2008 Ekim Anneleri

günaydın ben kapatıp ben açmışım sayfayı napalım uyku tutmo uyanın len son gün yarın b vakitler kızımgörmüş olurum herhalde hayaımda hib denli heyecanlandımı harlmyorum öss ye girerken bile fosur fosur uyumuştum çokacayip bi duygu bi yandan ben ne zaman büyüdüm de anne olacam diyorum bi yandan hala inanamıyorum karnımda bi bebek olduğuna ve yarın kucağımda olacağına(işallah)

günaydnnnn...
:ecrin_bebek:
nısanur yarın cıyak cıyak sesıyle senı emmeye çalıştığında oyle bır ınanırsın kiiikaydirigubbakcemile3
beyazzambağımda doğurmuş baksana okdar bekle sıranı dedim onaÇok üzgünüm çoook
daha erkendı onun gıtmiş sezaryen olmuş.dayanamadı bacum ağrılarasengözlerimebaksanab
yarın yağmur ankara da alıuyormuş bebişi kucağına
anamm bı ben kaldım vallaaakaydirigubbakcemile

çıtırcım sen tek değilsin mrk etme bizlerde varız sırada napalım inşallah bizlerde alacağız bebişlerimizi sırayla:)

günaydınnn
suuu ve beyazzambak gözünüz aydın allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin
darısı bekleyenlerin başınaaaa önce çıtıra 40 haftasını doldurdu çünkü sonra bana bizde 40. haftaya girdik hala sancılar yalancı devamı gelmiyor

yalancıda olsa bır sancın var ne güzel
benım oda yokkaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar

çıtır sen ne zaman dr a gidiceksin? normal doğum istediğin için 1 hafta daha bekler sanırım dr un.. hayırlısı olsun ama beklemek çok zor biliyorum hem de bu koca göbeklerle yaşamak çok zor geliyor artık kaydirigubbakcemile3

yalancıda olsa bır sancın var ne güzel
benım oda yokkaydirigubbakcemile3

varda canım böylede herkes diken üstünde en ufak yüzümün şekli değişse noldu çoğaldımı ağrın diyorlar kız öğlen yemeğine geliyo anne kardeşim daha karnındamı diyor
gece biraz uyusam uykumda sancıdan inlesem adam hemen ne oldu gidelim mi doktora diyor herkes yani hazır kıta bekliyor adam geceleri yarım uyuyor öyle beni dinleyip duruyor sanki doğursam benim haberim olmayacakta :roflolbeni kaldıracak kalk hadi doğuruyon sen diye bi garip olduk ya kaydirigubbakcemile

beyazzambak da doğurmuş ne güzel yaaaa bizim günlerimiz aynıydı ben ne zaman doğuracam acaba :uhm: benim kızın hiç niyeti yok valla hiç belirti yok :1no2:
doğru düzgün sancı bile yaşamadım arada kramp benzeri bişeyler oluyo ama.. tek hissettiğim bebeğimin hareketleri o kadar.. dr herşey normal diyor ama anlamadım gitti çok da bi zamanım kalmadı yani sancı olması gerekmiyo mu bende de? ya da bebek hareketleri ile mi karıştırıyorum acaba

bilmiyorum ben artık doktoruma gıtmeyeceğim.:ecrin_bebek:
doğum başladığında direk doğum yapacağım hastaneye gıdeceğim.
sabırsızlanıyorum ama bıraz daha bekliim dıyorum.doğal gelişsin herşey istiyorum.şimdi gıtsem acıklık fılan varsa 1-2 cm hemen suni sancıyı verecekler çunku bılıyorum.
bıryandan da korkuyorum suyunda azalma olur mu ya da kakasını yapar fılan zehırlenme olur mu dıye...belkı yarın gıderım.kafamçokkarıştı

sonuna kadar gelmişsin ne güzel lütfen riske atma, evet herşey doğal gelişsin istemen güzel ama artık senin bebişin miyadı dolmuş yani dr a gitmen lazım bi baksın suyu nasıl bebek nasıl, nst yapılması lazım kalp atışları nasıl vs.. lütfen ihmal etme ve gidebiliyosan bugünn git dr a..

valla benım kocamın ölee bi derdi yok. donup mıçını uyuyor valla.gece olmasın dıye de dua edıyor kendınce.uykusu cok tatlıdır da..Çok üzgünüm çoook
bende gece olsun apar topar dıe dua edıorum:jeyyar:
gunduz zaten evde yalnızm.
senın kız da cok komık mişşkaydirigubbakcemile3
hee kızım cıkmıyo kardeşinnnaniknanik
dbestcım normal doğum mu olacak senın kısmetse?

hem de normal doğum istiyorum diye bebeği riske atma, sezeryan gerekiyosa mecbur yapılacak, önemli olan bebişin :ecrin_bebek:

dbestcım normal doğum mu olacak senın kısmetse?

evet canım normal istiyorum ben de ama hayırlısı neyse o olsun tabi önemli olan sağ salim doğsun da benim için farketmez gerçi bu kızın doğmaya niyeti yokkk senağlama benim de ctesi günü dr kontrolüm var bakalım dr ne dicek, dr um normal doğum yanlısı bi kadın ve sezeryan olacaksa bile normal doğum yapılamazsa yapacağını söylüyor yani önceden bi tarih vs belirlemicez.. bir de bebek biraz iri ama yine de 4 kg civarı ise ve çatım uygunsa normal denicez, henüz çatı muayenesi de yapmadı.. bekliyoruz bakalım

ama beyazzambak doğurdu ben doğuramadım yaaaa

çıtırcım illa kendi doktoruna görünmene gerek yok yakında bulunan bir devlet hastanesinede gidip görünebilirsin gerçi normal doğumlarda verilen tarihten 10 gün sonrada doğurma ihtimali var bebeğinin hareketleri iyi değilmi hissediyosun yani ben kızımı 41. haftanın bitiminde doğurmuştum suni sancıyla yoksa geleceği yoktu

dbestciğim beyazzambağın sancıları vardı canım bu nedenle zaten sık sık hastaneye gidiyordu bildiğim kadarıyla yanlış hatırlamıyosam bayram geçsin diye dua ediyordu

çıtırcım bebek olunca:ecrin_bebek: mecburen eşin otatlı uykularından vazgeçecek alışır uyanıp uyanmaya biz bu bebişleri tek başımıza yapmadık değil mi :jeyyarnlarında ferdakarlık yapmaları lazım

dbest sende ağlarsan doğuramadım dıye ben napiim bacumm?naniknanik
yeşimmerve zaten kendı doktoruma gıtmeyeceğim işte doğum yapacağım dokuz eylul ünv. gdeceğim.yınede beklliim dıorum.
sen ılk doğumundan bahsetsene bıraz nasıldı?önerilerin tavsıyelerın fılan var mı?:uhm:

yeşimmerve suni sancıda daha fazla mı ağrı oluyormuş? herkes çok korkuyo suni sancıdan..
çıtırcım ya artık ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum uyumak işkence zombi gibi ortada dolanıyorum çok zor geliyor o yüzden de sağlıklı olsun ama hemen doğsun istiyorum kafamçokkarıştı artık sinirlerim bozulmaya başladı uykusuzluktan, hantallıktan..

yok dbestcım daha ağrılı değil ama daha uzun sürebılıyormuş açılma daha fazla ağrı cekıyorsun yani..
kendılığınden gelısırse daha cabuk olup bıtyormuş.

Selam ekim anaları,
ben de halen doğuramayanlardanım, hiç bi tık yok çıtır-pıtır senin gibi herkes arıyo şehir dışından bile telefonlar yağıyo aynı anda ev cepler birini kapatıp birini açıyoz eşimle ama bizim oğlan hala keyif yapıyo içerde hiç bi belirti yok yarın için yatış verdi doktor suni sancı vercekler sanırım ama suni sancıyla daha mı bi zor olur onu düşünmeye başladım:uhm: acaba diyorum doktorla konuşsamda yarın gittiğimde birkaç gün daha bekleyelimmi desem, gerçi doktor daha iyi bilir ama bu teklifi yapayım diyorum eğer uygun görürse beklemek daha mantıklı geliyor sonuçta 41. haftada doğum yapanlar var, gün adet tarihine göre belirleniği için tam hamilelik günü belli değil aslında belkide 1 haftam daha vardır öyle değilmi artık neler düşünür oldum yyaaaaa çok karıştı kafam:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…