:1no2:çıtırcım canımmsenağlama kıyamam ben iklimime senağlama çok geçmiş olsun canım ama üzülme hayırlısıyla atlatır inşallah minik prenses
ben de bunalım dayım ne yapacağımı şaşırdım ağlamak istiyorum ama evdekilere belli etmemeye çalışıyorumsenağlama
dr dan geliyom şimdi dün tahlil istemişti sonuçları gösterdim temiz çıktı
yatışımı 21 inee vermişti ben 41. haftanın sonuna kadar beklemek istiyorum dedim 27 sine kadar
dr da niye boşuna kasıyosun ki dedi rahim hala yukarda ve rahimağzı kalın yumuşama yok
niye bu kadar ısrar ediyosun dedi
ben de bu kadar bekledim bi sorun yoksa gerekirse hergün kontrole gelirim yine de bekleriz dedim
dr da boşa kürek çekiyosun niye bu kadar normal doğumda ısrarcısın dedi bi umut olsa söyleriz ama rahimağzın kapkalın incelme yumuşama yok 40. hafta sonuna kadar bekliyoruz sen istiyosun diye daha inat etmenin anlamı yok dedi
canım çok sıkkın annem bi yandan dr a güvenmiyo gel başka dr a gidelim diyo babam beklesin diyoo
üffff napcağımı şaşırdım:çok üzgünüm:
dr a güveniyorum niye yalan söylesin en başta sezaryen düşünse çatın dar filan derdi direk keserdi ayrıca karnım hala yukarda bende farkındayım
şimdi :Saruboceq:dua ediyorum 21 ine kadar doğsun canım oğluşum diye yoksa 21 inde dr a gitcem beklemek istiyosam kararı bana bırakcak yoksa yatış...
merhaba kızlar,uzun bir aradan sonra tekrar gelebildim. oğluşum tüm vaktimi aldığı için daha bugün oturabildim pc başına,
doğum haberimi almıştınız zaten bide ben vereyim
4 ekim de sabah 11 de 3500 gram olarak doğdu melih im normal doğumla
bugün yıkadık ve uyuyor şu anda
biraz süt problemimiz oldu ama şimdi çok iyiyiz şükür
oğluşum uyandı beni çağırıyor
doğum hikayemi sonra yazarım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?