selam kizlar nasilsiniz bebisler nasil ? benimki hastlandi gecen hafta 1 hafta hastahanede kaldik simdi iyi cok sukur rabbim meleklerimizi korusun amiiiin
selam kizlar nasilsiniz bebisler nasil ? benimki hastlandi gecen hafta 1 hafta hastahanede kaldik simdi iyi cok sukur rabbim meleklerimizi korusun amiiiin
arkadaşlar başımıza ne geldi , kızım karyolasından düştü aklımı kaybediyordum. kızımın karyolası sallanabilen demir karyolalardan kenarlarına koruyucu minderlerden takmak gerekiyor. karyola bizim yatağımızın yanında ben geceleri rahat görebileyim diye benden taraftaki koruyucuyu çıkarttım oraları yastıklarla kapatıyordum, hafif aralayıp kızımı görüyordum mıkırdayınca. neyse sabah kapı çaldı tam ben emziriyorum saat 8 buçuk kurye banka kartı getirmiş illaki beni istiyor, çocuğu yatağına yatırdım ama yastıklardan birisini almıştım onu yerine koymadım hemen döneceğim diye. imzamı attım kartı aldım eşime sordum kız uyuyormu baktınmı diye o da uyuyor dedi. 10-15 dakika oyalandım içerlerde eşim de yanımda. odadan bir yaygara koptu koştuk gittik ki ne görelim yatak boş çocuğumun kenardan aşağıya kaymış, kafası yerde yazık ayakları daha yukarıda kundağıyla asıla kalmış . ben çığlık çığlığa ağlıyorum ödüm koptu. yavrucum babası kucaklayınca sustu sakinleşti ama ben kendime gelemiyorum hala anlatırken bile gözlerim doluyor. sen nasıl kaydın da düştün. sallanan yatak ya bir kenara kayınca o taraf eğim yapmış bu da uykusunda kıpırdandıkça kendine boşluktan aşağıya itmiş. hala aklım almıyor nasıl becerdiğine ama eşim baktığında zaten hafif yan yatıyormuş onun aklına gelmemiş kayıp düşeceği. neyse hemen doktorumuzu aradım o da bebekler beyin kanaması geçirmez bıngıldakları olduğu için merak etme dedi. köprücük kemiğini kırabilirlermiş, kollarını hareket ettirirken acısı varmı dedi, yok çok şükür. emzirirken sorun yoksa iyidir dedi. yine de emin olamadık bir de beyin cerrahı arkadaşı vardı eşimin onu aradık o da bıngıldağında şişme var mı, boynunu kollarını ve bacaklarını hareket ettirirken huzursuzlanıyor mu dedi. kafa travması olursa solunumu sıkıntıya girermiş neyse ki birşeyciği yoktu. emzirdim de sonra uyudu. şimdiye kadar bir sıkıntısı olmadı inşallah olmaz daha sonra. ama kendime gelemedim hala ellerim titriyor.
işte böyle kızlar bu böcükler hareketlenmeye başladı kaşla göz arası neler yapıorlar aman dikkat edin.kendimi nasıl suçladım o yastığı niye koymadım, sallanma kilidini niye kapamadım, niye kendim kontrol etmedim ve niye yalnız bıraktım diye. Allahıma şükürler olsun, ona emanet yavrularımız.
gecen hafta cumartesi oglumun atesi 39 dereceye kadar cikti. hastahaneye yetistirdik hemen aceleyle bir takim testler yapildi ve idrarinda iltihaplanma olusmus denildi 1 hafta boyunca antibiyotik aldi kuzum o kucuk ellerine igneler yapildi serumlar takildi. evdede antibiyotik kullanimina devam ediyoruz cok sukur daha iyi haftaya tekrar kontrole gidicez insallah duzelmistir kizlar o daha cok kucuk ve cok aci cekti
edhak yavrum mucuks :)))
mucuk mucukŞeniz burdayım geldim
oğlan beni mahvediyoo valla niye uyumuyo bu çocuk yardımmm:1no2:
3 gündür gündüzleri doğru dürüst uyumuyo yarım saat uyuyup uyanır mı insan ya bu kadar uyku da ona yeterli sabırtaı oldum valla gece de az uyumuştu zaten biz hepatit vurulduk karma 2. aydaymış
patosh noldu anacım nıye gelemedın kkya nıye kendını anca toparladın hastalık neyın yok demı
ah canımm kıyamam yaaa, amannn boşver benim koca da bazen uyuzluk yapıyo, iyi adam hoş adam ama bazen gıcıklığı tutuyo, aynı senin hesap sanki o douğurmuş gibi tafra yapıyo, ev işlerinde yardım ediyo diye artistlik yapıo, dövecem olmucek :mymeka: aman salla boşver, ben benimkinin huyunu bildiğğm için hiç oralı bilem olmadım, doğru dürüst konuşmadım bile, o konuşursa konuştum o konuşmassa sesimi bilem çıkrmadım, daha yeni yeni kendine geliyo paşam, yeni yeni sarılıp öpmeye başladı karısını, napcan erkekler böyle, valla sizi bilmem de artık bizim evde iki tane bebek var :roflol:yok canım hastalık falan değil ama şu lohusalık depresyonu denen şeyi baya bi kötü yaşadım.bebeğimle alakalı değil ama yaşama sevincim kayboldu bi anda.eşimin de bunda büyük rolü olduğunu düşünüyorum.sanki doğum yapan oymuş gibi psikolojisi değişti.günlerce evde tatsızlık falan.hergün ağladım..zaten sabahlara kadar uyku yok herkeste olduğu gibi..birde böyle extra durumlar beni çok yordu.hayatımda ilk kez içimin acıdığını hissettim...yeni yeni toparladım kendimi.
watercım ve gülşencim çok çok geçmiş olsun..en korktuğumuz şeyler zaten düşmeleri ve hasta olmaları.Allah'ım hepsini korusun:Saruboceq:
edhakcım benim oğlanda öyle.doğru dürüst uyku yok!!gece uyumayınca gündüz uyuması lazım.gözleri kpıkırmızı resmen direniyo uyumamak için.bir iki gündür değişti gibi geliyo ama..inşallah:Saruboceq:sanırım rezene çayıyla biraz çare buldum.sürekli içiyorum.sütümden onada geçtiği için birazcık rahatlama var.gündüzleri bikaç saat uyumaya başladı.dün gece de toplam 5-6 sa uyudu ilk kez.hem gazını da alıyo rezene ve aşırı süt yapıyo.
WaterLilly ve Gülşen çook geçmiş olsun..,
Tamer'im bugun 2 aylık olduuu....yarın doktorumuzla randevumuz var umarım herşey yolundadır...kalça usg si yaptırcaz yarın.6 aylıktan küçük pnomokok aşısını devlet karşılıyormuş diye duydum ama bakalım görcez...ama çok saçma geldi bana 6 aydan büyüklerinkini niye karşılamıyor ki...eger böyle birşey varsa saçmalık
nazar değdi bize nazar.kem gözlü girdi okudu yazılanları nazarını bırakıp giti.önce cıtır sonra watercim ve gülşencim..cok gecmiş olsun canlarım.omları allah korur.içiniz rahat olsun.melekler arkadası olsun kuzucukalrın.:Saruboceq:
phatoshuuumm canım benm yaa.bende yasadım senn yasadıklarını.benm öküz benden lohusaydı.geceleri uyuyo horul horul gündüzde kalkıo cok yorgun hissediyorum kendimi dio!!!cok zor bilirim bitanem.ben bu durumumu kızıma bile yansıttım.öle bi hale geldimki onu nerdeyse red ettim.off ne günlerdi.cokşükür atlattık.kaydirigubbakcemile5
len destina karısı gitti len hepsi.hazır gitmişken sezonu acalım dedik amaönce bnm kız durmadı sonrada herifin içi rahat etmedi.önce doktor kontroluymus??:dilcikar: keyfin bilir:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?