2008 Ekim Anneleri

iyi akşamlar maşşallah ekim annelri yavaş yavaş gelmeye başladı ee bebişli hayata alışılıyo artık
biz sarılık aşımızı olduk ne biçim sağlık ocağıymış kadın sadece aşı vurdu tamam kilo boy ölçümü falan hiç bişey yok zten kızım da ağlayınca içim cız etti doktora götürcem dedim çıktım
bu süt sağıp gece içirme işini ben düüğndüm ama bugün pek beceremedim çıkmadı ki süt kızım emince cuk cuk sesi geliyo ama biborana çıkaramadım göğsüm çok acıdı ama yarın gene deniycem gece 2 saat emzirmekten kolay olur herhalde çenesi güçlenene kadar benim kızın şimdi altını değiştirdim bi baktım sırtına çıkmış badisini falan değişiyim derken bi kustu aman hpten değiştiriyodum bi daha bu kez kanepe gitti bu kusma biz de de son günlerde çok oluyo herhalde çok emiyo
çıtırcım ben de her emmesinde değiştiriyom zaten emerken mıçıyo geceleri de en az 3 kere değişiyom ama cola falan içmom ıslak mendil de kullanmıyom ki pamukla siliyom bakalım yarın dktorumuza sorarız bu arada bugün dışarı çıkmak da iyi geldi kızım da hemencecik uyuyuverdi

zambakcım dönencelerin ucuzları da var 20ytlye almıştım uçunda oyuncaklar var müzikli dönüyo
çakılım aramıza hoşgeldin ne zordur ayrılmak bebşten ben de o günü düşünüyom karaşimdiden kolay gesin neyse iz biraz daha emişek kızlar bu veletlerin çeneleri ne zaman güçlencek yabenim emzirmeken sırtım belim boynumaklnıza nere gelrse felaket durumda

günaydın annişkolar bebişlerle mutlu günler...........
nisanurcum hiç sorma kocamdan sakındığım caaaaaaaaaaanım kanepeme kızım bir güzel yaptı hem çişini hem kakasını ama hiç kızamadım hatta sevindim kızım zaten kakasını zorla yapııypr 2güne kadar günde 2-3 kez yapıyordu ama şimdi günde 1 defa yapıyor kızıma helel olsun yek yapsın da nereye yaparsa yapsın canım kuzum benim

kızlar ya sizce bir sorun olabilirmi kızımın bir defa kaka yapması doktora gitmem gerekirmi

merhaba arkadaşlar
bebişim çok gazlı her gece kabus gibiydi mirmirmirmir gece sabaha kadar beni emiyordu beşiğine yatırdığım an uyanıp ağlıyordu, sadece meme ağzındayken uyuyabiliyordu ama bunu yaşayanlar bilir çok yorucu ve sinir bozucu bi durum.. bütün gece uyur-uyanık bebekle ilgilenmeye çalışmak.. ayrıca emdikçe daha da gazlanıyor tam bir kısırdöngü.. neyse dün gece milupanın iyi geceler çayını verdim, 6-7 tane granülü 2-3 çaykaşığı suyla karıştırdım içirdim, bunun mu faydası oldu bilmiyorum ama gece beşiğinde uyudu, 12 de yattı 1:30 da 2:30 da 5:30 da ve 7:30 da uyandı altını temizledim emzirdim yatırdım beşiğine uyudu çok şükür.. ay ağlamadı ya ona çok seviniyorum inşallah gaz sorunu biter de rahatla uyur bebişim.. sonra uykusu düzene girer diye düşünüyorum gece 1-2 kere kalkar inşallah ben de rahatlarım..

çakılcım hayırlı olsun canım cok zordur emınım ama alışırsın uzme kendını.kım bakıyor bu arada bebeğine?
waterlily tebrıkler kızına arkdas gelmmişş:)
ibolya bazı modellerın ayak ortusu yağmurluğu vs. var onlar daha kullanışlı olur dıye düşünüyorum.
gecen ay tam bugün bu saatlerde deli sancılar cekıyordum...
1 ay geldi gectı bıle ınanamıyorum..
yarın sabah asıya gıdıcez bizde bakalım ağlayacak mı miniğim..

Kızlar selam bayağıdır siteye giremiyordum kzdan fırsat bulmak zor miniğin işi biterse büyüğün işi başlıyor.Beyazzmbakcım doktorumuz bize yeteri kadar beslenip beslenmediğini bezinden anlarsınız demişti en az 3 kez kaka yapması beklenirmiş.

meraba kızlar evinize yakın bim varsa cuma günü güsel şeyler gelio sitesinden bakın uyku seti bebek için 15.9ytl yedek olsun die alınabilir çok uygun geldi bana bide hava nemlendiricisi 35ytl alsam die düşünüom oğlumun burnu çok kuruo malum kaloriferli evlerin sorunu havayı kurutması heryer eşya kalabalık etsinde istemiom ama bakalım uyku setini alcam ama uygun görünce haber vereyim dedim

beyazzambak günde 1kez kaka yapması az geldi bana 1aylık bebek için yinede bi sor doktora bizimki 2.5aylık oldu gün içinde 3kez yapıo gece yapmıo sabaha karşı ıkınarak uyanıo yani ortalama 4-5kez yapıo hala fazla mı bizimki de acaba:sm_confused:

Geçmiş olsun canım melekler onları koruyor ben de zatüre olunca çok korktum allahtan şimdilik birşey yok umarım öyle olur.

slm kızlar bebek çizelgemi byaptım bakalım olmuş mu?? ????
evet oldu sonunda kızlar hazırlayınca en alttaki en kısa olan kodu girmek gerekiyo profilee

Son düzenleme:
selamlarr..
iyi dileklerinize teşekkürlerr.kızımın yüzündekiler basit bi mantarmış 1 haftaya geçer demiş doktor bi krem vermiş boyuda kilosuda yaşından önde gidiyo demşiş doktor içime su serpildi valla..
oğlanada zinco diye bi ilaç yazmış bitkisel iyi geldi valla bütün gün kakasını yapmamıştı onu verince peşpeşe batırdı oh içim rahatladı birinin mıçmasına oynayarak ancak anneler sevinir işte mıçtımı bayram var evimizde-tatlicadiarzu-

çakılım hoş geldinŞenizalışıcak annenede kuzun bazı bebekler 1-2 yaşına kadar anneannelerini annesi sanarlarmış onlar baktığı için:teselli:

çıtırım ben chicconun C2 duo travel sistemini aldım ayak örtüsü yağmurluğu falan var ayrıca tasarımı çok şık mama sandalyesi alacağımı sanmıyorum ön barı çok kullanışlı ama biraz ağır bi araba..zaten oto koltuğu bizim için önemliydi arabayla çok seyahat ediyoruz biz oda çok kullanışlı 460 a aldık daha doğrusu teyzesi doğum hediyesi almış ama kampanya vardı onla birlikte chicconu iyonlu soğuk buhar makinesinide ücretsiz verdiler..

nisanurcum ben prima kullanıyorum bez diherleri ıslak bırakıyo sankim ama onunda 2 numarası küçük geliyo artık 3 numarasına geçicemm..:1hug:

günaydın dün aşam cevap yazılamıyodu siteye dün doktora gittik canım sıkıldı uyuyamadım rüyalarıma girdi evet gelelim doktorun dediklerine
bebeğimin yüzünde sizin de bildiğiniz gibi beyza uçlu sivilceler var ama çok değil saysan 5i geçmz ben norma diye biliyodum dr. iltihap olabilir dedi vücudunda enfeksiyon kapmış olabilirmiş bi de kusmaları var tabi hepimizn bebeklerinde olduğu gibi benimi de emdikten sonra az bi miktar gazla beraber çıkarıyodu ama son 2-3 gündür miktarı daha fazlaydı nerdeyse emdiğinin hepsini çıkarıp yeniden emmeye başlıyodu ama her emmede değil günde 1-2 defa oldu dr. idrar yolu enfeksiyonu olabiir dedi acile gittim torba taktılar fstığının kenarına yapıştırılıyo ama kaka yapıca kaydı 1 tane de evde ben yapayım dedim olmadı akşam strese girdim nasıl olacak idrar almamız lazım ama beceremiyoz o torbaya nasıl alınırki bi de yaptıkatan yarım saat içinde götürmemeiz lazımmış tahlil için ee ben sürekli altını açıkm bırakcam durmyoki ağlıyo uyanık olduğunda sürekli emmek istiyo dün netten biraz araştırdım idrar yolu enfeksiyonunda ateş de olurmuş ölçtüm ateşi normal huysuzluğu falan da yok kusması da fışkırır gibi olmalıymı öyle de değil off ya nerden çıktı bu iş zaten kızımn poposu da iyice kızardı o torba da tahriş ediyo
bepanten yazdı dr. sürdüm ama pek etkisi olmadı 2 ssate bir değiştiriyorm artık havalandır diyo ama yok benim kız altı açık yatmıyo zaten üşütecem diye de korkuyorum

kilo da fazla almamış 3240dı topuk kanı almaya gittiğimzde ayın 15ydi 3900 olmuş 660 gr almış gerçi ik ay azla almıyabilirler dedi 2. ay da böyle olursa mamaya başlayabilirz dedi ee benim kızım günde ortalama 6 defa kaka yapıyo ben yetiyo zannediyodum
boyu da 2 cm uzamış
ay pişiği bile çok canımı sıkıyodu enfeksiyon falan dedi netcemi şaşırdım bu gece bebeğim uyandığında hiç kızlamdım ona o iyi olsun da hep uyansın uykusuzluk hi bişeymiş ona bişey olacağını düşününce

son olarak ıkzlar sizin sarlıklr tam olarak geçti mi bizim gözlerde çok az varmış dr. bunun da iltihaba bağlı olbileceğini söyledi
bu bepanteni her alt değiştirmede sürebilirmiyim eczacı 2 kez sür dedi ama içinde her seferinde sürülebilir diyo

nisanurcum geçmiş olsun canım, korkma kusma olayı bizde de var bu hafta kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktorumuz ........ama büyülerimiz eğer sütü çökelik gibi yoğunlaşmış kurumuş gibi çıkartıyorsa süt yarıyordur diyorlar..............bizim de totomuz kızarmıştı o kadar dikkate rağmen ama bepanthen iyi geldi, her açmanda sür ben öyle yaptım şimdi tertemiz oldu şükür , bir de ben ıslak mendil kullanmıyorum pamuğu kaynamış ılımış suyla ıslatıp onunla siliyorum ..................

Nisanurcum,endiselenecek bisey yoktur,dr her ihtimale karsi test istemistir.
Destinacim gecmis olsun.
Beyazzambakcim,bebesin doymuyor olabilir.mutlaka drunuza danisin.yada sutun yagli oldugu icin kabizda olabilir.
Cozumsuz sorunlarimiz olmasinda,bunlarin hepsi gecer...

Ahanda ben geldim len.gerçi pek geldim sayılmaz ama.yeni eve taşındık kerbela gibi yer burası.cok özledim sizleri.soracağım paylaşacağım o kadar cok şey varki.net bi bağlansa.hade cok openzi hepucugünuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…