dbest sende ağlarsan doğuramadım dıye ben napiim bacumm?naniknanik
yeşimmerve zaten kendı doktoruma gıtmeyeceğim işte doğum yapacağım dokuz eylul ünv. gdeceğim.yınede beklliim dıorum.
sen ılk doğumundan bahsetsene bıraz nasıldı?önerilerin tavsıyelerın fılan var mı?:uhm:
ya bana da öyle geliyo doğurmayacakmışım ibi şimdi banyomu yaptım evimi toparladım süpürdüm akşama yemek yapıp annemi karşılamaya gitcem neyse geç olmuş ya 1 de inecek annecim hadi bol sancıı günler kızlar
yarın bende bebişime kavuşmuş olcam inşallah bu saatlerde
yarın doğuramayanlara dua etcem rabbim sancıları gelsin artık şu kızların diyeee inşallah kendi doğum hikayemi yazarken bi bakcam ooooooooooooooo bizim kızlarında doğum hikayesi var
eşim yazcak inşallah size haber etcek tembihledim bak diyo neyi düşünüyonnnnnn
e ne yapım 9 aydır hep aynı duyguları yaşadık
nisanurcum hadi güzel haberlerini belkiyoruz.bende spinal sezeryan oldum biliyorsun çok kolay oldu canım hiiç korkmana gerek yok.hem normal dogum hem sezeryan yaptım ikiside kolay geçti sanada kolay dogumlar diliyorum canım.yarın bu saatlerde bebişini kokluyor olursun.zaten bebeginin kokusu herşeyi unutturacaktır.telefon numaran varmı senden nasıl haber alcaz.bu arada ananede gelmiş gözünaydın olsun.benimde annem doguma gelmişti biraz önce gönderdik onuda kayseriye.annemde ayrılırken şimdi birde tameri özlicez dedi ağlaştık ama napalım işte hayat böyle...evet kızlar Allahım'ın izniyle kızım karnımda geçircem son gece annemle herşei gözden geçirdik getirdiği kıyafetleri yerleştirdik annanesi bayıldı odamıza üzüm hoşafı kaynattık yarın sabah şişeye koyup götürcez soğan da koydum göğüs ucuma sürcem şimdi de biraz sürdüm:)) karedşim hurma da koy dedi okunmuş su göndermiş onu da unutmıycaz bakaım işallah yarın 8 gibi çıkarız ameliyattan sizlere de duaedecem işallah hepimiz sağlıkla kutuluruz ayyy anne olcam ben yaaa gözümden uyku akıyoinanın dün gece hiç uyuyamamştım belki bu gece uyurum annem çok rahatlattı beni onun da doğumları çok zor olrmuş rahat ol en hayırlısı buymuş demekki diyo
geince doğum hikayemi yazmaya çalışırım eşim pek ilgilenmiyo nete falan girceni zannetmiyom benim yanımdan ayrılmaz herhalde
hepinizi çoook öpüyoruz
evet kızlar Allahım'ın izniyle kızım karnımda geçircem son gece annemle herşei gözden geçirdik getirdiği kıyafetleri yerleştirdik annanesi bayıldı odamıza üzüm hoşafı kaynattık yarın sabah şişeye koyup götürcez soğan da koydum göğüs ucuma sürcem şimdi de biraz sürdüm:)) karedşim hurma da koy dedi okunmuş su göndermiş onu da unutmıycaz bakaım işallah yarın 8 gibi çıkarız ameliyattan sizlere de duaedecem işallah hepimiz sağlıkla kutuluruz ayyy anne olcam ben yaaa gözümden uyku akıyoinanın dün gece hiç uyuyamamştım belki bu gece uyurum annem çok rahatlattı beni onun da doğumları çok zor olrmuş rahat ol en hayırlısı buymuş demekki diyo
geince doğum hikayemi yazmaya çalışırım eşim pek ilgilenmiyo nete falan girceni zannetmiyom benim yanımdan ayrılmaz herhalde
hepinizi çoook öpüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?