2008 Ekim Anneleri

doğuran annelerimiz bebişleri yanlarında bizi merak ediyorlar.. biz birbirimizi .. ve onların bebeklerini..
ilkimcim beyazzambak ve nisanur38.. allah meleklerinizi size bağışlasın... inşallah tez zamanda biz de bebelerimize kauşuruz....
edhak,dbest,yeşim merve...bende sizdenim.. çarşamba doluyo günüm... salı gitçem nst için.. haftasonu hiç bi belirti olmadı ?? hala beklemedeyiz...
siz de ne var ne yok?? sancı kasılma akıntı nişan?? hareket bereket:))

selam kızlaaar. Geçmişi çok fazla okuyamadım. Göğüs yarası ile ilgili bi şeyler yazılmış. Benim göğüslerim çok yara olmuştu. Garmastan diye bir krem var ondan almıştım. Sezaryenden 1 hafta önce kullanmaya başladım ama pek bi faydası olmadı. Bi komşumuz zeytinyağı önerdi. Kremi bırakıp zeytinyağı sürmeye başladım ve şimdi çok az acıyor. Yaralar geçti. Ancak şöyle bi taktik uyguladık. 1-2 gün pek fazla emzirmedim. Zaten emziremiyordum yaralardan dolayı. Bu 1-2 gün içerisinde zeytinyağı sürdüm hep. Yaralar kabuklandı ve kabuklarını attı. Şimdi çok daha rahatım. Tavsiye ederim emziren annelere. Kişiye göre değişir ama denemekte fayda var bence.

kızlarrr selamlar hepınızee..
bebğim dün dünyaya geldi nıhayetınde..:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
vakıt bulunca gırıp detaylı anlatacağım..öpüyorum hepnııziii

ben doğurmayanlara ne halde soldukarını sorarken doğuran annlerimiz gelmiş ne güzel!!!!
themis tavsiyelerin için çok teşekkürler.. daha doğurmadan doğum şekli nasıl olacak nasıl emzireceğiz sütüm gelecek mi memelerim yara olacak mı birsürü endişe ...
ben dalinin bebek yağından sürmeye başladım gögüs uçlarıma yumuşatıyor...bakalım doğurunca ne olacak??

çıtır-pıtır sen de doğurdun ya ciddi ciddi sıra bize geldi demktir :))doğum hikayeni bekliyoruz bir an önce... öpüyorum bebişini de seni de..

ciddimisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:1shok: hadi gçzün aydın canım doğum hikayeni bekliyoruz en kısa zamanda sağlıkla büyüt kızını :1hug: sizi

günaydınnhihoyyyt
bugün gene doğuramayanlardanız hakkımızda hayırlısı:1no2:

çıtırcım gözün aydın allah analı babalı büyütsün en kısa zamanda hikayeni bekliyoruz

selhan.dbest.edhak kader arkadaslarım benim biz beklemedeyiz gelişme olursa haber verinsengözlerimebaksanab

ayyy dün yazmıştım çıtır doğurdu heralde diyee çok sevindim ya Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin :teytey: :teytey: darısı başımıza çıtırcım doğum hikayeni bekliyoruz, normal istiyodun inşallah istediğin gibi olmuştur.. lütfen çok bekletme bizi valla ben çok merak ediyorum senin doğum hikayeni kaydirigubbakcemile3

selhan.dbest.edhak kader arkadaslarım benim biz beklemedeyiz gelişme olursa haber verinsengözlerimebaksanab

valla en son ben doğuracam sanırım bende hiç belirti yokk kafamçokkarıştı

sanırım destina da doğurdu.. buraları boş bırakmazdı, inşallah herşey yolundadır.. :Saruboceq:

selam kıslarr..
yok anam doğurmadım kız ne doğurması oğlum yerinden çok memnun ne sancı ne bişii:lepi:
perşembe sabahına kadar orda kalacak heraldehihoyyyt
ee ben misafirlikteyim yaa kıslar ablamda net sorunlu yengeme geçtim bende şimdi ondan yazıyorum...
tüm doğuranların gözü aydın hoş gelmiş ekim bebekleri doğuramayanlşarda gün falan saymasın sayınca geçmiyoo nasıl olsa gelecekler onlar vaktini biliyooŞeniz

ayy çıtır-pıtır çok sevindim vallahihoyyyt bari sen doğurdun kavuştun bebişine.Allah sağlık sıhhat hayırlı ömürler versin yavruna.sanada geçmiş olsuna.s.ben de destinayı doğurdu sanmıştım görmeyince

destina sesin çıkmayınca senin oğlan erken davravdı galiba dediydik gamyoncuiremsu
nasıl gün saymayalım arkadasım baksana kimse 40. haftayı beklemeden doğuruyor bizim tembeller özelliklen benimki 41.haftayıda 42.haftayıda bekleyecek bu gidişlen gerçi doktorum doğum olmazsa diye 40. haftanın sonuna randevu vermişti gelirsin bi bakarız demişti bu cuma doluyor hayırlısı hepimizin hakkında

ya bende hiç bi doğum belirtisi olmadığı gibi benim yaramaz kızım içerde çok mutlu sanırım, zıplayıp duruyooo klava: ben de acaba karnım indi mi incek mi ayna karşısından ayrılmıyom ama nerdeeee kaydirigubbakcemile3

dbestcim sen daha 38 haftadasın yavrum 40 kı bi gör bakalım her çocuk 38 den sonra doğmazki yeşimin dediği hibi 42 ye kadar yolu var..

yeşimcim bizim yiğitler birlikte doğar belki ne dersinnkaydirigubbakcemile3

yeşimmerve
dbest
vahide1204
edhak
destina4
ibolya
zeynep özdil
fulya79
yade06
ok6872
minikeller

varmı artıran bacular:teytey:

selam kızlar öğlenden beri otur kalk ancak yazabildim bakıyorum doğurma sırasındasınız allah hayırlısısnı versin de bizim çıtırı merak ettim listede yok doğurdu herhalde
benim kız emmeye alşamadı henüz akşam o ağlıyo ben ağlıyom eşimle birbirimize giriyoz annem de halimize gülüyo gazı var gibi ağlıyo ama aç galiba ağlaya ağlaya tutuyo yaramaz sarılığımız da başlıyo yavaş yavaş işallah hafif atlatırız çok güzel bi duyguymuş ya ben sezryan deyice hep bi hafta yataktan kalkamadıklarını falan sanırdım bugün çok daha iyim pansuman yapıp açtık yarayı sadece biçizg var zaten boşuna dert etmişim iyikide sezryan olmuş diyorum hergün nescafe içmemi söyledi dr. anestezinin etkisini azaltyomuş spinalde baş ağrısı olabiliyo onun için bol kafein al dedi

yaa şimdi okudum çıtırcım da doğurmuş hadi gözü aydın darısı tüm bekleyenlerin başına

yeşimmerve
dbest
vahide1204
edhak
destina4
ibolya
zeynep özdil
fulya79
yade06
ok6872
minikeller

varmı artıran bacular:teytey:

şeekerim benim doğum tarihini 20 ekim olarak yazabilirsiniz, pazartesi günü sezeryana gircem, haşırt diye doğurcem, bebişimi görcem, :sm_cool: bu arada kimin sırasını kaptım acep :jeyyar: bugece edhakı rüyamda gördüm yav ama şu anda hatırlamıyom hiçbişey, hayır olsun inşallah, bu arada nisanurcum bebişinin fotosunu bi koysan da görsek ya merak ettim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…