gunaydın..
kıızm ibolya emınım senın evi mok goturuyodur...gozunu acıyon burdasın yavrum be.ben orayı topla burayı sıl ssupur ,çamaşır as,topla katla yerleştır,utusu,bulaşığı eee ancaa...sen hangı ara yapıon yavrum?.bırazdan yemeği de yapayım da hazır olsun bari...
OH hatuna bak sanslı karısın vesselamm..ben oraya koş buraya yetiş anca valla.calışmaya baslayınca bu evın halı ne olacak bılmemm
ibolyacım benm elde var sıfır.kulubu kurabülürük...
anam karı bütün işleri anasına yaptırıyoo işte kendisi anca bebe emzirip internette millete laf yetiştiriyoo
ben kalkıyom kendi öte berimizi topladığım yetmiyomuş gibi kaynanamın kayınbabamın arkasını topluyomm yazık bana :a015: girip iki satır yazdığıma :Saruboceq: edin anacım
allahtan yarın gidiyolar herhalde anlamadım ama eşim o konuda bi hurafe attı şimdi pek umutluyom kendileri bişey sölemiyo zaten
zati kayınbabama gıcık olmamın son safhasındyım her moka muhalefet oluyo herşeye karışıyo yok bunun burnu tıkanmış damla damlat ule daha yarım saat önce damlattıydım illa bişey sölicek yaane zaman altını açsam tepemde zaten şurasında mok var onu temizle pudra sür krem sür vs sanki sölemese yapmıyooz anacım fitil oldum fitil...
bi de uyandığım gibi çocuğu kucağımdan kapıyoo sabah bazen duyuyom eray mıkırdıyoo diye kaynanama getir çocuğu filan diyoo ule emziriyozz ne!!!
aman kızlar:Saruboceq: edinn :çok üzgünüm:
ya bizim doktorumuz da göbek fıtığı var ama çok hafif sorun teşkil etmiyo demişti, herhalde yeni doğan bebeklerin çoğunda olbilio böle bi duurum, zambakçım sıkmasana canını doktoruna güven ne diyosa doğrudur, göbek fıtığı olan bebeler neden ağlatılmamalıymış bu arada doktorlarınız bişey söyledimi bu konuda
aman anacım uyandım da girmedim siteye, nasıl olsa hiçkimse gelmiyo, uyuz uyuz kendi kendime yazıp konuşup gidiom, hem bugün paşayı uyutmaya uğraştık, hatta ninnimizi dinliyoruz şu anda, isteyene bebeğinin ninnisini yollayabiliürüz yani :) bu arada niye ben korunuyom lem, herif korunsun, onudamı ben düşüncem, ben sağlık ocağından kılıf alcem, aaaaa bi de orama burama yabancı bişeyler mi yaptırtcem, olmazanam vallahi olmaz, zaten celenle sezonu açamayanlar klubünü kurmuşuz, kılıfa bilem gerek yok :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?