2008 Ekim Anneleri

anacım kan geliyo derken meme ucunmu çatladı yoksa göğsünün içindenmi kan geliyo :1shok: mademki o göğsünü bi süre emzirmeyecen o zaman sürekli göğsünü sağ, o zaman sütün çekilmez kanımca, geçmiş olsu n anacıma.s.

KIZLARRRRRRRRR

Selam uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım bana kızgınmısınız???Ama inanın arayanlar bilirler internet bağlantım olmadığından yazamadım haberlerimi aldığınızdan eminim CELEN' im ve de BIZDIK' ım aramışlardı onlara iletmiştim sizlerede haber vereceklerdi geçmişi okuyamıyorum maalesef haberim ulaşmıştır mutlaka...Neyse şimdilik eğer yine gitmezse internet oldu az önce bende hemen yazayım dedim ben iyiym çok şükür kızlar bebeğimde hamdolsun iyi gazımızın dışında sorunumuz yok şükürler olsun ama zaten o gazda bize fazlasıyla yetiyor geçen prş ödümü patlattı hiç susmadan ağladı ya kızlar tabi bende onla beraber dün gece saat başı kalktı gece uykularımız fena şimdi de kıpraşıyor heran uyanabiler sizlerden naberler ya yazın kıslar valla hepinizi acayip özledim bu arada oğlum 23 ekim de dünyaya geldi zorla terazi yaptım çocuğu inadı tutunca yaramazlık yapınca akrep kırması diye seviyos...Epudiral sezeryanla dünyaya geldi hayatımın anlamı herşeyim böceğim balım doğum harikaydı çok şükür sorunsuzdu doğurmayan kalmamıştır heralde ay nasıl acele yazıyorum anlatamam size bu arada oğluşum 3370 gr ve 49 cm doğdu...Bunu bir göndereyimde yazarım yine ben burdayım yazın kıslar bende bu arada bir yamek yiyiyp geliyorum

abooooooooo hoşgeldin yav, sen nerelerdeydin, bi an mesajnı görünce bu kim yav dedim, unutturdun kendini ay, allah bebeciğine sizlerle birlikte uzun hayırlı ömürler versin inşallah, pek de güzel doğmuş kerata, benimki gibi minnacık diil, senin hesap biz de zorla terazi yaptık kaydirigubbakcemile3

OK6872 miiii bu da kım tanımıyoruzzz:dilcikar:

benım kızımm da onunla konusunca resmen guluyor ya kıyamam ben ona ve aguya benzer sesler cıkarıyor kuzum hemen dayanamayıp sarılıyoruym daha fazla gulemıyor cocuk ne olduğunu sasıyorr:asigim:

benimki çok fazla sarılıp sevdimmi sıkılıyo, sert çucuk canımmmmmmmm sırnaşık şey

fatoşum geçmiş olsun canım, rabbim acil şifa versin bebişine...............

ibolyacım hakkat yimiyo hee e:)))

celenim valla eski günler güzeldi yaa, ne kadar heyecanlı, ne kadar evhamlıydık di mi , bak valla şimdi ben de bi tuhaf oldum ağlayacam ((

olcayım hoşgeldin , nerelerdesin , gel arada özlettin kendini, kıskançlık krizlerin bitti di mi, koca moca valla hepsi boşmuş , varsa yoksa bebişim benim için

Hım yemeğimizi yedik geldik 1 tabak makarna yedim kızlar ya ohhhhhh yanında da 1,5 bardak kocaman su bardağıyla ohhhhhhhhh ayran unutmasmda bir şekere baksam 1 saat sonra demek beni unuttun çıtırım he ya sen ibolya gelirsem oraya çıtır çıtır yerim ikinizide karışmam he

benim kızım sizin bebişlerin ablası ya biz alfabeyi öğrenmeye başladık teyzeleri ........... şimdi A harfindeyiz çeşit çeşit A diyoruz bizi taklit edip söylüyor sonra da gülüyor sıpam :)

merancım benimki elimle wsağdığım için değil canımın içi.benim tahminim hani eylül ilk doğduğunda sağ göğsümü veremiyodum ya.benim tersime geliyodu o da alamıyodu.taa ilk günlerden biriken süt olsa gerek.1 aydır veriyorum ikimizde alıştık ama demekki geçmişten biriken süt kalıntısı olsa gerek.antibiyotik verdi ve eğer dağıtmazsa gel göğsünün kenarını açalım dedi doktor canım.

he valla ÇAKILI' ım sorma laf aramızda oğlum herşeyim gı arada bi aklıma geliyo gene ama öyle deli saçmalıkları yapmıyom pek... şimdi oğlum herşeyimmmmmmmm

edhak göğsün yara mı yoksa ibolyanın dediği gibi göğsünün içinden falan gelmesin dikkat et canım yaa.hem sen de benim gibi yap.elektrikli sağma makinesiyle sağıyorum.elimle yapayım dedim göğsümü morarttım.

hoşgeldin fatoşçum konuşmayalı nasılsın canım yaa.valla bizde merak içinde ekim analarının geri kalanlarını bekliyoz.destina firar etti bu arada

kızım 2,5 aylık oldu teyzesi ........ben de bugün rotavirüsü aşısını yaptırdım

edhacım sana da geçmiş olsun taksit taksit okuyorum kusura bakmayın , bişeycik olmaz sağ sütünü 1-2 gün geçer

eylül ve phatosh geçmiş olsun anacım ikinize de ay arada bi benimde göğsüm fena kızlar sızlıyo çok ve bid eböyle sanki oynayan bişeyler var böyle elime geliyo biriken sütlermi meme dokusu mu ay ne bileyim ürküyorum veseveseliyim ya ben aklıma kötüşeyler geliyo bak merak ettiniz beni bunca zaman ne merak ettiyseniz başınızı dinlediniz işte bakın evham kurdunuz geri geldi işte sütten mi öyle hissediyom memşleri sizinkilerde öylemi bööle bişeyler varsanki dolu dolu hadi bakem yazın cevap

benim kızım 1 hafta sonra 2 aylık olacak.sen sesler çıkarmaya başladı deyince heyecenlandım.bizimki sadece kusmak için ses çıkarıyo.bu arada sütü çok olup akan var mı aranızda yaa.valla benim hiç öle olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…