2008 Ekim Anneleri

destina sen yarın bebişini görcen dimi, ona sarılcan öpcen dimi, ay ne güzel kavuşuyonuz, bizde kavuşmak istioz artık :çok üzgünüm:

destina hadi sana şimdiden kolay gelsin allah yardımcın olsun güzel haberlerle bekliyoruz doğum yapmayan arkadaşlar ee hadi sizi bekliyoruz artık nerde bebişler karnınıza mı sakladınız çıkarmaya niyetiniz yok heralde çocukcağızın dişi çıkacak artık dişi sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

ama benimkisi normal doğum olmucak ki artık, biz mecburen sezeryan yapcektik ya, ondan diyom bi doğursaydım diye hüffff beklemek sıkıcı oluyo

iyi mhabbetler kızlar sabah kızımı doyurup geçtim netin başına ama açılmadı bi türlü
neyse destinacım hadi hayırlı haberlerle dön işallah yğit efemizi sağlıkla getir sen de
bu arada bugün içim içimi yiyo çünkü bebeişimden touk kanı aınacak ben gitmeyecem dayanamam ki ben de zırıl zırıl ağlarım annemle eşim götürecek işallah canı çk yanmaz meleğimin
celencim geçmiş olsun ben de çk korktuydum ama korktğum gibi olmadı şükür dr. garmastan diye bi krem verdi onu kullandım bi de hç ıslak kalmaması lazım bebeişin ağız bezlerini kendime göğüs bezi yaptım pamkl olduğundan çok iyi geliyo ilk aşamada hazır göğüs petlerini tavsiye etmiyolar sık sık değiştirdim onlarıi de çıtırın dedği gibi memenn kaherengisini almsı çok önemlive taizeytin yağı da çok iyi geiyo benimler maşşalah daha çatlamadı hafif derler soyuldu sadece

e tabe sen dourdun kurtuldun konuşursun tabe böle biz hala beklioz kaydirigubbakcemile3

doğurmuyoruz işte doğurmuyoruz naniknanik:roflol: senağlama kafamçokkarıştı senağlama

komşu geldi de neyse devam edelim bizim probemimz de mmeyi tutma aşmasında yaşanor hanıefendi azcık tembel annem de günnde önce aındığı için böyle olduğunu söylüyo doğduğundan bei memeyi i tutuşunda bi yarım saat ağlama faslımız oluyo kafasını çeviriyo ağzın sağa sola döndürüp beni kan ter içinde bırakıyo bz de artık biraz süt sağıp kaşıkla iirioz tadını alınca gönlü oluyo da emiyo annem gidince halim harap işallah tez vakitte düzelir
bızdıkımız da doğurmuş kimseer kamadı ne güzel artık yavruların dertlerini yazarız hepiniz doğurun hadin

merhaba kızlar,uzun bir aradan sonra tekrar gelebildim. oğluşum tüm vaktimi aldığı için daha bugün oturabildim pc başına,
doğum haberimi almıştınız zaten bide ben vereyim
4 ekim de sabah 11 de 3500 gram olarak doğdu melih im normal doğumla
bugün yıkadık ve uyuyor şu anda
biraz süt problemimiz oldu ama şimdi çok iyiyiz şükür
oğluşum uyandı beni çağırıyor
doğum hikayemi sonra yazarım inşallah

SLM kıslar bi gireyim bakayım dedim canlarım bugün resmen cnm çıktı oğluşun eşyelerını ütüledim kafamda belirledim ne zamna ne yapacağım diye insan sonuna kadar iş yerinde olursa olacağı bu işte fena sıkıştım ama varya ayaklarımı alıp yürüyemiyorum ya acayip şiştiler DESTİNA' m canım benim geldi değil mi mutlu son ALLAH yardımcın olsun bir an önce kavuş oğluşumuza bak tam 1 hafta var aramızda dualarını esirgeme sakın geriye kalanlar için...Ben gelmeyi çok istiyorum ama ayaklarım yüzünden canım felaket acıyor dün ve bugün fazlacada ayakta kalınca davul gibi oldular o yüzden kendime fazla güvenemiyorum...İnşallah gelemesemde yarın arayacağım seni...HAYIRLI DOĞUMLAR cnm benim...gamyoncuiremsu:ecrin_bebek:a.s.

uzun zamandır yoktum arada girip bakıyorum ama yazmaya fırsatım olmadı.bebeğim sarılık oldu 2 gün hastanede kaldık kabus gibiydi.neyseki meleğim iyi çok şükür.bir gece çok ağladı ben de gazı var sanıyorum halbuki açlıktan ağlıyomuş kuzucum.dr ilk 10 15 gün sonra gaz sancısı başlar dedi.ben doyduğunu anlamıyorum sürekli emmek istiyo emerken de uyuyo zaten.tecrübeli anneler artık aydınlatır beni.bir de bebişim hemen hemen hergün hıçkırıyo annem büyüyo diyo.sizce nedenn.acemi anneyim napim idare edin.
desticim hayırlı kolay doğumlarr.bize de dua et.edhakcım ibolyacım ve yeşimcim sizlerinde güzel haberlerini alacaz inşallahhhh...

hıh aynısı bendede oldu nisa meğer sütüm yokmuş bebiş emiiyo bende doyuoyo sanıyom ağlıyo ağlıyo dedim gazı var heralde dra götürdük dediki bu bebeiş aç küçük bebekte gaz problemi omaz bizde mama takviyesi yapıyoz azcık süt tam gelene kadar

merhaba kızlar
umarım herkes iyidir, artık kimisi bebeğinden, kimisi benim gibi hantallığından sanırım forumu ihmal ediyoruz a.s
destina bebişine kavuştu sanırım, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..

çıtır buralarda mısın ya sana bişi soracaktım, sen kraftın jenny park yatağını aldın de mi, ondan memnun musun?

günaydınn nisacım canım benim inşallah ama zaman sanki durdu gibi geliyor bana destinacım oğluşunu sağlıkla kucağına almışsındır canım darısı başımıza

desticim aldınmı bebişini minik bamyanı kucağına
dbestcim ben babycare aldım memnunum ama ik etapta şu hastanede yanına getiriyolar ya küçük sepet gibi ondan aldım onun içinde yatıyo bizimki bide yan yatırma yastığı çok işime yaradı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…