kıslar ahanda ben geldim görümcemlerdeyim
dün kırk döktük ve kocişim sözünü tuttu bizi gezmeye götürdü oğluşum da bilmiş gibin pusetin içinde hiç huysuzluk yapmadı ne zaman dönüşe karar verdik ağlamaya başladı ama sonra arabaya binince tekrar uyudu
ne yapcaz bilmiyom zaten istanbula gelirken de yol boyu uyumuştu arabayı çok seviyoo bu çocuk ya gece yarısı araba diye tutturursa
bu arada şimdi emzirdim oğluşu koydum ana kucağına ama canım sıkkın benim büyük çok süt gelen göğsüm iflas etti biraz önce emzirirken ondan başladım bi de dolmuş ki ağzına layıktı paşamın ama iki emdi bi baktım ağzı kan revan içinde çok üzüldüm zavallı yavruşum annesi yüzünden kan emdi sonra hemen ağzını temizledim ama giden gitmiştir
üff şimdi yara geçene kadar ordan emziremicem inş sütüm çekilmezz
merhaba arkadaşlar, bebeğinizin kaç aylık olduğu bölğmğnğ aşağıya nasıl eklediniz acaba?
KIZLARRRRRRRRR
Selam uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım bana kızgınmısınız???Ama inanın arayanlar bilirler internet bağlantım olmadığından yazamadım haberlerimi aldığınızdan eminim CELEN' im ve de BIZDIK' ım aramışlardı onlara iletmiştim sizlerede haber vereceklerdi geçmişi okuyamıyorum maalesef haberim ulaşmıştır mutlaka...Neyse şimdilik eğer yine gitmezse internet oldu az önce bende hemen yazayım dedim ben iyiym çok şükür kızlar bebeğimde hamdolsun iyi gazımızın dışında sorunumuz yok şükürler olsun ama zaten o gazda bize fazlasıyla yetiyor geçen prş ödümü patlattı hiç susmadan ağladı ya kızlar tabi bende onla beraber dün gece saat başı kalktı gece uykularımız fena şimdi de kıpraşıyor heran uyanabiler sizlerden naberler ya yazın kıslar valla hepinizi acayip özledim bu arada oğlum 23 ekim de dünyaya geldi zorla terazi yaptım çocuğu inadı tutunca yaramazlık yapınca akrep kırması diye seviyos...Epudiral sezeryanla dünyaya geldi hayatımın anlamı herşeyim böceğim balım doğum harikaydı çok şükür sorunsuzdu doğurmayan kalmamıştır heralde ay nasıl acele yazıyorum anlatamam size bu arada oğluşum 3370 gr ve 49 cm doğdu...Bunu bir göndereyimde yazarım yine ben burdayım yazın kıslar bende bu arada bir yamek yiyiyp geliyorum
OK6872 miiii bu da kım tanımıyoruzzz:dilcikar:
benım kızımm da onunla konusunca resmen guluyor ya kıyamam ben ona ve aguya benzer sesler cıkarıyor kuzum hemen dayanamayıp sarılıyoruym daha fazla gulemıyor cocuk ne olduğunu sasıyorr:asigim:
rota virüs aşısını yaptırdım geldim şimdi 130 ytl kızlar sağlık ocagındada yapılmıyor haberiniz olsun..
geçmiş olsun eylul doktorun neden oldunu söyledimi çünkü bende elimle sağıyordum ilk hafta yanlış sağıyormuşum süt kanalı zedelenip sertleşebilir demişti hemşire bi arkadaşım seninkide öyle olabilir mi aceba.sonra elektrikli sağma makinesi aldım ama kullanamadım doğru düzgün.oğluş emiyor sağacak süt kalmıyor ki bide bazı forumlarda sütünü sağıp donduruca fln atıyorlardı bende öyle düşünüp almıştım ama nerdeee o kadar süt...
fatoşum geçmiş olsun canım, rabbim acil şifa versin bebişine...............
ibolyacım hakkat yimiyo hee e:)))
celenim valla eski günler güzeldi yaa, ne kadar heyecanlı, ne kadar evhamlıydık di mi , bak valla şimdi ben de bi tuhaf oldum ağlayacam((
olcayım hoşgeldin , nerelerdesin , gel arada özlettin kendini, kıskançlık krizlerin bitti di mi, koca moca valla hepsi boşmuş , varsa yoksa bebişim benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?