2008 Ekim Anneleri

günaydınlar herkese..daha doğrusu tünaydınlar..öğlen olmuş ama ben anca kahvaltı yapabiliyorum şuan.oğluş hazır uyuyoken bi bakayım dedim.aslında çok uykum var.gece uyumadık.gaz problemimiz vardımirmirmirmirneler yaptıysam rahatlayamadı yavrum.şimdi emdi biraz.sesi çıkmıyo.sizler neler yapıyosunuz?başlıkları görüyorum,doğuran doğurana.hihoyyythihoyyyt henüz doğurmayanlarda da ne heyecan vardır şimdi.Allah herkese kolay doğumlar versin.hepinizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

sorma phatosh görüyosun işte hala beklemedeyiz bianönce sancı gelse doğursam diye bekliyom
hiç bukadar sancı meraklısı olmamıştım, ama hala bi belirti yok en ufak bi sancı dahi yok

ay doğuramayanlar kaldık ya burada bi fatoşumuz yazıyo bize ee zordur bebek bakması
eşimin horultusundan uyuyamadım gece kalktım kızımın odasında yattım sanırım bbek doğunca da hep orda yatarım bi bebeğin sesi bi de eşimin horultusu mahvolurum ya zaten uykusu da ağırdır beni strese sokuyo dünden beri ay çok korkuyorum diyip duryo niye diye sorduğumda da annen gelecek ya ondan diye kıvırıyo adam benden çok korktu sezeryandan kendi apandist ameliyatını anlatıyo yaa zordu falan diye napalım kaçış yokki
çıtırcım sakinliğine hayranım ha keşke ben de gitmemyeydim sancı bekleyeydim diyom öyle yada böyle çıkardı

ay doğuramayanlar kaldık ya burada bi fatoşumuz yazıyo bize ee zordur bebek bakması
eşimin horultusundan uyuyamadım gece kalktım kızımın odasında yattım sanırım bbek doğunca da hep orda yatarım bi bebeğin sesi bi de eşimin horultusu mahvolurum ya zaten uykusu da ağırdır beni strese sokuyo dünden beri ay çok korkuyorum diyip duryo niye diye sorduğumda da annen gelecek ya ondan diye kıvırıyo adam benden çok korktu sezeryandan Çok üzgünüm çoookkendi apandist ameliyatını anlatıyo yaa zordu falan diye napalım kaçış yokki
çıtırcım sakinliğine hayranım ha keşke ben de gitmemyeydim sancı bekleyeydim diyom öyle yada böyle çıkardı

canım benim ilk doğumum 11 sene önce idi ben hamile iken eşimin işlri çok bozulmuştu bu nedenle hiçç özel doktora falan gitmemiştim bu kadar bilgi alabileceğim ortam falanda yoktu sadece sağlık ocağının yaptığı kontrollerle hamileliğimi geçirdim doğumda da sancılarım ilk geldiğinde mahallede tanıdık bir ebe vardı gidip ona göründüm açılmamın az olduğunu işte sancılrım 5 dk ya indiğinde yada suyum geldiğinde hastaneye gitmemi tavsiye etmişti evde iki gün sancı çektikten sonra hastaneye gitmiştik açılmam daha 3cm di.ama ilçeden il hastanesine gittiğimiz için bizi geri göndermeyip yatış yaptılar aynı yerde oturuyor olsa idik eve gönderip sancıların yoğunlaşınca gel diyeceklerdi suni sancı verdiler işte iki üç saat kadar osancı çok yoğun oluyor bana doğurmak değilde osancıyı çekmek zor gelmişti ama bebeğimi kollarıma alınca hepsi geçip gidiyor tabi yani kızlar benim ilk doğumum kara gürültüye eskilerin doğumu gibi oldu ama allahtan çok sağlıklı bir kızım var çokk uzattım galiba

napiim nısanurum ortada ağrı sızı yok,dolayısylee panıkleyeceğim bır durum yok.. 5 aylık hamıle gıbıyım sankım:)işimi gücümü yapıyorum oturuyorum.:ecrin_bebek:
eşin neden korkuosa bu aradakaydirigubbakcemile3
yeşimmerve inş bu doğumun daha da kolay olur canım..

ya bana da öyle geliyo doğurmayacakmışım ibi şimdi banyomu yaptım evimi toparladım süpürdüm akşama yemek yapıp annemi karşılamaya gitcem neyse geç olmuş ya 1 de inecek annecim hadi bol sancıı günler kızlar

yarın bende bebişime kavuşmuş olcam inşallah bu saatlerde
yarın doğuramayanlara dua etcem rabbim sancıları gelsin artık şu kızların diyeee inşallah kendi doğum hikayemi yazarken bi bakcam ooooooooooooooo bizim kızlarında doğum hikayesi var
eşim yazcak inşallah size haber etcek tembihledim bak diyo neyi düşünüyonnnnnn
e ne yapım 9 aydır hep aynı duyguları yaşadık

Allah yardımcın olsun, darısı başımıza.. İnşallah kolay bir doğum olur, ne güzal ya yarın bebişin kucağında olacak inşallah.. :ecrin_bebek:

aay biz doğuramıcaz heralde yaa hiç belirti yokkkkk :CüvCüv:

kızlar yarın sabah hastaneye gıtmeye karar verdık.
bakalım ne durumda bızım velet.:ecrin_bebek:
gerı gonderırlerse yazarım öğlene.gondermezlerse de doğum hıkayemle burda oluru inş:CüvCüv:
yarın doğum yapack arkadaşlara hayırlı doğumlar dılıyorum.bomboş olur artıkın yarın burası.
destına da yoktu sayı bugun demi?
neyse..gezınıyordur bızım gezenti.
öpüyorum hepınızı.iyi akşamlar...:1hug:

aynen yarın gidiyorum hastaneye ama doğuma mı bilmem? gerçi doktor cuma yatışını yapalım dedi sanırım yatırcak ve sanırım doğurtçak inşallah kolay bir doğum olur, hepimiz için tabiki...
hoşcakalın kalan sağlar bizimdir mutlu doğumlar...

evet kızlar Allahım'ın izniyle kızım karnımda geçircem son gece annemle herşei gözden geçirdik getirdiği kıyafetleri yerleştirdik annanesi bayıldı odamıza üzüm hoşafı kaynattık yarın sabah şişeye koyup götürcez soğan da koydum göğüs ucuma sürcem şimdi de biraz sürdüm:)) karedşim hurma da koy dedi okunmuş su göndermiş onu da unutmıycaz bakaım işallah yarın 8 gibi çıkarız ameliyattan sizlere de duaedecem işallah hepimiz sağlıkla kutuluruz ayyy anne olcam ben yaaa gözümden uyku akıyoinanın dün gece hiç uyuyamamştım belki bu gece uyurum annem çok rahatlattı beni onun da doğumları çok zor olrmuş rahat ol en hayırlısı buymuş demekki diyo
geince doğum hikayemi yazmaya çalışırım eşim pek ilgilenmiyo nete falan girceni zannetmiyom benim yanımdan ayrılmaz herhalde
hepinizi çoook öpüyoruz

nisanurcum hadi güzel haberlerini belkiyoruz.bende spinal sezeryan oldum biliyorsun çok kolay oldu canım hiiç korkmana gerek yok.hem normal dogum hem sezeryan yaptım ikiside kolay geçti sanada kolay dogumlar diliyorum canım.yarın bu saatlerde bebişini kokluyor olursun.zaten bebeginin kokusu herşeyi unutturacaktır.telefon numaran varmı senden nasıl haber alcaz.bu arada ananede gelmiş gözünaydın olsun.benimde annem doguma gelmişti biraz önce gönderdik onuda kayseriye.annemde ayrılırken şimdi birde tameri özlicez dedi ağlaştık ama napalım işte hayat böyle...

mrancım annem de kayseriden geldi ben oralıyım zaten ne rastlantı cep no mu destinaya verdiydim ama onunkiler silinmiş şimdi kime vereyim ki herkes ya doğuruyo ya doğurdu sen ban özele yaz ben msj atarım istersen

canım allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah darısı bizlerea.s.

ya yarın herkes doğuruyo mu:1shok:
doğuracak olan tüm arkadaşlarıma allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah sağlıkla mutlulukla bebişlerinizi kucaklarınıza almanız dileğimle
senağlamasenağlama şimdi bi ben mi kalacam buralarda:a015: doğuran bi daha gelmiyo zaten...
allaım bize de nasip etse artıkım bi sancım neyim gelse tüm gün evin altını üstüne getirdik annemle sildik süpürdük ama hala tık yok bizim beyden ağır abi olcak herhalde bizimkisi:roflol:

cnm özel msj gönderiyorum ama hata veriyor.bi bak bakalım belkide gelmiştir.yada sen bana göndermeyi dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…