kıslar bişiy sorcam ya bebeklerin göbekleri ne durumda:uhm:
benimki 11.gün düşmüştü ya sanki kızımınki düştüğünde göbeği kuruydu ve içe göçmüş gibi hstırlıyorum benim oğlanın yeşil yeşil duruyo hala bide dışa doğru göbeeCADIARZU
geçmiş olsun ilkimcim.umarım en kısa zamanda iyileşirsinKızlar selam bayağıdır siteye girmiyorum Ankara'ya anneannemizin yanına geldik geçmiş sayfaları okuyamadım ama umarım bütün Ekim anneleri hayırlısıyla meleklerine kavuşmuştur.Kızım dün bir ayını bitirdi darısı kırkımızın çıkmasına İdil hanım iyi çok şükür yani zaman zaman gazları birde emmesine rağmen açmış gibi sürekli aranması haricinde ama annede iş yok maalesef ben de zatüre başlangıcı var bebeği en az derecede etkileyecek antibiyotik kullanıyorum umarım en kısa zamanda iyileşirim hepinizi öpüyorum.
selam kızlar..
nisacım bebiş çok ağladığında elektirk süpürgesini veya kurutma makinesini aç eğer o sese susuyorsa bebişin kolik demektir malesef 3 aylık olana kadar bu ağlamalar sürer eğer kolikse..ama senin anlatımından ben aç olacağını çıkardım kaşıklı biberonla 40 cc mama ver bakalım eğer kesintisiz 2 saat uyursa doymuş demektir buda sana bebişine sütün yanında mama takviyesi vermen gerektiğini gösterir ama doktorunada danış canımın içi..
eylülcüm gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün bebeğini..
evet sarılık tehlikesi artık yok ama yalnzca yeni doğan sarılığı için geçerli ...
aşılarını ihmal etme 1 aylıkken hepatitin ikinci dozunu vuracaklarr..
nisanurcum sana gelince eğer ana kucağına yorganını serip yatırıyosan yumuşak yere alışmıştır beşiği sert geliyodur..beşiğinede 1 kat yorgan ser olsun bitsinyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?