ibolya senın acılen kocanı pataklaman lazım yoksa hırsını alamıcaksın sureklı cumlelerınde sıddet sezıyorum bacımkaydirigubbakcemile3
yok ustune basam yok domates gıbı ezcem yok agzını yırtcam bu ne lenkaydirigubbakcemile3
senın kaynana ne demış kocana celen..? anlat bakimm.
mmmf27 kızım sende hossun yani."ayy sacım fonlu yaklaşmaa bozulur..""
bız zeten yaklaşsınlar dıe susulenıp püslenıoz.bu karı da reddedıyokaydirigubbakcemile3
galıba ıstemıo gozukmek lazım ozaman daha mı cekıcı oluoz neşakkıdı
ibolya senın acılen kocanı pataklaman lazım yoksa hırsını alamıcaksın sureklı cumlelerınde sıddet sezıyorum bacımkaydirigubbakcemile3
yok ustune basam yok domates gıbı ezcem yok agzını yırtcam bu ne lenkaydirigubbakcemile3
senın kaynana ne demış kocana celen..? anlat bakimm.
mmmf27 kızım sende hossun yani."ayy sacım fonlu yaklaşmaa bozulur..""
bız zeten yaklaşsınlar dıe susulenıp püslenıoz.bu karı da reddedıyokaydirigubbakcemile3
galıba ıstemıo gozukmek lazım ozaman daha mı cekıcı oluoz neşakkıdı
heeee bende bahane uyduruyosunuz sanıyodum .yok anam 9 ay tepemden inmedi zatierken doğurdumonun yüsündenkaydirigubbakcemile3lohusayken bile rahat yoktu anasını satiim.
benimkaynanama da dün yarım saat bebei bıraktım elışverişe gitcem diye çocuğa parmağıyla reçel yalatmış boğacaktım valla
heeee bende bahane uyduruyosunuz sanıyodum .yok anam 9 ay tepemden inmedi zati erken doğurdum onun yüsündenkaydirigubbakcemile3lohusayken bile rahat yoktu anasını satiim.
benim kaynanama da dün yarım saat bebei bıraktım elışverişe gitcem diye çocuğa parmağıyla reçel yalatmış boğacaktım valla
nasıl mıcıo lan bunlar??benmkinin bööle krem şantiyi sıkar gibi gelio..ööff bid pis kokuyo.sabah bende aynı saatlerde temizledim.öğürdüm artık.sabah sabah uykum var karnım ac.neden bilmiyorum bu kız beni tek basıma kıstırıyo..babası varken yapmıo.(bizimki 4 günlük yapıo ya anam mıctıkca mıcıo gari)
ibolyacım bugun bi daha bakiim tık cıkmazsa yarın kurarız klubu(sende dene bakem)
bayramda abisi ve eşi bize gelmek istiyolarmıs.bende kaynanaya gelmesinler istemiyorum dedim(doğum yaptım bi kere arayıp tebrik etmediler sevimsizlerkötükedihüso) ama bunu ona söölücemi kocama demiştim zaten.haberi vardı.ama kaynanın bildğinden haberi yoktu.terminale bırakırken anlatmıs beni şikayet etmiş.kocacımda haberi yok ayağına yatmıs.angut desene benm hberim var bana bahsetmişti die:mymeka: nold ben kendi kendime gelin güvey oldum oldu:mymeka:
aaaaaa:1shok: piiisssklava: o elleriyle recel yalatmıs klava: benmkide yağlı siyah noktalı cenesini emdirdi ya kuzuma:mymeka:
günaydınlar hanımlar bakıyom da herkes dolmuş kimi çekiştireceğini şaşırmış
ibolya ayrıca sen ne konuşuyon klız sezon mezon hele kırkını çıkar bakalım açarsınız da garibim celenim sen açamadın mı kız laelaelaelaelae
valla biz de de çok zor oluyor hanımefendiyi uyutabilirsek yapcez de bir uyusa zilli gerçi uyusa da en uygunsuz zaöanda uyanmayı beceriyo bazenŞeniz kaydirigubbakcemile3
ay çenesini emzirse iyi biboş anımı yakalasa innanki memesini emzircek ikide bir ver abna ben emziriim sesi güzel olur diyo kendini gençkız sanıyo zannımca.bide ikide bir neresini seviim sevilcek biyerimi var diyo allam yaa ibolyacım noolur ben yapamadım bunca sene sen duygularıma tercüman oluverkötükedihüso
ibolyaa nassııı yanı gordum derkennn seyy demiii??????
valla ben hıc mıcarken rast gelmdı yaf. benim kııxm uslu teyselerı yapmıo ole yaramazlıklarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?