Ya kızlar iyki şurası varda dertleşebiliyoruz.bırakın birbirinizi yalnış anlamayı az çok kaç aydır burdayız birbirimizi görmesekte tanıyoruz küsmeyin öyle birbirinize bakıyımklava:
benimki dün gece oğluna beni anlattı ben ona tavırlıymışım evimde kendini yabancı hissediyormuş,ben ona iş yaptırmıyormuşum ama kendi annem gelince herşeyi yapıyormuş.benim eşimde arkalan anasından bundan sonra annem geldiğinde iş yapmayacakmış nasıl onun anasına iş yaptırmıyorsam benimkide misafir olup gidecekmiş:çok üzgünüm:bakarmısınız ya millet iş yaptırır kabahat ben yaptırmadım kabahat oldu.birde eşimin tavrı acaip canımı sıktı.dengesiz oldu adam gece dönüyo arkasını uyuyo sabahta fırlıyo gidiyo sanki küfür ettim sülalesine.ayyy lohusalıkta oluyo derlerdi inanmazdım ama başına gelince anlıyorsun.2,5 yıllık evliyiz kvalidem pek doluymuş tüm zehirini akşam akıttı boşaldı.bende susmadım valla karşısında cvp verdim sustukça tepene çıkılıyo çünkü:1shok:çocuğun kulağına ezan okumak için onların tanıdığı müftü varmış onu çağıracaklarmış benimde amcam gelmişti okudu ezanı vay efendim kafamıza göre iş yapmışız.kadın doluymuş meğerse ufffffffff sizi bulmuşk dertleşmek istedim kusura bakmayın başınızı şişrdim ama iyki varsınızda derdimi yazarak hafifletiyorum işte:çok üzgünüm:
ah canımmmm kıyamam. he valla cok dogru dıyon. ne güzel kadına iş yaptırmamışsın ona da yaranılmamış, anacım seninkinin modeli de böyle anlaşılan, sıkma canını be aman hepsi aynı bunların, amaaaaaaa sonuç itibriyle seninki de kaynana, yolla anam bu yana yolla seninkine de kazanımızda boş bi yer buluruz kaydirigubbakcemile3
ayy çok sağolasın canım benim yakın olsak atarım o kazana ama çok uzağız birbirimize.iyi bir şey olsalar adları güzel olurdu dimi ama:teytey:gerçi bizde günün birinde kvalide olacağız bunlar bize ders olsunda yapmayalım ileride dimiiiiiiiiiii:roflol:
canım oğluşun resmini nasıl koydun tarif edermisin bende istiyorum koymayıda:))
ben kocama sööledim bayrama ısrar etme die.yeter bir bucuk ay tepemde dedim.ama arada annemi harcamayıda ihmal etmedim.annene tek deil bnmkinide istemioru biraz yanlız kalalım dedim.o da özledikleri zaman gelicekler tabi dedi..allaaam kafayı yedirtecek bu bana!!!!
yevrum yevrum die gezzer gari peşimden!!!oğlunu yanlız kıstırdımıda cekiştirir beni!!!!
yermi anadolu cocuğu beee!!!!
buarada zeynebinde dediği gibi en rahat içimizi buraya döküyoruz bide biz birbirrmizi yanlıs anlarsak vay halimize(
slm kızlar amannnnnnn sormayın şu kaynana konusunu yaptıklarını pardon yapmadıklarını bir anlatsam valla tam yarama bastınız.anlatayım da azda olsa rahatlarım belki.biliyorsunuz ben geç buldum meleğimi.eşimin ailesinde ilk evlenen çocuk ama diğerlerinin bebeği hemen oldu.neyse eltim hamile kaldı hemen ona yorgan battaniye yelekler kazaklar tulumlar hemde hem mavi hem pembe daha cinsiyeti belli değilken.kadının sezeryan tarihi belli daha çocuk doğmadı 2-3 gün kala tepsi tepsi su börekleri açıldı.buzluğa koyarsın misafirin gelince dedi eltime.ozaman ne kadar iyi bir kaynana çok şükür diyodum.
velhasıl bizim bebiş geldi misafirler gelip gidiyo ben gece çocuk uyuycakta börek sarıp dolaba koyacam gelene veririm diye.geçen geldi bi uyku tulumu getirdi.bunu ebruya(eltime) aldıkta o almamıştı sen giydir dedibi sinirlendim sesimi çıkarmadım ben almışım var şevvalin dedim.o da ozaman biyere hediye götürürsün dedi.:mymeka:
sonra kayınvalideme gittik bi battaniye var orda -sen battaniyeni kirletme evde kullan al bak bunu kullan-bu ne battaniyesi dedim şey almıştıkta ebru almadı dedi ben de onun çok battaniyesi var kalsın geldiğimizde kullanırız dedim.okadar örgü yapar bir yelek bile örmedi benim ördüklerimi de utanmadan eleştiriyoklava:bir de güya en sevdikleri gelinleri benim.bu ne perhiz ne lahana turşusu.en çokta bunu içime atıp eşime söylemiyom anam şöyle yaptı böle yaptı diye salağım ben :tomato:
aman sinirlendimmm nerde buuuuuuu kazaaaaaaaaaannnnn
ya kızlar şu emziği nasıl verdiniz.birsürü emzik denedim yok en son bugün eşime kauçuk bi emzik aldırdım nukun damaklı ama eski bakkal emziklerinin ucu gibi yumuşak demedim öğürdü bi ara kustu ama aldı biraz emdi attı bir de uyurken aldı emiyo bi taraftanda uyuyo.kendine gelince atıyo açken mi vermeliyi tokken mi tutar.valla çok pişmanım en baştan vermediğime.:ecrin_bebek:bir de bi sorunum daha var.benim zillim gündüz akşama kadar uyuo gece sabaha kadar gözünü yummuyo delirtti beni vala napıcam nasıl normale döner napmalıyım sizce ters kızm tersss kaynanama mı benzedi nesırnaşık şey
allah benzetmesın kaydirigubbakcemile3 anacım benımkı dogal emzık kullanıyo. anasının memesınde uyuyo. şahsen ben emzık veermıyorum. emzıgede karsıyım. ten temasından mahrum etme bebenı. senın sıcaklıgınla kokunla mutlu oluyor o. hem kanserojen etkısı varmış onların. hem yapay şeylerı verme ayol yavruya. bak benımkı şuan kucagımda. bı yandan emıyo bı yandan uyukluyo. bı yandan da nınnısını dınlıyo. hem sızle kırıştırıyorum hem bebecık anasının memesıyle oynuyo :dance:
canım şuan güzel çünkü hemen uykuya dalıyolar.ama benim kızkardeşim aynen bizim gibi emzik vermedi memesinde uyuttu kızı biraz daha büyüyünce tam 1 saat emiyodu onu ve de uyumuyodu memede keyif yapıyodu yanii.kardeşim odadan bi çıkıyodu saçlar diken diken arkasından zillide yüzünde kocaman bi sırıtışla geliyodu.ilerde zor oluyo diye ben de bugün vermeye kalktım ama yok almıyo keşke başta vermemek için çok diretmeseydim.neyse valla ibolcüm ben çalışmalara devam edecem olmazsa da napalım canımız feda meleklerimizeŞeniz
korkmaa amaa bazen 2 :1no2:ve de beraber uyuyolar hala daha öyle kendi yatağında yatmıyo.şu an 3 yaşına girdi.o nedenle benim mıç tutuşuyo habire emzik savaşı yapıyom kızımla:ecrin_bebek:
bu arada sürprizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz tıklayın bakalım alttaki linkte ne vaaaarrrrrrrrrrrr
ailemiseviyorum.com l Ailenizin Gida Guvenligi Sitesi
][/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?