Ya ne kadar gıcıksınız yaa naniknanikbana bi ğretmediniz ki şu mesajın altına resmi nasıl koyduğunuzuya bebişlerin resimleri deyince aklıma geldi, dün gece paşa hazretlerini emzirirken dedimki ekim anneleri bebişlerinin burçlarını ve yükselen burçlarını bi yazsa, burçları ya terazi ya akrep ama yükselen burçlar belki değişebilir :) bebişlerin resimleri iiçin de bi topic mi açsak acep
Ya ne kadar gıcıksınız yaa naniknanikbana bi ğretmediniz ki şu mesajın altına resmi nasıl koyduğunuzuklava:küsecem şimdi valla zaten depresyona girecem nerdeyse.
Ya ne kadar gıcıksınız yaa naniknanikbana bi ğretmediniz ki şu mesajın altına resmi nasıl koyduğunuzuklava:küsecem şimdi valla zaten depresyona girecem nerdeyse.
bir de ben kızıma çörek otu vermeye başladım gazı için metsil+zinco veriyorum ama gece yine sancısı oluyo ben de çörek otunu da deneyecem bakalım faydası olacak mı aslında süt dışında hiç birşey vermek istemiyordum ama kızım çok ağlıyo napim faydası olursa size haber veririm
merhaba kızlar.
kızımla tek başıma uğraşamadığım için her gün annemlere gidiyorum.
o yüzden pek giremiyorum nete.
herkes iyidir inşallah.
beyazzambak çörek otunu nasıl vereceksin ??
yağıdır herhalde di mi??
fıstık naber yaaa, seni bi telefonla arayayım diyorum bi türlü arayamıyorum, napıyonuz büyüdünmüzmü bakem
İyiyiz canım, büyüyor ufaklık.
Uykudayken gireyim nete dedim. Yoksa fırsat vermiyor. Az sonra uyanır zaten.
Siz napıyorsunuz. Bebiş iyidir inşallah.
merhaba kızlar.
kızımla tek başıma uğraşamadığım için her gün annemlere gidiyorum.
o yüzden pek giremiyorum nete.
herkes iyidir inşallah.
beyazzambak çörek otunu nasıl vereceksin ??
yağıdır herhalde di mi??
anacım ne şanslı karısın be, ne zaman konuşsak sen uyuyon, ah bi de bize uğrasa o uykular, bu arada kendi pırtına uyanmasına çok güldüm :roflol:
selamm kavuştum ule evimehihoyyyt
allahım insanın evi gibisi yokmuş yaww..
mmf cim kalça usgsini sormuşsun koşuyolu medipol hastanesinde yaptırdım canım normal ücretli hastaya 75 ytl ama ssk varsa daha az alıyolarrŞeniz
bu arada kalça çıkığı yalnızca doğumda olmaz dedi doktorum sonradan karşılaşılan vakalarda var dedi 7.aydada kalça rontgeni çekilcez..ilk doğduklarında kemik değil kıkırdak olurmuş oyüzden ultrasonla bakıyolar 7.ayda kemikleşirmiş o nedenle rontgen çekecekler..
ule celen ile nisanur kısım bu kadar küçük bebeği nasıl sallıyosunuz olum ayakta alışırlar tabi ..sallamıyom ben valla çok canıma tak ederse yatarak emziriyorum uyuyo hemen ama dikkatli olun genzine kaçmasınn--
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?