hade senn daha kırkın cıkmadı ben neeedem kac kırk cıkıcak acaba seezonu acmak için bilmiorum ammaaan cokta tın
canımın içi kızım dün sabah bi uyandı bidaha teee gece 10da zor uyudu.amaaaaaa sabah 5 te uyandı bi daha:hooray: tabi bana iilikte yaramıo..uyu işte dimi yok illa saat bası kalkıp bakıcam nasıl ii mi uyuyımu aman tık dedi aman fık dedi:mymeka: gene bişi anlamadım
buarada dün kaynanayla benm herüf konusuodu tel.de.beni sormus.herifte kızı sallıo cok yormus bugun annesini bebiş dedi.benm kaynanada ben geliim sallim die esprik yapmısbizim öküzcanda espriyi ciddiye alıp gel valla dedi yaaa allam kafayı yiyicem bayrama geliolar:1no2: daha yeni gitti.bir bucuk ay tepemdeydi daha ne gelion dimi bırak biraz yanlız kalalım.e tabi angut kocama kalıo aksamları cay falan demlemek.cok acizleniosan yapma kardesim:mymeka: ben elimden geldiğince yaparım..ay sinir edio adamı haaakötükedihüso
ibolyacım bizim herif korunurken hamile kaldım zaten aman heriflere güvenmeyin doktorumda gülüo güvenmeyin bu kocalara dio kondomda hamile kalma riski %15 miş tabi hiç bişey %100 korumaz ama spiral daha güvenli hemde bişey hissetmiosun takarken falan ama bazı bünyeler kabul etmiomuş atıomuş falan 3gün oldu atmadı artık bişey olmaz inş
anaaaa senin koca da dayak istio haaa, ne la bu zırt pırt geliyolar, yetti beeeeee diye isyan çıkartırım ben olsam bu ne yav, tam sakinleşmiştim bak yine şiddetim geldi, dövimmi len şunları :mymeka:
döv len yak kazanın altınıda sülalelerini haslayalım.hangi biri işe yarıo ki.toptan yok etcen bunları:enbuyukkk:
ay şekerim ben öle zırrt pırt doğurabilen karılardan diilim, sekiz senede bir denk getiriom:roflol: vallaha hamile nein bırakırsa çiğnim çiğnim çiğnerim onu, zaten gözüne bi bakmışım geçenlerde, bi daha bebek deme gebertirim dedim, tamam canım istemosan yapmaız dedi, :roflol:
biz doğal yollan korunuoz:1closedeyes: hiç bişi yapmayınca zaten direk korunmus oluosun:roflol:
bu arada yeni takıntı konum sütümün renginin açılması acaba önceki süt ilk ayda olması gerektiği gibiydi de şimdiki gerçek anne sütümü yani normal hail mi siz böyle bi fark gördünüz mü
belki ii olur nisacım.dinlenirsin toparlanırsın.kafan dağılır biraz.laptopunu alsaydın bari belki internet ağı bulursun??
cıtırım hadi hayırlı olsun.bizde tam hazırlık yaptık ama bebiş uyandı ve inadına sankim uyumuo!!!!geceye bırakamam banyo sorun!!
nisacım anne en iyi ilaç demi benimkide yanımda bende iyiyim şimdi gitcek ama mama meselesine üzülme ben doğduğundan beridir veriyom ne yapayım okadar sütüm benimkide çok az kilo almış hatta en az kilo alan benimki artık kıyaslama yapmıyorum her bebek ayrı bir birey varsın az alsın ama sağlıklı olsular takma kafana
kaynana kazanınını yanına koca kazanıda kurakmı celencim benide sizin kulube ekleyin korunmakta ne oluki yeni korunma yöntemi hiç yapmamak hehehe
Merhabalar arkadaşlar!
yaklaşık hamileliğimin 4. ayından itibaren fırsat buldukça sizlerin yazılarını takip etmekteyim ancak okumaya yetişebildiğim için de hiç yazmadım ama sanırım yazmak da okumak kadar zevkli.benim de kızım ekimin ilk haftası doğacaktı fakat sezeryan olduğu için 25 eylülde doğdu ama ben baştan beri ekim annelerini takip ettiğim için kendimi buraya dahil hissediyorum benide aranıza alırsanız sevinirim.sizlerden biraz önce doğum yaptığım için bazı konularda deneyimlerimi paylaşmak isterim. çünkü bebişler o kadar hızlı büyüyorlarki 1 gün bile çok farkediyor gelişimlerinde.
sizler böyle annelerinizden bahsettilçe hep ağlıyorummirmirmirmir ben annemi 1.5 yıl önce kaynettim genç yaşında şimdi anacım olsaydı her şeyime koşardı bana yardımcı olurdu ben ona giderdim ama yok analarınızn kıymetini bilin onlarsız bir dünya hiç çekilmiyo yüreğimin yarısı 1.5 yıldır boş.bu arada hepimizn çocuklarına allah sağlık versin
varolcum hoşgeldin tabiki aramıza alırız seni
minikpatik üzmek istemezdim canım çok üzüldüm allah sana bebeğine sağlık ve uzun ömür versin mekanının cennet eylesin
Allah kimseyide anasız babasız bırakmasın tekrar başın sağolsun
ibolyam ya peki biz nasıl erkek isteriz onuda diyiver hele amma çok şey istiyolar he sadece istemeyi biliyo bunlar zatennnnnn
Merhabalar arkadaşlar!
yaklaşık hamileliğimin 4. ayından itibaren fırsat buldukça sizlerin yazılarını takip etmekteyim ancak okumaya yetişebildiğim için de hiç yazmadım ama sanırım yazmak da okumak kadar zevkli.benim de kızım ekimin ilk haftası doğacaktı fakat sezeryan olduğu için 25 eylülde doğdu ama ben baştan beri ekim annelerini takip ettiğim için kendimi buraya dahil hissediyorum benide aranıza alırsanız sevinirim.sizlerden biraz önce doğum yaptığım için bazı konularda deneyimlerimi paylaşmak isterim. çünkü bebişler o kadar hızlı büyüyorlarki 1 gün bile çok farkediyor gelişimlerinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?