selamun hello bacular..
yarın yola çıkıyom ben akşamüstü evimdeyim inşallah havada çok kötü valla..
dün kontolümüz vardı 1600 gr almış paşam maşallah anne sütüne devamm
bugünde kalça ultrasonu çektirdik çok şükür bişi yokkhihoyyyt
ben veda turundayım iki gündür bi gezentiyim hava soğuk olmasa alışverişe çıkçaktım ama napim eve gidince babamıza bırakır çıkarım artık..
valla iki aydır evde yokuz net kesilmiş olabilir 1-2 gün giremeyebilirim beni özleyin anacummma.s.
kızlar biraz önce ne oldu tahmin edin ? annemle babam geldi bugün , ben hala bebişimi yıkamaktan korkuyorum, doğduğundan beri annem yıkıyo, bugün yine bebişimi yıkadı, bi güzel giydirdik sardık sarmaladık bi de emiştik, eee suyu görünce gevşedi tabi yavrum karnı da doyunca dayanamadı, mışıl mışıl uyudu, annem gelirken lazım oluyo diye evde bulduğu kumaşlardan bize kundak dikivermiş sağolsun, biraz önce uyandı bebişim, kalktım bi güzel emzirdim, sonra pırt prrt yaptı, dedim herhalde yapacağı kadarını yaptı, altını değiştireyim dedim, altını açtım, bi güzel temizledim, yeni bezini altına koydum, popişini de bi güzel yağladım, tam bezi kapatıyorum pıııııırtttt diye bi pırtlattı kaydirigubbakcemile3 anneannesinin yeni getirdiği kundağı, donunu moka buladı, onlar da yetmezmiş gibi bi de benim üstüme pırtlattı, bi baktım heryer mok içinde, yeni bezimizi de mokladık, paranın üstüne mıçıyo benim oğlum, mıç oğlum mıç, kazansın alsın baban, hiç acıma diom bende :roflol: tek üzüldüğüm nokta kıyafetimi daha yeni giymiştim benneyaptımki
destinacım kalça usg nerde çektirdin dr banada önerdi de ben ist dayım sen nerdesin bilmiyorumgerçibide ücretini sorcam mümkünse
bu arada selamkızlar ben ksım anasıydım ama oğlum sürpriz yapıp 45 gün erken gelince 10 ekimde ekim anası oluverdim 18 gün küverzde kaldı kuzucum şimdi yanımda çokşükür aşkımızı yaşıyoruz.genelde kasım annelerine takılıyorum ama kuzunun burda daha çok yaşıtı var buralarada takılabilirmiyim ecaba
ekim enneleridemi dağıldı ayol gittiğim yeri kurutuyom yaws:uhm:
kızlar diamond napıyo sesi çıkıyomu onu takip edipüzülürken ben erken doğurup küveze bıraktım kuşumu:1no2:
ibolyacım valla anlattığın sahnenin daha beterini ben dün gece 4 te yaşadım anacım kabus gibi bi geceydi :1shok:
oğluşum gece uyandı altını doldurmuş değiştireyim dedim açtım bi güzel siliyom popoşu bu arada gözümden uyku akıyo
birden işemeye başladı bizimki elimde ıslak mendil vardı pipiye pres yaptım ortalığa fırlatmasın diye sonra pırt pırt diye ses geldi hı dedim gazı çıkarıyo derken bi foşurt diye ses tüm mok olduğu gibi üstümde anam bide sulu mışmaz mı çişi anladım da moku nasıl fırlatıyo okadar
koku bi yandan hazi durumum öteki yandan napcamışaşırdım hemen altını kapattım kendimi temizlemeye çalıştım ama kokudan nerdeyse bende çıkarıcaktım ozaman seyreyle cümbüşükafamçokkarıştı
bu kadar atraksyondan sonra bi de uyumak bilmedi oturduk 2,5 saat pış pış yaptık
artık korka korka değiştiriyom valla bizim sıpanın altını kaydirigubbakcemile3
ayyyyyy sanki bunlar ne zaman mıçacaklarını çok iyi biliyolar, ne zaman altını açcam anında pırt yapıyo, bi de popişinin deliğini silerken galiba popişi uyarılıyo, o zaman çok korkuyom üstüme fışkırtçak diye, zaten heryerimiz mok kaynıyo, hele bi de uyku sersemi olunca insanın gözü dönüyo dimi, kız öyle zamanda bırak kendi üstünü bebeciğin üstünü ört, üşür yavrucak, ben kendi üzerimdeki mokları bile görmedim onu üşütmücem diye :1rolleyes: anacım bende hala çözebilmiş değilim nasıl o kadar uzak bi mesafeye fırlatabildiklerini, acaba özel bi teknoloji mi gerektiriyo, aah ah anacım şimdiki zamane çucukları paranın üstüne mıçıyolar. 15 saniye arayla 2 tane bez değişiyoruz, büyük başarı yane kaydirigubbakcemile3
günaydın annecikler allah başka dert vermesin de bizim sorunlar hep aynı ben de arka arkaya 2 bez değiştirince nası mutlu oluyorum anlatamam kızım kakasını yapamadığı için yapsında isterse üstüme yapsın yeterki, yapsın diyorum
emmeye gelince benimki de durmadan emmek istiyordu bir doktordan öğrendim 2-3 saatten önce emzirirsek çok gaz yaparmış bağırsaklarında gaz birikirmiş sancı yaparmış bir de 15-20 dakikadan fazla emzirmemek gerekirmiş hakikaten doğruluk payı var şimdi 2 saat bekleyemesekte mümkün olduğunca bekliyorum emzirmek için ve cuk cuk sesleri kesildiği yavaşaldığı an emzirmeyi bırakıyorum biraz fayda gördük gibi yine gazımız var ama eskisi kadar aşırı değil önceden 24 saat gaz sancımız vardı şimdi ara ara oluyor bir deneyin isterseniz
bir de benimki düzelmeye mi çalışıyor yoksa daha da bozulmaya mı anlamadım 3-4 gün canımı çıkarıyor gün boyu hiç uyumuyor yarım saat bile geceleri de saatte bir uyanıyor sonbraki 3-4 gün içinde de gündüzleri 1 saat uyuyor 1 saat uyanık kalıyor geceleri de 2 saatte bir uyanıyor son 10 gündür falan böyle düzene mi giriyorki sizde de varmı böyle durumlar
bir de benimki düzelmeye mi çalışıyor yoksa daha da bozulmaya mı anlamadım 3-4 gün canımı çıkarıyor gün boyu hiç uyumuyor yarım saat bile geceleri de saatte bir uyanıyor sonbraki 3-4 gün içinde de gündüzleri 1 saat uyuyor 1 saat uyanık kalıyor geceleri de 2 saatte bir uyanıyor son 10 gündür falan böyle düzene mi giriyorki sizde de varmı böyle durumlar[/QUOTE .!.:ahanda benmki zambakcım.aynen dediğin gibi.hayatında ilk defa bu gece 3 saat uyudu.12 de yattı 3 de kalktı mamişini emdi uyudu 6 da kalktıhihoyyyt o bile yetio yawkaydirigubbakcemile5
ağlıo zilli.mamiş saatiiiiiiiiii:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?