Olsun oda guzel en azindan insan kafasini dagitir kardesimle bende oyleymisim ama oglum tam tersiydi insallah kizim oyle olurda cikar cikar gezerim yoksa cildirmaya az kaldi
eylülcüm bu bahsettiğin olay bende geceleri oluo.hatta süt birden bi gelio kızım boğuluo.bende sağıp buzdolabında saklıorum sağdığım sütü.sabahta bi ara onu veriyorum..sende sağ.temiz bi kavanoza koy.buzdolabında 2-3 gün durabilio.biara onu verirsin.kızlar size çok acil bişi soracam
ben bu sabah bi kalktım sağ göğsüm koltuk altımdan mememin ortasına kadar taş gibi.düğüm düğüm olmuş inanılmaz ağrıyo.galiba süt toplandı.başına gelen var mı.nasıl dağıtacam.şimdi duşa girip bir güzel ovaladım.süt sıkınca geliyo.kızıma o göğsümü verdim ki biraz da o dağıtsın diye.sizce bir zararı olur mu.okuyan arkadaşlar lütfen acele yazın.yoksa vermeye devam edecem.
saol eylülcümcelen kızın maşallah kızın tombik tombik.sadece anne sütü mü yoksa mama da var mı arada.benim eylülüm mama emerken tombikti.mamayı bıraktık anne sütüyle zayıfladı birden
o bosu bosuna banyoyu gece 2 de ben yaptım.salak bostan yere ıslak kafayla yattım onun yüzünden.sihath oldu olmadı gibi bişi işte.ama bundan sonra görür o ebesininkinikötükedihüsouleeeeeeee salla yaf. ben nıyetlenmıyom bıle. o da nıyetlenmıyo. cok da tınnnnn. sabahın korunde bosu bosuna banyoyu o yapıyo ben degıl kı kaydirigubbakcemile3
eylülcüm bu bahsettiğin olay bende geceleri oluo.hatta süt birden bi gelio kızım boğuluo.bende sağıp buzdolabında saklıorum sağdığım sütü.sabahta bi ara onu veriyorum..sende sağ.temiz bi kavanoza koy.buzdolabında 2-3 gün durabilio.biara onu verirsin.
saol eylülcümsadece anne sütü.ama sadece memeden deil extra biberonlada yukarıda bahsettiğim sütü veriyorum..
o bosu bosuna banyoyu gece 2 de ben yaptım.salak bostan yere ıslak kafayla yattım onun yüzünden.sihath oldu olmadı gibi bişi işte.ama bundan sonra görür o ebesininkinikötükedihüso
buarada bgun doğumdan sonraki ve isanbuldaki ilk ağdamıza gittik:1no2:angut karı siri sürüo oraya sonra bezi yapıstırıp cekio:mymeka: ben ömrümde bööle bi acı görmedim.ama içimdn butun sülalesinin kulaklarını cınlattım..-tatlicadiarzu-
oooooolummmm dondurucuda 6 aya kadar buzdolbında 24 saat dışarıda da 4 saat duruyo, kim diyo 2/3 gün duruyo diye, zehirleycenizmi bebeleri, bu arada o boşu boşuna banyoyu nasıl sen yapıyn rüa mı gördün yosam kaydirigubbakcemile3
Anne Sütünü Saklama Süreleri
Oda ısısında anne sütü : 6-8 saat
Buzdolabında anne süt: 3 gün
Buzlukta anne sütü : 2 hafta
Güvenli süt saklama koşulları:
* Odanın serin bir yerinde 6-8 saat
* Buzdolabının rafında 72 saat (3 gün)
* Buzdolabının buzluğunda 2 hafta-2 ay arası
* Derin dondurucuda 6 ay
yok len ne rüyası:mymeka: kalkıstık ysihtahı etmeye işte sonra zor oldu falan kavga ettik bnm abdestte bostan eyere mok oldu:mymeka: anam şimdi kalkıp onumu anlatiim sanaşakkıdı
ya benim oğluşumun takvimiyle resmi neden yok nereye kaybolmuş bunlar
süt saklama konusunda bende celeninki gibi biliyom ibolya
celen kız sen hani bizim kuluptendin bacım noldu
e anacım ben de nette okumuştum dolapta 24 saat diyo ya, hangisi doğru sylüyo o zaman bunların yav, bu arada anlat anlat benim vaktim var kaydirigubbakcemile3
yok len anlatamamaynen yağmurcum hala o kuluptetyim.kulubun adı da "İNADINA SEZONU ACMAYAN KADINLAR KULUBU:enbuyukkk::enbuyukkk:"
iyi pazarlar millet tükkanı ben kapattım ben açıyom valla
hepiceğiniz pazar keyfi yapıyonuz herhald
neyse bizde kararlar değişti kocacım beni evde bırakmak istemedi velhasıl beni ikna etti gezdircekmiş beyfendi biziöle sabah akam kaynanamla oturtmıcam dedi
sözü söz valla bakalım yapmazsa onu da atıcam anasıyla beraber kazana
neyse şimdik 3 gün ben yokum anacım belkim fırsat olursa görümcemlerden yazarım
kendinize ve bebişlere iyi bakın
çüsssssssss..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?