kilo da fazla almamış 3240dı topuk kanı almaya gittiğimzde ayın 15ydi 3900 olmuş 660 gr almış gerçi ik ay azla almıyabilirler dedi 2. ay da böyle olursa mamaya başlayabilirz dedi ee benim kızım günde ortalama 6 defa kaka yapıyo ben yetiyo zannediyodum
boyu da 2 cm uzamış
ay pişiği bile çok canımı sıkıyodu enfeksiyon falan dedi netcemi şaşırdım bu gece bebeğim uyandığında hiç kızlamdım ona o iyi olsun da hep uyansın uykusuzluk hi bişeymiş ona bişey olacağını düşününce
hosbulduk bacumŞeniz yerlestim len.ben bu sarıgazinin orda lojmanlar var ordayım.gelsene bana kırk gezmesinegamyoncuiremsu oğlus nasıl buarada?abla minik anne oldumu:)hoş geldin celen cadısı yerleş bakalım sen yerleşene kadar ben giderüm evime bi aksilik olmasssa bizde çarşamba veya perşembe çıkıyoruz yola haftaya bakalım bi aşısını yaptıralımda..
:
aynen bende popo kısmına z.yağı kullanıyorum.ama banyodan sonra sadece.tüm vücuduna sürüyorum.popo danasibini alıo tabi ilk 2 hafta vücudu yağı emerken şimdi zor alıo içine artık:1closedeyes:nisanurcum bebeklerde böyle sorunlar hep olabiliyomuş, hastanede aynı sizin gibi bi bayanla tanıştık, onunda kız bebekmiş, 3 gündür idrar kültürü aldırtmak için çabalıyolarmış, ya torba kayıyomuş ya bebeği kakasını yapıyomuş, ya çişini yapmıomuş, kız bebeklerde idrar kültürü almak biraz daha zor oluyomuş, fıstığı yüzünden yani, sıkma canını, önemli bişey değildir bence, bebeklerde görülebilen bişeymiş bu, pişiğine de zeytinyağı kullanmanı tavsiye ederim, doğduğumuz ilk günden beri hep zeytinyağı kullanıyoruz, çok şükür hiç pişik olmadık, o yüzünde çıkan sivilce gibi şeylerden bizde de var, ya bence çok kaka yapması sütünün yettiğinin göstergesi, sen nie yetmediğini düüşündün ki, bol kaka ve çiş yapıyosa doyuyo demektir, üstten almasa alttan nasıl çıkarcak o kadar şeyi düşünsene kaydirigubbakcemile3 bizim de gözlerimizde hala biraz sarılık var, bi de çok hafif göbek fıtığı varmış ama önemli bişey değil şimdilik dedi doktor, kusma meselesi de bence çok fazla süt emdiği için oluyo, yusufum hiç kusmuyodu, o bile dün heryerime kustu, üstümüz başımız mahfoldu, demekki çok doyuyo diyorum ben, böyle böyle büyütüp gidecz inşallah
cakılıımm basladın demek haa:teselli: kıyamam minik özge demek ananeciğine emaet ha:1hug: yavrum benmde gecmedi bu göğüs ağrılar.aynı senn gibi koltuk altıma kadar yanıo artık acısından.nezaman gecicek yaaaaaaasenağlamaherkes iyidir umarım , dönün artık evlerinize , işlerinize yeter len yalnız kaldım ve çokkkkkkk daraldımmmmmmmmmmmmmmm.................................................
1. kusmalarından gına geldi , kustu mu ? kusacak mı ? bi de zilli resmen uğraşıyor kusmak için , bu hafta sonu kontrolümüz vardı doktorumuz izne çıkmış önümüzdeki haftaya kaldı
2. 2 gündür kakasını yapamıyordu , aynen büyük adam gibi ıkınıp duruyordu zavallıcık şükür bugün yaptı ama ne yaygarayla , neyse ki kabız gibi değil normal yaptı , sanırım mamaya alışamadı(
3. göğüslerim resmen sızlıyor , hatta taaaa koltuk altlarıma kadar sızlıyor, bazen diş filan çıkardı sa nıyorum, emzirmek işkence oluyor , emerken deeee emdikten sonra daaaa çok canım acıyor
4. bunlar da yetmez gibi gözümüz iltihaplandı açamıyor bebeğim gözünü, damla damlatmaya başladım öğlen , inşallah çabucak iyi gelir........... babası duvarda kocaman örümceklerden gördü şarjlı süpürgeyle çektirdi , süpürge de toz attı hem de tam bebişin yatağının yanıbaşında , sanırım toz kaçtı gözüne
5. geceleri uyku yok : gece 12 de yatıyoruz 2.30 kalkış 3.30 yatış sonra da 5 de kalkıyoruz bi daha uyku yokkkkkk üstelik sadece kucakta duruyoruz 3-4 saat uyku ile işe gitmek de zorrrrrrr...................allahtan akşam yemeklerini annemde yiyoruz ( kızımı sabahları anneme bırakıp akşam alıyoruz da ) yoksa bu uykusuzlukla ve bu huysuz kızla iş çıkışı bir de yemek yapamam
offfffffffffffffffffffff of ben bi doğacak bi de bakmışız büyüyecek sanıyordum , 2 ayda kocadım ben ama kızımın canı sağolsun ne yapalım alışırız inşallah diye dua ediyorum
haftasonu kaynanam gelecek kırkını çıkarmaya yumurta falan anattıydı da ben pek dinlemediydim o yapar bişeyler off hemen gelseler de gitseler biz de eşimle şafak sayıyoduk ee kırkımz çıkınca onlar da burda olcak insanın hevesi kursağında kalıyo yav
:roflol: aynen len bizdede ibre sona vurdu.budamak :icecream: falan işe yaramıo artık..hakkat su kırk bi cıksa defolsa gitse.ne kırkmıs anacım
bide doğduğu günden itibaren mi sayıyonuz yoksa 24 saati doldurduğundan itibarenmi.şimdi ben 8inden yani doğduğu günden sayıyodum.kırkımız pazar yapıodu.ama bi kac kişi 9undan itibaren saydı.o da pazartesi yapıo.yanlıs günde kırklanmayalım:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?