valla bende düşünmüo deilim anason vermeyikaydirigubbakcemile3özellikle geceleri yatarken..ooofff ne keyif olur beekaydirigubbakcemile3 acep bi zararı olurmu ki 2 cay kasığı versem:uhm::jeyyar:
ya bnm dediğimde su aktarlarda satılan cayını yapııp içtiğimiz.ki ben anason+rezene karısımı cayı cok severim.olmaadı ben içiim.belki sütümden gecerde uyurmirmirmirmir yada ben uyurumkaydirigubbakcemile3kız celen allah cezanı vermesin ben rakı yapılan anasondan bahsediyom, hani sarhoş edio, kız keş mi yapcan bebeyi, ben gırgırına diyom yav :roflol:
edhakçım hoşgeldin, bebecik napıyo, keyifleriniz yerindedir inşallah, benim de sağ göğüsüm sol göğsüme göre daha büyük, hatta kaç gündür dikkat ediyorum, sağ göğsüm daha çok süt üretiyo, bebişim onda lıkır lıkır emerken sol göğsümdeki sütü hemen bitiriyo, zaten hamileyken de göğüslerimden süt gelirdi ve sağ göğsümden daha çok akardı,
hee gittik kııhe kuzum doktor verdi ben kafama göre ilaç içirirmiyim len:mymeka:
kadıköy nathilusa carrefura götür hafta içi hem daha tenha hemde bi sürü bebek mağazası var gezersin ..
bide ufak bi yastğa yüzüstü yatırın kontrol ederek karnı sıcak duruyo ya rahat uyuyolar..benimde sağ büyük soldan çünküm kızım hep sağ göğsümü emmişti oğluma meme olsunda sağ sol farketmiyo liberal takılıyo:roflol:
bu bebişler ne kadar cok birbirine bezio.minicik bişiler ama bizden akıllılar.benm zilli tenekede emzk yaptı beni.nisanurcum bu kaucuk emziği banada söölediler.hatta bakkal emziği deniomus.bizim memişe benziomus.onu kesin alır dediler.bööle en köhne yerlerdekki dandik bakkallarda bulunurmus.ama ben bulamadım ve hala kızımın em sahici emde yalancı emziğiyim:ecrin_bebek:iyi geceler yaın kaynanamlar geliyo kuzumu mis gibi yıkadık giydirdik yatıyo şimdik ay destina nasıl alıştırdın ya ben ölüyom uyanıro meme yatıyo sağa sola bakıyo sıkılınca meme fazlasını da hemen ksuyo emzikmiyim ben ya günün en az 10 saati memede geçiyo emziği verdim gene almadı pazartesiye kauçuk emzik aldırcam eşime bakalım bi de onu deneyelim alıştıramazsak böyle mi gdecek benim işim varken ağladığında eşim oyalıyo demekki aç değilmiş diyom geliyomki uyumuş aç olsa uyumaz ağzını oyalıyo resmen
zincoyu biz hastaneden ilk geldiğimzde kzım pek bi ağladıydı bende ağladıydım karnından gurultu geliyodu biz de gaz sandıydık meğer açlıktan gurulduyomuş eşim nöbetçi eczaneden almış getirmişti içinde hep bitkisel şeyler var süte takvye besin diyo rahatlatıyo demekki hiç vermediydim ama dün çok kötüydü iyi oldu
bu arada beşiğine dönencesini taktık amanın takip edip ellerini ayaklarını çırpıyo gülüyo bi 10dk falan oyalandı valla o bile iyi geldi uyanıkken nasıl oyalıyosunuz konuşmaktan çemnem yoruluyo gene ağlıyo
selamlar..
kızlar ben kucağa fılan alıştırmadım valla.emzırıp bırakıyorum yatağa.sallamıyorum bıle hıc.oylece uyuyor bıraz mızmızlandığında pozisyonunu değiştiriıyorum.oda bı 5-10 dk oyalıyor sonra bakıyorum uyumuş oluyor..uyanık kalcağı zamanlar da da anadızıne alıyorum.(yıne kucak yok) orda konusuyorum onunla sevıyorum.kucağımada alıp sevıyorum ama asırı değil... boylelıkle işimi cok rahat yapabılıyorum.
ben de cocuga ıhlamur ve su verıyorum.doktorların ılk 6 ay sadece anne sutu sacmalığına ınanmıyorum.su verılmelı bence..
anason-rezene karışımı cayı ben kendım ıcıyorum arada . rakı nıyetıne içiyoruz eşimle ehehehkaydirigubbakcemile3
kızımda uyku,gaz,kaka,çiş probemı olmuyor Allaha şükür huzurlu ve sakın bır bebek..hep dua etmiştim boye bır bebek için..bu arada kızım acayıp bana benzedi ilk doğduğunda babası gıbıydı ama su an tıpkı ben.goren zaten aaaaa aynı annesı bu dıyor yuzune bakar bakmaz.cok mu aynaya baktım nesengözlerimebaksanab
Molfıx kullananlarr ben ıkı paket yenıdoğan kullandım artık 4-9 kıloluk olana gectım.sız neler yaptınız???
bu arada kızımı yuzu bıraz saradı gıbı yarın doktora gıdıp sarılığını olctureceğim aynı zamanda kalca cıkıklığı için ultrason randevusu alacağım..
korkuyorum aslında yuksek cıkar sarılığı ve hastaneye yatırırlar yıne dıye,dua edın nlur:
celen senın araba neydı canım ben henuz almadım arastırmadayım hala..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?