2008 Ekim Anneleri

ya zaten beşiğimiz var, sepet beşiklerden almıştık da ben yine de park yatağın daha kullanışlı olacağını düşünüyorum, alt açma yeri vs var , beşikte öle bişi yokk o yüzden sordum.. doğum yapan arkadaşlar kullanmaya başladılar, memnunlar mı acaba??

herkes nerde yahu :uhm: çok sıkıldım ama yaa hepiniz bebişleri doğurdunuz onlarla ilgileniyosunuz, biz napalım böyle bekle bekle zaman geçmiyo ufffff
kimse yok muuuuuuuuuuuuu

canım ben de park yatak aldım çok memnunuz alt açmasını faan kullanmıyoz zaten kızımn odasıda yatıyorum yatak odası benim için hayal oldu kızımn odasında kanepemiz var rda hallediyoz alt açmasın falan annem gidnce beli geçeriz yatak odasına o zaman taşımay düşünüyorum çok severek almıştım odasına a çok yakıştı kızımın

nisacım bebeiğn aç kaldığından bahsetmişin biz d de oldu eve geldiğimz gün o ağlyo ben ağlıyom karnı gurulduy kızımın ben de gaz sanıyodum meğer açmiş annem şekerli su verelim dedi eskiden ik doğdğunda 2-3 gün süt gelmeden hep şekerli su verirlerd bişey olmaz dedi ben de ağlamalarına dayanamadım sekerli su verdk o karaciğeri de çelıştırıyomuşçok şükür sarılığımız hafif geçiyo özlerde pek kalmadı büyüklerin hep b bildiği vardır

nisacım bebeiğn aç kaldığından bahsetmişin biz d de oldu eve geldiğimz gün o ağlyo ben ağlıyom karnı gurulduy kızımın ben de gaz sanıyodum meğer açmiş annem şekerli su verelim dedi eskiden ik doğdğunda 2-3 gün süt gelmeden hep şekerli su verirlerd bişey olmaz dedi ben de ağlamalarına dayanamadım sekerli su verdk o karaciğeri de çelıştırıyomuşçok şükür sarılığımız hafif geçiyo özlerde pek kalmadı büyüklerin hep b bildiği vardır:lepi:

kızlar merhaba hepinize...
ben cok kotuyum. kızımı hastaneye yatırdık dün
sağlık ocağına gosturmüştüm topuk kanı için sarılığı govdesıne doğru ılerlıyor ıstersen gotur bı dr a dedi hemşire.
behcet uz çocuk hastanesıne goturup test yaptırdım.sarılık değerı yuksek cıktı.(18.1)
hemen yatış verdıer.fototerapi tedavısı goruyor sımdı.
onu bırakmak hastanede okadar kouyor kı anlatamam. 3 saatte bır emzırme saati.gıdıp gelıyorum sureklı canım yavrumu emzırıyorum.
bugun 2 de druyla konuştum 14 e inmiş değeri.
sarılığı beslenme yetersizliğine bağlı değilmiş. ABO uyuşmazlığı denilen bır kan uyuşmazlığıymış ama bu bızım bıldiğimiz RH uyuşmazlığı değilmiş bu.bende tam bılmıyorum bıraz araştırıcam bakalım..
neyse tedavıye guzel yanıt verdiğini soyledı.
dua edın kızlar nolur cabucak iyileşsin kuzum yuvasına gelsın.ağlamakta harab oldum

kimseee yokmuuu sütünün az olmasından şikayet eden anneler baska forumlardan okuduğum kadarıyla şu anne sütünü çoğaltıcı çaylar işe yarıyormuş humana filan deneyin isterseniz

çıtırcım geçmiş olsun canım üzülme bak sütün falan etkilenir kolay değil bebeğini orada bırakmak sende yanında kalamıyomusun bizim buralarda anne bebekle beraber kalıyor neyseki sarılık değeri düşmeye baslamış umarım en kısa zamanda atlatırsınız acil şifalar

çıtırcım acil şifalar dilerim canım bebişin iyleşir inşallah üzme kendini sütünü bol ver üzülürsen sütün gider canım
yeşimcim humana içiyom bende faydasını gördüm tahin hoşaf falan çok artırıyo sağol canım benim

çıtırım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bebeğin sağlıkla evinize gelir, sarılık yükselmesi olabiliyor bebeklerde sıkma canını başka derdi olmasın yeterki acil şifalar...

yeşimmerve sütüm 3 gün gelmedi, sezeryan olduğum için 2 gün yattım hastanede bu sürede hemşireler saatli olarak mama takfiyesi yaptılar ama boş olsada memeyi ver dediler boş memeyi emdi meleğim ama eve gelince banyodan sonra musluklar açıldı

:1no2:çıtırcım canımmsenağlama kıyamam ben iklimime senağlama çok geçmiş olsun canım ama üzülme hayırlısıyla atlatır inşallah minik prenses

ben de bunalım dayım ne yapacağımı şaşırdım ağlamak istiyorum ama evdekilere belli etmemeye çalışıyorumsenağlama
dr dan geliyom şimdi dün tahlil istemişti sonuçları gösterdim temiz çıktı
yatışımı 21 inee vermişti ben 41. haftanın sonuna kadar beklemek istiyorum dedim 27 sine kadar
dr da niye boşuna kasıyosun ki dedi rahim hala yukarda ve rahimağzı kalın yumuşama yok
niye bu kadar ısrar ediyosun dedi
ben de bu kadar bekledim bi sorun yoksa gerekirse hergün kontrole gelirim yine de bekleriz dedim
dr da boşa kürek çekiyosun niye bu kadar normal doğumda ısrarcısın dedi bi umut olsa söyleriz ama rahimağzın kapkalın incelme yumuşama yok 40. hafta sonuna kadar bekliyoruz sen istiyosun diye daha inat etmenin anlamı yok dedi
canım çok sıkkın annem bi yandan dr a güvenmiyo gel başka dr a gidelim diyo babam beklesin diyoo
üffff napcağımı şaşırdım:çok üzgünüm:
dr a güveniyorum niye yalan söylesin en başta sezaryen düşünse çatın dar filan derdi direk keserdi ayrıca karnım hala yukarda bende farkındayım
şimdi :Saruboceq:dua ediyorum 21 ine kadar doğsun canım oğluşum diye yoksa 21 inde dr a gitcem beklemek istiyosam kararı bana bırakcak yoksa yatış...

ben geldüüm.cıtırım kendi derdimi yazmaya geldiydim ama yazdıklarını okuyunca kahroldum.bitanem nasaılda zordur bebeğini orda bırakıp eve dönmek.allah senn ve bebeğinin yardımcısı olsun canımın içi.ama tatlım resminde bile belliydi hiçmi çakmadın durumu be kuzum( bizimde var sarılık.ışıldak yakıoruz basucunda geceleri.o ii geldi.bide şekerli su verioruz kasıkla.eve dönünce sende yap istersen.
ya kızlar bnm göğüslerim gecmedi deliricem.bugun cığlık cığlığa bağırdım odada.bırak emme diye.ev halkı kosustu bağırmalarıma.yavrum nasılda ac memeyi cekince ağlamaya basladı.hadee busefer ben komaya girdim sucluluktan.deliricem.akıl verin.karbonatlı su yaptım.kızdırılmıs zeytinyağı yaptım.lansinoh kullanıyorum.bal sür dediler bide.
nisanurum kahverengi kısmı veremiyorum nerdeyse göğsümünü tamamı kahverengi oldu hamilelikte.uç yok sorunumuz o.göğüs ucu aldım ama bebeğimde onu kullanamıyor((

Citircim cok gecmis olsun,hic moralini bozma,yenidogan bebeklerde belirli nedenlerden dolayi olabiliyor sarilik,degeride cok yuksek degil ,bak hemen de dusmeye baslamis. hic moralini bozma..yarin cikarsiniz insallah hastaneden.

selam kızlar celencim hoşgeldin canım ah ah ogöğüs yaralarını kızımdan iyi bilirim ağlaya ağlaya emzirirdim bebeğim kanlı kanlı süt emerdi şimdi de doğumdan çok emzirmekten korkuyorum ama pes etme canım bir süre sonra geçiyor sadece kuru tutmaya özen göster
gül-şen ve yağmur ankara sütlerinizin bol olmasına sevindim yeğenler cuk cuk emsin:ecrin_bebek:
edhakcım bende iki gündür bunalımdaydım bebek olmadı herkes çocuğunu kucağına aldı ben hala bekliyorum diye ama bugün biraz daha iyiyim 9 ay geçiyorda 9 gün geçmek bilmiyor ama allaha dua ediyorum sağlıklı olsunda ben bekleye bekleye sıkılmaya razıyım sonsuza kadar orada kalacak değil ya:roflol: aslında her gün arayıp soranlardan sıkıldım daha doğmadımı dişlendirecekmisin vs vs insan bunalıma girmeyeceksede zorlan sokacaklar

canım üzme kendini.seni ateş takibinden hatırlıyorum :)) şimdi doğumun yaklaşmış ne güzel.bende nasipse 27 kasım günüm doluyor.
doktorun sana rahim ağzı kalın incelme yok demiş, doğum başlamadan nasıl incelme olacakki.doğum başlangıcında bile incelme olmayanlar var.zamanın gelmemiş demekki.
normal doğum istiyorsan bol bol yürüyüş yap bebek hazneye insin.haftan doluncada takipleri sıklaştır özellikle nstye her gün gir.
hakkında hayırlısı neyse o olsun.doğum hikayeni bekliyoruma.s.

melsacım gözün aydın.. ben aralık annesiyim.. senin gittiğin hastaneye gidiyorum ve doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum.. tekrar gözün aydın olsun..:1hug:

celencim çözüm kuru tutmada başka yolu yok emdikten sonra bırak biraz açık kalsın kuruyunca kapat göğsünü lansinoh ve zeytinyağı sürdüm ama bıraktım kuru tutunca geçiyor

çıtırcım geçmiş olsun benim kuzucum da sarılık oldu değeri 16 çıktı 2 gün hastanede kaldık ama ben kuzucumun yanında kaldım 2-3 saatte bir küvezden alıp emzirmem gerektiği için sürekli yanındaydım hatta annem de yanımda kaldı sen neden yanında kalamadın anlamadım:uhm:

etim koptu arkadaslar(( dayanamıyorum.artık öğürmeye basladım memeyi verirken.ağlamaktan midem kalkıor.rengim sapsarı oluo(( emzirmeden karbonatlı su sürüorum.o yakıo.yaraya tuz basmak gibi bişey o da( şimdi bal dediler.onu deniycem.kuru tutmaya calısıyorum.chicconun göğüs kapakları var.onu takıyorum.üstten delikli.hem akan sütüm onun içine birikio sonradan içiriyorum bebişe.ama tüm bunlara rağmen gecmiyor.bugun 10. gün.ve gün gectikce yaralarım derinleşio(
destinam canımın içi arayamıyorum bi fırsatını bulupta seni.nolur kusura bakma bitanem.bir yandan uykusuzluk bir yandan bu yaralar ben bende deilim inan.
olcayım tatlım nezamandı doğum yazmıstın ama dedim ya artık kendimin bile farkında deilim.sende dikkat et kendine.özledim hepinizi yaa( hamileyken ne cok vakit gecirirmiş meğer sizlerle..şimdi yaprak dökümü((

çıtır geçmiş olsun canım allah şifa versin tez zamanda
celen seni çok iyi anlıyorum ilk bir kaç gün sütüm çok azdı meme ucum kanadı yara oldu ama şimdi bayağı geçti hala acıyo ama eskisi gibi değil inşallah çabuk geçer seninki de ne olursa olsun vazgeçeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…