2008 Ekim Anneleri

gunaydın..
kıızm ibolya emınım senın evi mok goturuyodur...gozunu acıyon burdasın yavrum be.ben orayı topla burayı sıl ssupur ,çamaşır as,topla katla yerleştır,utusu,bulaşığı eee ancaa...sen hangı ara yapıon yavrum?.bırazdan yemeği de yapayım da hazır olsun bari...

övünmek gibi olmasın on parmağımda 20 marifetlen geziyom lülülülülülü kız anacım anam iki güne bi gelio ya, o zaman temizliom heryerleri, e dier zamanlarda da bi ortalk toparlama değilmi bu, yimemi de anam varsa yapıom, ben yapmasam zaten anam görüveriyo işlerimi, e iş yokken de işmi uydurayım kendime ayol, sizle kırıştıryom işte hihoyyyt

OH hatuna bak sanslı karısın vesselamm..ben oraya koş buraya yetiş anca valla.calışmaya baslayınca bu evın halı ne olacak bılmemm

OH hatuna bak sanslı karısın vesselamm..ben oraya koş buraya yetiş anca valla.calışmaya baslayınca bu evın halı ne olacak bılmemm

anacım zo r biliyom,bizimkilerin ilk torunu ya aşktan ne yapcaklarnı bilemiolar, o yönden şnslıyım yani, valla işe başlayınca ben napcam bende bilmiyom, şimdi bebem küçk diye anam hiç durma yardım ediyo, ilerde hade beben büyüdü kendi iişini kendin gör derse o zaman zor olcek işte, allahtan bebeme bakmaya hevesli, bakıcı korkumuz yok, bu arada kilo boy takip çizelgesine bi bak orda tickerinin linki varmı

anam karı bütün işleri anasına yaptırıyoo işte kendisi anca bebe emzirip internette millete laf yetiştiriyoo
ben kalkıyom kendi öte berimizi topladığım yetmiyomuş gibi kaynanamın kayınbabamın arkasını topluyomm yazık bana :a015: girip iki satır yazdığıma :Saruboceq: edin anacım
allahtan yarın gidiyolar herhalde anlamadım ama eşim o konuda bi hurafe attı şimdi pek umutluyom kendileri bişey sölemiyo zaten
zati kayınbabama gıcık olmamın son safhasındyım her moka muhalefet oluyo herşeye karışıyo yok bunun burnu tıkanmış damla damlat ule daha yarım saat önce damlattıydım illa bişey sölicek yaa ne zaman altını açsam tepemde zaten şurasında mok var onu temizle pudra sür krem sür vs sanki sölemese yapmıyooz anacım fitil oldum fitil...
bi de uyandığım gibi çocuğu kucağımdan kapıyoo sabah bazen duyuyom eray mıkırdıyoo diye kaynanama getir çocuğu filan diyoo ule emziriyozz ne!!!
aman kızlar:Saruboceq: edinn :çok üzgünüm:

kız yavrum kendim boş boş oturuyomki bende bi sürü iş görüom, ama şu bi gerçek ki anamın çok faydası oluyo, bak şimci mutfağa gittim yemek koydum, hamur mayaladım, hamurun m ayasını bekliom, birazdan yine m utfağa gidcem, hamurcezimle ismini sölemeyeceğim bi cici pişircem, öyle şeyimizi devirip oturmuyoz yane, sadece pratik davranıyom anacım, bulduğum en ufak bi boşlukta hop buraya geliyom size laf yetiştiryom, amanin kuşum seninkileri de dün hazırladığımız kazana atalım, kazanımızda isteyen herkese yer var duuyurulur :dance:

kızlar müthişsiniz ya muhabbetinize çok dahil olamıyorum ama fırsat buldukça okuyorum harikasınız
dün spiral taktırdım haber vereyim dedim merak edenlere acır diye korkuodum ama hiç acımadı adetliyken gel demişti doktorum adetimin 4.gününde gittim bakırlı spiralmiş 10yıl kalabilir istediğin zaman çıkarırız dedi ama ilk ay korumazmış dikkat edin dedi bide bazı vucutlar kabul etmez atabilir dedi
3aylık iğneleri sordum aman sakın kesinlikle tavsiye etmiorum bi anda 15kilo alırsın dedi şişiriomuş zati doğum kiloları durduğu gibi bide emzirirken kilo aldım hap da olmayınca tek çare spiral koruma oranı da çok yüksekmiş
takarken iğne yapıorum dedi alltan acı hissetinmi dedi hissetmedim bide 2tane apranax verdi sütüne geçse de zararı olmaz dedi hiç bi acı hissetmedim yani düşünenlere fikir olsun özel muanehanede 150ytl ye taktırdım faturamı aldım en az yarısını çalıştığım kurum karşılıo hihoyyyt

günaydınlar kızımı ancak uyuttum da geldim bugün yine çok halsiz görünüyor kuzum dün gece çok ağladı ve ne zamn çok ağlasa ertesi gün halsiz düşüyor bir de göbek fıtığı var kızımın 2 gündür iyice dışa çıktı doktor bişey olmaz dedi ama ben çok tedirgin oluyom ya moralim bozuluyo sürekli şiş ve ses geliyo göbeğinden

beyazzambak benm oğlanın da göbeği fırlıo doktor bişey yapmayın geçer sakın ağlatmayın dedi ama bebek işte illaki ağlıo bizde para koyup ipek bantla bantladık her banyo sonrası değiştirdik geçti gibi cumartesi kontorlü var bakalım ne diycek doktor geçen ay gittiğimizde çok şişikti en kötüsü bağırsak düğümlenmesi olur dedi doktor bi gece susturamaycak şekilde ağlarsa hemen beni arayın dedi çok korktum dikkat et ağlatma bebişini

ya bizim doktorumuz da göbek fıtığı var ama çok hafif sorun teşkil etmiyo demişti, herhalde yeni doğan bebeklerin çoğunda olbilio böle bi duurum, zambakçım sıkmasana canını doktoruna güven ne diyosa doğrudur, göbek fıtığı olan bebeler neden ağlatılmamalıymış bu arada doktorlarınız bişey söyledimi bu konuda

bebek ağlıyorken karın içi basıncı arttığı için mevcut olan fıtığın ilerlemesine neden olur, bu nedenle bu bebeklerin ağlamaması gerekir.. geçmiş olsun bebişlerinize kızlar

bebek ağlarken kendini sıkıor ağladığı zaman göbeğine bakınca daha çok şiştiğini görürsünüz
ben erken doğum yaptım bu yüzden oldu sanıodum ama zamanında doğan bebeklerde de oluomuş... ince bağırsak göbek kanalına girip çıkıntı yapıor parmağınızla bastırınca içine girio parayı peçeteye sarıp bantlayınca onun ağırlığı ile fırlamamış oluo

şişş nerdesınız bakimmmm...
kız ıbıolya gelmemişin hala merak ettım bak sımdık oldun muuuuukaydirigubbakcemile3
havalarr ıyıce soğudu yavv mıcım donuyo atıkın..
su kışı bı atlatsakhasta olmadan artık korkmıycam..inş sağlıkla atlatırıss bakalımşakkıdı
özlemmeh doğumdan sonra nezaman adet oldun canım? baska adet olan var mı aranızda??
benımde gelse kanama gıdıcem spral taktırmaya ama gelmıo:uhm:
iğne fılan hepsı hormonal olduğu için kılo yapması normal bencedee...kılo vermek ıcın depişirken hıc yaptırmam ığne fılan vallaa:1closedeyes:

çıtırpıtır ben 3ayım dolmaya 1hafta kala adet oldum yani doğumdan 11hafta sonra adetimin 4.günü de doktora gittim spirali taktırmak için...takıldığı ilk ay korumazmış bilginiz olsun yine 1ay korunmaya devam yani

aman anacım uyandım da girmedim siteye, nasıl olsa hiçkimse gelmiyo, uyuz uyuz kendi kendime yazıp konuşup gidiom, hem bugün paşayı uyutmaya uğraştık, hatta ninnimizi dinliyoruz şu anda, isteyene bebeğinin ninnisini yollayabiliürüz yani :) bu arada niye ben korunuyom lem, herif korunsun, onudamı ben düşüncem, ben sağlık ocağından kılıf alcem, aaaaa bi de orama burama yabancı bişeyler mi yaptırtcem, olmazanam vallahi olmaz, zaten celenle sezonu açamayanlar klubünü kurmuşuz, kılıfa bilem gerek yok :roflol:

hade senn daha kırkın cıkmadı ben neeedem:çok üzgünüm: kac kırk cıkıcak acaba seezonu acmak için bilmiorum:uhm: ammaaan cokta tın:dilcikar:
canımın içi kızım dün sabah bi uyandı bidaha teee gece 10da zor uyudu.amaaaaaa sabah 5 te uyandı bi daha:hooray: tabi bana iilikte yaramıo..uyu işte dimi yok illa saat bası kalkıp bakıcam nasıl ii mi uyuyımu aman tık dedi aman fık dedi:mymeka: gene bişi anlamadım
buarada dün kaynanayla benm herüf konusuodu tel.de.beni sormus.herifte kızı sallıo cok yormus bugun annesini bebiş dedi.benm kaynanada ben geliim sallim die esprik yapmıs bizim öküzcanda espriyi ciddiye alıp gel valla dedi yaaa allam kafayı yiyicem bayrama geliolar:1no2: daha yeni gitti.bir bucuk ay tepemdeydi daha ne gelion dimi bırak biraz yanlız kalalım.e tabi angut kocama kalıo aksamları cay falan demlemek.cok acizleniosan yapma kardesim:mymeka: ben elimden geldiğince yaparım..ay sinir edio adamı haaakötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…