaten benim bebişim hareketli o yönden bi sıkıntımız yok, haftada bir ntsye girceksin bundan sonra dedi, önceden de birkaç defa girmiştim gerçi ama bu seferki haftada bir olcakmış, bu cuma ntsye gircem, buraya kadar herşey güzel hoş ama bundan sonrası benim açımdan morel bozucu, dra normal doğum mu sezaryenmi olcam durum nedir diye sordum, keşke sormasaydım, bana direkt sezaryen dedi, şoka uğradım, neden dedim, bana 8 yıllık evli olduğumu kısırlık tedavisi gördüğümü ve benim normal doğuma müsait olmadığımı eğer illaki istersem normal doğum yaptırabileceğini ama bebekle beni riske atmak istemediğini falan anlattı, mecbur boyun büktüm, ama ben sezaryenden çok korkuyorum,senağlama ya istemiyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:1no2::1no2::1no2:senağlama:çok üzgünüm:

valla kızlar ben şu doktor milletini nlamadım bir türlü benim doktorda ben sezeryan istiyorum diyorum sanki ben hiç bir şey dememişim gibi ne gün veriyo ne bi şey her şey yolunda diyo çocuk ters olduğu halde normal doğum diyo.çatlayacam valla.Adam zorla beni normal doğurtacak...))))Bizde eşimle oluruna bıraktık bakalım ne olacak.

YAW BU BİLG SİNİR ETTİ BENİ YAZIYORUM MESAJI TAM GİDİYOKEN HAT KESİLİ,YOO:mymeka:-tatlicadiarzu-

fulyacım doktorun kendine güveniyo normal doğur be gülüm hiç kestirme boşveryerimseniben

ibolyacım korkcak bişiy yok bence normal doğum daha meşagatli satlerce sancı çekk ıkın mıkın yani bu sen gibi canı tatlı olanlara sezeryan daha kolay valla uyuyup uyanıyosun kucağında bi fare:lepi:

bu arada bamyam pek memnun yerinden 2800 olmuş ..son kontroldü bu haftaya perşembe doğuruyom benden hayırlısıylaa..:sm_cool:

selam arkadslar sonunda bende dogurdum dogum hıkayemi musaıt oldugum zamn yazacagım normal dogum yaptım 39+2 3000 kilo 50 santım dogtu bızım kız lısteye ekleyın

suuuuu cum gecmiş olsun gozun aydın hayatımç gule gule buyut bebişini..

Ben Eşiyim 07.10.2008 saat 08:30 kızımız oldu , normal doğum yapamadı sezeryanla oldu. En kısa zamanda size yazacak. İyi akşamlar..

suuu ve zambakcım gözünüz aydın bebeişleri güle güle büyütün
destinacım senin de gözün aydın maşalah oğuş büyüyyo
bu dr.ları anlamak mümkün deil ya riske atmayalım diye sezeryana alıolar mileetikıtır kıtır kesiyolar benim burda tanığım tecrübeli bi ebe olsa hiç dr.a falan gitmiycem de güvencem biri yokki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…