kızlar dün doktora gittim göğsüm için doktor baktı antibiyotik verdi.dağılırsa dağılır yok dağılmazsa göğsünün kenarından açar alırız dedi.off ya napcam bilmiyorum inşallah dağılır.hergün sıcak duşa girip ovalıyorum ve sık sık sağıyorum ve o canım sütü de döküyorum.valla içim gidiyo.doktor verme dedi çünkü.ve dün kayınvalideme bıraktım bebeğimi.napsa beğenirsiniz.uyanmış.ben uyanmaz yeni uyudu.işimiz 1 saate biter dedik ama hemen ardımızdan uyanmış.dünde bizimki sütçüden aldığı sütü kaynat sen sulandırıp ver bebeğe.Allah'ım yaa sinirden kıpkırmızı oldum.sıkı sıkı tembih ettim mama ver diye uyanırsa ama gitmiş süt vermiş yaa.neyse Allahtan sancılanmadı ama dedim ölsem de bitti artık yok sana bırakmak falan.hayır aynı evde yaşıyoruz mecbura kalıyorum bazen bırakmaya ama yok pekmez verecem yok süt verecem deli ediyo beni.ama dün bizimki biraz ağlayınca o da korktu.bi de bizimkiler kızdılar bayağı.neyse en çok canımı sıkan şu sütümü sağıp döküyorum ya acayip sinirim bozuluyo.
celencim vermek olmaz canım normal bi sertleşme olsa doktor antibiyotik vermezdi.öküz kalkmı el kadar bebeğe inek sütü vermiş:mymeka:al onu oracıkta boğ işteÇok üzgünüm çoook
ya eylülcüm ben bebişin ilk haftasından beri aynı seyi yasıorum.bazen cok süt birikio tas gibi oluo.sağmadan önce emziriyorum hala düğümse sağıp veriyorum cok şükür cemre ii.hepsini dökme be kuşum.ilk biraz sağ dök.sonra yine sağ onu ver.
günaydınlarrr....ahanda tükkanı acıyorum..nerdesınız milletttttt???????
kalkın gelin bakalımm.
destına nerelerde bılenınız var mıı?kac gundur yok hatun merak ettım.:uhm:
ben de bunu doğurur doğurmaz ikinci için çalışmaya başlayım diyorumv:asigim:
heheehehehkaydirigubbakcemile3 nerden buldun onu yaff.
hatırlıyorum o muhabbetı ama nasıl bulabıldın okadar sayfadan ..laelaelaelaelae
eee çakıll yok mu henüz bişiiikaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar
çıtırcım sana bişey sorucam yaa benimkide 1 ay 3 haftalık yani 50 günlük oldu ama prematüre biliyosunuzdur.agulara falan başlamadı henüz,bazen gözlerimize odaklanıp bakıyo sanki dikkatli dikkatli dinliyomuş gibi bazene hiççç oralı diil.sizinkiler nasıl merak ettim agular bugular başladımı.
yani diyorumki acaba düzeltilmiş yaş diyolarya normal doğumzamanındn mı sayıcaz 40 50 gün onu merak ett,im canım
hayır hayırrrr :1shok: aslaaaaaaaaaaaaaaaaa kötükedihüso o ben değilimmmmmmmmmmmmmmm :1shok: :1shok: KESİNLİKLE FOTOMONTAJJJJJJ :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?