2008 Ekim Anneleri

inanmıyorum ya hiç verilirmi böle bişey hemde sütçüden aldığı süt minicik yavruya verilirmi hiç iyiki sancılanmamış yavrucuk allah allah gelde emanet et bölelerine bebeni

yuhh sok oldum resmen:1shok:
amma cahül kaynanan varmış ya hayret doğrusu.. kendı anan uzak mı eylülcüm ya ??
yazık bebişeeee

cakılcım gecmiş olsun Allah acıl sıfalar versın canım.

celencım genelde bebişler arabada uyurlar ya hayret cok cadıymış senın velet vallaaklava:
sabah daha arabayla cıkmadık demiştim ya.yazdıktan sonra hava da guzel cıkarayım barı dedim cocugu.ıslattık yanı arabayıı..kızımın sesı cıkmadı arabayı.guneste actım yuzunu iyice,,ohhh..gezdık geldık.bana da iyi geldı vallahi..
arabayı soranlarrr!!!!!! bebişkobebe.com dan aldım. elele es 910 (pembişi süperr)

kzıım daha hıc babasıyla dışarı cıkmadı,,,,bu hafta sonu ve bayramda cıkıcaz ıns.sımdıye kadar sağlık ocagı,hastane ve gezmek için hep kendım cıkardım.arabayı alana kadar portbebeye koyuyordum.ınanılmaz ağır oluyor yurunmuyor ya.geberıyordum kolları kopuyordu.ama arabamız yok ve otobusle bıyere gıtmem gerektığınde mecburen kanguru ya da portbebesine koyucam yıne..

kangurunun cok rahat olduğunu bılıyorum.bızım yığenı kanguruyla az gezdırmedim..ama iklime henuz denemedım.zaten bacaklarının gelişimi için 3. aydan sonra kullanmak gerektı galıba.bı ara kaldrıdığım yerden cıkarım denemek ıstıyorum..

rota virüs aşısını yaptırdım geldim şimdi 130 ytl kızlar sağlık ocagındada yapılmıyor haberiniz olsun..
geçmiş olsun eylul doktorun neden oldunu söyledimi çünkü bende elimle sağıyordum ilk hafta yanlış sağıyormuşum süt kanalı zedelenip sertleşebilir demişti hemşire bi arkadaşım seninkide öyle olabilir mi aceba.sonra elektrikli sağma makinesi aldım ama kullanamadım doğru düzgün.oğluş emiyor sağacak süt kalmıyor ki bide bazı forumlarda sütünü sağıp donduruca fln atıyorlardı bende öyle düşünüp almıştım ama nerdeee o kadar süt...

öküz kalkmı el kadar bebeğe inek sütü vermiş:mymeka:al onu oracıkta boğ işteÇok üzgünüm çoook
ya eylülcüm ben bebişin ilk haftasından beri aynı seyi yasıorum.bazen cok süt birikio tas gibi oluo.sağmadan önce emziriyorum hala düğümse sağıp veriyorum cok şükür cemre ii.hepsini dökme be kuşum.ilk biraz sağ dök.sonra yine sağ onu ver.

celencim vermek olmaz canım normal bi sertleşme olsa doktor antibiyotik vermezdi.
Eylul sende o kaynanada ne dokunuyorsa onu ver tansiyonu varsa bol tuz,şekeri varsa bol tatlı,...

kızlar hafta sonu gazete okumussunuzdur muhtamelen...
ben kanımı donduran bır haber okudum belkı bılıyorsunuzdur bılmeyenlerlede paylaşayım dedim..

aydının nazılli ilçesınde bır hastanede 19 yasında bır anne adayı bebeğini doğurmak için gıdıyor. baya bır kılolu anne.bebekte 5 kıloymuş.
tabı bılıyorsunuz devlet hastanlerınde olene kadar normal doğumda ısrar edıyorlar.
neyse..
çocuğun bası gelmiş ama vucudu gememiş bı turlü..tabı hemen sezaryene almışlar.bu seferde baş gerı gelmemiş.e anne hayatı oncelıklı olduğu ıcın bebeğin başını kesmişler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nasıl oldum haberı okuyunca nefesım kesıldı,kanım dondu resmen...4 kılodan sonrası normalde sezaryendır..bebeği riske atmamak lazım. doktorlar nasıl boyle bişi yapabılıyorlar ınanamıyorum ya.yazık değil mi o anneye babaya heba olan daha gozlerını acamadan doktor kurbanı olan güzelim bebeye..senağlama
canım cok yandı cok....annelık gercekten zormuşş...benneyaptımki

yaa zaten o doktor ve görevliler hakkında soruşturma açılmış, bence olayda ihmal var, hatta kasıt bile var bence, göz göre göre sen sezeryan doğurtma illa normal doğurtmakta ısrar et sonra kadın doğuramasın ve sezeyrana al . sonra bebenin başını geri sokamayınca da kafasını kes, cinayet resmen. yapmışlar zaten yapacaklarını, yapılabilecek en son mantıklı şey annenin hayatını kurtarmak olmuş, olan olmuş artık anne kurtulsa kurtulduğuna sevinebilecekmi sanki, allah akıl fikir versin, o anneye babaya da sabır versin inşallah

günaydınlarrr....ahanda tükkanı acıyorum..nerdesınız milletttttt???????
kalkın gelin bakalımm.
destına nerelerde bılenınız var mıı?kac gundur yok hatun merak ettım.:uhm:

günaydınlarrr....ahanda tükkanı acıyorum..nerdesınız milletttttt???????
kalkın gelin bakalımm.
destına nerelerde bılenınız var mıı?kac gundur yok hatun merak ettım.:uhm:

günaydın kızlar

çıtırcım sana bişey sorucam yaa benimkide 1 ay 3 haftalık yani 50 günlük oldu ama prematüre biliyosunuzdur.agulara falan başlamadı henüz,bazen gözlerimize odaklanıp bakıyo sanki dikkatli dikkatli dinliyomuş gibi bazene hiççç oralı diil.sizinkiler nasıl merak ettim agular bugular başladımı.
yani diyorumki acaba düzeltilmiş yaş diyolarya normal doğumzamanındn mı sayıcaz 40 50 gün onu merak ett,im canım

canım benımkıde öyle dıkkatlıce dınklıyor konuşulduğu zaman bazende dediğin gıbı oralı olmuyor.hepimizin bebeklerı oyledır emınım..bazen değişik sesler cıkarıyor ama tam anlamıyla aguluyor dıyemem..henuz erken zaten 3. aydan sonra başlar dıye bılyorum ben..

ben de bunu doğurur doğurmaz ikinci için çalışmaya başlayım diyorumv:asigim:

muhaha muhaha:roflol::roflol::roflol:
hadilülülülülülü hadilülülülülülü
12,05,2008 de yamıs bunu cakılım

ya 100. sayfadan basladım bi okuyim dedim ne güzel günlermiş:))gözlerim dolu dolu okuyorum.günlük gibi:))

Son düzenleme:
heheehehehkaydirigubbakcemile3 nerden buldun onu yaff.
hatırlıyorum o muhabbetı ama nasıl bulabıldın okadar sayfadan ..laelaelaelaelae
eee çakıll yok mu henüz bişiiikaydirigubbakcemile3

hayır hayırrrr :1shok: aslaaaaaaaaaaaaaaaaa kötükedihüso o ben değilimmmmmmmmmmmmmmm :1shok: :1shok: KESİNLİKLE FOTOMONTAJJJJJJ :lepi:

günaydınlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr

benim kızım dün ilk defa biraz biraz sesler çıkardı gülerken agucuklar falan bayıldık babasıyla o kadar tatlı oldu ki ondan sonra çıkarmadı tabi o sesleri ama sanırım küçük kızım minik kuzum agulama alıştırmaları yapıyor

sizinkilerdeki değişiklikler ne

Beyazzambak benim kide ağu yapıyo ama çok fazla değil arada, yanlız benim ki çok hareketli galiba bu çoçuk kilo tutmucak böle giderse ....babasıda çoçuykken böyleymiş...bide oğlum göbek fıtığı oldu çoçuk cerrahına gösterdik korkmayın dedi önemli olan çapıymış bizim ki normal boyuttaymış geçeçek bişiy dedi endişelenmeyin dedi...birde verem aşısı olsuk 1 hafta oldu kabuklanmadı ya, yaptıran oldumu ne zaman kabuklancak bu?

selam kızlar.bikaç gündür giremedim yine.oğluma verem aşısı için hastaneye gittiğimizde dr.kakasını yeşil,cıvık ve sümüksü buldu.tahlil istedi.ve mikrop çıktı kakada.10 günlük bi ilaç tedavisi verdi.5 gündür şurup içiyo.şimdi biraz daha iyi gibi kakası.ne biliim ben onu normal kakası sanıyodum.şimdiye dek hiç katı olmadıki.yavrum sanki daha rahat uyuyo artık.sıkıntı yapıyodu herhalde ona:çok üzgünüm:

benim oğlanda yaklaşık 10-15 gündür gülücükler atıyo.ama bikaçgündür gülerken seslerde çıkarıyo.karşısına geçip konuşurken resmen katıla katıla gülüyo.agu da diyo.onu yememek için kendimi zor tutuyorumcokacimcoook

heheehehehkaydirigubbakcemile3 nerden buldun onu yaff.
hatırlıyorum o muhabbetı ama nasıl bulabıldın okadar sayfadan ..laelaelaelaelae
eee çakıll yok mu henüz bişiiikaydirigubbakcemile3

valla bi bakiim eskilere nostalji olsun dedim 100den basladım.cok güzel yaasenağlama
bizim cemre bebekte 1 jaftadır aguluyo.özellkle aksamları keyfi yerindeyse babaya cilveleşiyohihoyyyt ama ben 3 haftadır alıstırma yapıorum.hatta annemler ne anlar dedi ama meyvelerini topluyoruz erken erkenkaydirigubbakcemile2

anacım benimkisi dün ilk defa agu der gibi oldu, sevip öptüğüm zamanda da gülümsemeye başladı, ama gülümseme her zaman olmuyor, birkaç defa gördüm, bazen sevip okşasam da konuşsam da bazen bana pas vermiyor, kendi halinde takılıyor, şimdilik gözlemleyebildiğim gelişmeler bu kadar,

hayır hayırrrr :1shok: aslaaaaaaaaaaaaaaaaa kötükedihüso o ben değilimmmmmmmmmmmmmmm :1shok: :1shok: KESİNLİKLE FOTOMONTAJJJJJJ :lepi:

anladığım kadarıyla küçük çakıl yimiyo artık,:roflol:aynen canım aynı duyguları paylaşıyoruz, bn de bunun arkasından hemen doğuruceydim sözde, şimdi küçük ibolya yemiyokaydirigubbakcemile3

kıslar ahanda ben geldim görümcemlerdeyim
dün kırk döktük ve kocişim sözünü tuttu bizi gezmeye götürdü oğluşum da bilmiş gibin pusetin içinde hiç huysuzluk yapmadı ne zaman dönüşe karar verdik ağlamaya başladı ama sonra arabaya binince tekrar uyudu
ne yapcaz bilmiyom zaten istanbula gelirken de yol boyu uyumuştu arabayı çok seviyoo bu çocuk ya gece yarısı araba diye tutturursa

bu arada şimdi emzirdim oğluşu koydum ana kucağına ama canım sıkkın benim büyük çok süt gelen göğsüm iflas etti biraz önce emzirirken ondan başladım bi de dolmuş ki ağzına layıktı paşamın ama iki emdi bi baktım ağzı kan revan içinde çok üzüldüm zavallı yavruşum annesi yüzünden kan emdi sonra hemen ağzını temizledim ama giden gitmiştir
üff şimdi yara geçene kadar ordan emziremicem inş sütüm çekilmezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…