2008 Ekim Anneleri

yav bilgisayara sık kullanılanlara eklediğim adres 2 gündür açılmıyodu demek sorun sitede değilmiş ben de gene site çöktü diye üzülüyodum naniknanik
herkesde aynı dertler yalnız olmadığımızı bilmek ne güzel dim:lepi:i benim kız da 2 saat uyuyo 2 saat ayakta emzir altını değiştir gene emzir falan gece geçip gidiyo
yediklerime dikkat etmeye çaışıyorum çok şükür bugün kakamız proplemsiz yapıldı:içelim: eeee kızımın yarın yarı kırkı çıkıyo teyzeleri zambakcım fileyle yaptırcam yarın karar verdim en azından kayma derdi falan olmaz bi elimle gene tutarım bi elimle yıkarım kaynanam yarı kırkında cami avlusundan 20 tane çakıltaşı topla suyuna at dua et falan bi sürü şey anlattı ama ben bi yıkasam taş maş uğraşamam kırkını çıkarmaya gelcekmiş o zaman da yumurtayla bi şeyler yapıp 40 taş atcakmışnaniknanik

bu arada şu humana çayı mucize gibi bi şymiş kızlar günde 1 bardakiçiyom süper netice alıyom herkeslere şidddetle tavsiye ediyom
doğum yapamayan arkadaşlar sizin meleklerin sürsi var demekki sabır azcık daha bu günlerin tadın çıkarın bolbol karnınızı okşayı bugn boşbulundum bi karnımı okşayım dedim karın yok bomboş yumuşacık Allahım sizi de tez zaman da kavuşturu işallah meleklerinize

iyi gecelerr..
herkesın uyku sorunu var bakıyorumm:bbo:
benımki pek sorun yaşatmıyor allahtan henüz..
18 gunlük olduk bugün.
bende gaz vardı gecen gun butun gun boyunca bebğimde yazık ağladıonada gecti sanrım.
kendımı üşütmemeye dıkkat edıyorum ozellıle...

nisanurcum neden korkuyorsun alış artık.benim annem yanımda kaldı ama bır kez bıle daha ne altını değiştirsi ne üstünü gıydırdı.hepsını ben yaptım doğduğu andan ıtıbaren..ilk banyosunu bıle...alış bence bıran once.gorumcende kendı yapsın bı zahmet yemeğide bı faydası olsun..:dilcikar:uğraşma oyle hızmet edıcem dıye onlar sana etsin kızım boşver..:1closedeyes:

yadecım ve zeynepcım son gunler beklemek zor bılırım.bırseylerle mesgul olun sureklı düşnmeyın.zaten yakın doğumunuz.hem doğrunca yok sarılıkdı yok doydumu doymadı mı,yok yeterıce altını kırletıyor mu,uyudu mu uyandı mı vs.. derken insan allak bullak oluyorvallahi.son gunlerınızın keyfını cıkarınnaniknanik

bız 1 haftalıkken Dewit e başladık sız başladınız mı kızlar?sabahları 3 damla damlatıyorum ağzına.fazla damlatmamak lazımmış.bıngıldağın erken kapanmasına sebep oluyormuş e tabı buda zeka geriliğine neden oluyor.aklınızda bulunsun..a.s

bişi sorcam sızın bebklerde süreklı dızleri bukuk mu duruyor hıc uzatmıyor şööölee rahat rahat..en sonunda kundaklıycam o olcak:ecrin_bebek:

sankı hıc kılo almıyor gıbı gelıyor.12 kasımda asımız için gıdıcez sağlık ocağına bakalım orda gorucez kac kılo olmuşuz..:ecrin_bebek:

destina kı gene bilgini konuştumuşun ha hele akıl ver bakim kızım beşiğinde yatmıyo anakucağı almıştım ben tam açılanlardan ameliyatdan sonra kanepeden kalkıp yatmalk zor diye ona yatırdım içine battaniye yorgan falan pek bi rahat etti cimcime şimdi beşiğine yatrınca uyanıyo sert geliyo herhalde nesem acaba
celencim eşim hergece yanınızda uyuym diyo bana yardım decekmişşş ben onun horlamasından uyuyamam diye nazikce yok canımbi de en uykusuz kalma diyom napim gerçekten uykusuzluktan ölürken yanındakinin horultusu da hiç çeilmez biz de kocişle odaları ayırıverdik:))

çıtırcım iyi geceler devid 15 gübnden sonra başlanıo diye biliyom biz topuk kanına gttiğimizde hastned dr. söyledi ama karneye yazmadı 1ay sonra aşınızda sağlık ocağından ücretsiz alırsınız dedi be de kio meselesini çok merak ediyom gerçi eşim hergün yankları şişiyo diyo ama banada aynı gibi geliyo
canım bebekler heran anne karnında nasıl duruyolarsa öyle durmayı istyolar benimkinide eller sürekli yüzünde bacaklar bükük onlar öyle rahat edio göğsüme yan yatırıyom hemen aynı pozisyonu alıyo tatlım çok huzur buluyo bu arada annem 2 hafta kundakladı hafifce benim içim gitti giderken d tembihledi beni kundakla diye ama giydirdim tutlumu meleğim şimdi daha rahat gibi gliyo bana

yav bıde şu işitme testını yaptırdık bıde onemlı olan kalca cıkıklığı testı var onu ne zman yaptırmak gerek bılen var mı??

dr kartımıza 2. ayda kalça çıkılığı için usg yazmış

nisanurcum ozel dr mu sizin ?
kızlar bebişleri nereye goturuyorsunuz kontrollere?ozel doktor fılan bulamdık bız henüz.cocuk hastanesıne goturuyorum ben.nerden alcaz bız sımdık randevu?

canım ben doğum yaptığım özel hastanenin çocuk dr.unua götürüyorum

nöbetten geliyorum kızlar sabaha kadar hanımefendinin keyfini bekledik zorla yarım saat uyutuyorum uyurken bile ağlıyor canım çıktı bu gece şimdi kakasını yaptı da sesi kesildi biraz canım kuzucum kendini sıkmaktan bitap düştü

merhaba kızlarrr

benim bebişim de gece uyumadı saolsun.. artık geceler kabus oldu ne yapcam bilmiyorum.. bir de gaz problemi 20 günden sonra başlar deniyo benimkinin doğduğundan beri varrrr şimdi 2 haftalık olduk acaba 20 günlükken daha da kötü mü olacak yaa bu haliyle bile çok kötü yavrum hep ağlıyo karnı ağrıyo ilaç milaç da fayda etmedi ne yapsam bilmiyorum ki... kafamçokkarıştı

dbest canım bana da ilaç falan fayda etmedi intrenette bir yerde 1 çay kaşığı kimyonu bir iki yudum su ile karıştır iç diyordu biraz zor oluyo ama içiyorum o iyi geliyo sanki biraz sende dene daha rahat çıkarıyor gazını belki faydasını görürsün

sen mi içiyosun bebeğe mi veriliyo? bi de benimki daha 2 haftalıkkkk erken değil mi

slm kızlar bu gecem kabus gibiydi.kızım hiç uyumadı hep emmek istiyo emziriyom uyuyo 5 dk sonra uyanıp çığlığı basıyo.sürekli sürekli bu döngü devam etti.göğüs uçlarıma dokunamıyoru sızım sızım çekilmekten.uyurken çığlığı basıp uyanıyo kucakta ağlıyo yatınca ağlıyo sadece sallayınca biraz susuyo bir de memede.sizce açta mı ağlıyo.yoksa sancı mı geliyo.bir de günde 2 kez kaka yapıyo oda ıkına sıkına zor bela yapıyo.kaka yapamama sancısı mı anlamıyorum dilinden gece o ağladıkça ben de ağladım çaresizlikten.şimdi sızdı okadar yorudu yavrucak.nolur bana bişey söyleyin sizce niye böye yapıyo

kızlar valla doktorlar vermeyin diyo ama ben hergün veriyorum.bence siz de verin.biberonun dibine az bi su koyup küp şekerin yarısının yarısını atıyorum.o karın ağrısına iyi geliyo.yumuşacık yapıyo karnını.valla eskilerin bilmiş görmüş hatunları şiddetle tavsiye ediyolar.yabana atmamak lazım.

nisacım aç olup olmadığını ağız kenarlarına parmaklarını dokunarak anlayabilirsin.eğer parmaklarına yapışıyosa açtır.

ya kızlar ben gece uykusuz kalınca çok sinirlenip bebişe bağırıyorum.sonra da vicdanım sızlıyo.size de geliyo mu böyle sinir.ya küçücük masum yavrum uykusuz kalmak ister mi?var bi derdi ki uyuyamıyo.işte sonra da böyle vicdanım acıyo.yavrum,kuzum meleğim,her şeyim

ya kızlar artık sarılık tehlikesi atlatıldı demi.Allah'a şükür bizde şimdiye kadar olmadı.maşallahşimdiden sonra olur mu acaba inşallah olmaz

selam kızlar..

nisacım bebiş çok ağladığında elektirk süpürgesini veya kurutma makinesini aç eğer o sese susuyorsa bebişin kolik demektir malesef 3 aylık olana kadar bu ağlamalar sürer eğer kolikse..ama senin anlatımından ben aç olacağını çıkardım kaşıklı biberonla 40 cc mama ver bakalım eğer kesintisiz 2 saat uyursa doymuş demektir buda sana bebişine sütün yanında mama takviyesi vermen gerektiğini gösterir ama doktorunada danış canımın içi..

eylülcüm gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün bebeğini..
evet sarılık tehlikesi artık yok ama yalnzca yeni doğan sarılığı için geçerli ...
aşılarını ihmal etme 1 aylıkken hepatitin ikinci dozunu vuracaklarr..

nisanurcum sana gelince eğer ana kucağına yorganını serip yatırıyosan yumuşak yere alışmıştır beşiği sert geliyodur..beşiğinede 1 kat yorgan ser olsun bitsinyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…