ohh celen hanım sezon mezon ne ayak, :mymeka:yok bizde o ayaklardan, unuttum yav nasıl oluyodu o iş :roflol:
günaydınn
ya dün gece geçmek bilmedi
kız iboş siz de dün aşı vurulmuştunuz senin beyfendi de huysuz muydu gece??
gerçi 1 e kadar uyumayan oğluşum 1 de bi uyudu saat 5.30 a kadar maşallah
nisacım başınız saolsun canım allah geride kalanlarına sabır versin bu arada artıkım özletme kendini
çıtırım ben NUKOLand - Çocuk Gereçleri Online Satış Merkezi
pierre cardin 2010 u bu siteden aldım dı ama anlamadım ben aldığımda 365 ytl idi bu fiyat nasıl artmış bi yanlışlık mı var ki sitede??
yanlardan tam oturtuyo musun canım çünkü bizimkinin kapanmasında bi problem yok çok faydalı oluyo rüzgarı tamamen kesiyoocanım ya ben de aynısını aldım, henüz ev dışına çıkmadık evin içinde kullanıyorum ama bir şey soracağım cevaplarsan çok sevinirim
anakucağını resimdeki gibi arabaya monte edince tenteleri tam kapanmıyor, yani resimdeki gibi durmuyor, (resimde arabanın tentesi anakucağının tentesinin üstünü örtmüş, ama bizimki birbirine değiyor, çakışıyor yani) sende de aynı durum var mı bi bakabilir misin zahmet ollmassa..
hiç bi fikrim yok:sm_confused::roflol:
yanlardan tam oturtuyo musun canım çünkü bizimkinin kapanmasında bi problem yok çok faydalı oluyo rüzgarı tamamen kesiyoo
kızlar vatana millete hayırlı olsun bizde kolik olmuşuz:çok üzgünüm: biraz önce banyo yaptırdım ama giydirirken feryat figan bi saç kurutma makinesini açıım dedim anam birden tık kesildi
kolik anaları napıyonuz bebelereözel bişeyler yediriyonuz mu nasıl sakinleşir uyur bunlar yardımmmm
ibolya canım valla kendi kendime nazar değdirdim kafamı nerelere vuram benfisfisfis
yanlardan tam oturtuyo musun canım çünkü bizimkinin kapanmasında bi problem yok çok faydalı oluyo rüzgarı tamamen kesiyoo
nazar değdi bize nazar.kem gözlü girdi okudu yazılanları nazarını bırakıp giti.önce cıtır sonra watercim ve gülşencim..cok gecmiş olsun canlarım.omları allah korur.içiniz rahat olsun.melekler arkadası olsun kuzucukalrın.:Saruboceq:
phatoshuuumm canım benm yaa.bende yasadım senn yasadıklarını.benm öküz benden lohusaydı.geceleri uyuyo horul horul gündüzde kalkıo cok yorgun hissediyorum kendimi dio!!!cok zor bilirim bitanem.ben bu durumumu kızıma bile yansıttım.öle bi hale geldimki onu nerdeyse red ettim.off ne günlerdi.cokşükür atlattık.kaydirigubbakcemile5
len destina karısı gitti len hepsi.hazır gitmişken sezonu acalım dedik amaönce bnm kız durmadı sonrada herifin içi rahat etmedi.önce doktor kontroluymus??:dilcikar: keyfin bilir:dilcikar:
kızlar vatana millete hayırlı olsun bizde kolik olmuşuz:çok üzgünüm: biraz önce banyo yaptırdım ama giydirirken feryat figan bi saç kurutma makinesini açıım dedim anam birden tık kesildi
kolik anaları napıyonuz bebelereözel bişeyler yediriyonuz mu nasıl sakinleşir uyur bunlar yardımmmm
ibolya canım valla kendi kendime nazar değdirdim kafamı nerelere vuram benfisfisfis
aynen ibolaycım katılıyorum sana birde laf üstüne laf işitiyoruz kvalidelerden.çok doluyum kızlar her an patlayabilirim valla(
onlarda haklı evın ıcınde sureklı pıjamalarla dağınık sac başla gezen tıpler olduk,kılolar yağlar..gobek....sarkmış ınek memeleri...kım yaklasır boyle karıyakaydirigubbakcemile3
ben oyuzden kendıme cekı duzen vermeye calışıyorum sureklı.
bu arada waterlly ve gulsen bbende bır kaza atlatmış bır anne olarak sızı cok ıyı anlıyorum kızlar.gecmiş olsun..üzmeyın kendınızı..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?