kızlar bu arada benim dahil bir çok arkadaşın cetveli kaybolmuştu, ama bazı arkadaşların cetveleri duruyordu. ben daha evvel cetvelimi baby child age bölümünden yapmıştım. o sayfa uçmuş. şimdi breastfeeding (emzirme) ve angel remembrance ("melek hatırası" diyebiliriz, melek olan bebekler için) sayfaları aktif. aynı şekilde doğum tarihi girereseniz cetvel oluşturuyor. ben emzirme sayfasından yaptım.
bizim kanguruda geldi bugun.rahat gibi ama kafa cok sallnıo caresi varmı len ibolya bacısı??
ibolya
minik böceeeeeeeeeeeeeeem
sen bunu nasıl yazdın de bakem bana bi bende yazıcam..
iyi akşamlar takvimim olmuş mu bakalım
ya kızlar ben kanguruya koymaya korkuyorum.koysam bişi olmaz demi ya.bizimki 1 hafta sonra 2 ayını bitiriyo.ona göre bişi deyin.bu arada bizim takvimimiz gitti.ticker shack da yanıt vermiyo.siz nerden yaptınız kızlar
canım teşekkürler senin tarifinle yaptıma.s.
kızlar ya bu pazar birilerine bebek bakmaya gittik bebek 18 günlük olmuş ve henüz 100gr. almış bebiş kuş kadar kalmış :1no2ğluşumla bana nazar ettiler bol bol yeten sütümden ikigündür bihaber çok azaldı ve gögüs uçlarım yeniden çatladı:1no2: ben kesin nazarları değdi diyorum bizim oğlan bir ayda 1500gr aldı diye söylemiştik hayret ettiler :1shok:hiçte maşallah falan demediler saedece anne sütümü alıyo mama falan veriyomusun dediler ben nazara çok inanırım acaba bunun bir çaresi varmıCADIARZU
mersi boku ibolyacıma.s.
yeşimcim nazara bir ayetel kürsi bir felak birde nas okuyorum ben.okumadaan önce "niyet ettim kızımın kem gözlerden yakıcı gözlerden nazarlardan arınması için" die niyet ediyorum.bittikten sonrada "allahım gördüğüm görmediğim bütün kötülüklerden kızımı ve beni koru" die dua edip kızımı üflüyorum.allaha emanet hepsi.:Saruboceq:
evet cakılcım sanırm bıtek sensın.başka kımse calışmaktan bahsetmedi cunkum..:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?