ah ibolyacım senn yaptıklarının aynısını yaptım ve halada yapıorum.ama hatun ööle bi ağlıo ki koyunca dudakları morarıyo.hadi gel de almasenağlama şuan ayaklarımda saalıyorum bebişi.durduğum an uyanıp ağlıo.senağlama
allahım İMDAAATTTT!!!şimdide ayaktan inmiooo(((( deliriceeeeemm ((
evet şimdi hep beraber ibrahim babadan bi sarkı söylüyoruz
yanlızım dostlarım yanlızım yanlız
hade şappiii
celencim drumuz var doğduğundandır gidiyoz o istedi bence yaptırın mühim bişey çünküya bu kalca usg siyle ilgili bize bişey denmedi??sadece sağlık ocağında doktor el ve göz muayenesi yaptı??hnuz burda bi doktorumuz yok..sanırım gataya gidicez..ama ordanda sabit bi doktoru olmaz.sizler hastanede yaptırdınız sanırım??kendinizmi istiyorsunuz doktor mu söölüo??bize kimse bişi demedi??
merhaba kızlar.celencim sana birkaç tavsiyem var canım bebegine masaj yapıyormusun ben kızıma hergün masaj yapardım halada yapıyorum 4 yaşında çok sakinleştiren bişey masaj bunu sık sık dene birde bebeginin ayaklarına masaj yap usul usul bunlar benim işe yaradıgını gördügüm seyler.şimdi oğlumuda hergün yıkıyorum masaj yapıyorum oğlumda 54 günlük oldu çok huzurlu(maşallah).klasik muzikte dinletiyorum ikisinide bu da iyi.bebekleri en çok huzursuz eden seyde açlık ve gaz.gazını çıkarıyoruz,çıkardıkça midesindeki boşlugu doldurmak için yine yiyor.bagırsaklara ne kadar az gaz giderse o kadar iyi olur.poposuna hafifçe vurup sırtını sıvazlaki hemen çıkarsın çikardıktan sonra yemeye devam tam doyar o zaman.
bacım ıspanak gaz yaparmış ben dün netten araştırdım neler gaz yapar diye listeyi uygulamaya kalkarsak hiçbişey yiyemeyecez bizdünden beri öldüm bittim valla ya ne yediysem :uhm: dün bende bi gaz oğluşumda bi gaz
akşam ıspank yemiştim sırf gaz yapmasın diye yoğurt koymadım ama yine de gaz mı yaptı ki
oğluşumun midesi dünden beri gurul guruldu gece 1 e kadar hiç uyumadı yavrucum gece de kuş uykuları uyuduk sabah a kadar çıkaramadı yavrucum kaka da yapmadı dünden beri:çok üzgünüm:
sabah kalktık banyo yaptırdım bi mahmurluk bu arada sütümden vermedim daha çok gaz geçmesin diye mama verdim ama yo 15 dk sonra yine uyandı kuzucum:ecrin_bebek:
biraz karnını sıvazladım masaj yaptım mamadan sonrada biraz çıkarır gibi oldu ama mide hala gırıl gırıl:çok üzgünüm: çaresiz artık makattn fitil verdim kuzucum neye uğrdığını şaşırdı ağladı bağırdı ama maşallahşimdi 12 den beri uyuyo ben de yeni uyandım iyi dinlenmişim kuzucum melek gibi hala uyuyo iki günün acısını çıkarıyo herhalde inşallah kakasını da yapmıştır altına:Saruboceq: allahım ne günlere geldim valla bi insan kaka ypsın gaz çıkarsın diye dua ediyom:roflol:
bacım ıspanak gaz yaparmış ben dün netten araştırdım neler gaz yapar diye listeyi uygulamaya kalkarsak hiçbişey yiyemeyecez biz
yav birisi yazdıydı ama nerde yazılmıştı kim yazmıştı hatırlamıyom ama çok mantıklı gelmişti bana, nasıl oluyor da hava sütümüze geçio, ya diyelimki fasülye yedik, yav nasıl olur da fasulyenin gazı sütümüze kadar geçer, zaten biz onun gazını pırt pırt çıkarmıyomuyuz, ne alaka bebeğe gaz yapıyo, hava sindirilmez emilmez, ama anne sütüne geçiyo diyolar, çok garip geliyo bana, ben bu çelişkiyi anlayamıyorum, hem ebemiz o gaz yapıyo bu gaz yapıyo diye yememezlik yapma bebeğinin o besinlerdeki vitaminlere de ihtiyacı var demişti, bu arada ben geceleri çok terliyorum, sizde de oluo mu, dün gece üzerimden bi kova su dökülmüş gibi terledim,
yav birisi yazdıydı ama nerde yazılmıştı kim yazmıştı hatırlamıyom ama çok mantıklı gelmişti bana, nasıl oluyor da hava sütümüze geçio, ya diyelimki fasülye yedik, yav nasıl olur da fasulyenin gazı sütümüze kadar geçer, zaten biz onun gazını pırt pırt çıkarmıyomuyuz, ne alaka bebeğe gaz yapıyo, hava sindirilmez emilmez, ama anne sütüne geçiyo diyolar, çok garip geliyo bana, ben bu çelişkiyi anlayamıyorum, hem ebemiz o gaz yapıyo bu gaz yapıyo diye yememezlik yapma bebeğinin o besinlerdeki vitaminlere de ihtiyacı var demişti, bu arada ben geceleri çok terliyorum, sizde de oluo mu, dün gece üzerimden bi kova su dökülmüş gibi terledim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?