2008 Ekim Anneleri

celencim öncelikle gözün aydın.benimde ilk başlarda yara olmuştu gögüs uçlarım ama sonra kabuk tutup geçti.o iyi gelir bu iyi gelir diorlar ama BEBEGİNİN TÜKRÜGÜ
en iyi mucizevi çözümmüş gerçektende öyle.hem kaşıkla ver birkaçgün bişey olmaz merak etme.hem bu kadar acı çekersen sütünde gidebilir.sen sağlıklı olmalısınki kızını daha sağlıklı büyütebilesin.
çok yakın bir arkadasım bağıra bağıra emziordu bebegini.kendini çektikcede kayınvalidesi ve kendi annesi baskı yapıyordu.stresten kurdeşen oldu,kızın memesinin ucu nerdeyse kopacakmış o dereceye kadar gelmiş yani.koltuk altları falanda şişmiş sonra babası doktora götürmüş ve doktor demiş sen nerde yaşıyorsun kızcagızın emzirmeye uygun meme ucu yokmuş ve süt kanalları tıkalıymış doğuştan gelen problemleri varmış yani damla süt yokmuş.sen önce bi doktora görün bence çok zordur canım o acı.öncelikle iyileşeceksin sonra bebegini emzireceksin yoksa eziyet gibi olmaz öyle.acil sifalar güzel kızını öpüyoruz oğluşumla:)

saol merancım.ama benm sütleri allaaha şükürler olsun şakır şakır akıo..ööleki kızıma memeyi vermeye calısrıken suratı süt içinde kalıo.tek derdim uç olayı.silikon uc aldım miniğimin ağzı o kadar küçük ki sığdıramadı yavrum ağzına.
melsacım benmde kabuk tutuo ama bidahaki emmede o kabuk gidio yara tazelenio..:1no2:senağlama

canım ilk önce Allah analı babalı büyütsün.
Benimde göğüslerim çok yara olmuştu. Belki söylemişlerdir ama ben yine de söyleyeyim. Bana zeytinyağı çok iyi geldi. Bünyeden bünyeye değişir, yine de denemekte fayda var. Ayrıca ben 2 gün falan emzirmedim yaralardan dolayı. O iki gün hep zeytinyağı sürdüm. Pompa ile çekip içirdik sütü. Nitekim yaralarım geçti ama şimdi de sütüm çok az. Genellikle mama veriyorum.
Ayrıca sütü olmayan veya az olan ekim anneleri hangi mamayı kullanıyorsunuz. Ben bi türlü karar veremedim hangisinin iyi olduğuna. 3 mama değiştirdik şimdiye kadar. Mama ile bebeğini besleyen annelerden fikirler bekliyorum.
Bi de bebeğim son 5 gündür çok ağlıyor. Altı temiz, karnı tok, gazı da yok. Ama uyumadan önce bas bas bağırıyor. Emzik veriyorum susuyor. Hafif uykuya dalıyor. Ama emziği düşürmesiyle bağırmaya başlaması bir oluyor, emziği tekrar tutturana kadar da akla karayı seçiyorum. Ne derdi var anlamadım ki yahu.

şükür kavusturana yaaa!!!!! kac gündür telef oldum girmek için...cok uykusuzum ekim anaları.napıcamı sasırdım.2 saatte bir emen kızım şimdi 1 saate düşürdü emmeleri..1i ceyrek gece buırakıyosa memeyi 2 yi ceyrek gece tekrar acıkıo ağlıo.sütümün doyurucu ve besleyici olduğunu nasıl anlayabilirim.allaha şükür hala cok sütüm.memeyi veresiye kadar yüzü gözü süt oluo o kadar cok akıo yani..ama bebiş hep aç((

ooooooofffffff yaaaaaaaa girdik sonundaaaa bu ne yaa site çöktümüydü ne.celencim maşallahhh de en çok ananın nazarı değermiş.ben de maşallah diyeyim sütün çok ne güzel benim hiç öyle değil.ama direniyorum habire emziryom benimki 3 saatte bir uyanıyo.ben de kıyıpta uyandırmıyom zaten.bir de kakasını yapmak için çok ıkınıyo yapamayınca basıyo feryadı.napmam lazım ya kakayı yapıncada öyle rahatt öyle huzurlu olyoki.napcamı şaşırdım.kakayı çok zorlanarak yapmaya başladı 3 gündür.ve de doyduğunu anlayamıyorum.emiyo emiyo sonunda bırakıyo uykuya dalar gibi oluyo sonra birden uyanıp eldivenini emiyo.artık eldiven yetiştiremez oldum çorap geçiriyom eline valla.tecrübeli anneler fikirlerinize ihtiyacım var

selam kızlarrkaydirigubbakcemile3
çok özledim sizi..minik bamyam doğdu..2700 49 cm..
ama bu sefer ameliyatım ilki kadar rahat değildi hala zor oturuyorumm..çok zorlandım bu sefer ama oğluşum için herşeye değer..sütüm geliyo çok şükür mememde kara sinek gib hiç ayrılmıyoo maşallahhhastaneden ayrılırken 2550 ye düşmüştü kilosu bugün 6.gün topuk kanı için gittik ve 2800 olmuş çok iyi dedi doktorr,
celencim doyduğunu çizli bezlerin çokluğundan anlarsınn canım boşver saat başı emsinn..
ama sağ biraz kaşıklı biberonla ver kurusun yaraların unutmaz emmeyi merak etmee:teselli:
en yakın zamanda doğum hikayemi yazarım hepinizi öpüyorummŞeniz

ayyyyyyy hoşgeldin desticimmmmmmmmmmmm.rabbim bamyana sağlık sıhhat versinnn.nazarlardan saklasın Allahımmm

anaammm efelerin efesi doğmusta memişlere yapışmış hemiiiii:)) uuuyyy celen teyzesi gurban onu vereneee:)) hadi allah analı babalı büyütsün nenem kılıklı karı.sanada gecmiş olsun..
buarada 2 sinde istanbula geliyoruk beklerüm.
nisacım allah sütünü arttırsın inşallah..acaba sütün miktrımı önemli doyurucu ve besleyici olmasımı?yoksa bunlar aynı seymiş??nediisen destina bacısı??

dün gece cocuğum boğuluodu kızlar..dedim ya sütüm ilk verirken cok die.bide bu emmeye baslayınca haddinden fazla süt boğazına gitti..dudkları morardı kuzumun.nefesi kesildi.o an ben benmiydim bilmiyorum.allahım esirgesin bütün melekleri.ya bu durumu nasıl çözebilirim?vermeden önce sağiim diyorum ama o ağlamaktan buna izin vermio??ağzına sütler damlarken bide bu cekcem die uğrasıooo((

selamlarr..neler yaptınız bakalımm??:1hug:cok ozledım sızlerı..
sarılığımızı atlatıp gece cuma cıktık hastaneden ama sıtede sorun vardı gıremedım kac gundür.
ne var ne yok bakalım??
bız buyuyoruz kızımla:):ecrin_bebek:
güzel güzel emıyoruz cok sukur.:ecrin_bebek:göbekimizde düştü teyzelerii.
kaydirigubbakcemile5

Herkese merhaba kac gundur haber veremedim biz kizimla evimizdeyiz artik bu gun 8 gun oldu cok sukur kizim 3020 gram 49 cm dunyaya geldi spinal anestezi ile sezeryan oldu 6 gunlukken gobegi dustu simdi banyosunu yapti misil misil uyuyor dogum hikayemi sonra yazacagim kendinize iyi bakin

selam kızlar..
çıtırım hem geçmiş olsun hem gözün aydın canımm..
sarılalcım seninde gözün aydın allah analı babalı büyütsünn..

sana gelince celen cadısı sütün çoksa zaten az doyurucu çok doyurucu diye bişiy olmaz anne sütü miktarı bebiş için önemli yoksa iki annenin sütünü bu daha doyurucu budaha az doyurucu diye kıyaslayamassın evet bazı annelerin sütü fazla yağlı olur ve bebekleri normalden biraz fazla kilo alır ama besleyicilik aynı ..
ayrıca öksürmeyi yutkunmayı öğrenicekki cemre hanımm ekstra durumlarda vucudu buna alışmış olsun ..biraz alnını yukarı çek byan yatır bişiy olmazz..Şeniz

merhaba kızlar ne yapıyonuz bakım giremedik siteye hata verdi hep göbeğimiz düştü banyoyaptık bed time yağı ile masaj yaptım uyku getiriyo haberiniz olsun tabi gündüz uyuyunca gece ortalığı yırttı bende süttte direniyom nisacım ama çok yeterli değil sütüm mama veriyom arada takviye veriyom bebelac veriyom şimdilik preaptamil de iyi diyolar ya bilmiyorum

destinam gözün aydın allah analı babalı büyütsün kokla bamyanı benim için ya kızlar bu bebek takvimlerini nasıl yaptınız deyin hele

selamlar çok üzüldüydüm valla site kapandı diye en ihtiyacımız olan zamanlar bunlar dimi
destinacm gözün aydın güle güle büyüt yiğit efemizi
bizim de nihayet dün göbüşümüz düştü biraz geç oldu yıkamadıydık kızım kokacaktı nerdeyse 11 günde düşmesi geçmi kızlar gelişmesiyle falan alakası var mıdır acaba gerçi bana göre kilo alyo kakayı da gayet sık yapıyo bi vortlatıyo olay tamam
banyosunu yaptırırken korktum ya annem yıkadı en su döktüm kızım resmen ayakta duruyo annem gidecek bu hafta sonu eşimle bu akşam yine yıkayacağız annem de bize öğretecek o gidince nasıl yapacam bilmiyorum çok zormuş bu annelik çokkkk

sarilal gözün aydın canım.analı babalı buyusun bebişin inş..
celen neden hala emzırmekte dıretıyorsun kı?:uhm:
bu kadar acı cektırıyorsun kendıne boşuna..
sağ sütünü kaşıkla ver canım bişicik olmaz.. iyice iyileşince göğüslerin tekrar denesrsın.
dbest ben parkyataktan cok memnunum cok kullanışlı bence..
nisa77 benımde kızım neredeyse her beslenmeden sonra hıckırık tutuyor.hemde uzun bır sure 15 dk fılan gectiği oluyor bazen. iyi falan dıyorar ama neden tutuyor bu hıckırık bende bılmıyorum..:uhm:

selam kızlar
İbolya da doğum yapmış. 20 Ekim de sezaryen ile.
Detaylı bilgim yok maalesef. Aradım ama açmıyor telefonunu.

çtıtrcım geçmş olsun canım atlatmş olmanıza sevindm
kızlar b arada u göğüs petlerii şimdik sakın kullanmayın benim çok şükür öyle bi yara durumm olmadı kızımın aız bezlerinden koyuyorum göğüslerime sık sık değiştirip kuru tutmaya çalışıyorum dün pet koyayım artık bişey olmaz ddim akşama kadar mahvoldu nemli tutuyo o petler göğüs uçlarım sertleşene kadar da kullanmayacam artık

merhaba sevgili arkadaşlar, 20.10.2008 saat 9.45 itibariyle minik yusuf eymen'im 2560 gram olarak sezeryanla dünyaya geldi, drum iyiki de sezeryan olmuş bebeğin kordonu boynuna dolanmış dedi, iyiki normal doğumda ısrar etmemişim, şimdi emzirmeye çalışıyorum, ara sıra beceremiyorum, pompayla sağıyorum annem kaşıkla veriyo, normal doğum ne kadar zordu bilemiyorum ama sezeryan çok zormuş, bi daha cesaret edebilirmiyim bilmiyorum :) şimdi gitmem lazım kızlar, çok fazla oturamıyorum, henüz tam olarak toparlanamadım, gelebilirsem detayları yazarım, yusuf eymenimin resmini de avatarıma koyuyorum, kızını vermek isteyen varsa oğlumuza bakabilir :) sizleri seviyorum kızlar görüşmek üzere, bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…