slm kızlar, ben ekim analarının doğurmayan kısmındayım ama sadece topici okumakla yetiniyorum, laf kalabalığı yapmaktansa pek yazmamayı sadece okumayı tercih ediyodum, zaten öyle çok anlatacak bişeyim de olmuyodu, ama bugün anlatacak çok şeyim var, bugün doktorla randevumuz vardı, 36. haftamızı doldurduk şu anda, bebişim 2570 gram olmuş, kilosu boyu suyu herbişeysi çok iyiymiş, bebek hareketlerine çok dikkat ediyosun bundan sonra dedi, zaten benim bebişim hareketli o yönden bi sıkıntımız yok, haftada bir ntsye girceksin bundan sonra dedi, önceden de birkaç defa girmiştim gerçi ama bu seferki haftada bir olcakmış, bu cuma ntsye gircem, buraya kadar herşey güzel hoş ama bundan sonrası benim açımdan morel bozucu, dra normal doğum mu sezaryenmi olcam durum nedir diye sordum, keşke sormasaydım, bana direkt sezaryen dedi, şoka uğradım, neden dedim, bana 8 yıllık evli olduğumu kısırlık tedavisi gördüğümü ve benim normal doğuma müsait olmadığımı eğer illaki istersem normal doğum yaptırabileceğini ama bebekle beni riske atmak istemediğini falan anlattı, mecbur boyun büktüm, ama ben sezaryenden çok korkuyorum,senağlama ya istemiyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:1no2::1no2::1no2:senağlama:çok üzgünüm: