2008 Ekim Anneleri

selamlarr nabersınız kızlarr??
1 hafta görümcemler kaldı yanımda daha dun gonderdım onları.ev toparlama temızlık fılan uğraşıyorum.
bızım zilli hapşırıyor arada hasta mı olacak azaba korkuyorum
benım sütüm cok ıyıydı ama azalıyor sankı doymuyor mınığim mama takvıye vermek zorunda kalıyorum arada.hemn dolmuyor göğüslerim.şu caydan bende mi denesem acaba?eczanelerden kaca aldınız bu cayı kullananlar huu???

benim sütüm az ve arttırmak için çabalıyorum.. önerebileceğin bişey var mı? seninki nasıl arttı? nolur cevaplaaaa

canım aslında özel bişey yapmadım üçüncü gün sabah bi kalktım göğüslrim iki beden büyümüş bi de şakır şakır şuann bile pedi kaldırdığımda bozuk musluk gibi damlatıyomkaydirigubbakcemile3
süt yoğurt s. gaz yapacak şeyler tüketmiyom çok katı şeyler halihazırda yemiyom bol bol meyvesuyu( özellikle kayısı) komposto helva pekmez gibi tatlı ağırlıklı şeylerle bsleniyom ve günde 2 lt su içmeye çalışıyom onun dışında özel olarak bişey almadım
çay kahve kola vs. hiç içmiyom inş en yakın zamanda seninki de artar ben arttı artalı baya rahatladım maşşalh bizim prens de iştahlı zaten bi emmeye başladı mı en az yarım saat emişiyoz iki göğsü birden boşaltıp 3-4 saatlik ykuya dalıyo tam uyanmasına yakın benim göğüsler sızlamaya başlıyo zaten
bu arada bugün nihayet bandajımı çıkardım gerçekten de dikişim küçükmüş ama bandaj yok ya sanki heran bişey olcakmış gibi geliyo alışmıştık birbirimize gamyoncuiremsu
bi de duş alırken oraya su değdirmeye korkuyom siz ne zaman rahtça banyo yapmaya başlamıştınız??

bi de duş alırken oraya su değdirmeye korkuyom siz ne zaman rahtça banyo yapmaya başlamıştınız??

canım ben 5 gün sonra banyo yaptım. ama korkulacak bişey yok öyle lif falan sürme bide banyodan sonra kurut ıslak kalmasın

hala bandajın mı vardı senin benimkini hastaneden çıkmadan söktüler yani ikinci günümde ve eve gelir gelmez banyo yaptım dikişlerle ilgili hiçbir problem yaşamadım benim sadece göbek çevremde ağrı vardı bayağı ağrıyordu hala biraz var ama dikişi hiç hissetmedim bile ağrı sızı falan hiç olmadı

bende lif falan sürmedim sadece etrafına sürülen ilacı iyice yıkadım dikiş yerine hiç dokunmadın bandaj söküldüğü andan itibaren de pansuman falan yapmadım günde bir defa bepanten sürdüm sadece doktorumdan çok memnun kaldım yani sanki yara izi yok gibi bile bu kadar olacağını baklemiyordum

ben 18 ytlye aldım canım günde birkaç fincan içmek gerekiyor yaklaşık 1 hafta gidiyor

ben hastaneden cıktığım günden baslayarak 5 gün 2 fincan içtim caydan.baktım sütler cocuğu boğma durumuna geldi şimdi 2 günde 1 fincana indirdim.ööleki 2 gündür memeyi cıkarttığım an sırıngadan sıkılan ilaç gibi fıskırıo bende yüzünü yıkıyorum.ama sanırım besleyiciliği yok.yarım saat bi memede kalıo 1 saat sonra acıkarak uykusundan cığlık cığlığa uyanıo:uhm: sanırım omurilik sıvıma kadar cekince doyucak zilli düdükcokacimcoook içerde gecirdiği 9 aya yanıo kızım.bilse dısarıdaki bu 2 buyuk nimeti daha erken gelicekmişkaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:

sizinde dikiş yerlerini uyusukmuu:uhm: benm dikişin üstü acayip hissiz.problemmi var yoksa:1shok:

selamlar size uyarı sakın taze fasulye yemeyin dün bi gaflette bulundum içine gzaını alsın diye dekimyon atmıştım amaişe yaramadı galiba gece kızım ıkına ıkına ağladı o ağladıkça ben memey bastım ağzına hırslı hırslı emdi de emdi sabah 6 sulurında çok şükür 3-4 kere mıçtı da kurtardık emziğe alıştırmaya çalışıyorum napim beni emzik zannedyo hanfendi dün başardım emzik ağında uyuyakaldı sonunda bugün de sabahtan beri uyuyo maşallah uyanıp emiyo sonra tekrar bi günü diğerine benzemiyo hiç
kızlar şu süt işine niye kafayı bu kadar takıyonuz benimkilerden öyle fışkırmıyo ama bebeşe yettiğini düşünüyom kakasının sayısından tabi günde en az 5 kere yapyoz bugün yenidoğan paketimizin 2.sini d bitirdik büyüğüne geçen var mı denedim çok büyük geldi yine yenidoğan alcaz

dikiş yerine gelince benim de üst tarafta his yok tabi sinirler kesildi bi de hafif bi sarkma var dikişin üstünde benim bandajı da hastanede ynilemilerdi eve gelince 1 gün sonra çıkardık dr. pamuklu tülbentle sar dediydi 1 gün sardım ondan da sıkıldım ameliyattan 1 hafta sonra tam banyo yaptım dr. lif sürmeden istediğin kadar bano yapabiirsin dedi ben de çok memnun kaldım çok şükr hiç ağrım yok bi çizgi kaldı sadece

humana 19 ytl su çok içiyom ama mama takviyesi yapıyom çünkü kızım doymuyor
dikiş yrinde bişey yok haftasında banyo yap dedi dr oraya bişey sürmeden su ile yıkadım iz yok gibi karnımda iniyo göbek var ama eeeeeeeeee tabi nasıl olmasın her dakka süt olsun diye tıkınıyoz 5 kilo gitmiş sadece ama kuzumun canı sağolsun bu arada humana 1 haftagidiyor

dikiş yerinin üstü hala benim ki de uyuşuk gibi ama gitgide azalıyo gibi geliyo bana uyuşuk olması normalmiş doku ölümü oluyormuş bir kaç ay sonra normale dönüyormuş

ben de çok su tüketiyorum daha önce 1 bardak su bile içmezken
ameliyattan itibaren günde en az 2-3 su litre su tüketmeye özen gösteriyorum

selamlar kızlarr..
oğluşum troid sonuçları için hastanedeydim bugün çok şükür iyi çıktı..göbeğide doktorun eline düştü valla..hastanede düşerse doktor olurmuş dedi pediatrist yani geleceğin doktoru oğluşum ağrınız sızınız olursa hemen sorun:roflol:

jinekoloğumada uğradım bana zaten dikiş yerime sprey sıkmışlardı su geçirmeyen ilk banyomu hastanede yapmıştımm..duş almakta sıkıntı yok bi süre küvete su doldurup banyo yapma dedii..zaten küçük bebek varken banyo keyfide olmaz demi...

merhaba destina neden tiroid testi yaptırdınız

selam canım..
bizim hastanenin prosedürüymüş her yeni doğana yapıyolar canımm..:1hug:
evet çok iyiymiş her hastanede yapılmıyor ama çok önemli tiroid testi bebeklerimizim zeka ve gelişimleri açısından.bendede haşimato tiroidi var oğluşuma da test yaptırdık 15 günlükken normalin biraz üstünde çıktı ama her bebekte normalin üzerinde çıkabilir ilk haftalarda dediler.cumaya tekrar götürcez.bende sendede mi var diye düşündügüm için sormuştum destinacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…