2008 Ekim Anneleri

canım ya ben de aynısını aldım, henüz ev dışına çıkmadık evin içinde kullanıyorum ama bir şey soracağım cevaplarsan çok sevinirim
anakucağını resimdeki gibi arabaya monte edince tenteleri tam kapanmıyor, yani resimdeki gibi durmuyor, (resimde arabanın tentesi anakucağının tentesinin üstünü örtmüş, ama bizimki birbirine değiyor, çakışıyor yani) sende de aynı durum var mı bi bakabilir misin zahmet ollmassa..

Son düzenleme:
yanlardan tam oturtuyo musun canım çünkü bizimkinin kapanmasında bi problem yok çok faydalı oluyo rüzgarı tamamen kesiyoo

kızlar vatana millete hayırlı olsun bizde kolik olmuşuz:çok üzgünüm: biraz önce banyo yaptırdım ama giydirirken feryat figan bi saç kurutma makinesini açıım dedim anam birden tık kesildi
kolik anaları napıyonuz bebelereözel bişeyler yediriyonuz mu nasıl sakinleşir uyur bunlar yardımmmm
ibolya canım valla kendi kendime nazar değdirdim kafamı nerelere vuram benfisfisfis

hiç bi fikrim yok:sm_confused::roflol:

ah canımmmmm sende mi benle aynı derttensin, acep ekim analarından bi fikri olan varmı ki :jeyyar::dance:

ay bu kolik bi kere başladımı artk bitmezmi, hastalık gibimi yani, bi kere olduktan sonra her zaman olyo mu:1shok:amanınnnn allah korusun yaaaa, kız sana dicem dicem konuşup durma nazar olcen diye yanlış anlarsın diye diyemediydim keşk söyleseydim be anacım yaa, üzüldüm vallaha:teselli:

yanlardan tam oturtuyo musun canım çünkü bizimkinin kapanmasında bi problem yok çok faydalı oluyo rüzgarı tamamen kesiyoo

evet yanlardan tam oturuyor herşey normal ama arabanın tentesi anakucağının üstünü örtmüyor, görünürde bi hata da yok ama anlamadım gitti neden böyle bi sorun var kiiii sinir oldummmm

ayy benimki öylede yapmadı kızkaydirigubbakcemile3öyle güzel baktıki oğluşa nerdeyse memesi olsa emzirme işinide halledip bana hiç vermicekti çocuğu:))yeri geldi gece kalkıp altını kendi aldı beni uyandırmadan
onun problemi benleydisenağlama yada ben öyle sandım o bana uzak ve soğuk davranınca sanki çocuk doğdu işim bitti gibi oldum bi anda:çok üzgünüm: bu sefer bende tavır aldım..üst üste kavgalar falan.ama şimdi hiç öyle değil Allah'a şükür.hallettik.aramız gayet iyi..hatta baya bi iyiii sezonu açalı çoook olduuhihoyyyt

waterlilly gülşen çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın
phatosh oğluşun çok hoşuma gitti maşalalh çok şirin allah bağışlasın
hayırlı uğurlu olsun yeni sezonunuz

aşıları 10 günlük bayram tatiline denk gelenler aşıyı ne zaman yaptıracaksınız bayramdan önce mi sonra mı

waterlilly gülşencim çok geçmiş olsun
.kızlar ya ben acayip derecede grip oldum.ilaçta kullanam dimi.anam 54 günlük oldu meleğim herüfle de bişey olmadı banyo da yapmadım iki üç gündür,hani banyodan sonra üşüttüm diyeyim.bitki çayı yaptım ıhlamur vs.bakalım nolcak...
valla ben kendimi süt veren inekler gbi hissediyorum sanırım benim herüfte beni öyle görüyo.bana yaklaşmıyo.zaten çocuk bıraksak habire ağlama modunda.uyuduğu zamanlarda da okulda ya da dışarda oluyo.bu adam beni inek gibin göriy herhal.:mymeka:yawww ben inek miyimm öhö öhösenağlama

edhakcım biz ağlama krizine girince oda oda dolasıyoruz.işe yaramazsa fön makinesi kesin çözüm.bide gece uykusuna yatırmadan 1 saat önce milupanın rezene cayını veriyorum.o da rahatlatıo.ayrıca gündüzleri bende cay yerine rezene anason karısımı cay içiyorum.

ibolyacım birileri sezonu acmıs bakyerimseniben phatosh cıtır cakılşutarafagitti varmı arttıran

lem phatosh sezon mezon noluyo yav, kıskancık oluyoz heralde burda, olan var olmayan var dimi hayret bişey yav:mymeka: celencim gel anacım sen biz senle sezonu açamayanlar klübü kuralım :roflol:
bu arada bu ekim babalarına da gıcık oluyom, tossssssun gibi çocuklar doğurduk şunların ettiği densizliğe bak yaf, ayıp ediyolar vallaha, daha başımıza yıldızlardan taç yapacakları yerde bide tavır yapıyolar, sinirim geldi ben herüfü dövecem :mymeka: :roflol:

Son düzenleme:
aynen ibolaycım katılıyorum sana birde laf üstüne laf işitiyoruz kvalidelerden.çok doluyum kızlar her an patlayabilirim valla(

aynen ibolaycım katılıyorum sana birde laf üstüne laf işitiyoruz kvalidelerden.çok doluyum kızlar her an patlayabilirim valla(

patla anam beee, burda patlamaycaz da nerde patlayacaz, birbirimizden başka en iyi kim anlıyo ki bizi, bende kaynana yok ya görümce kaynanadan beter, hala daha içimden atamıyorum yaptıklarını, anlatsam ağlamaa başlarım vallaha, ah anacım da olmasa kimler bakcaktı bebemle bana bilmem, ana gibi yar olmazmış, hem bana bakıyo hem doğurduğuma, haklarını nasıl helal ettircem bilmem, ödenirmi ki hakları, işte boşuna koca demiyolar anam, adı üstünde koca, insanı kocatıyo, iyi bi halt olsa gonca derlerdi, sezeryana girerken üçbuçuk attıydı herif, hüngür hüngür ağladıydı, bana bişey olcak diye vızık vızık vızıkladıydı, gel gör şimdi kütük gibi, yok yok kütük az gelir tomruk gibi, azcık kibar azcık sevecen olur insan dimi, karıcım benim bitanem bana bi evlat verdin deyip şap diye anlımdan öpsen geberecenmi, aaaaaaah anacım ahhhh, hepsi aynı fabrika çıkışı bunların, sadece boy kilo renk farkı var, bu modeller böyle napcan, idare etcez artıkın :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sabah sabah guldurdunuz benı len. bu ne myhabbet bole.kocaları cekıstırmısınız bakıyorum.herkesın kı aynı...valla ne guxel ya gece kalkıp cocuga bakanlar,alt değiştiren babalar bilem varmış sukur dıyın bakımmsüprizzzzz benımkı gece hıc oralı bılem olmaz.yırtsa cocuk yıne uyur.
bende de o modelden var bıdene.-tatlicadiarzu-
sezonu actık lakın adım benden beklenıyor.herüf hamılelıkten berı bana hıc yaklaşmıyor.benden beklıyor hep.
aslında bende vucudum bozxulduğu ıcın kenedımı hıç guzel hıssetmıyorum cok kotu hıssedıyorum kendımı.bır garıp oldum yanı.oyuzden bızım ilişkimiz cok farklılaştı. ne zaman kılo verıp eskı halıme donucem ozmaan eskıye donucez bız..anca ozaman kendıme guvenmeye başlıycam ben.senağlama
onlarda haklı evın ıcınde sureklı pıjamalarla dağınık sac başla gezen tıpler olduk,kılolar yağlar..gobek....sarkmış ınek memeleri...kım yaklasır boyle karıyakaydirigubbakcemile3
ben oyuzden kendıme cekı duzen vermeye calışıyorum sureklı.

bu arada waterlly ve gulsen bbende bır kaza atlatmış bır anne olarak sızı cok ıyı anlıyorum kızlar.gecmiş olsun..üzmeyın kendınızı..:1hug:

banyodan sonra saçıma başıma şekil veriyorum adama hoş gözükelim bari diye geçen peşimde dolaşırkenkaydirigubbakcemile: aaa olurmu saçım fönlü bozulmasın hemen zaten çocukla zor yapıyorum demezmiyim-tatlicadiarzu-ulan karı literatüre yeni yeni bahaneler eklendi senin sayende saçım fönlü olmaz.işte kendime dikkat ediyorum göya ama süs bitkisi gibi yaklaşılmıyo yanıma:roflol:

peeeyy ne dedikoduuuuukaydirigubbakcemile3 bensiz olurmu leeeeyyynnn:mymeka: buarada dün öğrendimki benm kaynana beni cekiştirmiş kocacımakötükedihüso oy oy oooyy bana yapılırmı len bööle kalleşlik:mymeka: yerim ulen ben adamıcokacimcoook benm angut kocada söölüo bunu bana:sm_confused:
ibolyacım kurucağın kulube hep destek tam destek bacım:enbuyukkk:

mskeli besler kıbrısı seyrettinizmi hanımlar.orda babakızın arasında gecen konusma:
kız: babacım benimi daha cok seviyosu yoksa annemmi??
baba:tabiki seni cok seviyorum(kız sevinir)
baba:ama senn gibi bir kız doğurduğu için ve bana babalık duygusunu tattırdığı için anneni daha cok seviyorum:asigim:
benm hödüğe anlattım bu sahneyi " eee" dedikafamçokkarıştı

ayol çıtırım kaşınıyolar biz napalım, kütük gibi geziyolar evin içinde, ule ben irkek olecem karımın mıçından ayrılmam be, ahhh ah kıymet bilmiyo bu herüfler, dövecem elimde kalcak bigün Çok üzgünüm çoook valla benim koca da gece benim kalkamadığım zamanlarda kalkıp bakıyo, hatta altını bilem değiştiriyo (önünü arkasına geçiriyo o ayrı tabi kaydirigubbakcemile3) ama bu onun kütük ve tomruk olduğu gerçeğini değiştirmiyo, la çıtır ne kötü hissediyon kendini,g elirsem oraya yolarım saçını başını, tossssun gibi bebeler doğuruyoz bi de kötü mü hissedecektik kendimizi, :mymeka: heralde vücudun bozulcek, vallaha benim herif bunun lafını etsin çiğnim çiğnim çiğnerim, yetmez bi de üstüne otururum Çok üzgünüm çoook ayol asıl ben paçoz gibi geziyom, ben çalgıcı karısı binnaz benim herüf ciguli, görüntü olarak hiçbi farkımız yok vallaha, depesine çıksam üstüne basılmış domates gibi olcek sırnaşık şey o kadar kolaysa kendileri doğursalardı mademki, biz çok zor bişeyi başarmışız bi de vücutlarımızı mı beğenmeyecekler, yırttırmasınlar bana ağızlarını lem Çok üzgünüm çoook

mmmf27 anacım senin bahane de iyiyimş haa, saçım fönlü diyon adam yakaşamıyo ölemi :roflol: vallaha ben bahane filan uydumuom yine de yaklaşmıyo, valla dayanamıcem bigün adamın ırzına geççem, bu kadar da duyarsız olunmazki canım :dance:

celenim gel anam dedikoduya devam, kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalı, yandım gelin dedikçe altına odun atmalı, ohhhhhh şinanay şinanay :teytey: anacım farketmez kaynana koca görümce hepisini aynı kazanda pişirebiliriz, biraz su biraz tuz mis giibi haşlaması olur vallaha, şuna bak bi kütük de sende var he, bi de duyarsız duyarsız eeee mi diyo, anacım izin ver seninkini de patakliym acayip gaza geldim :roflol: bu arada sezonu açamayanlar klübü çalışmalarına ne zaman başlayalım anacım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…