celencim öncelikle gözün aydın.benimde ilk başlarda yara olmuştu gögüs uçlarım ama sonra kabuk tutup geçti.o iyi gelir bu iyi gelir diorlar ama BEBEGİNİN TÜKRÜGÜetim koptu arkadaslar(( dayanamıyorum.artık öğürmeye basladım memeyi verirken.ağlamaktan midem kalkıor.rengim sapsarı oluo (( emzirmeden karbonatlı su sürüorum.o yakıo.yaraya tuz basmak gibi bişey o da ( şimdi bal dediler.onu deniycem.kuru tutmaya calısıyorum.chicconun göğüs kapakları var.onu takıyorum.üstten delikli.hem akan sütüm onun içine birikio sonradan içiriyorum bebişe.ama tüm bunlara rağmen gecmiyor.bugun 10. gün.ve gün gectikce yaralarım derinleşio (
destinam canımın içi arayamıyorum bi fırsatını bulupta seni.nolur kusura bakma bitanem.bir yandan uykusuzluk bir yandan bu yaralar ben bende deilim inan.
olcayım tatlım nezamandı doğum yazmıstın ama dedim ya artık kendimin bile farkında deilim.sende dikkat et kendine.özledim hepinizi yaa( hamileyken ne cok vakit gecirirmiş meğer sizlerle..şimdi yaprak dökümü ((
celencim öncelikle gözün aydın.benimde ilk başlarda yara olmuştu gögüs uçlarım ama sonra kabuk tutup geçti.o iyi gelir bu iyi gelir diorlar ama BEBEGİNİN TÜKRÜGÜ
en iyi mucizevi çözümmüş gerçektende öyle.hem kaşıkla ver birkaçgün bişey olmaz merak etme.hem bu kadar acı çekersen sütünde gidebilir.sen sağlıklı olmalısınki kızını daha sağlıklı büyütebilesin.
çok yakın bir arkadasım bağıra bağıra emziordu bebegini.kendini çektikcede kayınvalidesi ve kendi annesi baskı yapıyordu.stresten kurdeşen oldu,kızın memesinin ucu nerdeyse kopacakmış o dereceye kadar gelmiş yani.koltuk altları falanda şişmiş sonra babası doktora götürmüş ve doktor demiş sen nerde yaşıyorsun kızcagızın emzirmeye uygun meme ucu yokmuş ve süt kanalları tıkalıymış doğuştan gelen problemleri varmış yani damla süt yokmuş.sen önce bi doktora görün bence çok zordur canım o acı.öncelikle iyileşeceksin sonra bebegini emzireceksin yoksa eziyet gibi olmaz öyle.acil sifalar güzel kızını öpüyoruz oğluşumla:)
etim koptu arkadaslar(( dayanamıyorum.artık öğürmeye basladım memeyi verirken.ağlamaktan midem kalkıor.rengim sapsarı oluo (( emzirmeden karbonatlı su sürüorum.o yakıo.yaraya tuz basmak gibi bişey o da ( şimdi bal dediler.onu deniycem.kuru tutmaya calısıyorum.chicconun göğüs kapakları var.onu takıyorum.üstten delikli.hem akan sütüm onun içine birikio sonradan içiriyorum bebişe.ama tüm bunlara rağmen gecmiyor.bugun 10. gün.ve gün gectikce yaralarım derinleşio (
destinam canımın içi arayamıyorum bi fırsatını bulupta seni.nolur kusura bakma bitanem.bir yandan uykusuzluk bir yandan bu yaralar ben bende deilim inan.
olcayım tatlım nezamandı doğum yazmıstın ama dedim ya artık kendimin bile farkında deilim.sende dikkat et kendine.özledim hepinizi yaa( hamileyken ne cok vakit gecirirmiş meğer sizlerle..şimdi yaprak dökümü ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?