eylül ve phatosh geçmiş olsun anacım ikinize de ay arada bi benimde göğsüm fena kızlar sızlıyo çok ve bid eböyle sanki oynayan bişeyler var böyle elime geliyo biriken sütlermi meme dokusu mu ay ne bileyim ürküyorum veseveseliyim ya ben aklıma kötüşeyler geliyo bak merak ettiniz beni bunca zaman ne merak ettiyseniz başınızı dinlediniz işte bakın evham kurdunuz geri geldi işte sütten mi öyle hissediyom memşleri sizinkilerde öylemi bööle bişeyler varsanki dolu dolu hadi bakem yazın cevap
ibolya nereye yazıyoruzkine? :)
Hım yemeğimizi yedik geldik 1 tabak makarna yedim kızlar ya ohhhhhh yanında da 1,5 bardak kocaman su bardağıyla ohhhhhhhhh ayran unutmasmda bir şekere baksam 1 saat sonra demek beni unuttun çıtırım he ya sen ibolya gelirsem oraya çıtır çıtır yerim ikinizide karışmam he
benim kızım 1 hafta sonra 2 aylık olacak.sen sesler çıkarmaya başladı deyince heyecenlandım.bizimki sadece kusmak için ses çıkarıyo.bu arada sütü çok olup akan var mı aranızda yaa.valla benim hiç öle olmadı.
olcaycım ozelttınn amaa valla napalımmyerimseniben neysekı ıyımişsinnnizz derıncık ve senn:1hug:
iklimm ıhhh uhhhh dıyee sesler cıkarıyor bıde resmen an--neeee dıyor cocuk yaa her duyan aaa anne dıyor diooo..bneımde cok hoşuma gıdıo annemmm dıorum o ann--nee dıyınce.evet konuması ımkansız ama cıkardığı ses annn-neeşutarafagitti canım benım yaa.kıyamaszzz annesı yavrusuna.:asigim:
pnömokok asısını naptınız kızlar? 2. ayda olması sart değilmiş.artık devlet yapıyormuş beleşş yaptıranlar varr.bızım 2. ayın sonunda verem ve karma var pnomokok ılk doz ne zaman yaptırcanızz:uhm:
slm kızlar birazcık geçmişi okuyabildim.malum bizim zıpr uyanır korkusu.olcayıııııımmmmmmm hoşgeldim yaaa ösledikkkk.ben de şekrimi hiç ölçmedim acaba normale dönmüşmüdür.eylülcüm fatoşcum geçmiş olsun.çıtırcım verem aşısı için aralığın 12 sine gün verdiler.pnömokok aşısı nezaman ve de sağlık ocağında mı yoksa devlet hastanesinde mi yapılacak acaba.haaa bir de hani devit3 veriyozya nezamana kadar vercez.kardeşime dr u 1 yaşına kadar demiş.sizin dr lar ne dedi ben sormaya unuttum benim dra.öpüyorum sizi gazsız veee boool sütlü saatler dilerim
merhabalar olcay hoşgeldin
olcay diyorum çünkü ensevdiğim ismlerden biri canım ablamın ismi çünkü
çıtır benim kız da resmen anne diyo gibi sesler çıkarıyo kızcağızım anlamını bilmeden söylese de babamız çok kıskanıyo niye sende susuyo niye sana gülüyo ve de niye annnnhepsini korusun inşallahe diye sesler çıkarıyo diye ama çok şirinler ya ne kadar masumlar kıyamam hiç birine allah
ibolya bebeğin ne kadarlık olduğunun alt kısma geçmesi için doğum tarihini nereye yazıyoruz?
bıze de 1 yasına kadar dedıler once ama benım kızın kemık gelişimi cok ıyıymiş maşallahbuyuzden bıngıldağı cok acık değil.erken kapanma ıhtımalı var oyuzden sanırım 3. aydan sonra devit3 ü kesıcem ben.erken kapanırsa zeka gelişimini etkılıyor cunku.cok onemli. mutlka kontol ettrın bıngıdakları,iona gore devit3 e devam edın..yerimseniben
zambakcım esımde an-nee dıyor dıyo sureklı.bende kzdırıyorum onu ann-ne dedi once dıekaydirigubbakcemile3
ılk doğduğunda babasına benzetmişitm ama sımdı tıpkım bana benzıyo kızım yaaa. junıor çıtırımm benimmm:asigim:
bana benzediği için uzuluyor musun,sana mı benzemesını ısterdın vs. soruyorum yooo ne guzel sana benzedi işte vs.. dıye cevap verıyor. halınden mutlu..kızla cilveleşiyo akşamarı oda gulucukler sacıoobabişine koklaşıolar bı guzell:asigim: canlarım benımm.. bebek olunca daha bı guzel oldu hersyy:ecrin_bebek:
el kadar bebeyi nasıl ayakta sallıosunuz yaff?????
baslıcam haa ben gittim kıllatmısınız sayfaları yine..olcaaaayyy canımın içiiii hoşgeldin leenn.iiki geldin.toplanıyozmu ne:))
DESTİNAAAAAAAAAAAA nirdesin bacıııımmm???
cıtırım benm beişte ann nnee dio demekki bu dönemn özlliği.
ya senn kızlz benmki aynı gidio.bnm yazıcaklarımı yazıon hep.cemrede ilk doğduğunda aynı babasıydı.şimdi bir döndü bana herkes hayret edio..kaşları benm alınmadan önceki hali.
bıngıldak olayımız bile aynı len.bzmde erken kapanıcak gibi..ve dediğin gibi cok önemli bir konu.kızlar arada sizde yumusak hareketlerle bakın bıngıldaklara..
şöyle oluyor canım, yavrucak uykulu gözlerle mızıklanır, elini gözüne yüzüne götürür, aç değildir, altı temizdir ve de uzun zamandır uyumamıştır. memede uyumuştur ama koyduğun yerde saçma bir sebepten (yükselen tv sesi, öksürük vs) uyanmıştır. ana kucağında tıngırdatma, kucakta sallama falan işe yaramamıştır. ayağa ince bir yastık alınır ve yavru sallanırken uyuyakalır.
bu arada bel ve bacaklarda oluşan ağrılar görmezden gelinir.
ee napcen son çare .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?