2008 Ekim Anneleri

günaydınn ayyy ekimin güzel annişleride uğrarlarmıymış buraya her zaman bekleriz celen zeytinyağı sürmeyi dene ve kuru tutmaya bak bir kere kabuklanıp iyilrştimi bişi kalmaz bacım çok zor ama sabret canım
çıtırım hikayeni yazmışsın şimdi onu okuyacağım gözün aydın allah analı babalı büyütsün
olcay arada sırada uğra gene haber bırak

kızlar ben de zeytinyağını denedim yumuşatıyor ama iki gün sürdümn ancak biraz biraz rahatladım ama karbonatlı su yapap sadece bir defa sürdüm hem meme ucum iyileşti hem de kızımın ağzındaki kabarcıklar geçti günde sadece bir defa sürüyorum çok rahatım tavsiye ederim

slm kıslar kusura bakmayın uzun zamandır giremedim...doğum yapanlar Allah analı baablı büyütmeyi nasip etsin. sağlıkla inşallah...evde internet olmadığı için giremiyorum...bende 5 günde bi nst ye giriyom...bişi olmazsa 27 ekimde kucağıma alıcam bebişimi inşallah...ağrılarım oluyo azar azar tabi....o güne kadar giremezsem yada doğum olursa kardeşim wampirella_mk haber vercek size...bu arada bebişim dönmüş bu arada normal doğum olcak inşallah...kendinize iyi bakın hepinizi öptüm.

selamm:teytey:
celen yüzünden zırlak başladım bu güne ama ne güsel cemremiz demii...

çıtırım senin kızda maşallah tombikim olmuş demi çok güzel rabbim nazarlardan korusunn...sır gibi saklanan isimde çok güzelmiş ...

edhak eğer 21 inde doluyosa günün 15.de açılmanın olmayabilir..plasenta yaşlanmadıysa suyun azalmadıysa bekle gününü bacım normal doğurmak istiyon sen doktorun keyfine bırakma..

kıs celen cadısı biraz sağ kaşıkla ver ..zeytinyağı falan sür kurusun sonra yine emzirirsinn..kaşıkla verdiğin için unutmaz memeni merak etme..ayrıca çıtırımın dediği çok doğru kahverengi kısmı olduğunca ağzına sokmalı çünkü yaralar çoğunlukla yanlış emzirme yüzünden oluşurrkaydirigubbakcemile3

olcaycım kaydettim bende teli canım gelemesende canın sağolsun bitanem düşünmen yeter Şeniz

ya cıtırım kahverengi kısmı sokamıyorum komple ağzınasenağlama minicik bir uc yaptı kendineeesenağlama

aman destinam zaten kafam allak bullak kafamçokkarıştışu yarın sabah bi gelse de olacağına varsak
ben de inşallah açılmam çıkar da suni sancıyı alırım diye dua ediyorum:Saruboceq:
açılmam hiç yoksa suni sancı istemeyeceğim diye karar verdim sonuçta daha 5 günüm olacak aceleye gerek yok
tabi dr nun beni ikna kabiliyeti de çok önemli:jeyyar: bakalım neler dicek bizim entel dr :roflol::roflol:

aman destinam zaten kafam allak bullak kafamçokkarıştışu yarın sabah bi gelse de olacağına varsak
ben de inşallah açılmam çıkar da suni sancıyı alırım diye dua ediyorum:Saruboceq:
açılmam hiç yoksa suni sancı istemeyeceğim diye karar verdim sonuçta daha 5 günüm olacak aceleye gerek yok
tabi dr nun beni ikna kabiliyeti de çok önemli:jeyyar: bakalım neler dicek bizim entel dr :roflol::roflol:
yarın akşama kadar benden ses çıkmazsa bilin ki yatış yapmışımdır

celencım meme ucunu cemrenın dudağına sürüp onu uyar,ağzını acınca tık memenı ıceri.sedece ucunu verırsen cok catlar ya kıyamam..
edhakcım bence suni sancı fılan alma açlman vara bıle.
bekle bence acele etme canım.

arkadaşlar bende varım daha yaaa gerçi 29 ekim bizim tarihimiz ve benim bebişim daha yeni döndü onun için bekleyeceğiz dedi doktorumuz mrk etmeyin nasıl olsa bir şekilde doğuracağız hepimize allah güç,kuvvet ve sabır varsin inşallahhhhhhhhhhhhhh

merhaba ekim anneleri kimse yok mu yaw :uhm:

bugün dr a gittik, bebiş gayet iyi çok şükür hala doğum belirtisi yokkk 1 hafta sonra tekrar çağırdı..
sizlerde durum nasıl? yoksa tek ben mi kaldım doğurmayan :roflol:

bende varım arkadaşlar cuma kontrole gidicem dr erken doğum riskin yok nst gayet iyi çıktı dedi gerçi ben 29 ekimde dolduruyorum 40.haftayı ama kısmet tabii.inşallah kolay ve hayırlı doğumlar olsun hepimize:)

kızlar ben perşembe sabah 9 da sezeryana gidiyorum yarın koşuşturma geçeçek giremem belki artık oğlumun müjdesiyle dönerim artık dualarınızı eksik etmeyin hepinizi çok seviyorummmŞeniz

kızlar ben perşembe sabah 9 da sezeryana gidiyorum yarın koşuşturma geçeçek giremem belki artık oğlumun müjdesiyle dönerim artık dualarınızı eksik etmeyin hepinizi çok seviyorummmŞeniz

destinacım sendemi gidiyosun:a015:allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin dualarımız hepinize,hepimize sende hakkını helal et çok uğraş verdin buralarda bizler içina.s.inşallah doğum hikayenle bekleyeceğiz seni :1hug: canım.

günaydın
allahım bugün buralar çok yağışlı gerçi ülkenin geneli öyle galiba
zeynepcim sende mi cumaya doktora gideceksin hayırlısı haberleri yazarsın artık
destinacım allah kolaylık versin inşallah kolay ve rahat bir doğum olur tez zamnda da bizlere haberi ulaşırŞeniz

ben geldim...:çok üzgünüm:
bugün de hastaneden elimi kolumu sallaya sallaya evime döndümsenağlama
sabah nst ye bağlandım keyfi yerindeydi yine sıpanın dr bu ne güzel nst ne hareket dedikaydirigubbakcemile3
ee tabi yeri rahat oynar oynar durur o yüzden çıkmıyo bi türlühihoyyyt
sonra ultrason dan baktı suyum varmış daha
bi de alttan muayene etti açılma adına tık yok:1no2: hatta rahim aşağıya inmemiş dedi
bu gidişle senin yolun sezaryen dedi
ama pes etmek yok bu zamana kadar bekledim neyse dr da öle söyledi zaten 21 ine kadar bekleriz artık dedi
hemen sezaryen demiyo tabi anladı benim normal ci olduğumu:lepi:
yine de tahliller istedi olası sezaryen için kan idrar ekg verdim yarın sonuçlarını gösteririm artıkım
sonra 21 ine kadar bekleyiş...21 ine kadar olmazsa 21 i yatış....
zati bi ben kaldım offffffff çıtırım bile kuzusuna kavuştu:1hug:

destinacım allah sağsalim bi avazda kurtarsın inşallh oğluşunu da seni de nazarlardan saklasın
haberlerini bekliyoz canım
bakalım bi biz normal ciler kaldık topic te zaten
bi de olcayım la ibolya cım herhlde bu gidişle onlar kestirirler biz hala beklerizzsenağlama

edhakcım anacım bizde bu sabah eşimle acaba 1-2 gün daha beklesekmi azcık daha karnımda büyüsemi diye konuştuk cuma günü doktorla konuşup bi karara bağlayacaz zaten eğer dr uygun görürse bir iki gün geciktirip haftanın sonuna doğru kaydırmayı teklif etcez, valla bende normal doğumcuyum ama kader kısmet işte istemek yetmiyo, inşallah hayırlısıyla normal bırtlatırsın, ama senin durum da sezaryan görünüyo, gel inat etme karından bırtlatıverelim, alemler çocuğunu seviyo bizde kavuşuruz ayol biran önce :)

fırsat bulmuşken bi merhaba diyim dedim kızlarr..iyi dilekleriniz için teşekkürler..yarın sabah bamyama kavuşuyorum hayırlısıyla darısı başınıza:dilcikar:

edhakcım sabret be güselimm herşey yolundaymış boşver meyve bile dalından olgunlaşınca düşer senin oğlan birazdaha kalmak istiyo hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…