canlarım bende humana cayını içiyorum.ilk zamanlar günde 2 fincan içiyordum boğulma tehlikesinden sonra gün asırı 1 er bardak içiyorum.yani bi gün içiyorum bi gün içmiyoum.benm acayip coğalttı o çay.şimdi dengeledim artık.buarada kuru börülcenin sütü cok fazla miktarda arttırdığını söölediler bana.sanırım haslayıp salatasını yiyosunuz?
ya anne sütü oda sıcaklığında veya buzdolabında ne kadar süre taze saklanabilir.ben bugun kuaföre gittim dolaba koyduk sütü 3 saati aşkındır duruo??bileniniz varmı?buarada yarın bebek mevlüdümüz var.izmöirde olanları beklerim:) haftaya tasınma olayımız olduğu için 20 kırkımızı bekleyemiyoruzbana gecelik giydiriyolar?şartmı?bana komik geldi ama adetmiş?
EDHAKcım gözün aydın bitanem.allah analı babalı büyütsün erayımızı..allah onu size bağıslasın..
ahh nisanurcum sorma bende annemi yolladıgımda ne kadar üzülmüştüm ama napalım gurbet neye deniliyormuş anlamamız lazımmış...sen çok becerikli bi kadınsın bebişe nasıl bakacanı mı düşünüyorsun Allah aşkına...sen yaparsın en iyi şekilde annelerimizde ne zamana kadar kalcaklar yanımızda demi.üzülme hiçbişeye kocalarda lohusa sendromu yaşabiliyorlar bunu unutmakimsecikler yok:1closedeyes:herkes bebişlerin derdinde dimi:ecrin_bebek:benimki maşllah buün ii uyudu nerdeyse suratıma kakasın fışkıttırıyodu zilli son anda kurtardımlaelaelaelaelae
bugün annemi yolladık moralim çk bozuk aslında kendme çok güveniyodum dom yapmadan önce ama şimdi naıl bakacam bebeşe diye endişeleniyorum annemi şimdiden çook özledim:a015:hep ağlayasım geliyo sütüme bişey olur diye de korkuyorum lohusalık bu olsa gerek eşimde sağolsun hiç destek olmuyo yok abim niye aramamış annem niye şöyle demiş böyle yapmış kafamın etini yiyodu ben d bağırdım çağırdım ağladım şimdi de konuşmuyom küstüm işte :dilcikar:bi de ne yaptım ben diyo yaa:mymeka:
canlarım bende humana cayını içiyorum.ilk zamanlar günde 2 fincan içiyordum boğulma tehlikesinden sonra gün asırı 1 er bardak içiyorum.yani bi gün içiyorum bi gün içmiyoum.benm acayip coğalttı o çay.şimdi dengeledim artık.buarada kuru börülcenin sütü cok fazla miktarda arttırdığını söölediler bana.sanırım haslayıp salatasını yiyosunuz?
ya anne sütü oda sıcaklığında veya buzdolabında ne kadar süre taze saklanabilir.ben bugun kuaföre gittim dolaba koyduk sütü 3 saati aşkındır duruo??bileniniz varmı?buarada yarın bebek mevlüdümüz var.izmöirde olanları beklerim:) haftaya tasınma olayımız olduğu için 20 kırkımızı bekleyemiyoruzbana gecelik giydiriyolar?şartmı?bana komik geldi ama adetmiş?
EDHAKcım gözün aydın bitanem.allah analı babalı büyütsün erayımızı..allah onu size bağıslasın..
ben geldimmm:içelim: bugün çok mu:içelim:tluyum anacım göğüslerimden süt fışkırıyo maşallahçok korkmuştum zaten göğüslerim küçük sütüm gelmicek mamaya talim kalcaz diye
ama mamayı sadece ilk gün kullandık iki gündür sadece emziriyom oğluşumu hele bugün uyuduğu zamanlar doluyo ağrı yapıyo diye fazlsını sağdım bilemcokacimcoook oğluşum uyansada içirsem ama emzirmek de ayrı keyifli oluyo o memenin ucunu yakalıcak diye tepinmesi benim tutturcam diye şekilden şekile girmem sonrasında yakalayıp cuk cuk emmesi:ecrin_bebek: çok değişik duygular uyandırıyo insanda herseferinde gözlerim doluyosenağlama anne olduğumu anlıyorum artık...
bu sorum daha çok erkek annelerine oğuşlarınız günde kaç kez çiş kaka yapıyo bizim paşa iki gün iyi kaka yaptı da bugün daha hiç çıkarmadı hemen evham yapmak da istemiyom ama bişey olcak diye de ödüm kopuyoo:uhm:
benim sütüm az ve arttırmak için çabalıyorum.. önerebileceğin bişey var mı? seninki nasıl arttı? nolur cevaplaaaa
kızlar benim de denemediğim kalmadı ama yok yani kızımı zar zor doyuruyorum açlıktan bağıra bağıra uyanıyo mememe öyle bir saldırıyor ki kıyamıyorum yavruma vazgeçmek yok ama her şeyi denemeye devam memeden süt aktığı göğüs pedi kullandığımız günleri görecez elbet canımızı sıkarsak iyice azalır
selam kızlar..
celen cadısı giyin süslen püslen bidaha doğurmuycam diyodun telefonda her adeti yap..
anne sütü oda sıcaklığında 6 saat
buzdolabının soğutucusunda 24 saat
derin dondurucuda 3 ay saklanabilirrkaydirigubbakcemile5
Kızlar yardım etsenize bana oğlumun resimli takvimini yapmak istiyorum bir türlü beceremedim yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?