hoşgeldin canım gel sende paylaş herşeyini bizle napak kimseyle konuşmadıklarımızı burda konuşuyoruz burda dertleşiyoruz gel gel rahatlarsın
minikpatik çok üzüldüm ya gerçekten annelerimiz en değerli varlıklarımız allah yokluklarını göstermesin ama malesef hepimizin başına gelecek kızınla yerini doldurmaya çalış bir nebze de olsa sana unutturur üzüntülerini
ibolya valla hep yaralarıma parmak basıyon hergün ödüm kopuyo yok çocuğu özledik yok bilmem ne gibi bahanelerle kaynanam gelecek diye çok korkuyom üffffkeşke küsseler de hiç gelmeseler sinir oluyom doğumumda geldi ama keşke gelmez olsaydı bakmadığı yetmiyormuş gibi ben ona baktım bir de üstelik genç daha 42 yaşında dal gibi ama hiiiiiiiç umrunda değil amaaaaaaaaan şimdi anlatmaya başlasam 3 gün yazarım heralde çok dertliyim çok bu konuda dermansız derde düştüm adına kaynana diyolar
birde bugün bizim koca resmen KOCA gitmiş anasını çağırmış gel de çocuğu gör çok büyüdü demi,ş üf çatladım ya bişey de diyemiyom beyefendi annesine toz kondurmaz
ibolyacım sende söyleseydin canım ya hazırlamasaydın mecbur yapacaktı misafirlige gelmedi ya...ben hemen yüz ifademle belli ederim böyle bişey yapınca eger anlamıyorsa eşime uyarması için söylerim eğer odamı olmuyor görümcemle konuşup sen burda çok yorulma hadi evine git derim...o da olmuyor ayakkabısına tuz koyarlamış eskiden istenmeyen misafirin evine gitsin diye eeee artık o işe yarar herhalanacım ha senin kaynana ha benim görümce hiç farkı yok, benim görümce de geldiği akşam hasta oldum deyip karnını tuttu durdu, ay ölüyom ay geberiyom ay sancım var diye diye, eşim de o akşam mesai kalmıştı eve biraz geç gelmişti, annem eşime oğlum yemek hazırlayımmı yicenmi deince de ben hazırlarım dedi koştu gitti yemek hazırladı, hazırladığı yemek de anamın yaptığı yemek hee, ona sadece ısıtıp masaya koymak kaldı, bana gelince hasta olan yaatan karı eşime gelince yardım eder ayaklarına yattı, eşim dicekki haa ablam eşime yardım ediyo, ne fesat görüyon dimi, sabah yusufum uyanır altını deiştirirm emziririm karı beni seyreder dakikalarca, kahrımdan kalkıp kahvaltı hazırlamaya giderim herşeyi hazırlarım aa abam ben getiriverim kahvaltı tepsisini der, herşeyi yaptıktan sonra kahvaltı tepsisini mi getiremeyecem, ben taşırım deyip kendim götürüyodum odaya, a kokar a terbiyesiz sen bana yardıma gelmedinmi niye böyle yapıyon, 1 haftalık bebemle karıya hizmet ettim bi de, ne gücüme gitti bi bilsen, sinirimden kudurdum günlerce, daha yeni yeni kendime geliorum, hala hazmedemedim terbiyesizliğini, hadi sen kaynanam yaptı diyosun, benim görümceye noluoy da böle pislik yapıo bilmem, karı yusufum bana benzio diye kahroluo ay, benim yatak odasının derdi ona düştü, eşime hanımın senden baskın çıkmış diyo, şeytan diyo tut saçından sürüye sürüye kapının önüne koy,kötükedihüso hepsi aynı anam bunların, o kadar çoklar ki kazan neyin de yetmicek :roflol: ay bak yine şiddetim geliyo, zaten hırsımı alamamışım hep içime atıyom, kimin kaynanasını dövim lem :mymeka:
edhacım niye öyle diyorsun canım ya ekmek elden du gölden diye boşver yedirecek ekmegin varmış yediriyorsun içirecek suyun varmış içiyorsun...haline sükret bence....benim eşim aliesine bakıyor ama herşeyiyle yani ama olsun etsin ne olcakki ''iyilik yap denize at balık bilmezse halik(Allah)bilir'' demişler...onların durumları çok çok iyi olsa bile birşey almışlar almamışlar çok dert degil yani eşim yapsın onlara daha iyi...kayınvalidem bana çok güzel bir bilezik taktı ama eşim aldı onu biliyorum kendi almış gibi taktı ama olsun ben ameliyathanedeyken annemle birlikte ağlamışlar aileme karşı çok iyi davranır annemle babama beni överler övülecek bi meziyetim olmadıgı halde...yanii maddi degil duygusal seyler daha önemli benim için...şunlara bak kaynanam gelcek diye ağlıyolarr
yaw ben 2 haftadır çekiyom onları kaynana+kayınbaba...:çok üzgünüm: ben kendimi hangi dağlara taşlara vuram:çok üzgünüm:
bugün giderler diye pek umutluydum ama yok anacım kuruldular oğullarının eline ekmek elde su gölde tabi ayda yılda bi dışarı çıktıklarında ekmek vs. alıyolar o kadar hıı pardın bi de 1 kere oğluşuma bez almışlar nerden akıllarına geldiyse halbuki bez stoğumuz tamdı göz boyama işte
bukaynana illeti sizlere bebişlere hediyeler filan getirdi mi?? bizimkiler okadar mok gibi paraları var bi tane hediyelik bilezik kapıp gelmşler onuda bana değil eşime verdiler aman sankim meraklıydım
bende lafımı koydum tabin altta kalırmıyım
anne bakın oğlumun mobilyalarını annemler aldı
anne bak eray ın künyesi babam aldı
anne bu da benim kolyem annem dı vs. tabi mesaj gitmiş midir bilmem en azından benim içimde kalmadı
doğurmadan önce erkek torun erkek torun diye inletiyolardı ama Çok üzgünüm çoook
edhacım niye öyle diyorsun canım ya ekmek elden du gölden diye boşver yedirecek ekmegin varmış yediriyorsun içirecek suyun varmış içiyorsun...haline sükret bence....benim eşim aliesine bakıyor ama herşeyiyle yani ama olsun etsin ne olcakki ''iyilik yap denize at balık bilmezse halik(Allah)bilir'' demişler...onların durumları çok çok iyi olsa bile birşey almışlar almamışlar çok dert degil yani eşim yapsın onlara daha iyi...kayınvalidem bana çok güzel bir bilezik taktı ama eşim aldı onu biliyorum kendi almış gibi taktı ama olsun ben ameliyathanedeyken annemle birlikte ağlamışlar aileme karşı çok iyi davranır annemle babama beni överler övülecek bi meziyetim olmadıgı halde...yanii maddi degil duygusal seyler daha önemli benim için...
edhak bence sen lafını pek bilmiyorsun ''dul karı almış gibi'' ne demek ben anlamadım...insanlar dul olabilir ama sana yaptıkları şeyi dullar hakediyor demek değil!!!Dul olsan bunları hakedecektin yani!!!!Dul değilim ama sen böyle dam kapı konuşuyorsan seninle herkesin işi var demektir...kadın kadındır o nasıl laflar öyle...yok kız bizimkiler öle deil vallam yedkleri yemekte değilim ben ekmek elden derken herşey hazır ayaklarına geliyo diye kastettiydim ama daha düğünümden berim sankim eşim dul karı almış gibin davranıyolar 400 milyona gelinliğimi mal ettim diye laf bilem yedim pahalıymış diyem aman neler neler açmıyım ağzımı şimdin forum yetmez kendi kızlarının düğününde ama akıttılar maşallah insan gocunuyo işte yoksa ne hediyelerindeyim ne de yediklerinde bana aileme uzak olsunlarda...
bi de tavır yaparlar aslında ben set beğenmiştim senin için ama takmazsın diye almadım filann.. bana hissettirseler kızları yerine koyduklarını bende anne yerine koyarım ama nerde maddi şeyler yok duygusallık hiç yok bunlarda
edhak bence sen lafını pek bilmiyorsun ''dul karı almış gibi'' ne demek ben anlamadım...insanlar dul olabilir ama sana yaptıkları şeyi dullar hakediyor demek değil!!!Dul olsan bunları hakedecektin yani!!!!Dul değilim ama sen böyle dam kapı konuşuyorsan seninle herkesin işi var demektir...kadın kadındır o nasıl laflar öyle...
saol iboşum benim de anlatmak istediğim buydu ama yanlış mı anlattım anlamadım ki meran beni tek kıstırdı tabi forumda herkesn kaynana kendininki gibin melek sanıyoo:çok üzgünüm:
küstüm işte bi daha kaynanamdan dert yanmıcam kazana atın gitcin anacım...
ya bu arada benim oğluşun kafasının tepesi böyle kepeklenmiş gibin deri atıyo sanırsam kabuk kabuk ama sarı kabuk olmuş yeni farkettim saçtan görülmüyo ki anacım
acaba saçlıyız diye mi böyle oldu sadece tepe yanlarda yok bıngıldak yüzünden mi ki
bi dr a götürsem mi sizde oldu mu hiç??
ya bu arada benim oğluşun kafasının tepesi böyle kepeklenmiş gibin deri atıyo sanırsam kabuk kabuk ama sarı kabuk olmuş yeni farkettim saçtan görülmüyo ki anacım
acaba saçlıyız diye mi böyle oldu sadece tepe yanlarda yok bıngıldak yüzünden mi ki
bi dr a götürsem mi sizde oldu mu hiç??
yaa hıcbırımız kotu nıyetle solemez kı bu sozu. bence meran yanlıs degerlendırdı bu sozu. yada bu konuda cok hassas ama emınım o da senın kotu nıyetlı olmadıgını bılıyor. aman zaten bu kaynana vs tartısmasını kapatsak hıc fena olmayacak. bıraz daha devam edersek ben kılıcları kusanıp saldırıya gececem. karambolde ıyı kaynanalar da gıtcek yazık olcek :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?