bu zinko kullananlar günde kaç kere kaç damla veriyonuz??
nasıl mıcıo lan bunlar??benmkinin bööle krem şantiyi sıkar gibi gelio..ööff bid pis kokuyo.sabah bende aynı saatlerde temizledim.öğürdüm artık.sabah sabah uykum var karnım ac.neden bilmiyorum bu kız beni tek basıma kıstırıyo..babası varken yapmıo.(bizimki 4 günlük yapıo ya anam mıctıkca mıcıo gari)
ibolyacım bugun bi daha bakiim tık cıkmazsa yarın kurarız klubu(sende dene bakem)
hönkkk nsıl doğum yaptığını anlamaz bie.yuhh..
ınsafsııızz yazık yavrucaga yaa.
yaa sız sezaryen oldunuz nıe beklıonuz dikiş yok bişi yok altta hayret bişiii ..benım dıkıiş olmasın rağmen 40 cıkar cıkmazzzz hehehe:)
ıbolya nasıl oluyomuş o baskın cıkmak? sana benzemesıyle ne ılgısı var anltasana.bıde cocuğun yuzune bakınca ne olur kii yaff. ben emzırmedım ama baktım galıba.
ben geldimm
kız iboş sen olmasan topic ilerlemicek valla
şu zinco yu icat edenlerin ellerinden öpmek istiyom dün akşam bizim eray beyi banyo yaptırmıştım ona rağmen uyumamıştı ya akşam misafirliğe gittik beyi oto koltuğuna koydum ve dışarı adım attığımız gibi uyudu misafirlikte 1 saat sonra uyandı gittiğimiz bayanında 9 aylık oğlu var emzirirken zinco verdi oğluşuma metsil bi halta yaramıyo dedi hakkaten de öle amaa.s
sonra benim oğluş emdikten sonra tekrar uyudu saat 9 du uyuyuş o uyuyuş eve geldik hala uyuyo fırsat bu fırsat uyuyım dedim ama uyuyamıyom psikolojim bozuldu çocuk her an uyancakmış gibi nefesini dinliyom neyse bi ara dalmışım gece 1 buçuk uyandım bizimki hala uyuyo nefesini dinledim çünkü korktum anacım çocuğa bişey oldu sandım
yok valla hla uyuyodu bende uyurken biraz emzireyim dedim çünkü zinko nun etkisi bitince açlıktan feryat figan eder diye korktum emdi tekrar uyudu yavruşum gece 3 te nihayet uyandı emdi uyku yok neyse 1 buçuk saat kadar oturduk sonra tekrar uyuduk saat 9 da kalktık ne huzurlu güzel bi geceydi allahım
allah bayandan da zinko üreticilerinden de razı olsun kocacım bugün eve zinko almadan gelirse onu eve almıcam
tövbeeeee bizim kızlar azdı beni sezonu kocasına kızıp açmayanlara ekleyin canımmmmmmmm
ıbolyaa sorumun cevabını vermedın lenn nerlere kactınn.kımbılır hangı forumdasınnn kııı
çıtır valla bende hayretler içindeyim ibolya bu saat oldu hala yok allah bilir sanal alemin nerelerine akıyodur şimdik site site dolaşıp basmak var ama karı basanı da beğenmiyoo
alışmış illaki destina basacak
he vallaha illaki destina olcek, yoksa tad alamıyom anacım yav sırnaşık şey, fesat karılar arkamdan dedikodumu etmişiniz, günahıma girdiniz işte :mymeka:
aman internette gezmemiş de çarşı pazar gezmiş ne farkeder yerimseniben
gerçekleri sölüyoz anacım sonra dedikoducu deyip adımızı çıkarıyon:icecream:
gerçim bugün biraz performans düşüklüğü gördüm sendekocişe kızdın herkese oklava kaldırdın gittin vallam
herkese merhabaa.anam gülmekten öldüm sabahtan beri neler döktürmüşünüzkaydirigubbakcemile3ya bu arada nasıl fırsat buluyonuz siteye girmeye.ben bu saat oldu ancak işlerimi bitirebildim..özellikle yemek yapma konusunda çok zorlanıyorum.sabah 8 de uyanmıştı oğlum,öğleden sonra 14:30 da anca uyudu.ana kucağına yatırıp mutfak masasının üstüne koyuyom öyle yapıyom yemekleri..bi yandan pışpışlayıp bi yandan yemek yapıyom..başıma ağrılar girdi valla:bbo:1 saat uyudu anca..emdik,gaz çıkardık yarım saat..şimdi daldı yine.bakayım dedim bende.
bugün tam 60 günlük oldu.kaydirigubbakcemile2 3-4 aydan sonra gaz problemi olmuyo diyolar.umarım doğrudur ya ben gaz için hem metsil kullanıyorum hem de babuline..ikisinden de memnunum valla ama babuline tamamen bitkisel olduğu için daha sık veriyorum.
celencim benim oğluşun moku hiç kokmuyo ya:uhm:her seferinde kokluyom(hatta bi gün nereyse suratıma mıçıyodu eğilmişken)bide kremşanti gibi değil.baya sulu..ama fışkırtma konusunda arkadaşlara katılıyom.ya pipiyi dikip ortalığı suluyo,ya da ortalık pasta savaşı yapılmış gibi mok oluyo:roflol:
ay ammada uzattım.ama günde 1 kere girmeye fırsat bulunca toptan anlatayım dedim.
ha bu arada şu kaynanaya şiddet planları yapan gelinler listesine benide ekleyin..ama ben kaynanama değil,kaynanamın kaynanasına uygulamak istiyorum..oğlum 1 haftalıkken kaynanam onu başıma gönderdi..40 ı çıkana kadar oğlumun başında bekledi.ne aileme sevdirdi,ne gelen yakınlarıma..rezil oldum herkese..bana bile koklama,yüzüne bakma diye çıkıştı kaç kere.valla kalbini kırmadan söylendim hep.benim gibi kimse sevemez onu bile dedi ya.düşünebiliyomusunuz???eşimin b.annesi olduğu için tuttum kendimi..ya sabır çektim.aklıma geldikçe deliriyorum.lohusalığımı zehir ettiler babaanne torunÇok üzgünüm çoookbide önüne koy önünden kaldır.daha çok yordu beni yardımı dokuncağına.off beyninizi şişirdim ama kabullenemiyorum ya.benim annem ufacık bi espri yapsa olay olur
neyse oğluş uyandı kaçtım ben.yarın görüşürüz a.s.
valla bilmiyrum ama baya kötü kokuo.onun haricinde baska bi sorunu yok mokunun??anne sütü alan bu aylardaki bebişlerin kakasının çok pis kokmaması lazım diye biliyorum, renginde bir anormallik var mı, sümüksü mü, karın ağrısı kusması var mı. acaba bir rahatsızlığı mı var. korkutmak istemem sadece dikkatimi çekti, yanlış biliyor da olabilirim
merhaba kızlar bugun 2.ay doktor kontorulumuz vardı herşey yolunda çok şükür...boyumuz 62 cm olmuş maşallah...kilo çok kıyaslandıgı için yazmıyorum.
konuştularmızı sizinlede paylaşayım;
yüzüstü yatırmamı söyledi ama uyanıkken ellerinin üstüne basmaya çalıştıkça sırtı omuzları beli boynu gelişecekmiş.kafasını daha iyi tutacakmış böylece...bizim oğlan hem annesütü alıyor hem mama içiyor biraz iştahlıyız o yüzden doktorumuz ikisinede devam dedi...ek gıdalara normalden erken başlayacakmışız...
sallama mevzunu sordum kayınvalidem ve teyzem sallamak faydalı diye duymuşlar.sallamanın faydası bile varmış orta kulak için hatta sallanan çocuklar endorfin yani mutluluk hormonu salgılıyorlarmış..ama hafif bi ritimle ve özellikle kucakta annenin kokusunu alarak...bende sallasam mı diye düşünmeye başladım çünkü inanılmaz karşıydım...
pnomokok aşısını karşılıyormuş devlet ama hazirandan önce doganları karşılamıyormuş yani bizimkilerinkini karşıyor...
kalça usgsi vardı ama çok yogun oldugu için yarına erteledik umarım normal çıkar.
zinco 3,4 damla 3 4 kere dedi dr ama artıkın bizimkinin gazına zincoda fayda etmi nurse harveys kullanıyoz bu daha iyi geldi bana yüzüstü yanındayken yatırıyom ama benim kızın mıçı zora sıkıntıya hiç gelmiyo basıyo yaygarayı
şu nurse harvesi kullananlar günde ne kadar verisiniz bi yazın hele
kız destina nersein bacım senin tarafından basılmayı bekleyenler var haberin ola
nisanurdan haber varmı ne etti acep merak ettim
akşama kaynana kazanımı kuruluyo kızlar deyin heleeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?