Herkese merhaba kizlar bu gun benim dogum gunum su kazanin adresini verin galiba bir okuz gondermem gerekecek gibi geliyor cunku sanirim unuttu zaten balik hafizali aksam yediginden haberi yok neyse kendimi hazirliyorum cok sogukkanli davranacagim ve asla hatirlatmayacagim vakti ve zamani geldiginde ben ona gosteririm
Herkese merhaba kizlar bu gun benim dogum gunum su kazanin adresini verin galiba bir okuz gondermem gerekecek gibi geliyor cunku sanirim unuttu zaten balik hafizali aksam yediginden haberi yok neyse kendimi hazirliyorum cok sogukkanli davranacagim ve asla hatirlatmayacagim vakti ve zamani geldiginde ben ona gosteririm
günaydınlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
doğum günün kutlu olsun sarilal nice mutlu yıllara inşallah allah sağlıklı ömürler versin
ibolya bende çalışmayı düşünmüyorumbenim doğum iznim bitti dilekçe verdim ücretsiz izin için
kızlar ya acil bişey soracam cevap verin lütfen doktora gidecem yoksa kızım 3 gündür falan çok az emiyor önce memeden düşmeyen kız şimdi almıyor 3-4 saatte zorla veriyorum ve 3 dakikadan fazla emmiyor kakasını da son 10 gündür 2-3 günde bir yapıyor doktora mı götürmeliyim normal olabilir mi bu
günaydınlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
doğum günün kutlu olsun sarilal nice mutlu yıllara inşallah allah sağlıklı ömürler versin
ibolya bende çalışmayı düşünmüyorumbenim doğum iznim bitti dilekçe verdim ücretsiz izin için
kızlar ya acil bişey soracam cevap verin lütfen doktora gidecem yoksa kızım 3 gündür falan çok az emiyor önce memeden düşmeyen kız şimdi almıyor 3-4 saatte zorla veriyorum ve 3 dakikadan fazla emmiyor kakasını da son 10 gündür 2-3 günde bir yapıyor doktora mı götürmeliyim normal olabilir mi bu
ya zambak gittiysen bana da haber ver.ben de size danışacaktım.eylül 2 gündür kakasını yapmıyo.çok canım sıkılıyo.bu arada mamadandır diye sinirlenip verdim sağ göğsümü.sağıyorum öle sarartı falan yok.iltihaplı olsa 3 gündür gece gündüz sağdığım sütte en azından bir parça sarartı olurdu.ama şu kakasını yapamamasına şaşırdım.zeytinyağ verdim 1 tatlı kaşığı,badem yağı verdim.poposuna zeytin yağıyla tampon yaptım ama yok.yavrum 2 gün oldu daha kaka falan yapmadı.gözüm öylee kıçında.bi zırt dese hemen açıyorum ama yok hiç bişi.napsam yaa.zambak lütfen doktordan gelir gelmez haber ver canım ya.bu arada geçmiş olsun canımcım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?