2008 Ekim Anneleri

arkadaşım tek değilsin bende varım ve daha bekleyenler var yalnız değilsin mrk etme sırası gelen gidiyor bizde gelince gidicez inşallah,bizim beyefendinin de keyfi yerinde oturuyor valla dönmedi bile daha

Kızlar ii aksamlar herkese...Bende kasım annesiyim bizim daha 1 ay war..ama
sizleri de takip ediorum .Ne güzel az kalmış sizin ...Allah hepinize ve hepimize
kolay dogumlar nasip etsin..

Selam ekim anaları... bugün doktordaydık yarın günümüz doluyo ama hala tık yok sancıda çıkmadı doktor 1 hafta daha bekleyebiliriz dedi bakalım beklicez

aaa kimsecikler yok bugün:çok üzgünüm:
çıtır kısssss dr a gitcektin doğurmaya mı aldılar yoksa seni:CüvCüv::sm_cool:
senağlamasenağlama zaten ben doğurana kadar in cinkaydirigubbakcemile5 top oynıcak burlarda
valla kızdırmayın kafamıklava: hemen gider bi sezaryenle kestiririm kendimi alırım oğluşumu kucağıma lülülülülülü zati dr um sezaryen için can atıyoo:bbo:

ben de doğurmadım hala diye haber vereyim önce))

bugün nst de sancı çıkmadı yine ödemim var diye idrarda albumin testi yaptırdılar negatfi çıktı allahtan...
beklemeye devam:))

merhaba kızlar artık buralarda kimsecikler kalmamış...destina 3-4 gündür yok galiba merak ettim ben ya bi haberi olan varmı aceba

ohhh idil hanımda gelmiş hoş gelmişş..gözünaydın ilkimcimmm..küçük ablanın tepkilerinide yazarsan sevinirimmŞeniz
Sorma Destinacım tepesinden inmiyor uyuyan çocuğu sevecem diye uyandırıyor kötü niyetle değil ama o da çocuk oyuncaklarını getirip gözünün içine sokacak gibi gösteriyor fazla müdahaleci olmamamaya çalışıyoruz ama işimiz çok zor ben de zaten 40 falan uçtu gitti sabah benden başka kimseyle kreşe gitmiyor akşam da benim almamı istiyor ben de allahtan kreş evimize çok yakında o üzülmesin diye İdil hanımı besleyip anneanneye bırakıp götürüp geliyorum.

Canım benim çok geçmiş olsun ama bebek sarılığı genelde de oluyor merak etme herşey güzel olacak ben de senin gibi lohusa sendromuna girmiş bulunuyorum özellikle de akşamları bu bebek nasıl büyüyecek diye düşünüyorum sonra büyük kızımı görüp bu da böyleydi şimdi çok şükür 4 yaşını bitirdi diye motive oluyorum süt işi biz de de sorun keyfine geliyor emiyor keyfine geliyor emmiyor hanımefendi zamane çok inat resmen boğuşuyoruz benim de elimde bir sağma aleti sürekli süt sağıyorum.

Kızlar bütün sayfaları okuyamadım ama inşallah hepinizin bebişleri ve sizlerde iyisinizdir ve sağlıklı birşekilde de kurtulursunuz size şunu söylemeliyim ki çok hareket ve yürüyüş kesinlikle doğumu hızlandırıyor ben doğumdan bir gün öncesine kadar çarşı pazardan çıkmadım en sonunda da 4 EKİM olan sezaryan tarihimizi bekleymedik ve 28 Eylül gecesi aniden suyum geldi ve 29'unda ilk vaka olarak ameliyata alındım.Yani diyeceğim sezaryan ile doğum yapacak arkadaşlar bunu bence dikkate alsın ve istirahat etsin.Bana hep söylemişlerdi ama ben hiçbir belirti yok yollarda doğuracak halim yok ya derdim ama herşey gerçekten de saatlerle sınırlı olabiliyor.Hepiniz kendinize iyi bakın kızımla sizleri öpüyoruz.

merhaba kızlar kusura bakmayın çok oturamıyorum o yüzden yazamadım minik prensesim 5 günlük oldu harika bir duyguymuş beni hiç uyutmuyor ama yine de herşey harika kısaca yazayım şimdi doğum hikayemi iyileşince yazacam zaten biliyorsunuz son 10 gündür ağrım vardı en son 6 ekimde yine çok sancım oldu kendi doktoruma gittim doğum sancısı çıktı ama kısa süreli dedi yatış verdi o kadar sancıyla ancak 2cm açıldı gece dörtte suyum geldi ve çok kötü sancılar çektim doktorum gece 2ye hadar sezeryandeydi bu nedenle sabah 8 e kadar beklettiler beni bağıra bağıra tabi 8 de acil sezeryane alındım ve minik kızıma kavuştum şimdi kızımı seviyorum ve hepinize hayırlı doğumlar diliyorum en kısa zamnda görüşürüz

selam kızlar ben de minik kızımla dün evimize geldim çok şükür ikimiz de çok iyiz doğum hikayemizi hazırladım birazdan başlk açacam bakaım kimler doğurmş

nisanurcum bu soğan ne ola ki?? niye sürülüyo göğüs ucuna ?? sütle mi alakalı??

canım soğanın suyunda blunan e vitamini cildi çok besliyomuş ben de doğuma gitmeden önce sürdüm hastanede sürmedim zaten bebeğim de hep uyudu emzirmek için pek uyandıramadık:ecrin_bebek:şimdi bol krem sürüyorum işallah yara olmadan atlatrız

ne güzel kızlar bebeklerinize kavuştunuz allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza inşallah:Saruboceq::ecrin_bebek:

destına sende doğurdun galiba ne zamandır uğramıyosun çıtırla, edhakta doğurdu galiba kala kala ben mi kaldım NÖBETÇİ HAMİLE EKİM ANASI:CüvCüv::roflol:

merhaba kızlar kimse yok muuuu

2 gündür uğrayamadım herkes ortadan kaybolmuş, bende bi değişiklik yok, dün dr a gittin salı günü tekrar çağırdı nst için. bebişim 3600 gr olmuş, dr um henüz doğum planı yapmadı, normal doğum için bekliyoruz bakalım hayırlısı...

destina, çıtır, enemine doğurmuş olabilir gibime geliyor CADIARZU ayy merak ettim yaw herkes iyidir umarım.. doğurmayan bi ben mi kaldımmmm acabaaaaa :CüvCüv:

destına sende doğurdun galiba ne zamandır uğramıyosun çıtırla, edhakta doğurdu galiba kala kala ben mi kaldım NÖBETÇİ HAMİLE EKİM ANASI:CüvCüv::roflol:

yok canım nerdee:1no2: giriyom giriyo bakıyom iki satır yazan yok ben de küsüp çıkıyom işte:çok üzgünüm:
gerçekten bi biz kaldık galiba daha ekimi bile yarılamadıydık
destina sezeryan yapıcaktı 16 sın gün almıştı herhalde ama suyu filan geldiyse erken de almış olabilirler
ben asıl çıtırı merak ediyom :ecrin_bebek:
normal doğumcu arkadaşım çarşamba günü dolmuştu kontrole gitmişti acaba 41. haftayı beklemez diyip sezaryene mi aldılarr:uhm:

ya ben dün dr daydım, en ufak doğum belirtisi yok benim kız içerde çok rahat valla hiç niyeti yok çıkmaya klava: suyum normal, plasentada yaşlanma belirtisi yok, bebiş oldukça yukarda hiç aşağı incek gibi değillll
bu demek oluyor ki ben daha beklicem :çok üzgünüm: oysa ben de meleğimi kucağıma almak istiyorum artıkkkk sabrım kalmadı yaaa herkes doğurduuu bi ben kaldımmm senağlama

doğuran annelerimiz bebişleri yanlarında bizi merak ediyorlar.. biz birbirimizi .. ve onların bebeklerini..
ilkimcim beyazzambak ve nisanur38.. allah meleklerinizi size bağışlasın... inşallah tez zamanda biz de bebelerimize kauşuruz....
edhak,dbest,yeşim merve...bende sizdenim.. çarşamba doluyo günüm... salı gitçem nst için.. haftasonu hiç bi belirti olmadı ?? hala beklemedeyiz...
siz de ne var ne yok?? sancı kasılma akıntı nişan?? hareket bereket:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…