yaa bı bebek arabası tavsıye edın bakayımm,araba almam lazım
haıf kolay katlanır ve ucuz bışı olsunn..:) hehe
Kızlar selam bayağıdır siteye giremiyordum kzdan fırsat bulmak zor miniğin işi biterse büyüğün işi başlıyor.Beyazzmbakcım doktorumuz bize yeteri kadar beslenip beslenmediğini bezinden anlarsınız demişti en az 3 kez kaka yapması beklenirmiş.günaydın annişkolar bebişlerle mutlu günler...........
nisanurcum hiç sorma kocamdan sakındığım caaaaaaaaaaanım kanepeme kızım bir güzel yaptı hem çişini hem kakasını ama hiç kızamadım hatta sevindim kızım zaten kakasını zorla yapııypr 2güne kadar günde 2-3 kez yapıyordu ama şimdi günde 1 defa yapıyor kızıma helel olsun yek yapsın da nereye yaparsa yapsın canım kuzum benim
kızlar ya sizce bir sorun olabilirmi kızımın bir defa kaka yapması doktora gitmem gerekirmi
Geçmiş olsun canım melekler onları koruyor ben de zatüre olunca çok korktum allahtan şimdilik birşey yok umarım öyle olur.selamlar.
insanın sevmediği ot başında bitermiş derler ya gözümde arpacık çıktı çok korktum bebeğe mikrop kaptırırım diye neyse sıcak kompres sarımsak falan geçiti ama öyle kafaya takmışımki şimdide dudağımda uçuk çıktısenağlama
asiviral diye bi krem verdi doktor bebeği ağız maskesiyle emziriyorum ama bu ölüm hikayesi hiç aklımdan çıkmıyo çok korkuyorum bebek mikrop kapıcak diyesenağlamasenağlama
vucudun direnci düştüğü için çıkar dedi doktor beslenmene uykuna dikkat et dedi beslenme neysede uyku nasıl olscak..:bbo:
düne kadar uyuyan çocuk bu saate kadar 1.5 saat arayla uyandı em eme tüketti göğsümü valla kakasınıda yapamadı..
çok canım sıkkın çokk kızımında yüzünde beyaz lekeler çıktı gözlerinin altı mosmor çoçuğun onada ayrı üzül..babası doktora götürdü şimdi anne olmak hem çok güzel hemde çokk zorr allah hepimize yardım etsin:çok üzgünüm:
son olarak ıkzlar sizin sarlıklr tam olarak geçti mi bizim gözlerde çok az varmış dr. bunun da iltihaba bağlı olbileceğini söyledi
bu bepanteni her alt değiştirmede sürebilirmiyim eczacı 2 kez sür dedi ama içinde her seferinde sürülebilir diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?