2008 Ekim Anneleri

tamam canım becerebiirsm yapim şimdi arkadaşlara mail atma derdindeyim herkes çatladı meraktan

yeşimmerve
dbest
vahide1204
edhak
destina4
ibolya
zeynep özdil
fulya79
yade06
ok6872
minikeller
action
selhan
myprecious

varmı artıran bacular:teytey:

enemine nişanım geldi yazmış ya doğurmuştur diye onu eklemedim edhakta ortalıklarda yok doğurmuştur heralde:içelim:

ben de varım. bugun 40 +4. ama yarın sabah 8.30da yatıyorum hastaneye. önce suni sancı denenecek. hala bebeği asagı indiremezsek sezaryen olcam. yarın canıma okunacak ama aksama inş. kucagıma alırım kuzumu...

ben de varım. bugun 40 +4. ama yarın sabah 8.30da yatıyorum hastaneye. önce suni sancı denenecek. hala bebeği asagı indiremezsek sezaryen olcam. yarın canıma okunacak ama aksama inş. kucagıma alırım kuzumu...

hadi hayırlısı bluweavecim hayırlısıyla al kızını gell..seni doğurmuş sayıyoruz artıkkŞeniz:1hug:

bugece edhakı rüyamda gördüm yav ama şu anda hatırlamıyom hiçbişey, hayır olsun inşallah, bu arada nisanurcum bebişinin fotosunu bi koysan da görsek ya merak ettim ben

hayrolsun ibolyacım doğurmuş muydum bari :1no2: oh ne güzel senin tarih de kesinleşmiş darısı başımıza baklaım benim sıpa ne zaman gelecek

yeşimmerve
enemine nişanım geldi yazmış ya doğurmuştur diye onu eklemedim edhakta ortalıklarda yok doğurmuştur heralde:içelim:

anacım nerde doğurcamm:çok üzgünüm: bugün tüm gün çarşıdaydık annemle birlikte biraz geziniyim de keyfini bozayım sıpanın dedim iyi yerleşti karnıma çıkacağı yokkgamyoncuiremsu
çıtırım da doğurmuş ne güzel normal oldu herhalde:uhm:

bu arada benim 15 i sabah kontrolüm var ama kafam biraz karışık yardımınıza ihtiyacım var öncelikle normal doğum için herşeyimin müsit olduğunu sölemişti dr
şimdik 15 inde açılmam var mı diye muayene edecek ve suni sancı verecek açılma yoksa da veririz dedi her türlü beni 15 inde doğurtmaya kararlı ama suni sancıyla uzun süre açılma olmazsa tabi sezaryene alacak
sorun benim günüm 15 inde değil 21 inde doluyo acaba açılma yoksa hiç suni sancı istemiyip tıpış tıpış evime dönsem 41. haftanın sonuna kadar beklesem mi fisfisfis yoksa kendimi 15 inde dr uma teslim mi etsem :uhm:

bluewave hayırlısıyla bebişinde sende kurtulun inşallah, bu topic kızıştı bu ara önüne gelen doğuruyo, valla düne gelene kadar bu kızlar niye bu kadar heycanlanıyo acep diyodum, şimdi ben yusuf yusuf ediyom, :roflol: minik yusuf eymenimle de bi kavuşsaydık hayırlısıyla,
edhak anacım rüyamda ne halt ediyoduk hatırlamıyom ama sabaha kadar seni gördüğümden eminim, hatta bazen senden haberler alıyom aa öylemiymişişşşş diyorum, ama kötü bişey yoktu korkma, sadece telaşlı panikli bi ortamda olduğumu hatırlıyorum, başrolde sendin, konu senin üzerinde gelişiyodu anacım, :roflol: doğurmayla alakalıydı rüya onu bilyom da detayları bi hatırlayabilsem, gece eşime ben rüyamda kadınlar klübünden birini gördüm diye anlatıyom uyku sersemi, hıı nasıl gördün diye sordu, söyledim bişeler ama eminim o da hatırlamıyodur şimdi, ikimizde uyukluyoduk çünkü :roflol: hakkımızda hayırlısı olsun yav, ben iyice garipleşmye başladım, her zaman sıradan monoton bi hayatın ardından böyle sıradışı şeyler yaşamaya başlayınca insan afallıyo

dedikoducu yaptın yani beni:roflol: ee anacım ne zamandır gelmiyon tabi topice bütün haberleri vermişimdir sana:roflol: kesin doğuranları çekiştirip hala doğuramadığımıza dert yanmışımdır zati doğurmak tan başka bişey düşmüyo ağzımızdan
bende yusuflardan çok sıkıntı oluşmaya başladı
her arayan gören doğurmadın mı ne zaman doğum gibi şeyler soruyo sinir stres yarattılar bendeklava: doğurmuyom işte var mı diyecekleriklava: sanki doğurmak için yapmam gereken bişey varmış da yapmadığım için doğuramıyomuşum gibinÇok üzgünüm çoook
şu ayın 15 ini bi atlatsam napcam acaba:uhm:

anacım sen yanlış anladın ben senin hakkında haberler alıyodum, edhak şöyle olmuş böle etmiş diyolar yaa öylemi diyom, senle dedikodu etmiyoz yane, ama doğurmakla ilgili haberler alıyodum senin hakkında, bu arada o bırtlatamadınmı sorularından bende sıkıldım, size ne dimi ister doğururum ister doğurmam, anacım sıkma canını, vakti gelince hiçbişeye engel olamıyon, elbet bizde doğurcez yav, alemler doğuruyo bizmi beceremicez, hatta benim adam benden daha cesaretli vallaha, ne var diyo ben sanmıyom senin yatakta yatcanı hemen kalkarsın zor olmuyomuş diyo, sanki o doğurdu da biliyo :roflol:

iyi akşamlar kızlar mahallede de üç gebeydik diğer ikisi birer hafta arayla doğurdu ben kaldımsenağlama bugün komşunun birisi sende taşıyıp durma artık çıkart dedi :mymeka:sanki bebek çıkcam diyoda ben zorlan tutuyom sinir oldum ya klava:öyle isteyince çıkartmanın yolu varsa tarif etde çıkarim dedim bende ne diyeyimkötükedihüso

bu arada inşallah destinacım allah söyletmiştir yiğitler belki aynı anda doğargamyoncuiremsu
listede güzel olmuş a.s.

KIZLARRRRRRRRRR

Beni merak ettiniz mi???Haklısınız ya ama geçen hafta işte son haftamdı ve acayip yoğundum yazamadım uzun süredirde yazdıklarınızı okuyamıyorum herkesler doğurmuş galiba eve internet bağlattık ama maalesef sorun var cırt gidiyor gitmeden 2 satır yazayım dedim ben daha doğurmadım DESTİNA'm yazmış adımı listeye ALLAH kısmet ederse 23 EKİM oğluş geliyporrrrrrrrrrrrrrrrrr....hihoyyyt:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu

Neyse bu kadar haber verebildim sizlere yazayım int izin vermişken CELEN NİSA38 de mi doğurdu ay biri bana yazsada öğrensem geçmişi okursam yazamayacağım DESTİNA kızım senden nasıl haber alacağız bi tlf edinemedin mi ki hala ben çok ağırlaştım seninle aramızda tam 1 hft olacak değil mi???Bu perşembe sen haftaya ben inşallah BIZDIK ne yaptı geldi mi acep bebişi ben bir tlf edyim de haber alayım CELEN' im doğurduysa onuda arayayım nolur cvp yazın kızlar ya kimse yok mu huuuuuuuuuuuuuuu....CELEN epidural yapacaktı hay ALLAH ya berbat bööle habersiz kalmak bende EPUDİRAL olarak konuştum ama hala kararsızı kızlar ya yapanlar tavsiye ediyomudur ki???CELENNNNNNNNNNN nerdesin kuzum anladım geldi CEMRE mizzzzzzzzz NİSA38 anlaşıldı seninde işin tamam başka kimler var yaaaaaaaaaaaa

olcayım hoşgeldin canım valla herkes doğurdu sayılır
celen nisanur38 nisa77 ....
doğum yapan ekim anneleri topicinde liste var zaten 30 a yakınımız doğurdu kalanlar nerdeyse bi elin parmağı kadar
hadi sezaryenciler gene iyi ne zaman doğurcaklarını biliyolar ama biz ne yapak...???

İnternet hala gitmedi ama ne yazar bu seferde kimsecikler yok kendim yazıp kendim dinliyom:roflol:Anladığım kadarıyla ÇITIRPITIR-BIZDIKCAN-NİSA38-NİSA77-CELEN' in işleri tamamdır...ALLAH hepinizinkini analı-bablı büyütsün kızlar hepiniz adına ve adını yazamadığım tüm doğuran EKİM annişleri hepinizin gözleri aydın darısı bizlerin başına ama benim her işim daha duruyor oğluşun odası yeni geldi koku çıksın diye havalanıyor hiç bişey yapamıyorum ALLAH izin verirse PRŞ-CUMA oda yerleştireceğim PZT ağdaya gitmeyi planlıyorum ALLAH' ımın izniyle de inşallah kısmetse haftaya PRŞ oğluşu kucağıma almayı yürekten istiyorum umarım vaktini doldurur annesinin işi varken süpriz yapmaz DESTİNA özeline tlf numaramı bıraktım canlarım ben yine ara ara şansımı deneyeceğim size yazmak için bebişleri gelen herkesin tekrar tekrar gözleri aydın olsun bizlerin yani henüz anniş olamayanlarında bebişleri vakitlerini bekleyerek sağlıkla gelsinler kucularımıza hepinizi öptüm canlarımŞeniz

kız gitme bi yere burdayız iştea.s.
celen....10 unda sezaryen olmuş
bızdık da yeni sezaryen oldu
nisanur38 normal i beklerken dr normal e müsait deilsin dedi o da sezaryenle bırtlattı geçen hafta
nisa77 doğuralı baya oldu zaten
başka kim varki phatosh sezaryenle oğluşuna kavuştu

Hoşbuldukkkkkk üzülme ama EDHAK'cım bak ne kadar az kalmışız dikkatleri üzerimize topladık ama bebişleri gelenlerin hiç sesleri çıkmıyor bebişler tüm vakitlerini alıyor tabii kimse halimizi soramıyor anladım ben...İnt.gidecek diye habire yazıyorum aslında sezeryancılar yani ben ve benim gibiler biliyos günümüzü ama cnm benim inan bana hiç rahat olamıyosun acaba erken davranırmı korkusu oluyor helede daha hiç bişey yapmayan ben ve benim gibi olanda yoktur değil mi ALLAH hepimize hayırlı doğumlar nasip eylesin bizimkiler vaktini beklesin sizinkilerde bir çırpıda gelsinler inşallah ALLAH hepimizin yardımcısı olsun bizlerede buradan geldi bebişimiz demeyi nasip etsin inşallah çok öptüm senide şekerŞeniz

amin canım allah hepimizi bebişlerimizle birlikte sağsalim kurtarsın inşallaha.s.
ara sıra yaz da habersiz bırakma bizi 23 üne de az kalmış hadi hayırlısı ucundan terazi yi yakalıyon dii mi:sm_cool:hihoyyyt

canımın içleri o kadar özledim ki silzeri anlatamam.ama acayip yorgun ve uykusuzum.kocamın horlamasını bile bebeğim ağlıyor diye duyuyorum.psikolojim bozuldu.bööle bi tuhaf dolasmaya basladım ortalarda.göğüslerde yara içinde.o ayrı bi dert ztaen zavallı kızım o minicik midesine kan dolduruo.yalvarırım akıl verin ne yapayım.lansinoh kullanıyorum ama gecmedi((

iyi gecelerrr....
kızımı emzirdim geldim teyzeleriii..:ecrin_bebek:
ayrı kaldım sızlerden.özledim vallahi...
celenım gecmiş olsun göğsünün sadece ucunu mu veıyorsun ağzına?o kahverengı bolgeyı tıkabıldığın kadar tık ağzına yara fılan olmazç ama ne oyle kan fılan ya.emzırmesen yaran gecene kadar sağıp kaşıkla fıan versen sutunu.CADIARZU
Alllahımmm vala doğurdum kurtuldum hala ınanamıyorum kızlar.bekleyenler bıran once doğurun inş..:Saruboceq:
:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…