ya siz nasıl eklediniz ticker shacka bana anlatın da resim daha büyük görünsün avatarıma atmayı biliyorum işte ama o da küçük oldu.bana bi tarif edermisiniz?
canım şampuanı da ben beğenmedim pek köpürmüyo mu ne :1no2:
ama pişik kremini sürüyorum hemen geçiyo kızarıklığımız yine de miy in dediği gibi düşündüğümden hametan alıcam
chicco nivea ürünleri daha kozmetik amaçlı eczanede satılanla bir olamaz aynı avon la vichy arasındaki fark gibi
oğlumun dün gece de maşallahı vardı yine saat 4 te uyandı yarım saat emdi yada emmedi uyudu yine maşallah
bugün de gündüz tüm ev işlerimizi bitirdik annemle bi de üstüne ağdamı yaptım tam oturdum bizimki mızıklanmaya başladı biliyo ne zaman uyancağını :roflol:
nisanurcum valla ayağa alıştıysa ne ala ben de denedim bi kaç kere ama bizim beyfendi pek ısınamadı halbuki bende çok severim ayakta öyle pışpış yapmayı:asigim:
bizim uyuma stilimiz koynuma başını koyuyo ben de popoyu pışpışlıyom hafif sonra kayıyoruz oyyy canım nasıl da savunmasız melek gibi uyuyo vaalla koynumdan alıp yatağa koymaya kıyamıyomm ama annem de alıştırma diyoo yoksa hep koynumda kalmak istermiş annesinin kuzusu :1hug:
nisanurcum Allah güç kuvvet ve sabır versin hepimize.ama böle uykusuz kalmakta iyi değil canım,benim doktorum ilk zamanlar gece 1-2 kere mama verebilirsin demişti bende öyle yaptım yoksa dayanamıyordum sende bi doktoruna sor istersen.şimdide sağma aleti aldım onunla sağıyorum ben bazı geceler kalkmıyorum eşim uyandırıp veriyo oğluşa sorun olmuyor.hem gündüz uyuyamayıp hemde gece bebekle uğraşmak zor bende gündüzleri kızım yüzünden uyuyamıyorum gecede uzun süre uyanık kalırsam vay halime.zaten faranjit olmuşum dün acile gittim bütün gece ateşler içinde yandım kimseye bi faydam olmadı bizim hasta olmamamız lazımki bebeklerimize cocuklarımıza faydalı anneler olalım.hasta olmak bile lüks bizim için herkes kendine iyi baksın kimse hasta olmasın dün bunu bi kere daha anladımadamı sinir edersin ya çıtıra bak bi de çarşıya gitmiş insanın dövesi geliyo benim bu gecem tam b felaketti 2 saat ancak uyuduk emzir allah emzir doymuyo velet koy ağlasın yeniden emzir kaka yapsn bidaha emzir off ben çok bunaldım öğlen uykusuna yatsın ben de yatcam dedim uyuyamyorum ki gündüz yatma oayı bitti bende uyku girmyo gözüme hem yorgunu hem de uyuyaıyorum sonra sinirlendim kalktım hanfendi de uyandı 2 cuk cuk sonra geri uyudu galiba gaz çıkarmaya uyanmıştı çtçır ya ben doğduğundan beri hep pişik kremi sürüyorm ama kızımın tutuşunda pişikler oluşmaya başladı acaba bezin marasından mı molfix kullanıyoruz sizler kaç saatte değiştiriyosunuz
yaa bı bebek arabası tavsıye edın bakayımm,araba almam lazım
haıf kolay katlanır ve ucuz bışı olsunn..:) hehe
geçmiş olsun destinacım sanada kızınada...benimde kızım hastalanmıştı bebek doğdugunda,kendimi çok kötü hissetmiştim.bebege hazır degilmişim diye ağlamıştım.neyse kızımda iyileştide geçti herşeyselamlar.
insanın sevmediği ot başında bitermiş derler ya gözümde arpacık çıktı çok korktum bebeğe mikrop kaptırırım diye neyse sıcak kompres sarımsak falan geçiti ama öyle kafaya takmışımki şimdide dudağımda uçuk çıktısenağlama
asiviral diye bi krem verdi doktor bebeği ağız maskesiyle emziriyorum ama bu ölüm hikayesi hiç aklımdan çıkmıyo çok korkuyorum bebek mikrop kapıcak diyesenağlamasenağlama
vucudun direnci düştüğü için çıkar dedi doktor beslenmene uykuna dikkat et dedi beslenme neysede uyku nasıl olscak..:bbo:
düne kadar uyuyan çocuk bu saate kadar 1.5 saat arayla uyandı em eme tüketti göğsümü valla kakasınıda yapamadı..
çok canım sıkkın çokk kızımında yüzünde beyaz lekeler çıktı gözlerinin altı mosmor çoçuğun onada ayrı üzül..babası doktora götürdü şimdi anne olmak hem çok güzel hemde çokk zorr allah hepimize yardım etsin:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?