- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.424
- 773
- 41
eylülcüm kızın kusarken öyle burnundan falan da çıkıyomu ağız burun beraber karşıya fışkırtacakmış bizimki de hap kusuyo ama kendi üzerine sadece
zambakcım hatırladığım kadarıyla sen erzurumdaydın ben üniversteyi orda okudum da alışverişmerkezi mi var şimdi orda biz okurkene yoktu
bizim kırkımız da çarşambaya çıkıyo ama 39. gün kız kırklaırmış karın kırklanacaz ben gezdirmeyi düşünmüyom nereye götüreyim ben de evi gezdireyim bari
ceencim geçmiş olsun canım olur böyle kazalar sıkma kendini Allah beterinden sakınsın biz yolunu bulduk kaynanam sağolsun kzım hafif mızmızlanmaya başlayınca iki sllıyoruz tekrar uyuyoartık günün daha fazla saatini uykuda geçiriyo ben kucağıma alarak kızımı uyutmuyomuşum meğer açlktan ağlamıyomş öylesine uyaniyomuş
nisacım yeşil kaka üşütmeden oluyo canım beniki de bi dönem yeşildi şimdi düzeldi kzının ayaklarını ve başını sıcak tutmaya çalış benimki hala günde 5 defa falan mıçıyo emdiğini çıkarıyo azalmadı da kakamız sulu zaten emen bebeklerin kakası sulu olmaz mı ben normal sanıyorum
yok ıbolyacım ozel aşı olduğu için dırek oduyorsun parayı 4 doz olduğuna gore 500 e mal olacak..
bakalım belllı değil bizim yaptırıp yaptırmayacağımız.inş devlet ustlenır su asıyı..
neyse... dun gece kızım 10:30 da uyudu herzamankı gıbı.2,5 - 3 saatte bır uaynırdı ama uyandığında bır baktım saate 3:30 vavaooovvvv dedim 5 saat uyumuşum kesıntısız.ondan sonra artık yatmasam bıle olurdu yani.okadar ıy hıssettım kendımı.4 te tekrar uyudu ve bu sefer 6:30 da uyandı..ve o saatten sonra artık 10 dk lık sekerlemeler yaptı kızım..
nasıl rahat ettım...
yok ıbolyacım ozel aşı olduğu için dırek oduyorsun parayı 4 doz olduğuna gore 500 e mal olacak..
bakalım belllı değil bizim yaptırıp yaptırmayacağımız.inş devlet ustlenır su asıyı..
neyse... dun gece kızım 10:30 da uyudu herzamankı gıbı.2,5 - 3 saatte bır uaynırdı ama uyandığında bır baktım saate 3:30 vavaooovvvv dedim 5 saat uyumuşum kesıntısız.ondan sonra artık yatmasam bıle olurdu yani.okadar ıy hıssettım kendımı.4 te tekrar uyudu ve bu sefer 6:30 da uyandı..ve o saatten sonra artık 10 dk lık sekerlemeler yaptı kızım..
nasıl rahat ettım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?