- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.424
- 773
- 41
tamam canım becerebiirsm yapim şimdi arkadaşlara mail atma derdindeyim herkes çatladı meraktan
ben de varım. bugun 40 +4. ama yarın sabah 8.30da yatıyorum hastaneye. önce suni sancı denenecek. hala bebeği asagı indiremezsek sezaryen olcam. yarın canıma okunacak ama aksama inş. kucagıma alırım kuzumu...
bugece edhakı rüyamda gördüm yav ama şu anda hatırlamıyom hiçbişey, hayır olsun inşallah, bu arada nisanurcum bebişinin fotosunu bi koysan da görsek ya merak ettim ben
yeşimmerve
enemine nişanım geldi yazmış ya doğurmuştur diye onu eklemedim edhakta ortalıklarda yok doğurmuştur heralde:içelim:
dedikoducu yaptın yani beni:roflol: ee anacım ne zamandır gelmiyon tabi topice bütün haberleri vermişimdir sana:roflol: kesin doğuranları çekiştirip hala doğuramadığımıza dert yanmışımdır zati doğurmak tan başka bişey düşmüyo ağzımızdanedhak anacım rüyamda ne halt ediyoduk hatırlamıyom ama sabaha kadar seni gördüğümden eminim, hatta bazen senden haberler alıyom aa öylemiymişişşşş diyorum, ama kötü bişey yoktu korkma, sadece telaşlı panikli bi ortamda olduğumu hatırlıyorum, başrolde sendin, konu senin üzerinde gelişiyodu anacım, :roflol: doğurmayla alakalıydı rüya onu bilyom da detayları bi hatırlayabilsem, gece eşime ben rüyamda kadınlar klübünden birini gördüm diye anlatıyom uyku sersemi, hıı nasıl gördün diye sordu, söyledim bişeler ama eminim o da hatırlamıyodur şimdi, ikimizde uyukluyoduk çünkü :roflol: hakkımızda hayırlısı olsun yav, ben iyice garipleşmye başladım, her zaman sıradan monoton bi hayatın ardından böyle sıradışı şeyler yaşamaya başlayınca insan afallıyo
dedikoducu yaptın yani beni:roflol: ee anacım ne zamandır gelmiyon tabi topice bütün haberleri vermişimdir sana:roflol: kesin doğuranları çekiştirip hala doğuramadığımıza dert yanmışımdır zati doğurmak tan başka bişey düşmüyo ağzımızdan
bende yusuflardan çok sıkıntı oluşmaya başladı
her arayan gören doğurmadın mı ne zaman doğum gibi şeyler soruyo sinir stres yarattılar bendeklava: doğurmuyom işte var mı diyecekleri klava: sanki doğurmak için yapmam gereken bişey varmış da yapmadığım için doğuramıyomuşum gibin Çok üzgünüm çoook
şu ayın 15 ini bi atlatsam napcam acaba:uhm:
olcayım hoşgeldin canım valla herkes doğurdu sayılır
celen nisanur38 nisa77 ....
doğum yapan ekim anneleri topicinde liste var zaten 30 a yakınımız doğurdu kalanlar nerdeyse bi elin parmağı kadar
hadi sezaryenciler gene iyi ne zaman doğurcaklarını biliyolar ama biz ne yapak...???
Hoşbuldukkkkkk üzülme ama EDHAK'cım bak ne kadar az kalmışız dikkatleri üzerimize topladık ama bebişleri gelenlerin hiç sesleri çıkmıyor bebişler tüm vakitlerini alıyor tabii kimse halimizi soramıyor anladım ben...İnt.gidecek diye habire yazıyorum aslında sezeryancılar yani ben ve benim gibiler biliyos günümüzü ama cnm benim inan bana hiç rahat olamıyosun acaba erken davranırmı korkusu oluyor helede daha hiç bişey yapmayan ben ve benim gibi olanda yoktur değil mi ALLAH hepimize hayırlı doğumlar nasip eylesin bizimkiler vaktini beklesin sizinkilerde bir çırpıda gelsinler inşallah ALLAH hepimizin yardımcısı olsun bizlerede buradan geldi bebişimiz demeyi nasip etsin inşallah çok öptüm senide şekerŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?