kızlarr günaydınnn,iyi haftalar hepinizee ....a.s..
hafta sonu gıremdim.yanı gırdımde hemen okuyup cıkmak zorunda kaldım kız ağlamaya baslamıstı..nise..eşimle bebeğimle guzel bır hafta sonu gecırdık..hihoyyyt
elele es 910 bebek arabasını aldım kızlar.cumt gunu geldı.gercekten tam ıstediğim gıbı..hem ıstediğim tum ozellıkler var hem hafıf hemde cok ucuza buldum.155 e aldım ya saka gıbı.hala araba almayanlara tavsıye ederım mukemmel bır araba...
tab ıslatmaya cıkamadık daha ne yazık kii.sımdılık evın ıcinde dolaşıyor maleseff..kaydirigubbakcemile3
yeşimmerve üzüldüm canım yageçmiş olsuna.s. en kısa zamanda ıyılesır ıns..:Saruboceq:
merancım benım ayaklar normalde kıyafet konusunda bende cok sıkıntı cekıyrum.sadece 1 kot panyolan aldım doğuduktan sonra zayıflayana kadar onu gıyıcem ınat etttım almayacam baska bısı zayıflamam lazımm
günaydın kızlar , nasılsınız bakıyım ..................minik meleklerimiz nasıllar ??????????
ben çok hastayım farenjit oldum , ateşş , boğaz ağrısı , felakettim hafta sonu, uyuyup dinlenemedim de ................ yaw ne zaman eski muhabbetlere dönecez biz, valla çok özledim he
tünaydın milletmirmirmirmir ekim anneleri forumu cöküşte ne yazıksenağlama kimsecikler yok denecek kadar az kişi kaldık.nerdeeee o eski günler:çok üzgünüm:
cakılım biz burdayız ama sen destina olcay bızdık kajo phatosh ve daha niceleriniz yoksunuz
buarada dün hava cok gzldi dedk alalım bebişin arabasını yürüyüşe cıkalım.ama bebiş ne mümkün arabasında yatıcak.ağlıo zırzırben aldım kucağıma babada arabayı sürdü yazık.zaten babası sürsün die almısız o arabayı sonra acıktık biyere girip yemek yiyicez.siparişimizi verdik.ama bebek duruomu.allahım yıktı ortalığıbenneyaptımki..kucağıma alıorum olmuo.sallıorum olmuo zıplatıorum olmuo.ama restorant inlio kızımın gürültüsünden.dedik siparişi paket yaptıralım kalkalım.tam cıkarken calısan kadın geldi arkada mescitleri varmıs oraya gec emzir dedi.hadee bi daha bi telas bizde.gectim emzirmeye.bu seferde memeyi bırakmıuo.15 dk oldu yok 25 dk oldu yok.cok kızgın ya o sinirle bi cekio anlatamam..tabi buarada siparişler gelmiş bidaha gitmiş ısınmaya.neyse cıktık biz mescitten.oturduk masaya.bebişi arabasına yatırdım.hadi bidaha basladı bu.sebep?yattı die.yazık calısan kadın geldi aldı bebişi siz yiyin rahat rahat ben tutarım dedi de bişi anladım yemeğimden.(ya bu emzirmeden sonra sizinde karnınız cok acıkıomu bööle bi pazardı.snir etti beni. cocuk demek ömür törpüsü demek anladıma.s en güzeli kendi arabanla cıkmak.ağlarsa acarsın memişi arka koltukta emzirirsin.
azöncede lojmanın kantinine gittik kızımla.ilk defa ikimiz tek basımıza cıktık.ama yine kucakta.kollarım koptu hele merdven cıkarken.bende şimdi internetten kraftın kangurusunu aldım.bakalım 2 gün sonra gelicek.daha rahat ederim gibime gelio.alan veya kullanan varmı kanguru???rahat edermiyim???
alt tarafa ince bi battaniye koysak?yükselmezmi ki?valla niyetim hem dısarı cıkabilmek hemde dediğin gbi mutfakta iş görmek.
cakılım erken merken ama dayanamıyorum artık.sürekli kucakta.bi dısarı cıkıoruz bebiş benm kucakta babası arabasını sürüo..makam arabası gibi arkaından dolstırıoruz hanımefendinin arabasını.korkuorum arabasına alısmaz die??ama hep arastırdığım sonuclarda henuz anne kokusunu şstermiş bebek.oyuzden bebek arabasına 4. aydan sonra daha rahat otrtabilrmişiz.bana şimdilik kanguru işimi görür gibi gelio??
anacım o kangurunun neresindn kolumu sokcam neresine bebeyi oturctam karıştırdım ben o gün yav :roflol: bi de battaniye koyarsam benim kafa iyce karışır
günaydın kızlar , nasılsınız bakıyım ..................minik meleklerimiz nasıllar ??????????
ben çok hastayım farenjit oldum , ateşş , boğaz ağrısı , felakettim hafta sonu, uyuyup dinlenemedim de ................ yaw ne zaman eski muhabbetlere dönecez biz, valla çok özledim he
bizim sağlık ocağında 4 aşı yapılıyo koldan iki bacaktan bide ağızdan napceksek artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?