kızlar benimdün kontrolüm vardı doktor alttan muayene etti dünden beri kanamam var acaba adet mi oldum doktor sütün korumayacak demişti napsam doktoru arasammı
hehehe basarım anacımm .. ben kayıtlı değilim o sıteye.denk geldi gezerken vallahii...
ööölee gezme bakiim ortalıklardaa::)
daha once senı kım nerde basmıştı yaff hatılamiim.
he he kaydirigubbakcemile3 hatırlıyom hatırlıyom hatta sen kasım annelerini daha çok seviyom demiştin bak yine geldin ekim anası oldun:roflol:
bende 8 gündür evdeyim duvara çizik atıcam nerdeyse yetmezmiş gibi kaynanam kayınbabm evde diye emzirme vs. işler için yatakodama tıkılıyom yani benimki ev deği oda hapsi duvarlar üstüme geliyo gibi hissediyom artıkım 1 saat oğluşum beni emerken bende kendimi yiyom
gitselerde evimde bari huzuru yakalasam tv min bilgisayarımın karşınıda emişsek oğluşla
ayy gerçekten çok pahalı yaaa, ama lazımsa yaptırırız mecburen, maşallah maşallah bugün uykuyu iyi almışın, allah bozmasın, 5 saat uyuduğumu pek hatırlamıom, en fazla 3er saatlik uyudum, onlar bile öyle tatlı geliyo ki 5 saat olsa bayram ederdim hrehalde :roflol:
ule benim doktor özel hastanenin doktoru olmasına rağmen dediki pnömokok ve rotavirüsü aşılarını yaptırmanız şart değil onlar para tuzağı özellikle pnömokok aşısı bazı özel durumlardaki bebeklere yapılır yaptırmayın dedii..
güvendim herüfe bakalım ben yaptırmıyvam hem 2 ayda verem ve karma aşı yokmu bacum üst üste bu kadar aşıyı nasıl kaldırcak bu yavrular :uhm:
hemende başkası olduk basınca hıhh:dilcikar:
dun gece yıne 10:30 da yatıp 3:30 da kalktı yıne aynı saatlerı 5 saat uyudum yıne kesıntısız super ya..alıştı galıba kızım bu saatlere 2 gundur aynı bakalaım bu gece ne yapacak
valla bızde dun konuştuk esımle yaptıralım barı dıye kara vermiştik ama destınanın dediği gıbıyse sımdık bak yıne kararsızlığa kapıldm:bbo:
allahım İMDAAATTTT!!!şimdide ayaktan inmiooo(((( deliriceeeeemm ((
evet şimdi hep beraber ibrahim babadan bi sarkı söylüyoruz
yanlızım dostlarım yanlızım yanlız
hade şappiii
:roflol: anacım at gitsin yere, yani at derken öyle at diil, dozu artırmadığı sürece azbuçuk ağlamalarına koşup gitme yanına, bak dünden beri bi taktik keşfettim, gerçi bebekten bebeğe fark ediyo olabilir, ana kucağına yatıryıom vıyk vıyk ağlıyo, alıyom kucağıma biraz gezdiriyom emziriyom oalıyom sonra yeniden yatırıyom yine vıyk vıyk ağlıyo, ben de emzirirken uyuklmasını fırsat bilip ana kucağına yatırıp az sallıyom, biraz sakinleşiyo sonra çekip gidiom işimi yapıyom baktım vıyaklamaya başladı, azcık daha sallayıp geri gidiyom, böyle böyle o bu duruma alışıyo, bazen niye ağladığını kendi de bilmiyo valla, sırf kucağa gelmek için ağlıyo bazen,bende azcık sakinleştirip sonra bırakıyom kendi haline, azbuçuk ağlamalarına da hemen yanına koşmuyom, ağlama tonuna göre de yanına gidip gitmeyeceğime karar veriyom, bazen ortalığı birbirine katıp kendi kendine susuyo, bende hiç dokunmuyom, arada kontrola gidiyorum hepsi bu, çok fazla kucağa da alma,
len karılar benimki annemle beni ayakta zaptediyo battaniye ile saalıyoz durmuyo başka yöntemle celenin ddediği gibi morarıyo almasam anam gidince ne halt etcemmmmmmmmmmm
şu aşı işini öğrenek heeeeee ona göre yaptırak kalça ultaronunu çektirdinizmi bizimki çekildi şükür bişey yok ihmal etmeyin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?