2008 Ekim Anneleri

anacım nerlerdesiniz bugün oğluşu uyutabildim nihayet ama kimsenin uğradığı yok
küscem ama...(

ıbolyaa sorumun cevabını vermedın lenn nerlere kactınn.kımbılır hangı forumdasınnn kııı

çıtır valla bende hayretler içindeyim ibolya bu saat oldu hala yok allah bilir sanal alemin nerelerine akıyodur şimdik site site dolaşıp basmak var ama karı basanı da beğenmiyoo
alışmış illaki destina basacak:roflol::roflol:

bu zinko kullananlar günde kaç kere kaç damla veriyonuz??

canım günde 3 kere 4 damla demişti dr.umuz.ama pek faydasını göremedik henüz..ben de bıraktım kullanmayı.nurse harvey s kullanıyorum şimdi bakalım onun faydasını görebilecek miyiz..sen bi dene bakalım belki senin bebişe faydalı
olur.

anne sütü alan bu aylardaki bebişlerin kakasının çok pis kokmaması lazım diye biliyorum, renginde bir anormallik var mı, sümüksü mü, karın ağrısı kusması var mı. acaba bir rahatsızlığı mı var. korkutmak istemem sadece dikkatimi çekti, yanlış biliyor da olabilirim

ya benımkı cooookk pis değil ama pis kokuyor yaa. mok sonuçta kokacakkk..

edhak vallaa bascam karıyı sımdık kımbılır nerden cıkcak..elleşmiimde rahat rahat sörfünü yapsın ınternette eheheh:)

amannnn anacım ne bilem sezeryan normel ne farkediyo anlamadım, ben sezeryan oldum altta dikiş yok ama işte bu 40 olayı varya ondan bekliyoz işte, hoş kırk mırk farketmez bize 50 tane kırk çıksa biz yine bekleriz, valla n ebilem anacım annem bakma emzirme diye sıkı sıkı tembihledi, hatta dövcek gibi söledi korktum vallaha

kız edhak coştum anacım ben, bebeyi uyuttummu soluğu burda alıyom, kırkım çıksın altı yok pabuç gibi gezcem, artıkın topiği kim ayakta tutarsa tutsun :roflol: bu zinco olayı gayet iyi bişey galiba, gerçi şeytan kulağına kurşun bizim gaz sorunumuz olmuo ama yine de aklımda bulunsun tabi, bu arada edhak bak yine car car konuşuyon bebeyi nazar etcen sonra da ben gelip senin kulaklarnıı çekcem, konuşup durma kızım nazar olcek çocuk yaaaa klava: bu arada noluyo öyle bakim, sölemeyin diyom inadınamı sölüyonuz, olan var olmayan var kızım, bizde tık yok diyom siz sezon mezon cıs mıs bana nispetmi yapıyonuz yav hem bebeye bi çok zinco içirip sonra seroş edcen yavruyu, zaten bugün eli maşalılığım üstümde, kocalara kaynanalara görümcelere sinir olmuşum arada kaynama bak, elleşme benim çucuuuumaaaaa klava:

tövbeeeee bizim kızlar azdı beni sezonu kocasına kızıp açmayanlara ekleyin canımmmmmmmm

gel anacım sende bizdensin, kız celen bak üçlendik yokmu artırannnnnn :dance:

ıbolyaa sorumun cevabını vermedın lenn nerlere kactınn.kımbılır hangı forumdasınnn kııı

yok anam ne kaçması aşkolsun, anacım geldi bugün, sabah paşa üstüme başıma mıçtıydı ya anacum intikamımı fecü aldı, bi güzel yıkadık, vıyak vıyak, gözlerini beldir beldir açıo, zaten ben dediydim, anam gelsin senden sorcek bunun hesabını dediydim :roflol: şekerim anam geldi diye banyonun ardından pazara gittim, sonra karnıımı doyurdum paşamı emzirdim koşmaca markete gittim, aman herifler anlamıyo bu işten yaa şunu al bunu al diyorum bana napıyon bu kadar şeyi diyo, alıp alıp çöpe atıyom, hayret bişey yaaa, ben de ona sylemeden hazır anacım da gelmişken hemence işleri hallettim, ama ayaklarıma kara sular indi gebercem, allahtan bebem uyuyo, yavrum anasını düşünüyo yazık, bu arada sen ne sorduydun unuttum ben :uhm:

he vallaha illaki destina olcek, yoksa tad alamıyom anacım yav sırnaşık şey, fesat karılar arkamdan dedikodumu etmişiniz, günahıma girdiniz işte :mymeka:

he vallaha illaki destina olcek, yoksa tad alamıyom anacım yav sırnaşık şey, fesat karılar arkamdan dedikodumu etmişiniz, günahıma girdiniz işte :mymeka:

aman internette gezmemiş de çarşı pazar gezmiş ne farkeder yerimseniben
gerçekleri sölüyoz anacım sonra dedikoducu deyip adımızı çıkarıyon:icecream:
gerçim bugün biraz performans düşüklüğü gördüm sende kocişe kızdın herkese oklava kaldırdın gittin vallam

aanacım tam kontağı çevirdim ayağımı depriyajdan çekiyom gaza bascem vitesi geçirmişim filen zart zil çaldı, bende tosss olduğum yerde kaldım tabi, malesef bugün kkda ilerleme kaydedemedim, anam gelmiş, sabah benimki mıçtı ya üstüme intikamımızı aldık :roflol: anamla bi güzel yıkadık moklu paşayı, sonra dedim hade ben bi pazaara gidem benim heriften hayır yok, anacım bilmiyo bu erkek kısmı bu işleri yaf, tereyağı al diyom gidiyo teremyağ alıyo dellencem, bende hazır fırsat bulmuşken işleri gördüm oh be rahatladım yav, keyfimizdenmi gezdik ev işlerini hallettik burda heraldeeee :mymeka:

herkese merhabaa.anam gülmekten öldüm sabahtan beri neler döktürmüşünüzkaydirigubbakcemile3ya bu arada nasıl fırsat buluyonuz siteye girmeye.ben bu saat oldu ancak işlerimi bitirebildim..özellikle yemek yapma konusunda çok zorlanıyorum.sabah 8 de uyanmıştı oğlum,öğleden sonra 14:30 da anca uyudu.ana kucağına yatırıp mutfak masasının üstüne koyuyom öyle yapıyom yemekleri..bi yandan pışpışlayıp bi yandan yemek yapıyom..başıma ağrılar girdi valla:bbo:1 saat uyudu anca..emdik,gaz çıkardık yarım saat..şimdi daldı yine.bakayım dedim bende.

bugün tam 60 günlük oldu.kaydirigubbakcemile2 3-4 aydan sonra gaz problemi olmuyo diyolar.umarım doğrudur ya:Saruboceq::Saruboceq:ben gaz için hem metsil kullanıyorum hem de babuline..ikisinden de memnunum valla ama babuline tamamen bitkisel olduğu için daha sık veriyorum.

celencim benim oğluşun moku hiç kokmuyo ya:uhm:her seferinde kokluyom(hatta bi gün nereyse suratıma mıçıyodu eğilmişken)bide kremşanti gibi değil.baya sulu..ama fışkırtma konusunda arkadaşlara katılıyom.ya pipiyi dikip ortalığı suluyo,ya da ortalık pasta savaşı yapılmış gibi mok oluyo:roflol:

ay ammada uzattım.ama günde 1 kere girmeye fırsat bulunca toptan anlatayım dedim.

ha bu arada şu kaynanaya şiddet planları yapan gelinler listesine benide ekleyin..ama ben kaynanama değil,kaynanamın kaynanasına uygulamak istiyorum..oğlum 1 haftalıkken kaynanam onu başıma gönderdi..40 ı çıkana kadar oğlumun başında bekledi.ne aileme sevdirdi,ne gelen yakınlarıma..rezil oldum herkese..bana bile koklama,yüzüne bakma diye çıkıştı kaç kere.valla kalbini kırmadan söylendim hep.benim gibi kimse sevemez onu bile dedi ya.düşünebiliyomusunuz???eşimin b.annesi olduğu için tuttum kendimi..ya sabır çektim.aklıma geldikçe deliriyorum.lohusalığımı zehir ettiler babaanne torunÇok üzgünüm çoookbide önüne koy önünden kaldır.daha çok yordu beni yardımı dokuncağına.off beyninizi şişirdim ama kabullenemiyorum ya.benim annem ufacık bi espri yapsa olay olur
neyse oğluş uyandı kaçtım ben.yarın görüşürüz a.s.

ahan sende aynı dertten mzdaripsin, gel anam gel biz kazanları hazırladıydık zaten, odunumuz ateşimiz de hazır, seninkini de kıstırıveririz bi yere o da arada kaynar gider :roflol: gerçi seninkisine ekstra özel bi kazan hazırlamak lazım, malum kaynana var kaynananın kaynanası var kaynananın torunu var anca sığar :roflol:

merhaba kızlar bugun 2.ay doktor kontorulumuz vardı herşey yolunda çok şükür...boyumuz 62 cm olmuş maşallah...kilo çok kıyaslandıgı için yazmıyorum.
konuştularmızı sizinlede paylaşayım;
yüzüstü yatırmamı söyledi ama uyanıkken ellerinin üstüne basmaya çalıştıkça sırtı omuzları beli boynu gelişecekmiş.kafasını daha iyi tutacakmış böylece...bizim oğlan hem annesütü alıyor hem mama içiyor biraz iştahlıyız o yüzden doktorumuz ikisinede devam dedi...ek gıdalara normalden erken başlayacakmışız...
sallama mevzunu sordum kayınvalidem ve teyzem sallamak faydalı diye duymuşlar.sallamanın faydası bile varmış orta kulak için hatta sallanan çocuklar endorfin yani mutluluk hormonu salgılıyorlarmış..ama hafif bi ritimle ve özellikle kucakta annenin kokusunu alarak...bende sallasam mı diye düşünmeye başladım çünkü inanılmaz karşıydım...
pnomokok aşısını karşılıyormuş devlet ama hazirandan önce doganları karşılamıyormuş yani bizimkilerinkini karşıyor...
kalça usgsi vardı ama çok yogun oldugu için yarına erteledik umarım normal çıkar.

zinco 3,4 damla 3 4 kere dedi dr ama artıkın bizimkinin gazına zincoda fayda etmi nurse harveys kullanıyoz bu daha iyi geldi bana yüzüstü yanındayken yatırıyom ama benim kızın mıçı zora sıkıntıya hiç gelmiyo basıyo yaygarayı
şu nurse harvesi kullananlar günde ne kadar verisiniz bi yazın hele
kız destina nersein bacım senin tarafından basılmayı bekleyenler var haberin ola
nisanurdan haber varmı ne etti acep merak ettim
akşama kaynana kazanımı kuruluyo kızlar deyin heleeeeeeeee

valla bilmiyrum ama baya kötü kokuo.onun haricinde baska bi sorunu yok mokunun??

bu ası nezamanlar yapılıo vea nezamana kadar?dün bizim doktor bişe demedi?

canım ben kulanıyorum, doktorum 6 saatte bir çay kaşığı ver demişti, pek bi gaz sorunu olmadığı için dört beş günden beri 12 saatte 1 çay kaşığına düşürdüm, o şekilde de yeterli geliyo zaten

günaydınnnnn öğlen oluyo ekim anaları nerdesiniz yav, dün dükkanı ben kapattım buügn yine ben açıyom, olmuyo ama böle aaaaa klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…