ya yarın herkes doğuruyo mu:1shok:
doğuracak olan tüm arkadaşlarıma allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah sağlıkla mutlulukla bebişlerinizi kucaklarınıza almanız dileğimle
senağlamasenağlama şimdi bi ben mi kalacam buralarda:a015: doğuran bi daha gelmiyo zaten...
allaım bize de nasip etse artıkım bi sancım neyim gelse tüm gün evin altını üstüne getirdik annemle sildik süpürdük ama hala tık yok bizim beyden ağır abi olcak herhalde bizimkisi:roflol:
Sorma Destinacım tepesinden inmiyor uyuyan çocuğu sevecem diye uyandırıyor kötü niyetle değil ama o da çocuk oyuncaklarını getirip gözünün içine sokacak gibi gösteriyor fazla müdahaleci olmamamaya çalışıyoruz ama işimiz çok zor ben de zaten 40 falan uçtu gitti sabah benden başka kimseyle kreşe gitmiyor akşam da benim almamı istiyor ben de allahtan kreş evimize çok yakında o üzülmesin diye İdil hanımı besleyip anneanneye bırakıp götürüp geliyorum.ohhh idil hanımda gelmiş hoş gelmişş..gözünaydın ilkimcimmm..küçük ablanın tepkilerinide yazarsan sevinirimmŞeniz
Canım benim çok geçmiş olsun ama bebek sarılığı genelde de oluyor merak etme herşey güzel olacak ben de senin gibi lohusa sendromuna girmiş bulunuyorum özellikle de akşamları bu bebek nasıl büyüyecek diye düşünüyorum sonra büyük kızımı görüp bu da böyleydi şimdi çok şükür 4 yaşını bitirdi diye motive oluyorum süt işi biz de de sorun keyfine geliyor emiyor keyfine geliyor emmiyor hanımefendi zamane çok inat resmen boğuşuyoruz benim de elimde bir sağma aleti sürekli süt sağıyorum.ben geldim kızlar biliyorum sizi ihmal ettiğimi düşünüyorsunuz ama inanın öyle değil , özge hanım sarılık oldu, ve 15 gündür mücadele ediyoruz , küvezlerde kaldık , ilaç tedavileri aldık da nihayet dün yapılan tahlili iyi çıktı ama salı günü doktor amcası görmek istiyor , uzamış sarılıklarda yapılması gereken karaciğer ve guatr testlerivar , onları yapalım dedi ..........................çok yorucu günler geçirdik üstelik ben lohusa psikolojisine girdim , hem bebişime üzülüyorum , hem sinirlerim haşat inanın ağlamaktan gözlerim balon gibi , doktor bile üzüldü halime , bebeğin sağlıklı tadını çıkarsana neden hüzünlüsün bu kadar diyor adamcağız ama ah gönül dinlese ........................
bu arada emmek konusunda da özge hanımın inadını kıramadık henüz , kimilerine öre sarılık yüzünden ememez miş ama emziğini sakız gibi çiğniyor velet , bana gelince naz yapıyor , çok ağlatmak istemediğim için de fazla zorlayamıyorum sağıp kaşıkla içiriyorum ( biberona alışırsa hç emmez dedikleri için kaşıkla veriyorum ) .....................işin esası bu da çok feci halde ağırıma gidiyor bacak kadar sıpa inadını yürütüyor, halimizi bir görseniz sanki emmesi için meme vermiyorum da etinden et kopartıyorum öyle ağlıyor , ben de hırsımdan ağlıyorum tabii ......................zavallı anacım aramızda kaldı bana kıyamıyor da torununa da hiiiçççç kıyamıyor , bu gidişle biz kırkımız çıkınca mamaya başlarız eeeee sağa sağa süt de azalır diyorlar ..........................
geçmişi de okuyamadım kisizlerden haberim yok , şimdi şöle bi özet alıyım ara ara sayfalara bakınarak , umarım salı günü de hayırlı haberler verir doktorumuz da bundan sonra rahat ederim, siteye de uğrayabilirim az da olsa ............................
zilli kızımla birlikte öptük hepinizi
nisanurcum bu soğan ne ola ki?? niye sürülüyo göğüs ucuna ?? sütle mi alakalı??
destına sende doğurdun galiba ne zamandır uğramıyosun çıtırla, edhakta doğurdu galiba kala kala ben mi kaldım NÖBETÇİ HAMİLE EKİM ANASI:CüvCüv::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?