2008 Ekim Anneleri

bu arada söylemeyi unuttum, bu sabah alt değiştirme savaşında yenilen taraf ben oldum, saat 6 da emzirdm, 7,5da huysuzlanmaya başladı, herhal popişi kirlendi dedim altını açtım, popişinin deliğni silerken pırt pırt diye minink minik gaz çıkarttı, ne bilem gerisi geliyomuş, ben üstüme işemesin die pipisini tutarkene mokuyla saldırdı bana, picamalarım, yer minderimiz, battaniyemiz, herbişeyimiz mok içinde kaldı, savaş sonrası manzara çok hazindi vallaha, ama pes etmek yok, bundan sonraki savaşlarda mutlaka ben kazanacam :roflol:

[COLOR="Purple:ibolya senın acılen kocanı pataklaman lazım yoksa hırsını alamıcaksın sureklı cumlelerınde sıddet sezıyorum bacımkaydirigubbakcemile3
yok ustune basam yok domates gıbı ezcem yok agzını yırtcam bu ne lenkaydirigubbakcemile3

senın kaynana ne demış kocana celen..? anlat bakimm.
mmmf27 kızım sende hossun yani."ayy sacım fonlu yaklaşmaa bozulur..""
bız zeten yaklaşsınlar dıe susulenıp püslenıoz.bu karı da reddedıyokaydirigubbakcemile3
galıba ıstemıo gozukmek lazım ozaman daha mı cekıcı oluoz neşakkıdı[/COLOR]

Son düzenleme:

sinr oluyom çıtırım, kocayı en son ramazandan 15 gün önce gördüm haksızmıyım sinir olmakta yaf cokacimcoook

heeee bende bahane uyduruyosunuz sanıyodum .yok anam 9 ay tepemden inmedi zati erken doğurdum onun yüsündenkaydirigubbakcemile3lohusayken bile rahat yoktu anasını satiim.
benim kaynanama da dün yarım saat bebei bıraktım elışverişe gitcem diye çocuğa parmağıyla reçel yalatmış boğacaktım valla

Son düzenleme:
nasıl mıcıo lan bunlar??benmkinin bööle krem şantiyi sıkar gibi gelio..ööff bid pis kokuyo.sabah bende aynı saatlerde temizledim.öğürdüm artık.sabah sabah uykum var karnım ac.neden bilmiyorum bu kız beni tek basıma kıstırıyo..babası varken yapmıo.(bizimki 4 günlük yapıo ya anam mıctıkca mıcıo gari)
ibolyacım bugun bi daha bakiim tık cıkmazsa yarın kurarız klubu(sende dene bakem)

bayramda abisi ve eşi bize gelmek istiyolarmıs.bende kaynanaya gelmesinler istemiyorum dedim(doğum yaptım bi kere arayıp tebrik etmediler sevimsizlerkötükedihüso) ama bunu ona söölücemi kocama demiştim zaten.haberi vardı.ama kaynanın bildğinden haberi yoktu.terminale bırakırken anlatmıs beni şikayet etmiş.kocacımda haberi yok ayağına yatmıs.angut desene benm hberim var bana bahsetmişti die:mymeka: nold ben kendi kendime gelin güvey oldum oldu:mymeka:

aaaaaa:1shok: piiisss klava: o elleriyle recel yalatmısklava: benmkide yağlı siyah noktalı cenesini emdirdi ya kuzuma:mymeka:

anaaaaa senin koca da işin mokunu çıkartmış ayol, benimkisine aylarca ses etme adam aylarca ses etmiyo, ne iştir anlamadım yaf, allahıma bin şükür çocuk için gerekli olan şeyleri yaptık,bundan sonra yanaşmasa da pek önemli değil yani :roflol: ay bu arada senin kaynana da dayak istiyo, hazır elime sopayı almışken onu da bi hırpalıyveriyim bakim, minnacık bebeye reçelmi verilir ay, öldürçekmi çocuğu klava:

aynen benimkisi de krem şantiyi sıkar gibi gelio, sayende krem şanti yiyemicem artık celen klava: e anacım kırkımız çıkmadı daha bizim yaf, şimci ben adama yanaşırsam bi yamuk olmasın

anaa celen ne diyon anacım benim herifin tarafı szde ben doğurduktan 1 hafta sonra bebemi görmeye gelceklerdi daha gelen giden yok,bende dün lafı çarptırdım, hani geliyolardı yeğenlerini torunlarını görmeye hey gidi heeyyy karı geldi de daha iş tutturdu lohusa insana işleri düştümü mıçımızdan ayrılmıyolar dedim, ciğerlerim sooğudu be, hep biz sinir oluyoz hep biz üzülüyoz, her zaman onlar doğru, benim herif de tamam ya boşver kapat konuyu diyo, laf söyleyince gücüne gitti herhal,bizimkiler yapsa altı ay diline dolar yerden yere vururdu bizimkileri, ayyyyy ne düşüncesiz bu kaynanalar kocalar yaaaa, birisi karısını yüzüstü bırakıyo ötekisi reçel yalatıyo, öğğk bi de çenesini mi emziriyo, allahım dayanamıycem tutmayın beni şiddetim geldiÇok üzgünüm çoookklava:kötükedihüso

günaydınlar hanımlar bakıyom da herkes dolmuş kimi çekiştireceğini şaşırmış
ibolya ayrıca sen ne konuşuyon klız sezon mezon hele kırkını çıkar bakalım açarsınız da garibim celenim sen açamadın mı kız laelaelaelaelae

valla biz de de çok zor oluyor hanımefendiyi uyutabilirsek yapcez de bir uyusa zilli gerçi uyusa da en uygunsuz zaöanda uyanmayı beceriyo bazenŞeniz kaydirigubbakcemile3

ay çenesini emzirse iyi biboş anımı yakalasa innanki memesini emzircek ikide bir ver abna ben emziriim sesi güzel olur diyo kendini gençkız sanıyo zannımca.bide ikide bir neresini seviim sevilcek biyerimi var diyo allam yaa ibolyacım noolur ben yapamadım bunca sene sen duygularıma tercüman oluverkötükedihüso

yav anacım bende onu diom zaten de celenle sezonu açamayanlar klübü kurcaz ya o yüzden celen bu akşam bi deneme yap diyo, 36. günümüzdeyiz acep 4 günden bi sorun olurmu ki ya hem bu sıpadan ben nasıl yapce m bu işi onu düşünüyom, annem de kocanla birleştiğin zaman çocuğun yüzüne bakma emzirme diye sıkı sıkı tembihledi, e tam ortasında uyanırsa ne halt etcez yaf :1shok: öf beeee en iyisi ben hiç uğraşmayım kısa yoldan sezonu açamayanlar klübünü kurup rahatlayaım senağlama

anacım o kaynanan sinirimi bozmasın gelirsem memesini kopartırım, ne yaaa kaç yaşında karı bi de emzircekmiymiş, o kadar canı çekiyosa bi tane kendi doğursun geberene kadar emzirsin, hayret bişey, kocanı emzirmişya daha ne emzircek, hiç beceremedi kendi kocasını emzirsin, aaaaaa vallahi terbiyemi bozdurttular bugün bunlar ayol, çirkeflik damarımı kabarttırttırmasınlar bana, biz doğurduk biz emzircez biz sevcez biz koklucaz işte, ben kocama bilem resti çekiyom be, benim görümce aanaaa aynı sana çekmiş sen kocandan baskın çıkmışın diye densizlik ettiydi, terbiyesiz kadın, benim yatak odasının muhabbetini yapmak sanamı düştü, ben de sinirlendim 9 ay ben taşıdım karnımda herhalde bana benzicek dedim, elletmeyin lem bebelerinizi, siz sevin siz okşayın, benim görümce de öksüre öksüre çocuğu sevdiydi, hepsi düşüncesiz bunların, sıkmayın canınızı anacım, çok pis şiddetim geldi hepsini bi oklavada hallederim ben bunların, terrrrrrrrrrrrrrbiyesizlerrrrrrrrklava:

ayyyyyyyyyy buggün bana bişeyler oluyo, sinirim geldi yaaaaaa, habere bakın yaa, ne acımasız insanlar var, ayyyyyy dellencem

Doğum yaptı, sifonu çekti

İngiltere’nin Cardiff Kenti’nde yaşayan Claire Jones (32) adlı genç kadın, 11 yıllık partneri David Stoneman’i, 7 aydır Marcus Bezerra (35) ile aldatıyordu.

Ancak sevgilisinden hamile kalınca zor durumda kaldı. Şişen karnını "Ya kanserim ya da vücudum bir yiyeceğe toleranssız" sözleriyle açıklamaya çalışan Claire Jones, ailesinin yanında doğum sancısı tutunca aniden tuvalete koştu. İddiaya göre doğum yaptığını farketmeyerek sifonu çekti. Daha sonra, suyun içinde bebeğinin bacağını gören kadın, onu tuvaletin deliğinden çıkardı. Ardından bebeğin cansız bedenini çöp torbasına koyup, arabasının bagajında unuttu. Claire Jones, bebeğin babası olan sevgilisiyle uzun zaman konuşmayınca, telaşlı adam polisi aradı. Polis, Claire Jones’u bulmak için harekete geçti ve bagajında bebeğin cesedi olduğu halde arabasında yakaladı.

alıntı.

ibolyaa nassııı yanı gordum derkennn seyy demiii??????
valla ben hıc mıcarken rast gelmdı yaf. benim kııxm uslu teyselerı yapmıo ole yaramazlıklarrr

ibolyaa nassııı yanı gordum derkennn seyy demiii??????
valla ben hıc mıcarken rast gelmdı yaf. benim kııxm uslu teyselerı yapmıo ole yaramazlıklarrr

hee çıtırım o şeyyyyden işte, en son ramazandan 15 gün önceydi, ondan sonra tık yok, bak çıtırceyzim öyle hiç mıçrken rast gelmedi filen deme nazar olursunuz allah korusun, edhak da bebem uyuyo uyuyo dedi bak çocuk nazar oldu, elemterefiş kem gözlere şiş, bizim mıçtığımız kundakların donların battaniyelerin ve anasının pijamalarının haddi hesabı yok, çamaşır makinamız yakında istifa etcek

hönkkk nsıl doğum yaptığını anlamaz bie.yuhh..
ınsafsııızz yazık yavrucaga yaa.

yaa sız sezaryen oldunuz nıe beklıonuz dikiş yok bişi yok altta hayret bişiii ..benım dıkıiş olmasın rağmen 40 cıkar cıkmazzzz hehehe:)

ıbolya nasıl oluyomuş o baskın cıkmak? sana benzemesıyle ne ılgısı var anltasana.bıde cocuğun yuzune bakınca ne olur kii yaff. ben emzırmedım ama baktım galıba.

benim zilli mahvetti bugün beni ya gece uytuyorum yarım saat sürmüyor uyanıyor deli oldum 2 gecedir böyle bunlar oyuncak etti iyice bizi yaaaaaaaa

ben geldimm
kız iboş sen olmasan topic ilerlemicek valla:roflol:
şu zinco yu icat edenlerin ellerinden öpmek istiyomŞeniz dün akşam bizim eray beyi banyo yaptırmıştım ona rağmen uyumamıştı ya akşam misafirliğe gittik beyi oto koltuğuna koydum ve dışarı adım attığımız gibi uyudu misafirlikte 1 saat sonra uyandı gittiğimiz bayanında 9 aylık oğlu var emzirirken zinco verdi oğluşuma metsil bi halta yaramıyo dedi hakkaten de öle amaa.s
sonra benim oğluş emdikten sonra tekrar uyudu saat 9 du uyuyuş o uyuyuş eve geldik hala uyuyo fırsat bu fırsat uyuyım dedim ama uyuyamıyom psikolojim bozuldu çocuk her an uyancakmış gibi nefesini dinliyom neyse bi ara dalmışım gece 1 buçuk uyandım bizimki hala uyuyo nefesini dinledim çünkü korktum anacım çocuğa bişey oldu sandım
yok valla hla uyuyodu bende uyurken biraz emzireyim dedim çünkü zinko nun etkisi bitince açlıktan feryat figan eder diye korktum emdi tekrar uyudu yavruşum gece 3 te nihayet uyandı emdi uyku yok neyse 1 buçuk saat kadar oturduk sonra tekrar uyuduk saat 9 da kalktık ne huzurlu güzel bi geceydi allahım
allah bayandan da zinko üreticilerinden de razı olsun kocacım bugün eve zinko almadan gelirse onu eve almıcam:roflol:

allahım kafayı yiyicem sabah 8 de bi uyandı halaaa uyucaak!!uyku gözünden akıo!!!dleliricem!!!!

anam karıların ateş başına vurmuş bende 40 ım dolmadığı için kocamdan köşe bucak kaçıyom
pazar günü günümüz vardı doğum dan beri ilk defa adam gibi kendime baktım mini etek çizme makyaj fön filan anam farkında olmadan adamı azdırmışız kocacım beni gece kıstırcak yer arıyo:roflol:
yok olmaz diyom lohusayım ben cıısssyasakkelime ama nerde çaresizz budadık ama 40 ım bittiği gün komşular yandı kanımca:roflol::roflol: bide o gece bizim oğluşa zinkoyu toptan içiririm herhald:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…