iyi gecelerrr....
kızımı emzirdim geldim teyzeleriii..:ecrin_bebek:
ayrı kaldım sızlerden.özledim vallahi...
celenım gecmiş olsun göğsünün sadece ucunu mu veıyorsun ağzına?o kahverengı bolgeyı tıkabıldığın kadar tık ağzına yara fılan olmazç ama ne oyle kan fılan ya.emzırmesen yaran gecene kadar sağıp kaşıkla fıan versen sutunu.CADIARZU
Alllahımmm vala doğurdum kurtuldum hala ınanamıyorum kızlar.bekleyenler bıran once doğurun inş..:Saruboceq:
:CüvCüv:
selamm:teytey:
edhak eğer 21 inde doluyosa günün 15.de açılmanın olmayabilir..plasenta yaşlanmadıysa suyun azalmadıysa bekle gününü bacım normal doğurmak istiyon sen doktorun keyfine bırakma..
Şeniz
selamm:teytey:
edhak eğer 21 inde doluyosa günün 15.de açılmanın olmayabilir..plasenta yaşlanmadıysa suyun azalmadıysa bekle gününü bacım normal doğurmak istiyon sen doktorun keyfine bırakma..
Şeniz
kızlar ben perşembe sabah 9 da sezeryana gidiyorum yarın koşuşturma geçeçek giremem belki artık oğlumun müjdesiyle dönerim artık dualarınızı eksik etmeyin hepinizi çok seviyorummmŞeniz
kızlar ben perşembe sabah 9 da sezeryana gidiyorum yarın koşuşturma geçeçek giremem belki artık oğlumun müjdesiyle dönerim artık dualarınızı eksik etmeyin hepinizi çok seviyorummmŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?