2008 Ekim Anneleri

cıtırm pıtıyım cok gecmiş olsun bitanem.oku üfle kızını.bizim yerimizede kokla.
allahım daha beterinsden korusun..

çıtır canım çok geçmiş olsun okurken çok kötü oldum nisanurun dediği gibi allaha şükür ki bebişlerimiz çok acı hissetmiyor
ibolya seni de çok iyi anlıyorum canım bende iğneye hiç dayanamıyorum kuzumun ağlamasına hiç dayanamam ben bakamıyorum zaten aşı işi babasına ait o ilgilenecek ben çok korkuyorum

celen dün arkadaşım gelmişti onla banyo yaptırdık gelirken de kızıma bornoz takımı getirmiş -çok cici- banyodan sonra hemen fön makinesini çalıştırdık ve inanılmaz rahat aettim ya kızım hiç ağlamadı aceleyle giydirmekten masaj bile yapamıyordum şimdiyse keyfini çıkara çıkara masaj yaptım giydirdim tontişimi 2 gündür de birz biraz huysuzluğu geçti senin kız nasıl oldu uyku biraz düzene girmeye başladı demiştin devam mı?

çıtırcım çok geçmiş olsun canım benimkide ogün gaz sancısından sinirle kendini göğsüme vurdu bluzumun düğmesine ağzı geldi nasıl ağladı anlatamam sıkma canını tecrbesizlikten oluyo bunlar
ya kızlar bebişlerinize maşallah o ne bakışlar öyle action ibolya bakışlarına hasta oldum tüm ekim anneleri bebişleriniz ok tatlı allah hepsini kazalardan korusun
öğretmen meslektaşlarım gününüz kutlu olsun sınıfta 20 çocukla uğraşıyodum şimdi yağmurum hepsine yetiyor.
aşıdan korkamayın çok ağlamıyolar 2. ayındaki aşılar ateş yapabilirmiş şimdiden dikkat evinizde drunuzun önereceği ateş düşürücü mutlaka olsun.
kızlar gaz sancılarında saç kurutma ve elektrik süpürgesinin sesi işe yarıyo tavsiye ederim. bide saç kurutma makinası bizde işlevini kaybetti artık kızımın mıçına ayaklarının altına karnına uzaktan üfleiyorum rahatlatıyor.
kardeş kıskançlığı olabilir. dikkat edin benimöğrencim kardeşinin yüzüne yastık kapatmıştı susup ağlaması annesini rahatsız etmesin diye dikkat edin ondan yardım isteyin onun küçük olduğu için biraz daha ilgiye ihtiyacı olduğunu kendisininde bir zamanlar böyle olduğunu hatta resimleri ve video görüntüleri varsa gösterin bu küçüğ hiç sevmiyoruz seni ddaha çok seviyoruz falan demeyin çok küçükse sizinde bebeği sevmediğinizi düşünüp canını acıtabilir mesela kıyafetini giydirirken çorablarını hadi seninle çıkaralım kardeşinin bezini sen getir gibi yardımlarla onuda kardesi ile ilgili olaylara katabilirsiniz
nisanur bişey sorcam günde kaç cc mama veriyosun kaç kere canım tahin bol ye kayısı suyu tüket canım bende gündüz mama veriyom ne yapalım

oh ii hadi rahat etmişiniz.valla ie yaradı fön
canım uykumuz sanırım düzene girmeye basladı.ama aksam 10 demeden uyumuo zilli:mymeka:bi bebek için cok gec bi saat ama yok.sabahta mutlaka 9 da kalkıo.babiş dooru dio bnm kızı tarşfeli vapur seferi gibi saat şaşar cemre şaşmaz:roflol: gece uykularıda 2 den 3 e cıktı zamanı.
sen bebişi kendinmi tutuosun?daha ben cesaret edemiyorum.kocacım tutuo ben şampuyanlayıp suluyorum.bide her yıkamada sampuan kullanıomusun?

canım sennde öörtmenler günün kutlu olsun.bakalım benm hödük günümü hatırlay ıp kutluycakmı aksamaCADIARZU

öğretmenler günümüz kutl olsun kızlar ben stres yaptım iyice bu süt meselesini böyle takıntılı değildim ama olmuyo kafamdan çkaramıyom kızm sabah 5 de uyudu ben bi daha uyuyamadım gerçi dün gece gene mamayı yedikten sonra 4,5 saat uyuduk ben 30cc veriyorum tabi emiyo gece gene öyle aham şaham sütüm olmadı noldu benim süte anlamadım gece bile kalkıp mama yaptım yaa gelmezse
kızlar kanamam için orgametril kullanıyorum kanamayı kesiyo a sütü de kesebilirmi dr. bişey yapmaz demişti kafayı yiycem

hay allah yaaabenneyaptımki napmak lazım acaba??sürekli emzirsen??bos ta olsa ceksin bebiş.belki etkiye tepki olur.bi annenler i arayıp sorsana?*şööle ii süt yapan yiyecek nedir die?bak bana söölenen kuru börülcenin salatası veya yemeğiydi.ki evelsi gün yaptım yemeğini(aman o da ne gzlmiş yavcokacimcoook)hem cok cok süt yaptıa.s hemde cok cok gaz:çok üzgünüm:) bi dene istersen kimyon falan koyunca gaz yapmıomus:sm_confused:

Canım benim sağol maşallah hepimizin bebişleri çook tatlı senin bebişin resmini de görelim artık yaa..Bu arada senin ve tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum ilerde bebişlerimiz size emanet arkadaşlar..

benim kocacım bu yıl nasıl olduysa öğretmenler günümü hatırladı bir öpücükle de olsa çok şükür kutladı sabah

celen kızımın banyosunu ben yaptırıyorum canım tamamaen cesaret bir defa yıkarsan hep yıkarsın artık babası sadece su döküyor. sadece şampuanla yıkıyorum ve her defasında da kullanıyorum küvet ve filen varsa cesaret et yıka bence yapabilirsin ben hiç zorlanmıyorum hem tutuyorum hem şampuanlıyorum kızımı fileye koyduktan sonra sadece kafasını tutuyorum zaten çok kolay oluyor

haklısın aslında file cok kullanıslı.ama üşüo gibi bebiş.suya temas etmio ya..biz kullanamadık oyuzden fileyi.küvetinin içine suyu koyuyoruz az.sonra ayakları ve poposu değecek şekilde tutuo eşim.bende bi yandan yıkayıp bi yandan samuanlıyorum.off annelik zor zanaatmiş vesselam

nisanu canım benim kızım da hiç uyumuyordu sürekli ağlıyordu memeden ayrılmıyordu su gibi renksizdi herşeyi denedim faydası olmadı humana içiyorum artı günde bir kere de mısır konserveleri varya onu yağda bir çevirip tuzlayıp yiyorum şimdi bakıyorum da sanki sütümün rengi beyaz gibi süt gibi yani hem de artık kızım doyuyo galiba memede çok kalmıyor doyup kendiliğinden bırakıyor istersen bir dene

alah allah benim kızım üşümüyor gibi gerçi biz suyu sürekli döküyoruz yoksa üşür

Son düzenleme:
beyazzambağın kuzucuğun ne tatlı öyle gülüyo demi bide nekadar aldı kilo olarak benimki 550 anca almış sizinkiler ne kadar

bayağı gülüyor artık kuzucuk
benim kuzum tam 1 aylıkken 700 gram almıştı 3500 doğmuştu 1 aylıkken 4200 oldu senin k-bebiş eğer 1 ayda 550 gram aldıysa biraz az 600 gram la 1500 gram arasında alması gerekiyormuş

merhabalarrrrrr......................

kızlar farkında mısınız varsa yoksa bebişler , kendimizi unuttuk :) işyerine değil makyaj yapmak saçımı bile tarayamadan , ensemde koca bir topuzla gelmeye başladım .............kadınların saçlarını süpürge etmeleri mecaz filan değil tamamen gerçekmiş...................

çıtırım çok geçmiş olsun canım , allah beterinden korusun .......

kız celen sen ve ben çoookkkkkkk çekeriz bu cadılardan he , canları sağolsun da napalım , eccük bize çekmişler galiba cadılık yönünden :)

nisanurcum benim de 2-3 gün kesiliverdi sütüm , kafama takmayı bırakıp su içmeye devam edince toparlandı ama benim de kaliteli değil sütüm bakıyorum ilk zamanlar daha yoğundu şimdi duru ............ eskiden yağlı olduğu belli oluyordu şimdi sanki hiç yağı yok sanırım bu yüzden bebiş doymuyor emmekten yorulunca bırakıyor ( 1 saate yakın emdikten sonra ) sonra aradan 1 saat geçince başlıyor ağlamaya , mama takviyesine devam mecburen ......................

bu arada reflü sorunumuz vardı , zilli kızım resmen zorlaya zorlaya kusuyordu , Milupa Aptamil AR kullanmaya başladım kusmayı bıraktı şükür , tavsiye ederim .....................

çakılım mamayı kaç kere kaç cc veriyosun

günaydınlar...
gününüz kutlu olsun öğretmen arkadaşlarıma.s.
cok sağolun ıyı dıleklerınız için hepınıze tesekkur edıyorum.allahtan esımle anlayışla karşıladı yasadığımız kazayı yoksa oda sorun cıkartıp benı uzseydı daha da kotu olurdumsenağlama
şimdik biraz kurumaya başladı gıbı..bırde elı olduğu için oraya buraya sureklı hareket ettrıyor,cok zorlanıyorum ıyere değmesını engellemek ıcın...benneyaptımki
nısanurcum elma suyunu nasıl kullanıcam anlamadım???

kızlar size soylemiştim ya gece hep 10-11 arası uyuyup 5 saat uyuyor dıye,bu artık duzene oturdu nerdeyse 1 haftadır boyle.5 saat uyuması problem olur mu acaba.cnku uyandığında cok ac gozumuyor,6-7 dk anca emıp tekrar uyyor ve artık sabaha kadar 2 saatte bır uyanıp emıyor.:ecrin_bebek:ecaba gece yeterli beslenemıyor mu??

canım demekki doyuyoki uyanmıyo çünkü benimki hiç okadar uyumuyo doymuyor anca mama yerse 3 saat demekki doyuyo sorun etme benimki 6 dakka emiyo cuk cuk sonra duruyo dakkada 1,2 çekiş uyuyo ardından sizinkiler nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…