2008 Ekim Anneleri

ya siz nasıl eklediniz ticker shacka bana anlatın da resim daha büyük görünsün avatarıma atmayı biliyorum işte ama o da küçük oldu.bana bi tarif edermisiniz?

ya siz nasıl eklediniz ticker shacka bana anlatın da resim daha büyük görünsün avatarıma atmayı biliyorum işte ama o da küçük oldu.bana bi tarif edermisiniz?

şekerim istersen sana linkini atayım sen oradan gönlüne göre düzenleme yap, valla açıkçası ingilizcem olmadığı için ben de tahmini yaptım, yine de takıldığın biyer olursa yardımcı olmaya çalışırım

2-3 haftalıkken biz de pek rahattık. emerken uyurdu koynumda yatağa koymaya kıyamazdım ben de. insan özlüyor ayrı kalınca.ama şimdi yatağa koyar koymaz uyanıyor. kucakta pek iyiyiz.

merhabalarr guzel annişlerr...
guzel bır hafta sonuydu.bebeği gormeye gelenler oldu..
cumartesi ılk kez dışarı cıktım.en son doğum yaptığım hafta sarılık olduğunda hastane yattığımızda cıkmıştım.1 saat dolaştım bişeyler aldım kendıme.eşimde ıklım hanıma baktı evde.uyuyordu ben cıktığımda uayn mış babası onu beslemiş bır guzel..
eğer sansınız varsa sızde yapın arada kızlar bunu ben sık sık yapmaya calışacağım ıyı gelıyor gercekten..hihoyyyt
geceleri uyusun ıstıyorsanız akşamdan uyanık tutmaya calısın mumkun olduğunca bol uyaranla uyutmayın ben 7:30 dan sonra mumkun olduğunca gec vakte kadar uyanık tutmaya calısıyorum gece de ağlamadan mızıklamaya başladığında alıyorum emzırmek ıcın arkadasın dediği gıbı ışığıda hıc acmam zaten.uykusu açılmıoyr uyuyor dırek emınce.
ama akşamı uyuyarak gecırınce gece 4-5 ten sonra ozellıkle emdıkten sonra uyumuyor uyanık kalıyor.dıkkat edıyorum bende..
ben pişik kremı fılan surmedim daha hiç.sık sık değiştiriyorum altını pişik olmuyor kı hıc..
kızlar ne oyle kucakta ayakta uytmalar ya amma alıştırmıssınız haasonra da yatağa yatırınca ağlamaya başlıyor dıyorsunuz.ağlar tabı alştımayın oyle sallamaya fılan zorlanırsınız sonra.:1shok:

adamı sinir edersin ya çıtıra bak bi de çarşıya gitmiş insanın dövesi geliyo benim bu gecem tam b felaketti 2 saat ancak uyuduk emzir allah emzir doymuyo velet koy ağlasın yeniden emzir kaka yapsn bidaha emzir off ben çok bunaldım öğlen uykusuna yatsın ben de yatcam dedim uyuyamyorum ki gündüz yatma oayı bitti bende uyku girmyo gözüme hem yorgunu hem de uyuyaıyorum sonra sinirlendim kalktım hanfendi de uyandı 2 cuk cuk sonra geri uyudu galiba gaz çıkarmaya uyanmıştı çtçır ya ben doğduğundan beri hep pişik kremi sürüyorm ama kızımın tutuşunda pişikler oluşmaya başladı acaba bezin marasından mı molfix kullanıyoruz sizler kaç saatte değiştiriyosunuz

bende molfıx kullanıyorum nısanurcum.gayet de memnunum.ben her emzırmede değiştirıyorum nerdeyse. gece uyanmasın diye bır kez değiştiryorum.
ıslak mendılden mı oluyor kı acepp?

yaa bı bebek arabası tavsıye edın bakayımm,araba almam lazım
haıf kolay katlanır ve ucuz bışı olsunn..:) hehe

nisanurcum Allah güç kuvvet ve sabır versin hepimize.ama böle uykusuz kalmakta iyi değil canım,benim doktorum ilk zamanlar gece 1-2 kere mama verebilirsin demişti bende öyle yaptım yoksa dayanamıyordum sende bi doktoruna sor istersen.şimdide sağma aleti aldım onunla sağıyorum ben bazı geceler kalkmıyorum eşim uyandırıp veriyo oğluşa sorun olmuyor.hem gündüz uyuyamayıp hemde gece bebekle uğraşmak zor bende gündüzleri kızım yüzünden uyuyamıyorum gecede uzun süre uyanık kalırsam vay halime.zaten faranjit olmuşum dün acile gittim bütün gece ateşler içinde yandım kimseye bi faydam olmadı bizim hasta olmamamız lazımki bebeklerimize cocuklarımıza faydalı anneler olalım.hasta olmak bile lüks bizim için herkes kendine iyi baksın kimse hasta olmasın dün bunu bi kere daha anladım
kızının pişigide senin sütünden olabilir canım çok fazla asitli şeyler tüketmemeye çalış.domates kola gibi.ıslak mendil fln kullanıyorsan ondanda olabilir.

ben geçen hafta bu arabadan aldım ve kullandımda çok rahat 4 e katlanıyor kışında kullanabiliyosun tulumu rüzgarlığı falanda var ve 180 ytlye aldım fiyatıda uygun

selamlar.
insanın sevmediği ot başında bitermiş derler ya gözümde arpacık çıktı çok korktum bebeğe mikrop kaptırırım diye neyse sıcak kompres sarımsak falan geçiti ama öyle kafaya takmışımki şimdide dudağımda uçuk çıktısenağlama

asiviral diye bi krem verdi doktor bebeği ağız maskesiyle emziriyorum ama bu ölüm hikayesi hiç aklımdan çıkmıyo çok korkuyorum bebek mikrop kapıcak diyesenağlamasenağlama

vucudun direnci düştüğü için çıkar dedi doktor beslenmene uykuna dikkat et dedi beslenme neysede uyku nasıl olscak..:bbo:
düne kadar uyuyan çocuk bu saate kadar 1.5 saat arayla uyandı em eme tüketti göğsümü valla kakasınıda yapamadı..

çok canım sıkkın çokk kızımında yüzünde beyaz lekeler çıktı gözlerinin altı mosmor çoçuğun onada ayrı üzül..babası doktora götürdü şimdi anne olmak hem çok güzel hemde çokk zorr allah hepimize yardım etsin:çok üzgünüm:

geçmiş olsun destinacım sanada kızınada...benimde kızım hastalanmıştı bebek doğdugunda,kendimi çok kötü hissetmiştim.bebege hazır degilmişim diye ağlamıştım.neyse kızımda iyileştide geçti herşey

destınecım gecmiş olsun..takılma sen oylke habwerlere fılan. her ucukta o mıkrop yookk kı hem dıkkat ettığın surece bişiolmaz merak etme.bukadar stres yaparsan her tarafında cıkar ucuk
benımde doğum yapacağım gun ucuk cıkmak uzereydı kasınıyordu dudağımın kenarı sureklı doğumdan cıktığımda dudağım mahvolmuş haldeydı.cok buyuk bır ucuk vardı. o haberı ızledığımde allahımm bende de ucuk vardı ya bişi olsaydı dıye kendımı paralamıstımsenağlama
ama şimdi tehlkelı olabıleceğini bılıyorsun en azından sen ve bebeğini koruyabılırısn.
kızının da bişeyi yoktur inş..kansız fılan kalmştır belkim.iyi haberlerını bekjlıyoruz canım.

araba tavsıyelerınız için tesekkurler kızlar yalnız terken verdiğin linkte sadece arabanın fotosu var. hangı model bu marka ne
fıyatı cok uyugn geldı

chicco nun lite way baston tipi arabası ben saraçhaneden aldım ama başka yerlerde 200 ytlye bulmuştuk yinede uygun

selam kızlarrrr , ben geldimmmmm ..............
işbaşı yaptım bu gün, işler inanılmaz derecede birikmiş , netcem bilemiyorum..... bu arada minik prensesim gözümde tütüyor, öğlen hemen ona koşuyorum, hasret giderip geliyorum ........... ya kızlar benim kızım çok kusuyor , özellikle de sağıp bıraktığım sütü biberonla içince , süt hızlı akıyor ya hepsini çabucak içiyor ve çıkarıyor ..................... bu arada mecburen mamaya da başladık ............felaket de gazımız var, doktor da ısrarla ilaç filan vermeyeceksin dedi, sancı gelince kızım ağlıyor ...............

bir de sıpa nasıl inat, istediği anında olmazsa morarıyor resmen , nasıl kurtuluruz bundan çaresini bilen var mı

hayırlı olsun çakıl iş başı yapmışssın bakalm ben ne etcem ev de uzak öğle arasında gidip gelemiycem şimdiden düşünce sardı beni ocak gibi başlıycam ama ücretsiz izin de alabilirm 1-2 ay bakalım keremin durumuna bağlı

gaz için rezene çayı denedin mi iyi gelior baya zaten bikaç hafta sonra pek gaz problemi kalmıo merak etme

kolay gelsin

bebek arabası bende kraftın travel sistemini almştım karta 6taksitle 340a almıştık bayisinden çok sağlam puseti biraz ağır ama geçen büyük teyzeye giderken kullandık arabasını puseti de içine oturtuosun şimdi küçük ya bunlar arabadan kayar mayar pusetin içinde gayet güvenilir gittik geldik gıkı çıkmadı 10dakika yol üşütcem die ödüm koptu heryerini sardım giderken güneş vardı biraz d vitamini aldı yüzü açıktı sadece

çıtır dışarı çıkmak hakketten iyi gelio dün huysuzdu çıkamadık biyere toyikiye gidip şu dönencelerden almayı düşünüoduk ama çok ağladı çıkmadık bende pazara gittim geldim okadar

haftaya da annemlere gitcem ist.a 1hafta kalcam bakallım süprizzzzz

meraba kızlar destinecım geçmiş olsun canım
çakıltaşı hayırlı olsun ve de allah sabır versin kzından ayrılmak eminim çok zordur çok şükür ki ben ücretsiz izne ayrılacam doğumdan önce belki çalışırım bakıcıya bırakırım napim herkes nasıl bırakıyorsa ben de öyle bırakırım diyordum ama öyle olmuyormuş işte ücretsiz izne ayrılacam bu arada öğretmen arkadaşlar ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorsanız 1 hafta önceden dilekçe vermeniz gerekiyormuş haberiniz olsun
özlemehm dönenceler zeka gelişiminde çok etkiliymiş bende almak istiyordum ama fiyatları öğrenince vazgeçtim en ucuzu 100 ytl nin üzerinde babası ben kızıma şebeklik yaparım-tatlicadiarzu- boşver diyor
ben puset düşünmüyorum şimdilik yaza belki malum erzurum havası kızımı pusete koyamam eksi 30, 40 derecelerde dışarı çıkmak pek mümkün olmayacak

geçmiş olsun destina. acil şifalar.
çakıl kolay gelsin, Allah yardımcın olsun. yavruşun da üzmez seni inşallah.

ya kızlar ben kızımın bezini emdikten hemen sonra değiştirirsem ya kusuyor ya da hıçkırık tutuyor sizde de oluyor mu.

ha bir de sevinçli bir haberi paylaşmak isterim sizinle . abimin eşi bugün doğum yaptı bir erkek yeğenim oldu. maşallah 4200 ağğırlığında 54 cm tosuncuk yerinde sıkışmış sezeryanla aldılar NST si bozulmuş. bu üçüncüydü diğerleri de tosundu ama normal olmuşlardı. işte böyle kızımla ikiz gibi olacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…