2008 Ekim Anneleri

Elele ES-910 Bebek Arabası

kızlar su arabaya bır bakın.hala almadım araba ben ya.kolllarım kopuyor cocuğu tasırken.almam lazım artıkk
istediğim ozellıklr var fıyatı da uygun ama 8 kg miş.. eve cıkarırken zorlanır mıyım acaba ne dıyorsunuzz aliim mi bunu

ben geldimmmm
geçmişi okuyana kadar canım çıktı ama çıtırımı merak ettim canım çok geçmiş olsun allah sabır versin çok çabuk iyileşsin inş iklimimiz annesine gülücükler saçsın:1hug:

bu arada tüm öğretmen annişlerin de öğretmenler günü kutlu olsun zambağım celenim yağmurum nisanurum her ne kadar artık takılmasa da kajocucumun ve daha sayamadığım diğer arkadaşlarımın...
gelelim bize bizde bugün sağlık ocağındaydık hepatitimizi yaptırdık bi de kaan grubumuzu öğrendik b pozitif miş oğluşum benden yani:teytey: baba biraz bozuldu buna ama eee olsun okadar 9 ay ben taşıdım dii mi:dance:
bu arada eray bey 58 cm ve 4600 gr olmuş 1 haftalıkken ölçtüğümüzde 50 cm ve 3200 gr dı çok mu kilo almışız anlamadım ki:uhm: ama pek iştahlıyız napalım günde 1 kez 60 cc mama veriyom o çok yapmaz zaten demek sütümüz yarıyooCADIARZU
kız iboş valla yazmadığın gün yok evde yardımcın filan mı var anacım :ecrin_bebek:

nisanur kafaya takma anacım be olur gider, çıtır bu arada o araba güzel bişeey benziyo ama bu konularda tecrübesizim ben, daha iyileri de varmıdır acep, bende almayı düşünüyorum da, edhak len konuyu okuyon görüyom niye sesin çıkmıyo bakim senin

çıtırım güzele benziyoo bizim puset 6 kilogram çok rahat taşıyom o da 8 kilo imiş 2 kilonun çok farkettireceğini sanmıyom

daha yeni geldim di tövbe valla karıya bak basıla basıla içine ukte kalmış bizi basmaya çalışıyoo:roflol: yok anam bizde öle yamuk olmaz girdik mi yazarız icabındaÇok üzgünüm çoook

pardon edhakçım günahını aldım kusura kalma, bende hem burrda hem niye yazmıyo diyodum, meğersem geçmişi okuyomuşun :) anacım ben olayı çözdüm, anakucağına koyup sallıyom bazen, eğer durmuyosa yada acıktıysa kucağıma alcaksam da tek parmakla yazıyom, arada anam geliyo yardıma ama herzaman da diil yani, övünmek gibi olmasın pek becerüklüyümdür, on parmağımda on marifet, adamceyzim beni boşunamı aldı ayol :dance:

Ogretmen arkadaslar ,size ozel bu gununuz kutlu olsun..
Acayip zor bir is yapiyorsunuz,inanilmaz takdir ediyorum sizleri,benim asla yapamayacagim bir is.Bazilari tarafindan kebap bir is diye gozuksede bence cok agir bir is.O kadar cocukla ugrasmak ve sorumlulugu.....
Umarim hepiniz gonlunuzden gecen calisma ortaminda olur,hakettiniz kosullara sahip olursunuz...a.s.

belki ii olur nisacım.dinlenirsin toparlanırsın.kafan dağılır biraz.laptopunu alsaydın bari belki internet ağı bulursun??
cıtırım hadi hayırlı olsun.bizde tam hazırlık yaptık ama bebiş uyandı ve inadına sankim uyumuo!!!!geceye bırakamam banyo sorun!!

Bir topluluk ulus olabilmek için mutlaka eğiticilere, öğretmenlere muhtaçtır. Onlardır ki,toplumu gerçek bir ulus haline getirirler.
(Atatürk)

Sevgili öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler günü kutlu olsun...

çıtırcım çok geçmiş olsun...Allah bebeklerimize çocuklarımıza sağlık sıhhat versin daha kötü şeylerden korusun.Biz tedbirlerimizi alalım ama olacak olanlarıda engelleyemiyoruz.daha emeklemeleri var yürümeleri var,kaç kere düşüp kalkacaklar bakalım biraz daha soğukkanlı olmalıyız böyle şeylerde ki hemen mudahale edebilelim.

slm canlarım uzun zamandır yazamadım arada geldim tabi ama fısatım olmuyo.şuan tek elle yazıyorum zilli kucağımda emmekle meşgul.öncelikle öğretmen arkadaşlar günümüz kutlu olsun.çıtırcım çok geçmiş olsun yaa rabbim acılarını göstermesin hepimize.
uğrayamamamın sebebi dedem vefat etti bir süre kalabalık vs..ve de benim zilli benden 1 saniye ayrılmıyo.yere koyuyom ağlıyo yatırıyom ağlıyo iyice kucağa alıştı yani.babası alıştırdı ytabi.1 tane kızı varmışmış çok beklemişimiş ah ah gündüz evde yok anlamıyoki.nisanurcum tameğinsiyah üzüm suyu var cam şişede satılıyo.tahin helvası ve humana dene bak sütün gelir inşallah benim de çok azdı ve faydasını gördüm.ayrıcaa uyumak birebir tabi zillilerden fırsat bulabilirsek :ecrin_bebek:

nisa sitres yaparsan kalan sütün de kesilecek bak söyleyim.sitres yapma dediğimi yap pekmez süt falan iç sütün gelir.

nisacım hosgeldin.basınız saolsun.allah geride kalanlara ömür versin.
bizde aynı dertten muzdaribiz.bi çiçek bilenem sulatmadı yaw:mymeka:

[
Hemen hemen aynı sorunu ben de yaşadım.. Şu anda ikibuçuk aylık ve vazgeçti bu huylarından.. Kendine ve bebeğe biraz zaman tanımalı ve sabırlı olmalısın.. Bir yerde okuduğum makalede güzel bir değerlendirme vardı. Çocuğu bu aylarda terbiye etmeye çalışmak ona yapılan büyük bir haksızlıktır diyordu. Düşün kısa bir süre öncesine kadar anne rahminde, çok farklı bir ortamdayken birden bilmediği, onu korkutan bir dünyaya gözlerini açıyor.. Bu bile bebek için büyük bir travma.. Tabi ki kendisini en güvende hissettiği yerde olmayı isteyecek.. Şu anda etrafını seçemiyor, seslerden, kokulardan anlamaya ve güvenli olup olmadığını ayırt etmeye çalışıyor. En tanıdık gelen ses senin ve eşinin sesidir. Bir süre sonra dünyayı daha net görmeye başlayacak. Onu seven ne kadar çok insan olduğunun, dünyanın renkli, eğlenceli ve keşfedilmeye hazır bir yer olduğunu beş duyusu ile farkedecek. İşte o zaman yaşamı; uyku, yemek vb süreçleri düzene sokmaya başlayabilirsin.. Ama şimdilik tüm bunlar için erken. Hırçın bir bebek olmasını istemiyorsan bence fazla ağlatma. Sabır göster.. Beslenme konusunda en net gösterge günlük bezini kirletme ve kilo alması ile anlaşılır. Beni de çok bunaltmışlardı bu konuda. Hatta gizliden mama vermeyi bile düşündüm ki eşimin kardeşi yenidoğan doktoru Allahtan o beni engelledi her seferinde.. Kıssacası biraz sabır. 3. aydan itibaren herşey değişecek.. Yaşamın normalleşecek.. Bebeğinin mutlu, huzurlu bir bebek olarak hayatını renklendirmesi dileğimle.. :)
[/quote]

kuacağa alıstırmayla ilgili bi arkadasımın bana yazdğı cevap...

Son düzenleme:
nisacım başınız saolsun canım özletme kendini..bacum siz çalışınca kim bakcak bu çocuklara diyin bakem böyle kucaktan inmiyo bunlar:uhm:

kıs celen tek derdin çiçek sulamak:mymeka:alıştınmı len evine yerleşebildinmi gönderdinmi ihtiyarlarışakkıdı

kuacağa alıstırmayla ilgili bi arkadasımın bana yazdğı cevap...[/QUOTE]
Arkadaşının yazdığı şeyleri paylaştığın için kendi adıma teşekkür ederim celencim.insanın içini ferahlatıyor ne kadar güzel.

:ecrin_bebek:günaydın ekım anaları..
napıonuzz bakalım...

nısacım uzuldum canım mbaşınız sağolsun..:teselli:

celen neguzel yazşmış arkadas valla.haklılık payı cok.bebişleri anlamak lazım..daha yenı alışıyor mınıkler dunyamıza..bazen dıyorumda ya ben de buadr mıymışım,bende boyle annemi mi emıyormuşum dıyorum sasırıyorum.annemde tabı kızım hem sen onu yarısı kadar bıle yoktun dıyor(ben ıkız eşıyımde 1,5 kg doğmuşum)
bak sen bıle buyudun anne oldun oda buyuyecek cok cabuk,anlamayacaksın dıyor..
bugunlerın kıymetını bılmek lazım..kaydirigubbakcemile5

napiim alıyımmı bu arabayı sımdık ya???
edhakcım senınkı 6 kg muşş hangısınden senın?
vee arkadaşlar sızlerınkı kac kg rahat taşıyabılıyor musunuz?CADIARZU

günaydınn
ya dün gece geçmek bilmedi
kız iboş siz de dün aşı vurulmuştunuz senin beyfendi de huysuz muydu gece??
gerçi 1 e kadar uyumayan oğluşum 1 de bi uyudu saat 5.30 a kadar maşallah

nisacım başınız saolsun canım allah geride kalanlarına sabır versin bu arada artıkım özletme kendini

çıtırım ben NUKOLand - Çocuk Gereçleri Online Satış Merkezi
pierre cardin 2010 u bu siteden aldım dı ama anlamadım ben aldığımda 365 ytl idi bu fiyat nasıl artmış bi yanlışlık mı var ki sitede??

edhakcım hepatitin 2.sini vuruldunuz herhalde o gün benim oğlumda huysuzdu çok hafif ateş bile yaptı baya endişelendim çünkü yapan kadın ateş yapmaz demişti.bu ayda 5li karma ve verem var kendimi nerden atsam acaba çok ağlııcak çok eğer abisine benerse yandık başladı gene kaçtım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…