herkeslere iyi akşamlar kızım nasıl becermişse hertarafını ıslatmış basıyla üzzerini değişecez diye kanter içinde kaldık o ağlıyo benim elim ayağm birbirine giriyo resmen alışacaz artık şu banyo meselesi canımı ço sıkıyo annem giderken yıkadı da sonrası nolcek komşuu çağıracam ama o işe de alışmak lazım dimi herşey yavaş yavaş önce emzirmeyi öğrendik 2 gündür altını değiştiriyom 2 kez de üzerini değiştim:lepi:sıra banyosuna geldi off çok ii ya elimden düşecek diye korkuyombenneyaptımki
bu arada çarşambya görümcem geliyomuşbi o eksikti yani :mymeka:5 gün kalcakmış işin yoksa onun yemeğiydi falan uğraş
günaydınn
nasılsınız ekim anneleri
benim cadı gündüz uyuyo maşallah yani bi düzen kurduk 2saatte bi emiyor uyuyor ama gece canıma okuyor ne yapcam bilmiyorumm.. akşam saat 10 gibi uyanıyo bi daha sabaha kadar hep kucağımda, sürekli meme istiyo, beşiğe yatırdığım an 5 dakika sonra ağlamaya başlıyo, ne yapacağımı şaşırdım kafamçokkarıştı sizinkiler nasıl? -
bahar inşallah sonuçlar iyi çıkar allah sana da bebişine de sağlık versin
dbest senin cadıyla benimki aynı gibi tek bir farkla benim cadı gündüz de uyumuyor hele bu gece bittim ya bırt bırt atıyo ama gazı bitmiyo kızımın memede duruyo beşiğe koyduktan bir kaç dakika sonra çığlık atıyo çok yoruldum valla uykusuzluktan ölüyorum sabah kahvaltı yaparken bir lokma alıyorum gidip biraz kucak biraz meme sonra yine bir lokm a canım çıktı çok cadı bir kızım var
aynısı kızlar benimkide gce aynısını yapıyor tüm gece memede emiyo sonra süt kalmıyo tabi basıyo çığlığı biraz mama yapıyom sonra tekrar beni emmek istiyo öyle uyuyo tabi sabahıda buluyoz bide gaz sıkıntımız başladı yediklerime çok dikkat ediyorum nerden bu gaz sıkıntısı oluyosa yavruma kıpkırmızı oluyor
maşallah de bacım.bizim zilli düdükte 2 hafta gece gündüz uyudu.ööleki doktora götürecektik nerdeyse..ama şimdi.....allah allah ahanda gözleri bööle:1shok:aman maşallah diyim oğluma:gece uyuyo şimdilik..
gündüzde uyuyo sıpa ama ben 2 saatte bir uyandırıp emziriyorum ..
akşam üzeri 3 saate yakın bi uanık kalıyoo..
kızlar beşiğe yatırdığınızda uyanmasını sebebi kokunuzu istemesi göğüs pedinize sütünüzden damlatıp yanına koyun yada kokunuzun sindiği hırka atlet gibi bişiy koyun..
bide gece ışığı açıp emzirmeyin loş bi gece lambasında emzirin gündüzde oda aydınlık olsunki gece gündüz ayrımına alışsınlar..
gerçi benimki daaha 1.5 haftalık doktor 15 günden sonra başlar gaz sıkıntısı dedi bakalım benimki usluluğuna devam edecekmii..
kolay gelsin kızlar valla uykusuzluk çok zor heleki evin işleride yapılmak zorunda ee napalım böyle büyüyo bebekler 3 ayı atlatalım daha rahat olucaz inşallahhhi
slm ekim anneleri doğum yapan anneler hayırlı olsun darısı bana olsun inşallah ben halen beklemedeyim oğlum yerini çok sevdi galiba neyse pazartesiye kadar bekleyecez sancı olmazsa suni sancıyla alıncak inşallah...bana dua edin kızlafr hepinizi öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?