ii len ne kızıon:mymeka: alnını yukarı cekiyorum yan da yatırıyorum ama o korku bana baya bi yetio:1no2: bide bu besleyicilik olayını şu yüzden sordum.bi tanıdığımız benden tam 1 ay önce doğum yaptı.sütü coktu ama suluymus ve bebeğin kilo alımıda yavasmıymıs neymiş??ondan dedim?selam kızlar..
çıtırım hem geçmiş olsun hem gözün aydın canımm..
sarılalcım seninde gözün aydın allah analı babalı büyütsünn..
sana gelince celen cadısı sütün çoksa zaten az doyurucu çok doyurucu diye bişiy olmaz anne sütü miktarı bebiş için önemli yoksa iki annenin sütünü bu daha doyurucu budaha az doyurucu diye kıyaslayamassın evet bazı annelerin sütü fazla yağlı olur ve bebekleri normalden biraz fazla kilo alır ama besleyicilik aynı ..
ayrıca öksürmeyi yutkunmayı öğrenicekki cemre hanımm ekstra durumlarda vucudu buna alışmış olsun ..biraz alnını yukarı çek byan yatır bişiy olmazz..
nisacım bizde dün banyo yaptırdık bebişi.bu onun 2. ama bizim ilk banyomıuzdu.gercekten cok büyük sorumluluk.yağ gibi ellerinin arasında kayıcak zannedio insan.banyodan cıkınca tüm vucudunu zeytinyağıyla yağladım.pamuk veya bnez kullanmadım.direk ellerimle masaj yaptım.bide sobanın önünd yapınca iicene mayıstı zilli.selamlar çok üzüldüydüm valla site kapandı diye en ihtiyacımız olan zamanlar bunlar dimi
destinacm gözün aydın güle güle büyüt yiğit efemizi
bizim de nihayet dün göbüşümüz düştü biraz geç oldu yıkamadıydık kızım kokacaktı nerdeyse 11 günde düşmesi geçmi kızlar gelişmesiyle falan alakası var mıdır acaba gerçi bana göre kilo alyo kakayı da gayet sık yapıyo bi vortlatıyo olay tamam
banyosunu yaptırırken korktum ya annem yıkadı en su döktüm kızım resmen ayakta duruyo annem gidecek bu hafta sonu eşimle bu akşam yine yıkayacağız annem de bize öğretecek o gidince nasıl yapacam bilmiyorum çok zormuş bu annelik çokkkk
sarilal gözün aydın canım.analı babalı buyusun bebişin inş..
celen neden hala emzırmekte dıretıyorsun kı?:uhm:
bu kadar acı cektırıyorsun kendıne boşuna..sağ sütünü kaşıkla ver canım bişicik olmaz.. iyice iyileşince göğüslerin tekrar denesrsın.
dbest ben parkyataktan cok memnunum cok kullanışlı bence..
nisa77 benımde kızım neredeyse her beslenmeden sonra hıckırık tutuyor.hemde uzun bır sure 15 dk fılan gectiği oluyor bazen. iyi falan dıyorar ama neden tutuyor bu hıckırık bende bılmıyorum..:uhm:
selam kızlar nihayet doğurdum
21 ekim salı günü saat 21,10 da normal doğumla oğluma kavuştum
kolay baslayıp zor biten bir dğum hikayem var bir ara paylaşırım bu arada hiç bişi okuyamadım bebeklerine kavuşan annelere allah analı babalı büyütsün diyorum bekleyen arkadaslarada tez zamanda bebeklerine kavuşmalarını diliyorum
sütümü sağıp kaşıkla vermeyi denedik ama yine de yetersiz. Ayrıca sütü olmayan veya az olan ekim anneleri hangi mamayı kullanıyorsunuz. Ben bi türlü karar veremedim hangisinin iyi olduğuna. 3 mama değiştirdik şimdiye kadar. Mama ile bebeğini besleyen annelerden fikirler bekliyorum. .
edhakcım gözünüz aydın maşallah meleğine.bir de bişey sorcam kızlar ya süt içiyo musunuz edhak yazmış ya süt içiyorum diye süt gaz yapmıyo mu.korkudan içemiyorum aslında sütün kalitesini de atttırıyomuş kız desti sen içiyon mu.
ben de human still tee içtim ilk hafta onu içtikten sonra gerçekten biraz artmıştı ama kutu bitince tekrar almadım bugün helva dediler sütü çok artırıyo diye onu deneyecem inşallah artar sütüm yetiyo sanırım kızım düzenli kaka yapıyo ama çok çabuk acıkıyo işte doymuyo az az geliyo yarım saate yekın emziriyorum 15 dakika sonra yarım saat sonra yine ararmaya başlıyo :ecrin_bebek:
kızımın en sevdiğim hareketi meme ararma hareketi bayılıyorum ya o kadar tatlı oluyo ki yiyesim ağzını burnunu ıssırasım geliyo ya annelik çok güzelmiş yaşamadan anlaşılmıyormuş a.s
gerçekten mi desticim geçtimi kızının lekesi.ayyy bu arada slm canlarımm.a.s.heyecanlandım birden.peki desticim büyükmüydü.böyle yanık izi yada nasıl anlatsam kadife gib mi.dr geçmez dedi çocuk dr u söyledi.bi cildiyeye mi götürsem hani belki geç kalmadan erkenden tedavisi vardır.bi de korkuyorum ilk başlarda yoktu gitgide büyüdü.ya daha çok büyürse.:1no2:
neyse bugün çocuk dr unda kontrolümüz var.sarılık olunca özel dra götürmüştük.hormon testleri yapıldı kalbi dinlendi genel bir kontrol yapıldı.herşey normal çıktı.işitme esti de yapıldı çok şükür sağlıklı rabbim herkesin hepimizin meleklerine sağlık nasip etsin sağlıklı büyümelerini ve bahtlarının güzel olmasını nasip etsin.cuma günü yüzü suyu hürmetine:Saruboceq:
bide ekim anaları ben yeni öörendim belki sizler biliyosunuzdur.bilmeyenlere diim.her emzirmeden sonra bebeklerin memişlerini ovun.süt toplanması yapıomus.bööle leblebi gibi oluo memişi.cok kötü ağrısı olurmus yavrucakların.bide göbeğin üstüne kuru ve temiz gazlı bez koyun bööle yuvarlayıp.cok ağlarsa göbeği fırlak olurmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?