2008 Ekim Anneleri

bu arada kocaman olduk 1.5 aylık oldu prenses

benim kızım konuştuğum zaman gülmeye başladı biraz biraz ve 1-2 gündür yavaş yavaş sesler çıkarmaya başladı agulama tarzında
altını değiştirdikten sonra ıslak mendil poşetinin sesini duyunca nası mutlu oluyor görseniz yaklaşık 5-10 dakika o poşet sesiyle oyalayabiliyorum en çok o sesi sevdiğini keşfettim

bir de ben kızıma çörek otu vermeye başladım gazı için metsil+zinco veriyorum ama gece yine sancısı oluyo ben de çörek otunu da deneyecem bakalım faydası olacak mı aslında süt dışında hiç birşey vermek istemiyordum ama kızım çok ağlıyo napim faydası olursa size haber veririm

aynen benimki de ya misafir gelince kalabalık olunca saatlerce uyuyor sonra canıma okuyor misafirler de ne akıllı çocuk hep uyuyo diyolar ne kadar uyumuyo desem de inanmıyolar tabi

kızlar ya bebişlerin yeni resimlerini eklyinsene çok merak ettim büyümüşlermi bizim bızdıklar acaba

ya bebişlerin resimleri deyince aklıma geldi, dün gece paşa hazretlerini emzirirken dedimki ekim anneleri bebişlerinin burçlarını ve yükselen burçlarını bi yazsa, burçları ya terazi ya akrep ama yükselen burçlar belki değişebilir :) bebişlerin resimleri iiçin de bi topic mi açsak acep

misafir gelince ve misafirliğe gidince uyurlar haylazlar çünkü nazar değmesi için :))büyük oğlumdan biliyorum biyere gidince yada birisi gelince emzirip yatırırdım 5 saat kalkarken uyandırırdım aa ne akıllıçocuk bizimki hiçöyle değil dedimiydi eve gelince artık uğraş sabahı sabahlardık.miniminnacık oğlum prematüre olduğu için biyere çıkaramıyorum e görmeye de yeni yeni alıyorum artık insanları daha bişey yok.hee bide ne var prematüre ya sanki uzaylı çok merak ediyorlar zor zaptettim insanları enfeksiyon korkusu var kimseyi kabul edemiyorum diye artık zaptedemiyorum gelelimmi demiyolar geliyoruz diyolar.:))

Ya ne kadar gıcıksınız yaa naniknanikbana bi ğretmediniz ki şu mesajın altına resmi nasıl koyduğunuzuklava:küsecem şimdi valla zaten depresyona girecem nerdeyse.

Ya ne kadar gıcıksınız yaa naniknanikbana bi ğretmediniz ki şu mesajın altına resmi nasıl koyduğunuzuklava:küsecem şimdi valla zaten depresyona girecem nerdeyse.

ay öğretelim kız aşkoslunnnnnnnn, istersen özelden msn ver tarif edim, burdan nasıl yapim şimdi,

canım mesajın altına nasıl koyuluyor ben de bilmiyorum ama diğeri için
ticker shack a gir
ordan baby and children age bölümünü seç doğumtarihini falan gir orda altta gözat diye bir yer var arayı tıklayınca bilgisayrından resim ekleyebiliyorsun umarım anlatabilmişimdir

Sağolun kızlar yaw uğraştım uğraştım yok bulamadım bi türlü. İbolyacım özelden msj attım sana canım.

Sağolun kızlar ya uğraştım uğraştım bulamadım bi türlü. İbolyacım sana özelden msj attım canım.

merhaba kızlar.
kızımla tek başıma uğraşamadığım için her gün annemlere gidiyorum.
o yüzden pek giremiyorum nete.
herkes iyidir inşallah.

beyazzambak çörek otunu nasıl vereceksin ??
yağıdır herhalde di mi??

mmf cim hosgeldin buarada..bebişinde hayırlı vede uğurlu olsun.allah analı babalı büyütsün kuzuyu...

fıstık naber yaaa, seni bi telefonla arayayım diyorum bi türlü arayamıyorum, napıyonuz büyüdünmüzmü bakem

fıstık naber yaaa, seni bi telefonla arayayım diyorum bi türlü arayamıyorum, napıyonuz büyüdünmüzmü bakem

İyiyiz canım, büyüyor ufaklık.
Uykudayken gireyim nete dedim. Yoksa fırsat vermiyor. Az sonra uyanır zaten.
Siz napıyorsunuz. Bebiş iyidir inşallah.

İyiyiz canım, büyüyor ufaklık.
Uykudayken gireyim nete dedim. Yoksa fırsat vermiyor. Az sonra uyanır zaten.
Siz napıyorsunuz. Bebiş iyidir inşallah.

büyüsün büyüsün, biz de büyüycez diye uğraşıyoz işte, bi uyuyasım var bi uyuyasım var ki sorma, uykunun ne demek olduğunu unuttum kaydirigubbakcemile3 bu arada duyduğuma göre ücretsiz izin almaktan vazgeçmişsin, doğrumu

çörek otu yağı değil 1 çay bardağı kaynayan suya 1 tatlı kaşığı çörek otunu katıp 1-2 dakika kaynatıyorum soğuyunca da 2-3 çay kaşığı veriyorum inşallah faydası olur ben içiyordum önce ama şimdi kızıma deneyecem

selam bacular
valla bugün bi mutluyum aman maşallah diyin bi güzel uyumuşum kendimi yeniden doğmuş gibin hissediyom:dance::dance:
ama gece uyutana kadar da illallah dedirtti tam uyutuyom koyuyom bi pırt uyanıyo beyimiz insan kendi pırtına uyanırmı ya bu böyle 3 kez devam etti uyuyt koy bi pırt uyan
gece 1 buçuk herhalde pırtları bitti ki artık uyuduk
gece 3 te uyandık 10 dk emdi emmedi yine uyudu maşallah
sonra sabah 7 küsür de uyandık 4 saat kesintisiz rekor kırdık sonra 1 saat emip tekrar uyumuşuz 9 buçukta biraz mıkırdandık ama sonrasında saat 12 ye kadar uyumuşuzmirmirmirmir
şimdi de gözünün içine bakıyom uyumasın diye yoksa gece canıma okur dün de gündüz çok uyumamıştı ondan herhalde bundan sonra uykuyu düzene koymaya çalışıyom bakalım hayırlısı

anacım ne şanslı karısın be, ne zaman konuşsak sen uyuyon, ah bi de bize uğrasa o uykular, bu arada kendi pırtına uyanmasına çok güldüm :roflol:

anacım ne şanslı karısın be, ne zaman konuşsak sen uyuyon, ah bi de bize uğrasa o uykular, bu arada kendi pırtına uyanmasına çok güldüm :roflol:

bende çok güldüm kendimedende bişeyler buldum çünkü aynıyız kendi pırtına uyanıyo eşek.bu arada ibolyacım senin oğlun ne artis bakıyo ööle resimde yerim ben onucokacimcoook

selamm kavuştum ule evimehihoyyyt
allahım insanın evi gibisi yokmuş yaww..

mmf cim kalça usgsini sormuşsun koşuyolu medipol hastanesinde yaptırdım canım normal ücretli hastaya 75 ytl ama ssk varsa daha az alıyolarrŞeniz

bu arada kalça çıkığı yalnızca doğumda olmaz dedi doktorum sonradan karşılaşılan vakalarda var dedi 7.aydada kalça rontgeni çekilcez..ilk doğduklarında kemik değil kıkırdak olurmuş oyüzden ultrasonla bakıyolar 7.ayda kemikleşirmiş o nedenle rontgen çekecekler..

ule celen ile nisanur kısım bu kadar küçük bebeği nasıl sallıyosunuz olum ayakta alışırlar tabi ..sallamıyom ben valla çok canıma tak ederse yatarak emziriyorum uyuyo hemen ama dikkatli olun genzine kaçmasınn--

saol destinacım cevabın için.
ayrıca katılıyorumkızlar sallamayın ayağa falan daha hiç almadım bilemediği şeye alışmıyo mıkırdanınca kayrolasını biitip çekiyorum susuyo o da onu biliyo işte istiyo .büyük oğlumu hevesle 5 günlükken almıştım ayağıma 4 yaşında zor bıraktı .ay bunda daha tecrübeliyim mahvolursunuz biiş yaptırmaz bu muzurakiler valla-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…