benim sütüm az ve arttırmak için çabalıyorum.. önerebileceğin bişey var mı? seninki nasıl arttı? nolur cevaplaaaa
bi de duş alırken oraya su değdirmeye korkuyom siz ne zaman rahtça banyo yapmaya başlamıştınız??
ben 18 ytlye aldım canım günde birkaç fincan içmek gerekiyor yaklaşık 1 hafta gidiyor
bende lif falan sürmedim sadece etrafına sürülen ilacı iyice yıkadım dikiş yerine hiç dokunmadın bandaj söküldüğü andan itibaren de pansuman falan yapmadım günde bir defa bepanten sürdüm sadece doktorumdan çok memnun kaldım yani sanki yara izi yok gibi bile bu kadar olacağını baklemiyordum
merhaba destina neden tiroid testi yaptırdınızselamlar kızlarr..
oğluşum troid sonuçları için hastanedeydim bugün çok şükür iyi çıktı..göbeğide doktorun eline düştü valla..hastanede düşerse doktor olurmuş dedi pediatrist yani geleceğin doktoru oğluşum ağrınız sızınız olursa hemen sorun:roflol:
jinekoloğumada uğradım bana zaten dikiş yerime sprey sıkmışlardı su geçirmeyen ilk banyomu hastanede yapmıştımm..duş almakta sıkıntı yok bi süre küvete su doldurup banyo yapma dedii..zaten küçük bebek varken banyo keyfide olmaz demi...
evet çok iyiymiş her hastanede yapılmıyor ama çok önemli tiroid testi bebeklerimizim zeka ve gelişimleri açısından.bendede haşimato tiroidi var oğluşuma da test yaptırdık 15 günlükken normalin biraz üstünde çıktı ama her bebekte normalin üzerinde çıkabilir ilk haftalarda dediler.cumaya tekrar götürcez.bende sendede mi var diye düşündügüm için sormuştum destinacım.selam canım..
bizim hastanenin prosedürüymüş her yeni doğana yapıyolar canımm..:1hug:
bi de duş alırken oraya su değdirmeye korkuyom siz ne zaman rahtça banyo yapmaya başlamıştınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?