2008 Ekim Anneleri

benneyaptımki
:enbuyukkk: intikam soğuk içilen bir şerbettir":enbuyukkk:
doğumgünün kutlu vede mutlu olsun canım.iiki doğmussun. a.s.Şeniz

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIMCIM ....................................Soğuk kanlı davranabilecen mi :1no2: ben asla beceremiyorum , ille de suratım sallanıyor hissettiriyorum bişeylerin yanlış olduğunu , aslında intikam soğuk yenen bir yemekmiş ama gel gör ki bende sabır yok

kötükedihüsoSagol canim ben o serbeti hem isitip hem sogutup koyacam onun onune simdi erkek kardesi mesaj cekti kutladi saka gibi hersene kutlar neyse gayet sakinim

günaydınlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr

doğum günün kutlu olsun sarilal nice mutlu yıllara inşallah allah sağlıklı ömürler versin

ibolya bende çalışmayı düşünmüyorumbenim doğum iznim bitti dilekçe verdim ücretsiz izin için

kızlar ya acil bişey soracam cevap verin lütfen doktora gidecem yoksa kızım 3 gündür falan çok az emiyor önce memeden düşmeyen kız şimdi almıyor 3-4 saatte zorla veriyorum ve 3 dakikadan fazla emmiyor kakasını da son 10 gündür 2-3 günde bir yapıyor doktora mı götürmeliyim normal olabilir mi bu

canım geçmiş olsun , umarım sorun yoktur , ama söz konusu bebişlerimiz olunca bence doktoruna göstermen daha iyi olur

ah canımmmm kıyamam ben sana, biz kutlayalım ay doğum gününü, varsın hatırlamasın, ona mı üzülüyon, doğum günün kutlu olsun anacım, a.s.

bence götür, için rahat etsin hem, belki bi yerleri ağrıyo olabilir yavrumun, en azından emin olursun

sarilal doğumgünün kutlu olsun canımmhihoyyythihoyyythihoyyyt
intikam aslında hiç hoş bişey değil naniknanikama ben bayılıyorum yaaa..akrep olmamdan mı kaynaklanıyo acepkötükedihüso

beyazzambak geçmiş olsun canım.bencede bi götür dr.a biz en ufak bişeyde koşar olduk hastaneye.iki kere hasta olmadan (üst solunum yolu enfeksiyonu)farkedip erken tedaviyle önledik.belki boğazı acıyodur sarilal in dediği gibi

ya kızlar dünden beri göğüslerim dolu dolu değil kafayı yicem..gerçi hiç öyle akma derecesinde olmadı ama baya süt dolu oluyodu.patlıcak gibi geriliyodu.şimdi pörsük pörsük duruyolar.gerçi süt olmasa oğlan sürekli ağlar doymaz diye herhalde ama hiç böyle olmuyodu ya.bide çok kusuyodu bebişim.2 gündür hiç kusmuyo.süt azaldı diyemidir?

nice yıllaraaa sarilallcim doğum gunun kulu mutlu olsun canım..ben olsam duramam hakkett ya 2-3 gun oneden başlarım eee bana ne alcannn,,,,,,,,eee benı nereye goturcen demeyee,,belkım unutcak ama fırsat vermiorumm kiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

zamabakcım bencede gotur ıcın rahat eder.goturmessen acaba neyı var dıye ıcın ıcını yer cunku artık hepımız anneyız senı anlayabılıyoruzz.:ecrin_bebek:inş. bişeyı yoktur...3-4 saat emmeyıp 3-4 dk zorla emmesı garıp bır duru bence..hadı goturde ıyı haberlerle gellll

millet kusmasından sıkayetcı sende kusmuyor dıe telaşlandın yağmurxum.merak etme benimde bazen pörsük bzen dolu dolu tas gıbı oluyor ama porsuk olması sut yok anlamına gelmıyor kı. sut oluyor.merak etme bebeğin kendısı için yeterli süt cekıyordur kendıne.:ecrin_bebek:

aradım destina karısını.angutun internet hattı iptal olmus evde yoklardı ya.o yuzden giremiyomus.cok selamı var.kusura bakmayın dii.

celencım aleykumselammm cok sağol aradığın ıcın,,:1hug:merak etmicezz artıkın iyi bari iyilermiş...

sarilalcim doğum günün kutlu olsun...yeni yaşında yanında yavrun var en güzel hediye ona sarıl şöyle mis gibi kokusunu içine çek ohhh herşeyi unut kuzumm...

beyazzambakcım geçmiş olsun umarım önemli bişeyi yoktur,iyi haberlerini bekliyoruz...

ya kızlar bayramları sevmiyorum ben kim ne derse desin özellikle kurban bayramlarını hem hayvanlara kıyamıyorum o görüntü beni deli ediyor,birde annem babam ablalarım olmadan geçen bayram bayram olmuyokii...hepimiz ayrı şehirlerde ah ahh

ya zambak gittiysen bana da haber ver.ben de size danışacaktım.eylül 2 gündür kakasını yapmıyo.çok canım sıkılıyo.bu arada mamadandır diye sinirlenip verdim sağ göğsümü.sağıyorum öle sarartı falan yok.iltihaplı olsa 3 gündür gece gündüz sağdığım sütte en azından bir parça sarartı olurdu.ama şu kakasını yapamamasına şaşırdım.zeytinyağ verdim 1 tatlı kaşığı,badem yağı verdim.poposuna zeytin yağıyla tampon yaptım ama yok.yavrum 2 gün oldu daha kaka falan yapmadı.gözüm öylee kıçında.bi zırt dese hemen açıyorum ama yok hiç bişi.napsam yaa.zambak lütfen doktordan gelir gelmez haber ver canım ya.bu arada geçmiş olsun canımcım.

canım geçmiş olsun öncelikle.bizde kabızlık falan yok tam tersi çok sulu kaka yapıyodu.dr.a gittiğimizde ben humana nın rezene çayını sordum dr.a.verebilirmiyim gaz için diye.o da ver ama çok verme kakasını sulandırır demişti.ben günde 100 ml veriyorum.yani kullansan bi rahatlama olurmu acaba diye söyliyim dedim.tabi geçmezse dr.a git muhakkak.aslında z.yağı çok etkili ama hayret:uhm:

ya sorma canım yaa.valla rezeneyi iyi dedin.bizim de 2 güne kadar yoktu ama dedim ya galiba mamadan oldu.yoksa günde 4 defa kaka yapıyodu kuzum benim.şu an zorluyo ama yok hiç bişi.bu arada nisanur 38 nerde yaa.valla o hergün mutlaka gelirdi.inşallah bişeyi yoktur.

bişi daha soracam.şu kangurulara kaçıncı ayda başlayalım.bizimki tutturdu.kanguruyu tak alışverişe gidelim mağazanın içi sıcaktır bişi olmaz annesinin önünde oraya buraya bakar diye.celendi galiba dimi ilkj kullanan.celeeen cevap ver yavrum nirdesin.sen de mi firar ettim yoksa.

Bende kullandim acik havada hosuna gidiyor benimki iceri girince hoslanmadi sikintiya gelemiyor ustude kalindi mizirdandi ama ben alisveris merkezinde arabayla cok rahat ettim uyandi bakindi bakindi uyudu yemek yerkende gozunu acinca ileri geri salladim yine uyudu yeterki gittigin yerde emzirecek yer olsun benimki istedigi zaman meme bulamayinca kiyameti kopariyor

kanguru için erken değilmi canım daha tam dik duramıyorlar bebeklerimiz.omuriliğine falan bişey olur Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…