- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.424
- 773
- 41
kızlar merak etmeyin büyüdükçe geceleri daha uzun süre uyyolar benmki 2.5aylık oldu akşam 9gibi bi uyyor gece 1-2 gibi acıkıp uyanıyor emzirip altını değiştirip yatırıorum hemen uyyo zaten 4 ve 6-7gibi bidaha uyanıyor yani gece boyu 3kez enfazla uyanıor doğal olarak acıktığı için....fazla ağlatmadan hemen emzirin altını yavaşca değiştirin ışık olmasın
pişik için johnsons baby kullanıorum doğmadan önce setini almıştım hala bitmedi.. bikez sürmesem pişik olur gibi oluo azıcık arada zeytinyağı sürüorum
buaralar kakasını yapmakta zorlanıo kulak çubuğuyla zeytinyağı sürüom yapıo daha da yapmazsa fitili koyar gibi yapıorum hemen pırtaltıo bunu da aşı için fitil vermişti doktor ateşi çıkarsa die onu verirken tespit ettim tam 3tane fitile sıçmıştı o akşam tam koyuyom fitili yapıodu bide buna alışırsa yandık fitilsiz yapmam anne diomuş
günde kaka sayısı da azaldı büyüyo die mi acaba? geçen haftaya kadar her altını alışımda kaka olurdu mutlaka şimdi gündüz 2-3kez gece de 1kez yapıo
slm kızlar
valla eray bey eve geldi geleli ilk defa dün gece uyku çektim oğluşum maşallah annesine izin verdi dün herhald
gece 12 de bi yattık sonra 4 te uyandı yarım saat emzirdim daha ikinci göğse geçmedin uyudu kaldı 4 buçukta
sonra 7 buçuk ta uyandı 9 a kadar alt değiştirme emzirme sonra 9 da uyudu 11 buçukta uyandı
gerçi destinanın dediği gibi dün akşam 8 den 12 ye kadar uyanık kalmıştı onun etkisi vardır kesin bi de iyi emzirmitim yatarken acıkmadı herhald
canım oğluşum hep böyle olsa keşke:1hug:
pişik için ben chicco nun setini almıştım onun pişik kremini beğendim ama hametanın da çok iyi olduğunu duydum bundan sonra onu alabilirim
benım kızım şimiden babacı oldu galıba.butun gun bana gulumsemıyor.aksam babası gelıoyr alıp kucağına ıkı sohbet edıyor dıkıyor gozlerını dınlıoyr sonra da bır gülücük babasına:dilcikar: bende soylenıoyurm eşimde benı paylaşamayacaksınız galıba dıor:dilcikar: hıh:1closedeyes:
abooğğ ne güzel uyumuşsun edhakcım, çok svindim adına, şampuanı nasıldır onu bilmiyorum, hastaneden hediye edilen şampuanı kullanıyoruz şimdilik, şampuanı nasıl onu beğendinmi
canım şampuanı da ben beğenmedim pek köpürmüyo mu ne :1no2:
ama pişik kremini sürüyorum hemen geçiyo kızarıklığımız yine de miy in dediği gibi düşündüğümden hametan alıcam
chicco nivea ürünleri daha kozmetik amaçlı eczanede satılanla bir olamaz aynı avon la vichy arasındaki fark gibi
oğlumun dün gece de maşallahı vardı yine saat 4 te uyandı yarım saat emdi yada emmedi uyudu yine maşallah
bugün de gündüz tüm ev işlerimizi bitirdik annemle bi de üstüne ağdamı yaptım tam oturdum bizimki mızıklanmaya başladı biliyo ne zaman uyancağını :roflol:
nisanurcum valla ayağa alıştıysa ne ala ben de denedim bi kaç kere ama bizim beyfendi pek ısınamadı halbuki bende çok severim ayakta öyle pışpış yapmayı:asigim:
bizim uyuma stilimiz koynuma başını koyuyo ben de popoyu pışpışlıyom hafif sonra kayıyoruz oyyy canım nasıl da savunmasız melek gibi uyuyo vaalla koynumdan alıp yatağa koymaya kıyamıyomm ama annem de alıştırma diyoo yoksa hep koynumda kalmak istermiş annesinin kuzusu :1hug:
benim minik kuzumu uyutmak çok zor tek uyuma şekli de meme emdikten sonra gazını çıkarırken pışpışlaya pışpışlaya koynumda uyuyor iyice daldıktan sonra yatağa bırakıyorum yoksa uyanıyor ayakta sallamak falan hiç kar etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?