2008 Ekim Anneleri

Cenaze arabası şöförü bir kıza seslenmiş: "hişşşt kız gelsene arabayla gezelim" kızda: "hadi ordan be diyince adam: "sen ne diyorsun be millet bu arabaya binmek için ölüyor ölüyor "...:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bizim kanguruda geldi bugun.rahat gibi ama kafa cok sallnıo caresi varmı len ibolya bacısı??

ibolya
minik böceeeeeeeeeeeeeeem
sen bunu nasıl yazdın de bakem bana bi bende yazıcam..

ya kızlar ben kanguruya koymaya korkuyorum.koysam bişi olmaz demi ya.bizimki 1 hafta sonra 2 ayını bitiriyo.ona göre bişi deyin.bu arada bizim takvimimiz gitti.ticker shack da yanıt vermiyo.siz nerden yaptınız kızlar

canım teşekkürler senin tarifinle yaptıma.s.

kızlar ya bu pazar birilerine bebek bakmaya gittik bebek 18 günlük olmuş ve henüz 100gr. almış bebiş kuş kadar kalmış :1no2ğluşumla bana nazar ettiler bol bol yeten sütümden ikigündür bihaber çok azaldı ve gögüs uçlarım yeniden çatladı:1no2: ben kesin nazarları değdi diyorum bizim oğlan bir ayda 1500gr aldı diye söylemiştik hayret ettiler :1shok:hiçte maşallah falan demediler saedece anne sütümü alıyo mama falan veriyomusun dediler ben nazara çok inanırım acaba bunun bir çaresi varmıCADIARZU

ibolya
minik böceeeeeeeeeeeeeeem
sen bunu nasıl yazdın de bakem bana bi bende yazıcam..

kıskancık karı :1closedeyes: :dilcikar: neyse hadi dayanamadım tarif edicümmm,
kullanıcı paneli-profili düzenle-kişisel rütbe yerine ne yazceksen yaz, bu arada ben de deiştirüyüm rütbemi :1closedeyes:

ya kızlar ben kanguruya koymaya korkuyorum.koysam bişi olmaz demi ya.bizimki 1 hafta sonra 2 ayını bitiriyo.ona göre bişi deyin.bu arada bizim takvimimiz gitti.ticker shack da yanıt vermiyo.siz nerden yaptınız kızlar

şekerim ben her zaman koymuyorum ama zararı olup olmyacğını da bilmiyorum, bi araştıralım bakalım fisfisfis

okuyup üfle anacım, naazar duası filen vardır onu oku bakalım faydası olur

mersi boku ibolyacıma.s.
yeşimcim nazara bir ayetel kürsi bir felak birde nas okuyorum ben.okumadaan önce "niyet ettim kızımın kem gözlerden yakıcı gözlerden nazarlardan arınması için" die niyet ediyorum.bittikten sonrada "allahım gördüğüm görmediğim bütün kötülüklerden kızımı ve beni koru" die dua edip kızımı üflüyorum.allaha emanet hepsi.:Saruboceq:

pek bi alentirikli gördüm seni anacım, boku moku, fransızca takılıoruz maşallah kaydirigubbakcemile3

günaydınnnlarr hanımlar...:ecrin_bebek:
malum bayram yaklaştı ben emizlik işine giriştim bugün..yastıkları fılan boşlattım pamuklarını kabartiim accıkk..perdeler yıkanıcak camlar sılınıcek,,,,,,, falan fılann bırsürü iş işte bilirsiniz.... yavas yavas yapiim hafta sonuna kadar.hihoyyyt

hala kılo veremedım ne giyicemm bayramda yaa:uhm:
cayda fılan sekeri kestım artık.ekmekte sadece kahvaltıda 1 dılım yıyorum.bol su ıciyorum zaten .yakında veririm herlade artık dıkkat etmeye başladım napiimmbenneyaptımki
öyle sut olsun dıye yıyıp durmucam yeterrrrr

yeşimcim allah nazarlardan saklasın bebişini canım benım....sutünle kal inş..:1hug:

kızlar destınanın tel kımdeydı bı arasak mı 1 hafta oldu nerdeyse yaff haber yok..:uhm
:

en son kasım 25 te girmiş hatun siteye. 8. gün bugün bak iyiicee mark ettiim şimdikkk

good morning len ekim annişleri ve pamuk bebişleri
cıtırım bende merak ediyprum destinayı sanırım bende vardı tel.ariim birazdan..

günaydınlarrrrrrrrr.....................çalışmaya başlayan bi ben miyim yaaa , özledim ben bebişimi :çok üzgünüm: sabah da öyle şekerdi , öyle şebeklikler yapıyordu ki Şeniz

evet cakılcım sanırm bıtek sensın.başka kımse calışmaktan bahsetmedi cunkum..:ecrin_bebek:

Herkese merhaba kizlar bu gun benim dogum gunum su kazanin adresini verin galiba bir okuz gondermem gerekecek gibi geliyor cunku sanirim unuttu zaten balik hafizali aksam yediginden haberi yok neyse kendimi hazirliyorum cok sogukkanli davranacagim ve asla hatirlatmayacagim vakti ve zamani geldiginde ben ona gosteririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…