2008 Ekim Anneleri

bu arada gezme olayından korkma bence, şahsen benimkisi ne zaman misafir gelse uyuyodu, bugün de gezmeye gittik kalkana kadar uyanmadı, yolda eziyet etmesin emzireyim dedim uyandırıp da emziremedim bile :roflol: gezmeye gittiklerinin yada misafir geldiğinin farkında oluyolar galiba, yanlızken mızırrdayan çocuk böyle zamanlarda sessiz sedasız uyuyo, millet de aaa ne uslu çocuk diyo :)

Ne bileyim arkadasim onuda denerim yeterki rahatlasin bi de nasil sadece o saatlerde oluyor ki sadece gaz olsa farkli zamanlardada olurdu bi de ben cozsem su isi

Olsun oda guzel en azindan insan kafasini dagitir kardesimle bende oyleymisim ama oglum tam tersiydi insallah kizim oyle olurda cikar cikar gezerim yoksa cildirmaya az kaldi

Olsun oda guzel en azindan insan kafasini dagitir kardesimle bende oyleymisim ama oglum tam tersiydi insallah kizim oyle olurda cikar cikar gezerim yoksa cildirmaya az kaldi

ya olur olur sıkma canını, gerçekten onlar gezmeye çıktıklarını biliyolar, ba k s ağlık ocağına gidiyoruz dra gidiyoruz çocuk pusetin içinde mışı mışıl uyuyo, eve getiriyorum daha pusetinden çıkarmadan ağlamaya başlıyo, yolda yolakta uyuyo oluyolar, gezmeye gittiğinde de yine uuyuyo oluyolar, pazartesi günü misafir glmişti bebek görmeye, onun da 2 yşında çocuğu var, sürekli yüksek sesle bağırış çığırış konuştuğu için bebeim sadece o zaman huysuzluk yaptı, normal gürültüde ses çıkarmıyo ve uyuyo, o masaj olayını dene, ben her alt değiştirmeden sonra yapmaya gayret ediorum, bir de kollarını göğsünde k avuşturup yanlara açıyorum, bazen de yukarı aşağı yapıyorum, onu da çok seviyo, bazen karnının üstüne yatırıp sırtına masaj yapıorum, onlar da haklı anacım sürekli yat yat kolay değil, bazen bebe yağıyla yada normal yağla karnına masaj yapıyorum, gazı olduğu zamanlarda karnına masajı çok fazla sevmiyor, ben dokundukça acı veriyo çünkü, ama ayaklarını karnına bastırınca hiç şikayet etmiyo gayet sakin oluyo, kendini bana teslim ediyo, her alt değişiminden sonra yap bence faydsını göreceksin

eylülcüm bu bahsettiğin olay bende geceleri oluo.hatta süt birden bi gelio kızım boğuluo.bende sağıp buzdolabında saklıorum sağdığım sütü.sabahta bi ara onu veriyorum..sende sağ.temiz bi kavanoza koy.buzdolabında 2-3 gün durabilio.biara onu verirsin.

celen kızın maşallah kızın tombik tombik.sadece anne sütü mü yoksa mama da var mı arada.benim eylülüm mama emerken tombikti.mamayı bıraktık anne sütüyle zayıfladı birden
saol eylülcüm sadece anne sütü.ama sadece memeden deil extra biberonlada yukarıda bahsettiğim sütü veriyorum..
uleeeeeeee salla yaf. ben nıyetlenmıyom bıle. o da nıyetlenmıyo. cok da tınnnnn. sabahın korunde bosu bosuna banyoyu o yapıyo ben degıl kı kaydirigubbakcemile3
o bosu bosuna banyoyu gece 2 de ben yaptım.salak bostan yere ıslak kafayla yattım onun yüzünden.sihath oldu olmadı gibi bişi işte.ama bundan sonra görür o ebesininkinikötükedihüso
buarada bgun doğumdan sonraki ve isanbuldaki ilk ağdamıza gittik:1no2:angut karı siri sürüo oraya sonra bezi yapıstırıp cekio:mymeka: ben ömrümde bööle bi acı görmedim.ama içimdn butun sülalesinin kulaklarını cınlattım..-tatlicadiarzu-

oooooolummmm dondurucuda 6 aya kadar buzdolbında 24 saat dışarıda da 4 saat duruyo, kim diyo 2/3 gün duruyo diye, zehirleycenizmi bebeleri, bu arada o boşu boşuna banyoyu nasıl sen yapıyn rüa mı gördün yosam kaydirigubbakcemile3

Anne Sütünü Saklama Süreleri
Oda ısısında anne sütü : 6-8 saat
Buzdolabında anne süt: 3 gün
Buzlukta anne sütü : 2 hafta

Güvenli süt saklama koşulları:

* Odanın serin bir yerinde 6-8 saat
* Buzdolabının rafında 72 saat (3 gün)
* Buzdolabının buzluğunda 2 hafta-2 ay arası
* Derin dondurucuda 6 ay

yok len ne rüyası:mymeka: kalkıstık ysihtahı etmeye işte sonra zor oldu falan kavga ettik bnm abdestte bostan eyere mok oldu:mymeka: anam şimdi kalkıp onumu anlatiim sanaşakkıdı

e anacım ben de nette okumuştum dolapta 24 saat diyo ya, hangisi doğru sylüyo o zaman bunların yav, bu arada anlat anlat benim vaktim var kaydirigubbakcemile3

iyiaksamlar kızlar bebeişlerle zaman nasıl geçiyor belli değil benim minik böcüğümün sürekli kusmasının nedeni idrar yolları enfeksiyonu imiş 6 gündür iğne yiyor neyse ki yarın son nete giremediğim için fazla yazamıyorum ara ara yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum

e anacım ben de nette okumuştum dolapta 24 saat diyo ya, hangisi doğru sylüyo o zaman bunların yav, bu arada anlat anlat benim vaktim var kaydirigubbakcemile3

yok len anlatamam aynen yağmurcum hala o kuluptetyim.kulubun adı da "İNADINA SEZONU ACMAYAN KADINLAR KULUBU:enbuyukkk::enbuyukkk:"

ya ben geldim kimsem kalmamış :a015:
neyse tükkanı kapatıyım barii
yarın kocişimi:a015: ve kaynanamları gönderiyomm:teytey:
kocacımın kursu çıktı 3 gün istanbulda kaynanamlar da hazır kocişim gidiyokene peşine takıldılar kızlarına gidiyolar bi daha gelmezler artıkınnn:dance::dance:
yalnız çarşambaya kadar oğluşumla yalnızız inş velet beni bezdirmez kocacım sende gel dedi ama ufacık bebeyle şimdik yollara düşüp görümcemlerde kalmak istemedim görümce kaynana bi kısım akrabaları hep orda helak olurdu yavruceğizim
biz başbaşa artıkın oğlumla birbirimize destek olucazz bi de sizle tabiiia.s.

iyi pazarlar millet tükkanı ben kapattım ben açıyom valla
hepiceğiniz pazar keyfi yapıyonuz herhald
neyse bizde kararlar değişti kocacım beni evde bırakmak istemedi velhasıl beni ikna etti gezdircekmiş beyfendi biziöle sabah akam kaynanamla oturtmıcam dedi
sözü söz valla bakalım yapmazsa onu da atıcam anasıyla beraber kazana
neyse şimdik 3 gün ben yokum anacım belkim fırsat olursa görümcemlerden yazarım
kendinize ve bebişlere iyi bakın
çüsssssssss..........

valla sözünü tutarsa ii edhakcım.havada pek gzl bugun.gezersin bebişinle.ii eğlenceler.hihoyyyt
lan doğurdunuz bi köşeye cekildiniz haa:mymeka:cıkın len kabugunuzdan:mymeka:

herkes pazar pazar eşiyle bebişiyle vakit geçiriyor heralde bizimki de fuarda allahım ne fuarları biter ne de işi ya kendi işini yapması ne kötü hem geç gelio hem pazar da yok belim de ağrıyor görseniz nineler gibi yürüom emzirirken belim açıkta kalıo bazen üşüttüm heralde ne ev işi yapabildim ne pazara çıkabildim yamul yumul dolanıom evde sabahtan beri bizim oğlan 3aylık oldu dün zatüre aşısı oldu 60cm olmuş ve 6.5kg bu ay az almş dedi doktor geçen ay 1.1kg almıştı artık çok tepişttirio heralde emdiğini yakıo
bide göbek fıtığı geçio dedi şişi inmiş para koyuyoduk ya işe yaradı tavsite ederim

yeşimmervecim kızına çok geçmiş olsun..idrar yolları enfeksiyonu ne zordur kızımdan biliyorum...nekadar dikkat ederseniz edin kız bebekler o kadar açık oluyorlarki bu enfeksiyona ve kusuyorlar kilo almıyorlar ay çok zor ya...

celencim anne sütü cam bardakta cam biberonda saklanmaz özelligini yitirir diye duymuştum benim gibi duyan arkadaşlar varsa haberleri olsun camda saklanabiliyormuş...sadece camla buzluğa koyulmazmış patlamasın diye bunu herkes biliyordur zaten...

Destina nerelerde aceba ya merak ettim çoktandır gelmiyor haberi olan varmı?...

Bugun burada hava acaip güzeldi kahvaltıya sahile gittik ohh be dedim o kadar daralmışım ki...bi baktım bi masa dolusu olmuşuz...eşim kızım oğlum hala inanamıyorum...dün evlilik yıldönümümüzdü 5,yılımızı geride bırakmışız artı 2 çocuk...zaman nasıl geçiyor...

alışverişe gittim ama hiç istediğim gibi bişey bulamadım.her hafta yeni eşofman alıyorum yakıştıramıyorum kendime bişee.bayramdada eşofman giycem galiba..kıyafetlerimin bi çoğu olmuyor spor ayakkabılarımın dışındaki ayakkabılarımda olmuyor yalnız benim ayaklarım büyümüşler 37 giyiyordum şimdi 38.5 olmuşum çok topuklu bi ayakkabı aldım ee eşofmanımın altına onu giyerim artık bayramda:)benmi anormalim sizdede varmı böyle ayakları büyüyen...hamileyken hiç saçlarımı kestirmemiştim belime kadar uzadı saçlarımı şimdi boyattım çok güzel oldular ama avuç avuç dökülüyor.bebek anneyi tanımaya başlayınca dökülür derler büyükler ama demir eksikliginden oluyormuş demir almaya başladım...
herkese bebişleriyle eşleriyle iyi pazarlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…