2008 Ekim Anneleri

celen ne var da bunalıma giriyon lem, bak hepimiz aynı şeyleri yaşıyoz, ben de doğurduğum günden beri sadece 2 defa evden çıktım, biri hastane diğeri sağlıkocağı içindi, hem bak sabahın 5inden beri ayaktayım, ayağımın biriyle bebişimin anakucağını sallıyom, diğeri boşta, ellerimle hem size laf yetiştiriyorum, hem tııkınıyorum, çok fonksiyonlu bi garıyım valla :roflol: anacım sıkma öyle canını, hepimiz aynıyız, bazen bende senin giibi düşünüorum, ama bizim yaşadıklarmızı herkesin yaşadığını bilince teselli buluyorum, gönlünü ferah tut bakem, azcık oku üfle, çık bi balkona hava al gel, oksjen iyi gelir

kızlar benimdün kontrolüm vardı doktor alttan muayene etti dünden beri kanamam var acaba adet mi oldum doktor sütün korumayacak demişti napsam doktoru arasammı

dün doktor muayene ettiyse ve durumu biliyosa herhalde sana bişey demiştir, kanamanın normal olup olmadığı hakında bişiy demedi mi, için rahat etmiyosa bi ara bakalım

hehehe basarım anacımm .. ben kayıtlı değilim o sıteye.denk geldi gezerken vallahii...
ööölee gezme bakiim ortalıklardaa::)
daha once senı kım nerde basmıştı yaff hatılamiim.

hehehe basarım anacımm .. ben kayıtlı değilim o sıteye.denk geldi gezerken vallahii...
ööölee gezme bakiim ortalıklardaa::)
daha once senı kım nerde basmıştı yaff hatılamiim.

valla gözüm kapıda fbı bekliyom artık, her an onlar da gelip beni basabilirler :roflol: lem biraz önce de başka bi topicde kızın biri sen o ibolyamısın demezmi, aranızda 10 dk var yav, bu kadar olur yani, bak ben lohusa bi kadınım, böyle üstüme gelmeyin, bayılıveririm haaaaaaaa :roflol:
ahan topic http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/228273-numuneler-gelmeye-basladi.html
geçen sefer de destina hatun beni kasım annelerinde bastıydı, peçeyle gezcem bundan snra anasını satim :roflol:

he he kaydirigubbakcemile3 hatırlıyom hatırlıyom hatta sen kasım annelerini daha çok seviyom demiştin bak yine geldin ekim anası oldun:roflol:
bende 8 gündür evdeyim duvara çizik atıcam nerdeyse yetmezmiş gibi kaynanam kayınbabm evde diye emzirme vs. işler için yatakodama tıkılıyom yani benimki ev deği oda hapsi duvarlar üstüme geliyo gibi hissediyom artıkım 1 saat oğluşum beni emerken bende kendimi yiyom
gitselerde evimde bari huzuru yakalasam tv min bilgisayarımın karşınıda emişsek oğluşla

allahım ağlıoda ağlıo!!!!!karnı tok altı temiz gazıda yok!!!tek sorun yerde yatması!!!! kucağa alınca tık sesi kesio!!!napiim ağlasın mı??susarmı??yoksa aliimmi!???yırttı mıcını!!!!!

bundan böyle ölene kadar annemi sırtımda taşısam mı??????? acaba hakkını ödemiş olur muyum ki ????????????????? İMDATTTTTTTTTTTTTTTT............................... ağlamaktan sesi kısıldı bacaksızınnnnnn , benim de gözlerim şişti valla , kabus gibi... o ağlar ben ağlarım .......................saat 16:30 da dr kontrolümüz var bakalım neler olacak ..................nurse harvey's de aldım ama tatlı kaşığı çok geliyor tiksiniyor diye 1 çay kaşığı veriyorum pek bi işe yaramadı açıkcası ................çişini yapamıyor ağlıyor, yapıyor yine ağlıyor , ağlamak için bahane çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk

üstüme gelmeyin bayılırım ha :roflol: bu arada herkes aynı dertten muzdarip galiba, bende evde tek başımayım, arada anacım da gelmese deprasyona gircem yav, ahhh şöyle güzel güzel gezeceğimiz günler gelse, yakında altın günüm var ona nasıl gidcem şimdiden kara kara düşünüyom, arabamız yok da

selamlar ne kaynatmışınız yav biz kırklandık bugün kaynnam acayip acayi adetler yaptı taşlaryumrtalar bebeğime abdest falan aldırttıben de ses etmedim gönlü kırılmasın diye kuzum uyudu kaldı 12den beri şimdi emdi gözünü açmaan yeniden daldı çk şükür bzim de 4 saati bulan uykularımız oluyo ağlayan çocuk çok zordur eminim benimki sadece acıkınca ağlıyo şimdilik maşallah
kızlar b arada kızımın neden pişik olduğunu keşfettim hergün bi kaç tane turşu yyodum gazı olmuyo diye de miktarı artırıyodum 2 gündür yemiyorum geçti pişikler kızımn çişi asitleniyomş demek
bakın şimdi kuzum uyandı kayınbabam da yeni dışardan geldi direk bebeğin odasına daldı aldı kucağına seviyo desem elini yıka falan diye bozulur içim içimi yiyo ama bişey diyemiyom kızım ağlasada emzircem diye alsam dün gerçi çat giriverdi emziriken ben bliyom huyunu da örttüydüm mememi sabah da yatağımı kaldırmadan daldı neysek cumaya bay bay:))
ben de yarın doktor kontrolüne gitcem de alttan muayene yapmazherhalde altı iyi temizleyemedimki ultrasonla bakacak diye neyse kızım ağlıyo bye

selamun hello bacular..
yarın yola çıkıyom ben akşamüstü evimdeyim inşallah havada çok kötü valla..
dün kontolümüz vardı 1600 gr almış paşam maşallah anne sütüne devamm
bugünde kalça ultrasonu çektirdik çok şükür bişi yokkhihoyyyt
ben veda turundayım iki gündür bi gezentiyim hava soğuk olmasa alışverişe çıkçaktım ama napim eve gidince babamıza bırakır çıkarım artık..
valla iki aydır evde yokuz net kesilmiş olabilir 1-2 gün giremeyebilirim beni özleyin anacummma.s.

ule benim doktor özel hastanenin doktoru olmasına rağmen dediki pnömokok ve rotavirüsü aşılarını yaptırmanız şart değil onlar para tuzağı özellikle pnömokok aşısı bazı özel durumlardaki bebeklere yapılır yaptırmayın dedii..
güvendim herüfe bakalım ben yaptırmıyvam hem 2 ayda verem ve karma aşı yokmu bacum üst üste bu kadar aşıyı nasıl kaldırcak bu yavrular :uhm:

yok anacım hastaneden aşı kartı verdiler illa yaptıracan diye bi şart mı var, sorar araştırırnm ben onu öyle zırt pırt bebişimin orasını burasınımı deldirttcem yazık günah, hem sağlık ocağından he m hastaneden aşı kartı verilince bi sürü aşı çıkıyo meydana, ben orda doğum yaptığım için bebişimin aşıları da orada oluyomuş dışarıdan gelene yapmıyolarmış, gerçekten gereklise öyle yaptırtırım, bu işin peşindeyim anacım, fadıl takipte yani :roflol:
hem bu aaralarda nerelerdesin bakem sen ne zamandır, klava: bak artık beni başkaları basıyo, beni başkalarına yar etme :roflol:

hemende başkası olduk basınca hıhh:dilcikar:

dun gece yıne 10:30 da yatıp 3:30 da kalktı yıne aynı saatlerı 5 saat uyudum yıne kesıntısız super ya..alıştı galıba kızım bu saatlere 2 gundur aynı bakalaım bu gece ne yapacak

valla bızde dun konuştuk esımle yaptıralım barı dıye kara vermiştik ama destınanın dediği gıbıyse sımdık bak yıne kararsızlığa kapıldm:bbo:

kız başkası diye ben senden mi bahsediyom aşkolsun, gelirsem oraya tırmalarım bak :roflol: ayol diğer topicde basıldımya, hemi bi kere destina basınca daha bi tatlı oluyo, alışmışım anacım, destina basmayınca rahat edemiyom kaydirigubbakcemile3 oh maşallah amma uyuyonuz he, allah nazardan korusun da kıskancık neyin oluyom ama :jeyyar: dün akşam ben de bebişimi kocişe attım, sabahtan akşama kadar zırladı durdu, azcık sen bak ben biraz uyucam yoksa dayanamıcam dedim, döndüm mıçımı yattım, amanin akşam 8 den gece 12.30a kadar bi uyumuşum, kalktığımda yenidoğmuş gibiydim, ne güzel şeymiş uyumak hihoyyythihoyyyt o aşı meselesini de fazla büyütüyonuz anacım gözünüzde, herhal sorup araştırmadan höt diye yaptırmayız aşıyı, herşeyden önce bebişlerimiz geliyo dimi, herşeyin en iyisini onlar için istiycez, iççük aslan kesil bakem, haşırt diye yırt orayı burayı kaydirigubbakcemile3 bi araştıralım bu konuyu ona göre yaptırıp yaptırmayacağımıza karar verelim mecburi değilse yaptırmayız

allahım İMDAAATTTT!!!şimdide ayaktan inmiooo(((( deliriceeeeemm((
evet şimdi hep beraber ibrahim babadan bi sarkı söylüyoruz
yanlızım dostlarım yanlızım yanlız
hade şappiii

allahım İMDAAATTTT!!!şimdide ayaktan inmiooo(((( deliriceeeeemm((
evet şimdi hep beraber ibrahim babadan bi sarkı söylüyoruz
yanlızım dostlarım yanlızım yanlız
hade şappiii

:roflol: anacım at gitsin yere, yani at derken öyle at diil, dozu artırmadığı sürece azbuçuk ağlamalarına koşup gitme yanına, bak dünden beri bi taktik keşfettim, gerçi bebekten bebeğe fark ediyo olabilir, ana kucağına yatıryıom vıyk vıyk ağlıyo, alıyom kucağıma biraz gezdiriyom emziriyom oalıyom sonra yeniden yatırıyom yine vıyk vıyk ağlıyo, ben de emzirirken uyuklmasını fırsat bilip ana kucağına yatırıp az sallıyom, biraz sakinleşiyo sonra çekip gidiom işimi yapıyom baktım vıyaklamaya başladı, azcık daha sallayıp geri gidiyom, böyle böyle o bu duruma alışıyo, bazen niye ağladığını kendi de bilmiyo valla, sırf kucağa gelmek için ağlıyo bazen,bende azcık sakinleştirip sonra bırakıyom kendi haline, azbuçuk ağlamalarına da hemen yanına koşmuyom, ağlama tonuna göre de yanına gidip gitmeyeceğime karar veriyom, bazen ortalığı birbirine katıp kendi kendine susuyo, bende hiç dokunmuyom, arada kontrola gidiyorum hepsi bu, çok fazla kucağa da alma,

ah ibolyacım senn yaptıklarının aynısını yaptım ve halada yapıorum.ama hatun ööle bi ağlıo ki koyunca dudakları morarıyo.hadi gel de almasenağlama şuan ayaklarımda saalıyorum bebişi.durduğum an uyanıp ağlıo.senağlama

len karılar benimki annemle beni ayakta zaptediyo battaniye ile saalıyoz durmuyo başka yöntemle celenin ddediği gibi morarıyo almasam anam gidince ne halt etcemmmmmmmmmmm
şu aşı işini öğrenek heeeeee ona göre yaptırak kalça ultaronunu çektirdinizmi bizimki çekildi şükür bişey yok ihmal etmeyin kızlar

ya bu kalca usg siyle ilgili bize bişey denmedi??sadece sağlık ocağında doktor el ve göz muayenesi yaptı??hnuz burda bi doktorumuz yok..sanırım gataya gidicez..ama ordanda sabit bi doktoru olmaz.sizler hastanede yaptırdınız sanırım??kendinizmi istiyorsunuz doktor mu söölüo??bize kimse bişi demedi??

Banada doğum yaptığımda yapılması gerekenleri yazmış çoçuk doktoru, kalça usg sini yazmış ama ben yaptırmadım...20 günlükken çoçuk doktoruna götürdüm ardından 1 sefer daha götürdüm 2 sefer dikkatimi çekti doktor bacaklarını kalçasına yapıştırdı,kalçalarını kontrol etti bişi yok dedi.. mahalleden bir arkadaşım yeni doğum etti onun da kızı oldu özellikle kız çoçuklarında ve normal doğum yapanlarda fazla görülüyormuş kalça çıkıklığı doktoru ona öle söylemiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…