2008 Ekim Anneleri

kızlarr günaydınnn,iyi haftalar hepinizee ....a.s..

hafta sonu gıremdim.yanı gırdımde hemen okuyup cıkmak zorunda kaldım kız ağlamaya baslamıstı..nise..eşimle bebeğimle guzel bır hafta sonu gecırdık..hihoyyyt

elele es 910 bebek arabasını aldım kızlar.cumt gunu geldı.gercekten tam ıstediğim gıbı..hem ıstediğim tum ozellıkler var hem hafıf hemde cok ucuza buldum.155 e aldım ya saka gıbı.hala araba almayanlara tavsıye ederım mukemmel bır araba...
tab ıslatmaya cıkamadık daha ne yazık kii.sımdılık evın ıcinde dolaşıyor maleseff..kaydirigubbakcemile3

yeşimmerve üzüldüm canım yageçmiş olsuna.s. en kısa zamanda ıyılesır ıns..:Saruboceq:

merancım benım ayaklar normalde kıyafet konusunda bende cok sıkıntı cekıyrum.sadece 1 kot panyolan aldım doğuduktan sonra zayıflayana kadar onu gıyıcem ınat etttım almayacam baska bısı zayıflamam lazımm

günaydın kızlar , nasılsınız bakıyım ..................minik meleklerimiz nasıllar ??????????

ben çok hastayım farenjit oldum , ateşş , boğaz ağrısı , felakettim hafta sonu, uyuyup dinlenemedim de ................ yaw ne zaman eski muhabbetlere dönecez biz, valla çok özledim he

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

çıtır şu bebek arabasını nerden aldın anlayamadım biraz detaylı yazsan

çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar biz dün kırkımızı savdık kovaladk hade kışşş kışşşşşşşşş :roflol: artıkın özgürüzzzzzz kocccccamannnnnn oldukkkkk, böbüşümle birlikte güzel havalarda hep gezmelere gidcez dayanamıyoruz artık :))

çakılcım geçmiş olsun kendine dikkat et anacım, bebenin sna ihtiyacı var, çıtırcım o arabayı bende bi görmek istiyorum link neyin varmı

tünaydın milletmirmirmirmir ekim anneleri forumu cöküşte ne yazıksenağlama kimsecikler yok denecek kadar az kişi kaldık.nerdeeee o eski günler:çok üzgünüm:
cakılım biz burdayız ama sen destina olcay bızdık kajo phatosh ve daha niceleriniz yoksunuz:mymeka:
buarada dün hava cok gzldi dedk alalım bebişin arabasını yürüyüşe cıkalım.ama bebiş ne mümkün arabasında yatıcak.ağlıo zırzır ben aldım kucağıma babada arabayı sürdü yazık.zaten babası sürsün die almısız o arabayıgamyoncuiremsu:roflol: sonra acıktık biyere girip yemek yiyicez.siparişimizi verdik.ama bebek duruomu.allahım yıktı ortalığıbenneyaptımki..kucağıma alıorum olmuo.sallıorum olmuo zıplatıorum olmuo.ama restorant inlio kızımın gürültüsünden.dedik siparişi paket yaptıralım kalkalım.tam cıkarken calısan kadın geldi arkada mescitleri varmıs oraya gec emzir dedi.hadee bi daha bi telas bizde.gectim emzirmeye.bu seferde memeyi bırakmıuo.15 dk oldu yok 25 dk oldu yok.cok kızgın ya o sinirle bi cekio anlatamam..tabi buarada siparişler gelmiş bidaha gitmiş ısınmaya.neyse cıktık biz mescitten.oturduk masaya.bebişi arabasına yatırdım.hadi bidaha basladı bu.sebep?yattı die.yazık calısan kadın geldi aldı bebişi siz yiyin rahat rahat ben tutarım dedi de bişi anladım yemeğimden.(ya bu emzirmeden sonra sizinde karnınız cok acıkıomu:uhm:) bööle bi pazardı.snir etti beni. cocuk demek ömür törpüsü demek anladıma.s en güzeli kendi arabanla cıkmak.ağlarsa acarsın memişi arka koltukta emzirirsin.
azöncede lojmanın kantinine gittik kızımla.ilk defa ikimiz tek basımıza cıktık.ama yine kucakta.kollarım koptu hele merdven cıkarken.bende şimdi internetten kraftın kangurusunu aldım.bakalım 2 gün sonra gelicek.daha rahat ederim gibime gelio.alan veya kullanan varmı kanguru???rahat edermiyim???

celenim senin ki iyi cesaret valla, kızım ne yemeğe gitmesi, ben karşı komşuma bile gitmiyorum korkumdan :) hafta sonu eve kapanıyoruz kızımla .................. ama şu kangru olayı bana da cazip geliyor , kararsız kaldım alsam mı diye , küçük değiller mi daha , kullanabilir miyiz ki şimdi???

neysem ben şimdi annecime gidiyorum , gidiyim de bebişimi görüyüm , özledim ..................gelirim öğleden sonra ........iyi bakın meleklereeee

ah canımm kıyamam, benim de canım bi yerde yemek yemeyi istiyo artık ama sen böle deyince tırstım, acep cıyaklar da bize yemeği zindan edermi ki kaydirigubbakcemile3 bu arada ben set halinde almıştım, ana kucağı puseti kangurusu çantası filen, geçenlerde paşayı durduramadım, mutfakta da işim var, misafir gelecek kek yapcam ,kanguruya yerleştirim de bari işimi öyle göreyim dedim, kanguruya yerleştirdim, ana o da ne bebek yok :1shok: benimkisi kangurunun içinde kayboldu :roflol::roflol: bi süre daha kullanamayız herhalde, şimdilik bi köşeye koyduk bekliyo baharda ancak kullanırız gibime geliyo :)

benim kız kanguruda da durmuyor bizde yemeğe faklan gidemiyoruz bir defa gidelim dedik sonra pişman olup eve aldık geldik ah ah her hafta sonu mutlaka yemeğe giderdik ve de vitrin gezmelerine nerdeeeeeeeeee anacım unuttuk artıkın

alt tarafa ince bi battaniye koysak?yükselmezmi ki?valla niyetim hem dısarı cıkabilmek hemde dediğin gbi mutfakta iş görmek.
cakılım erken merken ama dayanamıyorum artık.sürekli kucakta.bi dısarı cıkıoruz bebiş benm kucakta babası arabasını sürüo..makam arabası gibi arkaından dolstırıoruz hanımefendinin arabasını.korkuorum arabasına alısmaz die??ama hep arastırdığım sonuclarda henuz anne kokusunu şstermiş bebek.oyuzden bebek arabasına 4. aydan sonra daha rahat otrtabilrmişiz.bana şimdilik kanguru işimi görür gibi gelio??

yav biz ne zaman hastanyee yada sağlık ocağına gtsek uyuyakalıyo sıpa, cumartesi günü de günüm vardı, babası da geldi, evin ve diğer misafirin erkekleriyle onları küçük odaya attık, karılarla biz rahat oturalım diye, zaten ortalıkta bi sürü küçük çocuk geziniyodu, bebeme bişey yaparlar diye babasına verdim, sen bak dedim, amanin benm sıpa hiç uyanmamış gidene kadar, 1-2 saat sonra döndüm gittim dedim ver bi işim var, herif anladı emzircemi, getirdi geldi, amanin emzirem diyom uyuyo, zar zor emdi uyku sersemi, sonra geri götürdüm babasına, anam yine uyumuş, eve geldik uyandı, acep bu durumda ben dışarılarda fingirdeyebilirmiyim :roflol:

anacım o kangurunun neresindn kolumu sokcam neresine bebeyi oturctam karıştırdım ben o gün yav :roflol: bi de battaniye koyarsam benim kafa iyce karışır

anacım o kangurunun neresindn kolumu sokcam neresine bebeyi oturctam karıştırdım ben o gün yav :roflol: bi de battaniye koyarsam benim kafa iyce karışır

muhaha :roflol: aynenn bende cok karısık buldum ama artık kanduruya mecburum ve mahkumuma.s.

çakılcım geçmiş olsun dikkat et bebegine bulaşmasın damlacık yoluyla bulaşıyormuş maske fln tak mutlaka,ellerinide iyi bi dezenfektanla yıka canım...
kızlar benim kızda çok severdi ana kucagını oğlumda çok seviyor hatta huzursuzlanınca onun içine koydugumuz anda çıtı çıkmıyor anne karnında hissi veriyormuş...doktorumuz bişeyler as üstüne dikkatini çeksin dedi oyuncak aldım bide çıngırak alın buda dikkatini çekiyor...yumuşak aradım ama yok bebedorun var güzel bişe yumuşak degil ama...
bugun 2 aylık aşılarımızı yaptırdık pnomokok aşısınıda yaptılar 3 aşı oldu yavrum..sol kolundan sağ ve sol bacagından...şimdide kendi doktorumuza gitcez o da rotavirüs aşısını yapacak bi günde 4 aşı ama rotavirüs ağızdan damla şeklinde...
2 ay aşısına gitmeden önce bebeklerinizi yıkayın arkadaşlar çünkü 3 gün yıkayamayacaksınız haberiniz olsun...

çok çok geçmiş olsun çakılım.Allah acil şifalarını versin canımın içi.:1hug:a.s.

kızlar dün doktora gittim göğsüm için doktor baktı antibiyotik verdi.dağılırsa dağılır yok dağılmazsa göğsünün kenarından açar alırız dedi.off ya napcam bilmiyorum inşallah dağılır.hergün sıcak duşa girip ovalıyorum ve sık sık sağıyorum ve o canım sütü de döküyorum.valla içim gidiyo.doktor verme dedi çünkü.ve dün kayınvalideme bıraktım bebeğimi.napsa beğenirsiniz.uyanmış.ben uyanmaz yeni uyudu.işimiz 1 saate biter dedik ama hemen ardımızdan uyanmış.dünde bizimki sütçüden aldığı sütü kaynat sen sulandırıp ver bebeğe.Allah'ım yaa sinirden kıpkırmızı oldum.sıkı sıkı tembih ettim mama ver diye uyanırsa ama gitmiş süt vermiş yaa.neyse Allahtan sancılanmadı ama dedim ölsem de bitti artık yok sana bırakmak falan.hayır aynı evde yaşıyoruz mecbura kalıyorum bazen bırakmaya ama yok pekmez verecem yok süt verecem deli ediyo beni.ama dün bizimki biraz ağlayınca o da korktu.bi de bizimkiler kızdılar bayağı.neyse en çok canımı sıkan şu sütümü sağıp döküyorum ya acayip sinirim bozuluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…