iyi gecelerr..
herkesın uyku sorunu var bakıyorumm:bbo:
benımki pek sorun yaşatmıyor allahtan henüz..
18 gunlük olduk bugün.
bende gaz vardı gecen gun butun gun boyunca bebğimde yazık ağladıonada gecti sanrım.
kendımı üşütmemeye dıkkat edıyorum ozellıle...
nisanurcum neden korkuyorsun alış artık.benim annem yanımda kaldı ama bır kez bıle daha ne altını değiştirsi ne üstünü gıydırdı.hepsını ben yaptım doğduğu andan ıtıbaren..ilk banyosunu bıle...alış bence bıran once.gorumcende kendı yapsın bı zahmet yemeğide bı faydası olsun..:dilcikar:uğraşma oyle hızmet edıcem dıye onlar sana etsin kızım boşver..:1closedeyes:
yadecım ve zeynepcım son gunler beklemek zor bılırım.bırseylerle mesgul olun sureklı düşnmeyın.zaten yakın doğumunuz.hem doğrunca yok sarılıkdı yok doydumu doymadı mı,yok yeterıce altını kırletıyor mu,uyudu mu uyandı mı vs.. derken insan allak bullak oluyorvallahi.son gunlerınızın keyfını cıkarınnaniknanik
bız 1 haftalıkken Dewit e başladık sız başladınız mı kızlar?sabahları 3 damla damlatıyorum ağzına.fazla damlatmamak lazımmış.bıngıldağın erken kapanmasına sebep oluyormuş e tabı buda zeka geriliğine neden oluyor.aklınızda bulunsun..a.s
bişi sorcam sızın bebklerde süreklı dızleri bukuk mu duruyor hıc uzatmıyor şööölee rahat rahat..en sonunda kundaklıycam o olcak:ecrin_bebek:
sankı hıc kılo almıyor gıbı gelıyor.12 kasımda asımız için gıdıcez sağlık ocağına bakalım orda gorucez kac kılo olmuşuz..:ecrin_bebek: