2008 Ekim Anneleri

ne çiçek suluom ne buduyom bundan sonrakötükedihüso salak şey görcek o gününü:mymeka: kimdi len kocasına kızıp sezonu acmayan?ahanda bende geldim.o sezonu rüyasında görsün bundan sonra:mymeka:

günaydın kızlar...oğluş akşam 6 da uyanıyor gece 3 e kadar uyanık bu ne ki böyle...tam 3 te sihrli bi degnek degip onu uyutuyor sanki...neden böyle kii

sabah deil.gece oldu.sevimsiz sey.bazen hiç sevmiyorum bu hödüğü!!!!yok arkadas ben kulubu kurdum."SEZONU İNADINA AÇMAYAN KADINLAR KULUBU:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:"

sabah deil.gece oldu.sevimsiz sey.bazen hiç sevmiyorum bu hödüğü!!!!yok arkadas ben kulubu kurdum."SEZONU İNADINA AÇMAYAN KADINLAR KULUBU:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:"

uleeeeeeee salla yaf. ben nıyetlenmıyom bıle. o da nıyetlenmıyo. cok da tınnnnn. sabahın korunde bosu bosuna banyoyu o yapıyo ben degıl kı kaydirigubbakcemile3

günaydınlaaaaaaaaaaaaaar

yine erkencisiniz hanımlar yaw yazılanları okuyorum da maazallah biz yan yana gelsek dolduruşa gelir kaynana katili oluruz ha
celen boşver anacım ben çoğu zaman kaçacak yer arıyom çocuktan dinlenmeye fırsat kalmıyo zaten inan her fırsatta dinlenmek istiyom o yüzden boşver turşularını kursunlar çok da gereği yok :dilcikar: :1closedeyes:

Kizlar merhaba gecmis yazilanlari okumayi anca bitirdim bende kizim kucagimda yazmayi deneyecegim sizden taktik aldim bir sey soracagim kizim gece ve gunduz cok problemli degil cok sukur ama aksam 7 den 10 a 11 e kadar sebebsiz agliyor bir tek memede susuyor ne yapacagimi sasirdim en acayibide hep duzenli ayni saatte olmasi bizim gibi olan varmi...

bizde akşam üzeri saat 5 ten gece 11 e kadar öyleyiz gündüzde kuş misali uyuyor memeden ayrılmıyor dedğim saatlerde huy etti galiba

kızlar size çok acil bişi soracam
ben bu sabah bi kalktım sağ göğsüm koltuk altımdan mememin ortasına kadar taş gibi.düğüm düğüm olmuş inanılmaz ağrıyo.galiba süt toplandı.başına gelen var mı.nasıl dağıtacam.şimdi duşa girip bir güzel ovaladım.süt sıkınca geliyo.kızıma o göğsümü verdim ki biraz da o dağıtsın diye.sizce bir zararı olur mu.okuyan arkadaşlar lütfen acele yazın.yoksa vermeye devam edecem.

celen kızın maşallah kızın tombik tombik.sadece anne sütü mü yoksa mama da var mı arada.benim eylülüm mama emerken tombikti.mamayı bıraktık anne sütüyle zayıfladı birden

ya canım biraz önce tanıdık bir eczacıya sordurdum.sıcak suyla yıkayıp pompayla çeksin demiş.o sütü de döksün vermesin bebeğe demiş.

anacım benimkisi de akşam üzeri 5-6 arası uyanıyo gece 9-10a kadar sürelki huysuzlanıyo, bi de sabah 4-5 arası uyanıyo sabah 9-10 gibi uyuyo, uyanık olduğu o aralarda huysuzluk yapıyo, bazen memede de susmuyo , kendi kendine ıkınıyomuş gibi oluyo, gazlı bi bebek değil çocuğum çok şükür ama belki de yata yata vücudu tutuluyo olabilir, belki de onun için kakasını yapmak zor oluyo olabilir diye bende eğzersiz yaptırıyorum, o zmn rhaatlıyo, zaten eğzersiz yapmayı çok seviyo hiç sesini çıkartmıyo saatlerce yapsam gık demicek :)

Peki egzersiz yaptiktan sonra aglamasi kesiliyormu o devamli aglama benim cok sinirlerimi bozuyor
benim de aglayasim geliyor cok da bicimsiz saat ne bir yere gidebiliyoruz nede biri aksam oturmasina gelsin istiyorum

Peki egzersiz yaptiktan sonra aglamasi kesiliyormu o devamli aglama benim cok sinirlerimi bozuyor
benim de aglayasim geliyor cok da bicimsiz saat ne bir yere gidebiliyoruz nede biri aksam oturmasina gelsin istiyorum

cnım egzersiz yaparken hiç ses etmiyo, bacaklarını sürekli karnına doğru bastırıp çekiyorum, zaten öyle yaparken pırt pırt yapıyo, içinde ne var ne yok çıkartıyo, ben biraz uzun tutuyorum egzersizi, daha doğrusu ne zaman bırakacağımıza yusuf eymenim karar veriyo, sıkıldığı zaman bacaklarını kasmaya başlıyo zaten, biraz daha ısrar ediyorum, sürekli bacaklarını kasmaya başladıysa istemdiğini düşünüp egzersizi bırakıyorum, bıraktıktan sonra genelde daha da sakinleşiyo, azcık mız mız yapyo ama o kucakta durmak istediği için, ben de kucağma alıp mememi veriyorum onunla oynaşırken uyuyakalıyo sonra da yerine yatırıyorum, eğer uyanırsa anakucağına koyup sallıyorum orda kesin uyuyo, çözdüm ben bu işi :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…