bende çok güldüm kendimedende bişeyler buldum çünkü aynıyız kendi pırtına uyanıyo eşek.bu arada ibolyacım senin oğlun ne artis bakıyo ööle resimde yerim ben onucokacimcoook
anacım bebişlerin öğleni akşamı sabahı gecesi yok ki hanımefendi ve beyefendiler ne zaman müsade edrlerse o zaman girebiliyoruz bugün 5 ten beri uyumamıştı şimdi uyttum
bende bir ekim annesi oldum :)kızımız 15 ksımda dünyaya gelecekti ama 22 ekimde ısrar etti ve geldi dünyaya :)
çok güzel bir duygu Allah olmayanlara bir an önce versin, olanlarında ömrüne ömür katsın inşallah..:CüvCüv:
bugün gene sütüm pek olmadığı için verdim mamayı biberonla nasıl içti zilli nefes bile almadı arada çekip göğsümü de verdim onu da emdi acıkmış mama olmasaydı gene yandıydık şimdi içli köfte yedim humanamı da içtim ee bol bol su da içiyorum işallah gece sıkıntı yaşamayız
evet ibolya uyku çok iyi de ge lde 2 çocukla uyuda süt olsun ah ahh...humanadan geçen benim kocaya içirdim belki onunda sütü olurda ancak yetişiriz bizimkine dienisanurcum ve diğer arkadaşlar keşfettiğim bi durumu söylemek istiyorum sizlere, humana filan 2. planda kalıyor, asıl yapmamız gereken kaliteli bi uyku çekmek, bebeğiniz uyuduğu an sizde uyuyun, ev işini falan boşverin, kaç kere tecrübe ettim, ne zaman uyudum o zaman göğüslerim sütle doluyo, ne zaman uykusuz kaldım bebeğim aç kalıyo, zaten ebemiz de gece süt üretimi artar demişti, bencede öyle, uyurken süt üretimi artıyo bence, uykunuza dikkat edin, olabildiğince ve bulduğunuz her fırsatta uyuyun, ben öyle yapmaya çalışıyorum ve faydasıı da görüyorum, bir de ben humanadan öyle aman aman bi fayda göremedim açıkçası
deneyizmen allah bebişini sana ve sevdiklerine bağışlasın, hayırlı uzun ömrü olsun inşallah
evet ibolya uyku çok iyi de ge lde 2 çocukla uyuda süt olsun ah ahh...humanadan geçen benim kocaya içirdim belki onunda sütü olurda ancak yetişiriz bizimkine diesapık sapık düşüncelerim var artık süt konusunda
deniyizmen hoşgeldin Allah bağışlasın kızını
Benem buyrun ne oldu celen daha mı kötü oldu durum?bana bu banyo sonrası fön makinesini kim önerdi len???cıksın ortaya!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?