Allah analı babalı büyütsün canım.bende bir ekim annesi oldum :)kızımız 15 ksımda dünyaya gelecekti ama 22 ekimde ısrar etti ve geldi dünyaya :)
çok güzel bir duygu Allah olmayanlara bir an önce versin, olanlarında ömrüne ömür katsın inşallah..:CüvCüv:
evet ibolya uyku çok iyi de ge lde 2 çocukla uyuda süt olsun ah ahh...humanadan geçen benim kocaya içirdim belki onunda sütü olurda ancak yetişiriz bizimkine diesapık sapık düşüncelerim var artık süt konusunda
deniyizmen hoşgeldin Allah bağışlasın kızını
Benem buyrun ne oldu celen daha mı kötü oldu durum?
destinacım benim kızım 2004 dogumlu anaokuluna verdik ama verdigime verecegime pişman oldum.bu yaşına kadar hasta oldugunu bilmezdik şimdi 1 ayda 2 kere antibiyotik kullandık.önce cigerleri mikrop kaptı,sonra faranjit oldu birinde ne hastalık varsa hepsine bulaşıyor.tabi bebekte korumasız uzak tutmaya çalışıyorsun aynı evin içinde ne kadar tutabilirsin.bi yönden iyi oldu kızımın gitmesi çünkü hiç yaşıt arkaşı yoktu çok eğleniyor ama hastalık yönünden kötü...seninki yine iyi barbi oynuyormuş benimki puzzle ve sulu boya delisi...uyku konusunda aynen merancımkaydirigubbakcemile5kızı kreşe vermektende vazgeçtil kış vakti mikrop taşımasın eve diye bütün gün kabusa dönüyo onla barbie oynat öbürününü emzir uyut sonra öbürüyle resim yap öteki uyanıyooo-tatlicadiarzu-
humana işinede çok güldüm kı:roflol:ben benim herüfede verim diycem ama herüfte zaten az az bira göbeği çıkmaya başladı şimdi göğüsleride sütten şişerse fiziği bozulurr:dance:
Ohh ne güzel olmuş canım çok sevindim.anam daha önceden ne söölemedin bunun bu kadar işe yaradığını:mymeka: süper bi banyo sonrası gecirdikhihoyyyt kocacım fönledi ben masajladım bzim zillide keyiften mest olducok cok saol canumun içüüüüŞeniz
kızlar bööle dneyipte işe yarayan formülleri hemen paylasınki zorda olanlar denesin:lepi:
destinacım benim kızım 2004 dogumlu anaokuluna verdik ama verdigime verecegime pişman oldum.bu yaşına kadar hasta oldugunu bilmezdik şimdi 1 ayda 2 kere antibiyotik kullandık.önce cigerleri mikrop kaptı,sonra faranjit oldu birinde ne hastalık varsa hepsine bulaşıyor.tabi bebekte korumasız uzak tutmaya çalışıyorsun aynı evin içinde ne kadar tutabilirsin.bi yönden iyi oldu kızımın gitmesi çünkü hiç yaşıt arkaşı yoktu çok eğleniyor ama hastalık yönünden kötü...seninki yine iyi barbi oynuyormuş benimki puzzle ve sulu boya delisi...
celencim kolik olan bebekler fönle sakinleşiyor...çözümünü bulmanıza sevindim
Canıımm çok geçmiş olsun yaa çok üzüldüm Allah beterinden saklasın.Sizde çok yıpratmayın kendinizi görünmez kaza işte. Canı yanmıyodur bebişinin merak etme yoksa yıkar ortalığı ama demekki daha dikkatli olmamız lazım.kızlar merhaba.senağlama
gıremedım bırkac gundur..
malesef başımıza kotu bır kaza geldı...:çok üzgünüm:
cuma gunu kızımın kırkını cıkaracaktık.annem geldı sabahtan.elektrıkliyı actım ısındı oda.sonra kuvetını sobanın oune koyup başladık yıkamaya.normalde kızım ağlamaz yıkanırken azcık mızıklanır ancak okadar...
neyse..
sırtını yıkadık,sonra on tarafını yıkamak ıcın annem dondurdüğünde şimdiye kadar hıc ağlamadığı kadar ağladı...nasıl feryat fıgan anlatamam:çok üzgünüm:
hemen kısa kesıp 1 kat gıydırıp cocugu memeye aldım bıraz sakınlessın sonra gıydırıyım dedim.ne mumkun!!!!
kızım susmak bılmıyor.gıydıreyım barı dedim gıydırdım.hala ağlıyor hatta bağırıyor....
emzırmek ıcın aldım ve kızım emmeye başladığında parmaklarını fark ettım!!!!!!!!!!!
sol elinın yuzuk ve serce parmakları gorunce benı cığlık atıp oradan oraya kosup delırtecek kadar yanmış ve baya sısıp su toplamış olduğunu fark ettımsenağlama
anne ne oldu cocuğa nasıl oldu?????? bılmıyorum kızım dıyor ben mı yaptım nasıl yaptım nasıl oldu dıyerek ağlamaya başlıyor............sonra kendıme gelıp onu sakınleştırmeye calıştım tansıyonu fırladı ayağa kalkamıyor..
annemı oylece bırakıp hastaneye attım kendımı.:çok üzgünüm:
evde akşam cocugun ustunü değiştiryordum ki dırseğiin altının da baya bır yanmış olduğunu gordüm...ve ağlamaya başladım .
cocuk usumesın dıye hızlıca gıydıreyım derken farketmemişim bıle...
nasıl farketmem dıye kendımı paraladım.
kızım cok ağlamıyor çok canı yansa ağlardı ama o an canı yandı sustu bıdaha ağlamadı hıc.ama benım ve annemın ıcınden cıkmıyor bızım daha cok canımız yandı belkıde...:çok üzgünüm:
geleleım bu kazanın nasıl olduğuna..işte hala bılmıyorum nasıl olduğunu...
sobaya değmiş olamaz okadar yakın değildi..
odada başka sıcak bır sey yoktu olmadı kesınlıkle.
tek ıhtılam var oda plastık kuvetınn sobadan cok ısınarak yakmış olması...
nasıl oldu hala bılmıyorum soktan cıkabılmiş değilim..
anlayacağınız onunla uğrasıyorum bırkacgundur.
uykularım kacıyor uyuyamıyorum onun acı cektığını düşünerek ben daha cok acı cekıyorum.
aman kızlar dıkkat edın yavrularınız koruyun benım gıbı canınız yanmasınsenağlama
allah hepımızın evlatlarını korusun..:Saruboceq:
offf uykusuzluktan ve yorgunluktan olucem.
beni ufakliktan cok buyuk oglum yoruyor,3 yasinda surekli biseyler talep ediyor,hicbirsey ona yetmiyor.huy degistirdi cok yaramaz oldu. ben de butun kalan vaktimi onunla oyun oynamakla,resim ve puzzle yapmakla geciyor.krese gidiyor ama son donem surekli hasta oldugu icin 2 haftadir evde.kres sonrasi bile canimi okumaya yetiyor zaten.annem yanimda 10 gun sonra Turkiyeye donucek ,ben napicam bilmiyorum.
Buyuk cok kıskandi ve sessiz protesto etti kardesini.hem cok seviyor hemde benim emzirmeme falan tahamul edemiyor.
2 cocuklu arkadaslarim sizlerinkilerde kiskandi mi,nasil bir orta yol buldunuz yoksa bir uzmanami gotursem buyuk olani..
ahhh geçmiiş olsun çıtır pıtır ay okurken gözlerim doldu canım yaa seni çok iyi anlıyorum annelik bu iştesenağlamakızlar merhaba.senağlama
gıremedım bırkac gundur..
malesef başımıza kotu bır kaza geldı...:çok üzgünüm:
cuma gunu kızımın kırkını cıkaracaktık.annem geldı sabahtan.elektrıkliyı actım ısındı oda.sonra kuvetını sobanın oune koyup başladık yıkamaya.normalde kızım ağlamaz yıkanırken azcık mızıklanır ancak okadar...
neyse..
sırtını yıkadık,sonra on tarafını yıkamak ıcın annem dondurdüğünde şimdiye kadar hıc ağlamadığı kadar ağladı...nasıl feryat fıgan anlatamam:çok üzgünüm:
hemen kısa kesıp 1 kat gıydırıp cocugu memeye aldım bıraz sakınlessın sonra gıydırıyım dedim.ne mumkun!!!!
kızım susmak bılmıyor.gıydıreyım barı dedim gıydırdım.hala ağlıyor hatta bağırıyor....
emzırmek ıcın aldım ve kızım emmeye başladığında parmaklarını fark ettım!!!!!!!!!!!
sol elinın yuzuk ve serce parmakları gorunce benı cığlık atıp oradan oraya kosup delırtecek kadar yanmış ve baya sısıp su toplamış olduğunu fark ettımsenağlama
anne ne oldu cocuğa nasıl oldu?????? bılmıyorum kızım dıyor ben mı yaptım nasıl yaptım nasıl oldu dıyerek ağlamaya başlıyor............sonra kendıme gelıp onu sakınleştırmeye calıştım tansıyonu fırladı ayağa kalkamıyor..
annemı oylece bırakıp hastaneye attım kendımı.:çok üzgünüm:
evde akşam cocugun ustunü değiştiryordum ki dırseğiin altının da baya bır yanmış olduğunu gordüm...ve ağlamaya başladım .
cocuk usumesın dıye hızlıca gıydıreyım derken farketmemişim bıle...
nasıl farketmem dıye kendımı paraladım.
kızım cok ağlamıyor çok canı yansa ağlardı ama o an canı yandı sustu bıdaha ağlamadı hıc.ama benım ve annemın ıcınden cıkmıyor bızım daha cok canımız yandı belkıde...:çok üzgünüm:
geleleım bu kazanın nasıl olduğuna..işte hala bılmıyorum nasıl olduğunu...
sobaya değmiş olamaz okadar yakın değildi..
odada başka sıcak bır sey yoktu olmadı kesınlıkle.
tek ıhtılam var oda plastık kuvetınn sobadan cok ısınarak yakmış olması...
nasıl oldu hala bılmıyorum soktan cıkabılmiş değilim..
anlayacağınız onunla uğrasıyorum bırkacgundur.
uykularım kacıyor uyuyamıyorum onun acı cektığını düşünerek ben daha cok acı cekıyorum.
aman kızlar dıkkat edın yavrularınız koruyun benım gıbı canınız yanmasın
allah hepımızın evlatlarını korusun..:Saruboceq:
slm kızlar, bizim yarın aşımız var, yavrum cıyak cıyak ağlıycak yaa, nasıl dayancam ben onun ağlamalarınasenağlama
ağlıyo hemen susuyo be canım olmazsa emziriverirsin 2 dakka .insanın içi acıyo bende topuk kanı alınırken o ağlarken bende ağlamıştım ama bunlar bebişlerimizin iyiliğiiçin işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?