2008 Ekim Anneleri

ya kızlar ben anlamıyorum ben bu yiyeceklerin hepsini yiyorum bunları yemeden olmaz onlarada ihtiyacı var bebeklerimizin.mercimek,nohut yani bakliyat en fazla gaz yapan şeydir.pişirirken degil pişirdikten sonra kendi tabagıma bolca kimyon koyuyorum gaz maz yok deneyin bakalım.onu yeme bunu yeme nasıl süt olcakki

patlıcan patates et tavuk bir de makarna başka birşey yiyemez oldum kuzucum çatlayacak gibi oluyor gece bağırsaklarında gez birikiyor sabaha karşı iyice ememez oluyor yavrum kendini sıkmaktan morarıyor artık uykusuzluktan gözümü açamaz oldum hani yanımda biri olsa günde 2 saat bıraksam da uyusam rahat edicem ama yok işte

selam arkadaşlar ben tüm yiyeceklerden yiyiyorum ama az miktarlarda abartmadan.sadece turşu ve acı yemiyorum o kadar.gazımız şimdilik normal yani var ama olması gerken kadar.

merhabalarr..
kızlar su yıyecek konusunu cok takmayın ya.ben hıc secmıyorum oyle aklıma bıle gelmıyor gaz yapar mı dıye.herseyı yıyorum ama gaz fılan yok ıklımde hıc olmadı. cok alakalı olduğunu düşünmüyorum ben..

sızlerın doğumda karında olusan cızgınız gectı mi???
benım kı duruyor artık rahatsız etmeye başladı benı doğumdan sonra gecıcektı hanı ne zamann???

valla bende pek takmıyom, bebişimde çok şükür zart zurt yapıp duruyo, vatandaşa cart curt yok :roflol: ya biz yicez ki bebişlerimize süt olcak, bence de çok takmamak lazım bu olayı, o karındaki çizgiden bende de var hala çıtır, bende gelip gidip aynaya bakıyom ne zaman geççek diye, amannnnn geçsede hoş geçmese de hoş, bikini neyin giymeyeceğimize göre no problemşakkıdı

kızlar biraz önce ne oldu tahmin edin ? annemle babam geldi bugün , ben hala bebişimi yıkamaktan korkuyorum, doğduğundan beri annem yıkıyo, bugün yine bebişimi yıkadı, bi güzel giydirdik sardık sarmaladık bi de emiştik, eee suyu görünce gevşedi tabi yavrum karnı da doyunca dayanamadı, mışıl mışıl uyudu, annem gelirken lazım oluyo diye evde bulduğu kumaşlardan bize kundak dikivermiş sağolsun, biraz önce uyandı bebişim, kalktım bi güzel emzirdim, sonra pırt prrt yaptı, dedim herhalde yapacağı kadarını yaptı, altını değiştireyim dedim, altını açtım, bi güzel temizledim, yeni bezini altına koydum, popişini de bi güzel yağladım, tam bezi kapatıyorum pıııııırtttt diye bi pırtlattı kaydirigubbakcemile3 anneannesinin yeni getirdiği kundağı, donunu moka buladı, onlar da yetmezmiş gibi bi de benim üstüme pırtlattı, bi baktım heryer mok içinde, yeni bezimizi de mokladık, paranın üstüne mıçıyo benim oğlum, mıç oğlum mıç, kazansın alsın baban, hiç acıma diom bende :roflol: tek üzüldüğüm nokta kıyafetimi daha yeni giymiştim benneyaptımki

destinacım kalça usg nerde çektirdin dr banada önerdi de ben ist dayım sen nerdesin bilmiyorumgerçibide ücretini sorcam mümkünse
bu arada selamkızlar ben ksım anasıydım ama oğlum sürpriz yapıp 45 gün erken gelince 10 ekimde ekim anası oluverdim 18 gün küverzde kaldı kuzucum şimdi yanımda çokşükür aşkımızı yaşıyoruz.genelde kasım annelerine takılıyorum ama kuzunun burda daha çok yaşıtı var buralarada takılabilirmiyim ecaba

ekim enneleridemi dağıldı ayol gittiğim yeri kurutuyom yaws:uhm:
kızlar diamond napıyo sesi çıkıyomu onu takip edipüzülürken ben erken doğurup küveze bıraktım kuşumu:1no2:

ibolyacım valla anlattığın sahnenin daha beterini ben dün gece 4 te yaşadım anacım kabus gibi bi geceydi :1shok:
oğluşum gece uyandı altını doldurmuş değiştireyim dedim açtım bi güzel siliyom popoşu bu arada gözümden uyku akıyo
birden işemeye başladı bizimki elimde ıslak mendil vardı pipiye pres yaptım ortalığa fırlatmasın diye sonra pırt pırt diye ses geldi hı dedim gazı çıkarıyo derken bi foşurt diye ses tüm mok olduğu gibi üstümde anam bide sulu mışmaz mı çişi anladım da moku nasıl fırlatıyo okadar
koku bi yandan hazi durumum öteki yandan napcamışaşırdım hemen altını kapattım kendimi temizlemeye çalıştım ama kokudan nerdeyse bende çıkarıcaktım ozaman seyreyle cümbüşükafamçokkarıştı
bu kadar atraksyondan sonra bi de uyumak bilmedi oturduk 2,5 saat pış pış yaptık
artık korka korka değiştiriyom valla bizim sıpanın altını kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım transferlere kapımız her zaman açık:1hug:
maşallah oğluşuna zor zamanları atlatmışsınız ne güzel allah oğluşunuzu size bağışlamış allah mutluluğunuzu hiç bozmasın inş
bundan sonra yoklamalarda ararız seni gerçi ne zamandır bizde yoklama yapamıyoz bebişler fırsat vermiyo sağsolsunlarrkaydirigubbakcemile3

ekim enneleridemi dağıldı ayol gittiğim yeri kurutuyom yaws:uhm:
kızlar diamond napıyo sesi çıkıyomu onu takip edipüzülürken ben erken doğurup küveze bıraktım kuşumu:1no2:

mmmf bacum hşgeldün sefa getürdün, benimde kasım annesi olma ihtimalim vardıydı ama sezeryan olunca ekim annesi oldum, hem kasım annelerine hm ekim anneelerine takılıyodum, destina bacu beni yakaladı, ogün bugün korkuyom kaydirigubbakcemile3 sende kasım analarına yakalanma bak dikkatli ol :roflol:

ayyyyyy sanki bunlar ne zaman mıçacaklarını çok iyi biliyolar, ne zaman altını açcam anında pırt yapıyo, bi de popişinin deliğini silerken galiba popişi uyarılıyo, o zaman çok korkuyom üstüme fışkırtçak diye, zaten heryerimiz mok kaynıyo, hele bi de uyku sersemi olunca insanın gözü dönüyo dimi, kız öyle zamanda bırak kendi üstünü bebeciğin üstünü ört, üşür yavrucak, ben kendi üzerimdeki mokları bile görmedim onu üşütmücem diye :1rolleyes: anacım bende hala çözebilmiş değilim nasıl o kadar uzak bi mesafeye fırlatabildiklerini, acaba özel bi teknoloji mi gerektiriyo, aah ah anacım şimdiki zamane çucukları paranın üstüne mıçıyolar. 15 saniye arayla 2 tane bez değişiyoruz, büyük başarı yane kaydirigubbakcemile3

siz 2 biz bugün 3 bez değiştik tam değiştirrken birine kaka yaptı bezi zor kapadım diğerinikoydum bu seferde işedi::)))

kız altını değiştirdiğim gibi babaya attım zaten herüf uyku sersemi neye uğradığını şaşırdı o giydirirken paşayı bende olay mahalini temizledim iişte :roflol:
hakkaten bu üst üste değiştirilen bezler çok koyuyo ama napalım onların da kakaları birgün düzene girecek inş:Saruboceq:

naber ekim anaları.valla yarınız iyi yarınız kötü bakıyorum da.celen sana yararlı olur belki canım.seninki galba kolik olmuş.bak ağlayınca hemen ya elektrikli süpürgeyi yada saç kurutma makinasını aç bak nasıl sakinleşip uyuyuveriyolar.dene ve gör.bizim kız beni öyle satlerce emmiyo kızlar siz söyleyince acaba bizde mi gariplik var diyom.mamayı tamamen bıraktık.Allah'a şükür aramıyo da.inşallah hiç aramaz.ama dedim ya saatlerce de emişmiyoz.bir de bizimkinin gazını çıkaramıyoz bazen o da kusarak çıkarıyo.uyandı benimki görüşürüz

günaydın ekim anneleri zombi gibiyim gene...
gece acaip mide yanması vardı bende ayy iğrençti yani kalktım gecenin 4ünde gaviskon aradımevde prospektüsüne baktım içiliyomuş şükrettim içtim az daha mehmetakife de vericektim sabahı sabahladık acaip gazı var pırtlayıp uyuyo amapırtlayana kadr anamı ağlatıyo babayı postaladık gene yataktan sürekli beşiğe gitmek zor

mıççekler tabi edhakçım, bu zamana kadar paranın üstüne mıççak kimse yoktu, feda olsun valla, ben büyük bi zevk alıyorum bu durumdan, bana hep tutumlu ol tutumlu ol deyip duran bi kocaya tutumuluk dersi veriyo benim oğlum :roflol: bu arada biraz önceki alt değiştirme seansını başarıyla atlattık, bi dahaki porgramımızda görüşmek dileğiyle kaydirigubbakcemile3 avukat olduğun ne belli lem olay mahalli filen, suç aletiyle kaç metreden atış yapıldı anacım, çok şükür bizim paşaların suç aletleri 6136 ya girmiyo kaydirigubbakcemile3

eylul.b anacım nerde okudum hatırlamıyorum ama bebeklerin her iki göğsü de toplam emme sürelerinin 15 dakikayı geçmemesi gerekiyomuş, zaten 15 dakika içinde de her iki göğsü boşaltıyolarmış, ondan sonrası keyif emmesi olduğu için emerken daha fazla hava yutuyolarmış ve kolik ağlamaları daha çok oluyomuş, boşver satlerce emzirmeyi filen, ben hep dikkat ediyorum ilk dakikalarda cuk cuk cuk dye arka arkaya emiyo, hatta nefes nefese kalıyo, o kadar çok emiyo ki bazen boğazında kalıyo ağlamaya başlıyo kaydirigubbakcemile3 ama göğsüm boşaldıktan sonra iki cuk cuk yapıyo sonra duryuo yine cukcuk yapıyo yine duruyo, yutkunmalarını da takip ediyorum ilk zamanlardaki kadar da çok yutkunmuyo, yani emmekten çok keyif yapıyo bence, göğüste çok fazla kalmasına izin vermemek gerekiyomuş, hava yutmaması açısından yane, zaten doyduğunu mokundan anlayabilirsin, mesela dün benim paşa doyduğunu çok güzel ispatladı, üstüme mıçarak :roflol:

mmmf27 anacım kkyı senle ben bekliyoz zaten, bizimki sabahın köründe bi dikilio uyutabiirsen aşkolsun, şimdi yer yatağına yatırdım tv açık ben de burda sizinle kırıştırıyorum, böcüğüm arada hıh hıh yapıyo heyeacanlanıyo, elleri kolları kıpırdayıp duruo, ama çok şükür ağlamıyo, ağlamasın da ben uyumamasına da razıyım :dance:

günaydın annecikler allah başka dert vermesin de bizim sorunlar hep aynı ben de arka arkaya 2 bez değiştirince nası mutlu oluyorum anlatamam kızım kakasını yapamadığı için yapsında isterse üstüme yapsın yeterki, yapsın diyorum

emmeye gelince benimki de durmadan emmek istiyordu bir doktordan öğrendim 2-3 saatten önce emzirirsek çok gaz yaparmış bağırsaklarında gaz birikirmiş sancı yaparmış bir de 15-20 dakikadan fazla emzirmemek gerekirmiş hakikaten doğruluk payı var şimdi 2 saat bekleyemesekte mümkün olduğunca bekliyorum emzirmek için ve cuk cuk sesleri kesildiği yavaşaldığı an emzirmeyi bırakıyorum biraz fayda gördük gibi yine gazımız var ama eskisi kadar aşırı değil önceden 24 saat gaz sancımız vardı şimdi ara ara oluyor bir deneyin isterseniz

bir de benimki düzelmeye mi çalışıyor yoksa daha da bozulmaya mı anlamadım 3-4 gün canımı çıkarıyor gün boyu hiç uyumuyor yarım saat bile geceleri de saatte bir uyanıyor sonbraki 3-4 gün içinde de gündüzleri 1 saat uyuyor 1 saat uyanık kalıyor geceleri de 2 saatte bir uyanıyor son 10 gündür falan böyle düzene mi giriyorki sizde de varmı böyle durumlar

canım benimkisi düzene girdi gibi ama bende hala emin olamıyorum, akşam 6-7 gibi emme seansı yapıp uyuyoruz ama bazen de uyumuyo 2 saat çektiriyo bize, daha sonra gece 12-1 gibi bir de 4-5 gibi uyanıyo, 5 ten sonra uyumuyo artık, annem nasiplerini topluyo diyo, 5ten sonra 3-4 saat ayakta oluoruz, daha sonra gündüz 9-10 gibi uyuyo, bi de dikkatii çeken nokta, misafir geldii zaman çocuk mışl mışıl uyuyo, yanlzken uyutamıorum, acaba hergün eve misafir mi çağırsam :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…